Multi Platform Forza Horizon 6

IMG_20250925_142352_592.jpg

سازنده: Playground Games
ناشر: XBOX Game Studios
تاریخ انتشار : 2026

IMG_20250925_150157_281.jpg
با انتشار تیزری، از عنوان Forza Horizon 6 رونمایی شد.

IMG_20250925_142349_168.jpg

عنوان Forza Horizon 6 اول برای کنسول های اکس باکس و PC منتشر خواهد شد. نسخه PS5 بازی نیز مدتی پس از عرضه نسخه های اکس باکس، در دسترس قرار خواهد گرفت.

این عنوان در ژاپن جریان خواهد داشت و در سال 2026 عرضه خواهد شد.

فورزا هورایزن ۶ شامل ۴ فصل بهار ، تابستان ، پاییز ، زمستان به صورت پویا خواهد بود

این تغییرات فصلی روی گیمپلی بازی نیز تأثیر گذار خواهند بود

همچنین فصل شکوفه های گیلاس ژاپن ( ساکورا ) در بازی وجود خواهد داشت

بازی علاوه بر دشتزار های زیبای ژاپن ، شهر توکیو با آسمان خراش های بلندش را در بر دارد.

IMG_20250925_150159_919.jpg
اطلاعاتی از لوکیشن های ژاپن Forza Horizon 6:

▫️بازی شامل محیط‌های شهری و طبیعت های ژاپن خواهد بود. از چراغ های نئونی گرفته تا ساختمان های سر به فلک کشیده شهر توکیو که یکی از پر جزییات ترین و دقیق ترین محیط های سری تا به امروز است و آرامش و زیبایی مناطق روستایی و کوهستانی در بازی وجود خواهند داشت.

توجه به جزئیات و فرهنگ ژاپن:

وجود Kyoko Yamashita به عنوان مشاور فرهنگی، باعث شد تا جزئیات ریز زندگی ژاپنی‌ها مانند صداها، حرکت مردم و رنگ‌بندی تابلوها به دقت در بازی پیاده شود و تجربه‌ای واقعی و فراگیر ایجاد شود. هدف این است که بازی نه تنها برای کسانی که با ژاپن آشنا هستند، بلکه برای بازیکنانی که اولین بار با این کشور آشنا می‌شوند، تجربه‌ای ملموس و اصیل باشد.

فرهنگ خودرو در ژاپن:

بازی Forza Horizon 6 همچنان به سنت سری برای ارائه طیف گسترده‌ای از خودروها ادامه می‌دهد. فرهنگ خودرو در ژاپن با خودروهای Kei، مسابقات موتوراسپورت، ریشه‌های دریفت و علاقه شدید به شخصی‌سازی، تجربه‌ای متنوع و جذاب برای بازیکنان فراهم می‌کند.

▪️تیم توسعه‌دهنده همچنین اعلام کرد که هدف آن ها بازسازی دقیق ژاپن و محیط هایش به صورت یک به یک نسبت بلکه هدف آنها همیشه این بوده که جوهره فرهنگی منحصربه‌فرد ژاپن را ثبت کنند و آن را به شیوه‌ای کاملاً دقیق به بازیکنان ارائه دهند.

▫️تیم توسعه‌دهنده اعلام کرد که بازیکنان با فصل های معروف ژاپن نظیر تابستان، زمستان های برفی و البته فصل نمادین ساکورا، روبرو خواهند شد

▪️همچنین تغییرات فصلی، ظاهری نیست بلکه بر نحوه احساس بازی نیز تاثیر خواهد گذاشت

«تیم ما توانسته سیستمی بسازد که تغییرات فصلی واقعاً جهان را شکل می‌دهند، اینگونه که بهار، تابستان، پاییز و زمستان به‌طور ظریف لحن، فعالیت‌ها و صداها را تغییر می‌دهند، تیم همچنین به جزئیات روزمره توجه ویژه‌ای دارد: صداهای محیطی مثل زنگ ایستگاه‌ها یا بادگیرهای تابستانی که بدون نیاز به توضیح، شما را در مکان قرار می‌دهند. این انتخاب‌ها ظریف‌اند، اما حقیقت زیادی را منتقل می‌کنند.»

