Multi Platform Forza Horizon 6

IMG_20250925_142352_592.jpg

سازنده: Playground Games
ناشر: XBOX Game Studios
تاریخ انتشار : 2026

IMG_20250925_150157_281.jpg
با انتشار تیزری، از عنوان Forza Horizon 6 رونمایی شد.

IMG_20250925