تاپیک به زودی اپدیت میشه...

آخرین ویرایش:
واقعا بازی چشم نوازی شده
مپ بازی به شدت جذابه مخصوصا محیط های پاییزی
تنها ایرادی که به نظرم داره تکستچر داخل شهر هستش،به نظرم ساختمونا میشد بهتر ساخته بشه، یه جورای خیلی فلت هستن 😁

لینک دانلود همه رادیو های Forza Horizon 6 :Excited:

فقط بعضی از موزیک ها چون هنوز منتشر نشدن نتونستم پیدا کنم و هیچ جایی هم وجود نداره
تعدادشون هم زیاد نیست شاید مجموعا 10-15 تا از موزیک های بازی منتشر نشدن و باید دید در آینده منتشر میشن یا نه

رادیو Hospital هم کلا موزیک هاش منتشر نشده

Sub Pop Records
https://uploadb.com/qmimcku2clu6/Sub Pop Records - Forza Horizon 6.zip.html

Horizon XS
https://uploadb.com/7esu980m6jte/Horizon XS - Forza Horizon 6.zip.html

Horizon Wave
https://uploadb.com/91s8lo40tro5/Horizon Wave - Forza Horizon 6.zip.html

Horizon Pulse
https://uploadb.com/quni53gz0lc0/Horizon Pulse - Forza Horizon 6.zip.html

Horizon Opus
https://uploadb.com/cfbk44ekhagr/Horizon Opus - Forza Horizon 6.zip.html

Horizon Block Party
https://uploadb.com/qhdmyc5ewf6g/Horizon Block Party - Forza Horizon 6.zip.html

Horizon Bass Arena
https://uploadb.com/bvbdnmk0k11u/Horizon Bass Arena - Forza Horizon 6.zip.html

Gacha City Radio
https://uploadb.com/pit8k5os9aca/Gacha City Radio - Forza Horizon 6.zip.html

نسخه کرکی رو گرفتم که تست کنم
خدا رو شکر نسخه اورجینال رو تهیه نکردم
تفاوت آنچنانی نسبت به نسخه های قبل ندیدم ( تمام نسخه ها رو روی استیم دارم ) به جز Auto Dive که خیلی خوبه
تنها نکته مثبت بازی موزیک هاش هست ( رپ ژاپنی :)):)):)) ) و طبیعت بکر ژاپن و البته گرافیک خوبش
می تونست به عنوان ی بسته الحاقی برای فورزا 5 باشه نه ی بازی مستقل

امتیاز من 7/10
میخواستم 5 بدم :D

• Like
Reactions: arshia78
حقیقتا چون من از بچگی با گرنتوریسمو و شبیه ساز بزرگ شدم و کلا زیاد از ارکید خوشم نمیاد دو سه نسخه فورتزا هورایزون قبلی رو بعد ۳ ۴ ساعت دراپ کردم رفت ولی این واقعا فرق داره خیلی بهتره .گرافیک که اصلا عالیه .تنوع مسابقات عالیه و همه چیزش خیلی خفنه دوست دارم بالای ۱۰۰ ساعت وقت صرفش کنم .تنها چیزهای بدی تاحالا دیدم یکی برخورد و تصادف های از روبرو خوب نیست یکی هم صدای اهنگ ها کمه 😁😆.

• Like
Reactions: sopranus and MyJinx
حقیقتا چون من از بچگی با گرنتوریسمو و شبیه ساز بزرگ شدم و کلا زیاد از ارکید خوشم نمیاد دو سه نسخه فورتزا هورایزون قبلی رو بعد ۳ ۴ ساعت دراپ کردم رفت ولی این واقعا فرق داره خیلی بهتره .گرافیک که اصلا عالیه .تنوع مسابقات عالیه و همه چیزش خیلی خفنه دوست دارم بالای ۱۰۰ ساعت وقت صرفش کنم .تنها چیزهای بدی تاحالا دیدم یکی برخورد و تصادف های از روبرو خوب نیست یکی هم صدای اهنگ ها کمه 😁😆.
چه فرقی داره بجز لوکیشن و یه سری چیزای جزئی دیگه؟

با همون دلیل و منطقی که اون رو دراپ کردی اینم باید دراپ کنی :دی

• Like
Reactions: arshia78
بالاخره تو نسخه جدید فرمون رو کامل میچرخونه!
بازی فکر کنم همزمان واسه PS5 هم میاد ولی اصلا حوصله شو ندارم!
اما همچنان که زاویه دوربین داخل کاکپیت رو نشون میده اگر دوربین رو به سمت راست و چپ ببری فقط بیرون رو نشون میده و اصلا فضای داخل ماشین رو نمیبینی این برای من خیلی آزار دهندست
انگار یکی دوربین رو برده دقیق بیرون ماشین نصب کرده در صورتی که طبیعی باید وقتی شما سرت رو می چرخونی فضای داخلی رو هم ببینی تا برسی به پنجره حتی شده 3 ثانیه از فضای داخلی ماشین رو نشون بده !
اینو هیچوقت درست نکردن یا توجهی بهش نشده =((

وقتی اینور اونور رو نگاه می کنم انگار جیم کری داره با سرعت به چپ و راستش نگاه می کنه ( اون فیلمه که تو بار داره می رقصه :)) ) اسم فیلم رو نمیدونم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: jetalpha
اما همچنان که زاویه دوربین داخل کاکپیت رو نشون میده اگر دوربین رو به سمت راست و چپ ببری فقط بیرون رو نشون میده و اصلا فضای داخل ماشین رو نمیبینی این برای من خیلی آزار دهندست
انگار یکی دوربین رو برده دقیق بیرون ماشین نصب کرده در صورتی که طبیعی باید وقتی شما سرت رو می چرخونی فضای داخلی رو هم ببینی تا برسی به پنجره حتی شده 3 ثانیه از فضای داخلی ماشین رو نشون بده !
اینو هیچوقت درست نکردن یا توجهی بهش نشده =((
یه چیز تو مخی که درست شده چرخش درست فرمون هستش که از اون رباتی و مسخره درومده و قشنگ حس فرمون واقعی رو میده.
این موردی هم که میگی یه هو میچرخونی شاید اینطوری میشه ، ببین آروم بچرخون شاید اونی که میخوای بشه.
یه سری عناوین اینطورین.

چه فرقی داره بجز لوکیشن و یه سری چیزای جزئی دیگه؟

با همون دلیل و منطقی که اون رو دراپ کردی اینم باید دراپ کنی :دی
نه فرق میکنه این فرق داره واقعا .بعدشم مراحلش متنوع تره . یک سری چیزهای باحال هم داره اریا صفحه های قبل عکس گذاشت ازشون

یه مطلبی یادم رفت بگم توی این مدتی نت قطع بود این اپاراتی ها با گریه و زاری و کلی ماشین عوض کردن بعد سه چهار بار ریپلی مراحل رو رد میکردن من با ماشین دیفالت همون اول با کلی اختلاف یه امتیاز الترا ریس پاک هم بهم میداد بعد چند ریس گفت درجه سختی رو ببر بالا 😆😁
کلا اسونه موندم چرا یک سری مینالن البته اینجا ندیدم توی اپارات دیدم ‌. البته منم فضایی میرونم کسی گرنتوریسمو اسپورت پلات کرده معلومه اینا براش اب خوردنه😆

یه چیز تو مخی که درست شده چرخش درست فرمون هستش که از اون رباتی و مسخره درومده و قشنگ حس فرمون واقعی رو میده.
این موردی هم که میگی یه هو میچرخونی شاید اینطوری میشه ، ببین آروم بچرخون شاید اونی که میخوای بشه.
یه سری عناوین اینطورین.
ببین من با دسته xbox one s پلی میدم
با کیبورد هم همونه سریع به چپ و راست نگاه میکنه
اگر مثلا microsoft flight sim 2020 رو پلی داده باشی وقتی تو زاویه دید کابین هستی و این کار رو انجام بدی قشنگ با سرعت معقول میتونی چپ و راست رو از داخل کابین ببینی حتی قسمتی از پشت هم معلومه ( با توجه به میزان زاویه دید و مقدار چرخش گردن انسان ) اما اینجا ی جور از سر خود باز کردنه بیشتر !

نمیدونم فرومی چیزی داره جایی هست اینو بگیم یا شاید ی هکی چیزی براش درست شده باشه که اینو فیکس کنن
اون طرف motorfest رو هم دارم و وضع اون باز خیلی بهتر از فورزا هست از نظر زوایای دوربین

بابت چرخش فرمون باز هم به طرز دیوانه واری سرعت چرخوندن فرمون زیاده انگار دستاش میره تو هم :)) :)) x_x =((
یا کسی به این نکات توجه نکرده یا بهشون گفتن و سازنده توجهی نکرده

• Like
Reactions: AM!R
ببین من با دسته xbox one s پلی میدم
با کیبورد هم همونه سریع به چپ و راست نگاه میکنه
اگر مثلا microsoft flight sim 2020 رو پلی داده باشی وقتی تو زاویه دید کابین هستی و این کار رو انجام بدی قشنگ با سرعت معقول میتونی چپ و راست رو از داخل کابین ببینی حتی قسمتی از پشت هم معلومه ( با توجه به میزان زاویه دید و مقدار چرخش گردن انسان ) اما اینجا ی جور از سر خود باز کردنه بیشتر !

نمیدونم فرومی چیزی داره جایی هست اینو بگیم یا شاید ی هکی چیزی براش درست شده باشه که اینو فیکس کنن
اون طرف motorfest رو هم دارم و وضع اون باز خیلی بهتر از فورزا هست از نظر زوایای دوربین

بابت چرخش فرمون باز هم به طرز دیوانه واری سرعت چرخوندن فرمون زیاده انگار دستاش میره تو هم :)) :)) x_x =((
یا کسی به این نکات توجه نکرده یا بهشون گفتن و سازنده توجهی نکرده
دقیقا میخواستم بگم که حالت درست چیزی‌ که میگی رو توی موتورفست میبینیم ترسیدم بگن vs راه انداختی :D
دستاش هم راست میگی یه جورخاصیه، انگار زیاد بچرخونی شاید گره بخوره تو هم !:دی
منم زیاد کاکپیت فن‌ نیستم ولی بعضی وقتا قفلی میزنم روش حال میده ، توی FH5 کلا یک ساعت کاکپیت نرفتم با اینکه ۲۰۰ ساعت تایم پلی داشتم بیشتر هم بخاطر انيميشن ناقص چرخوندن فرمون بود!
ولی کاکپیت موتورفست خیلی حال میده😜

• Like
Reactions: Annunaki ™
نمیدونم تو نسخه اورجینال هم اینطوریه یا نه
اما من روی نسخه کرکی همون اوایل بازی هستم و میگه ادامه بده تا امتیاز لازم رو برای ورود به کمپ بدست بیاری
همونجا کلی ماشین برام انلاک کرده ! از paggani zonda بگیر تا الی ماشالا :D :D
و تا انتخاب میکنی ماشین حاضر و اماده وسط جادست و دیگه قر و فر نسخه های قبلی رو نداره که از 60 زاویه مختلف اول ماشین رو نشون بده :D

برای دوستانی که بازی می کنن روی گرافیک های Pascal اگر FHC01 رو دریافت کردید زیاد ؛ برای جلوگیری از این ارور تا حد ممکن بسته به قدرت کارت گرافیک ـتون تنظیمات گرافیک رو پایین بیارید ، V-Sync رو خاموش کنید و از داخل پنل انویدیا فریم رو محدود کنید ولی از همه مهم تر که نتیجه میده اینه که کلا از پنل انویدیا Shader Caching رو خاموش کنید ، با اینکه هر بار ورود رو از 30 ثانیه به 3 دقیقه اینا افزایش میده زمانش رو اما تایم کرش ـتون رو بسیار بسیار عقب میندازه این خاموش کردن شیدر

• Like
Reactions: ravi

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or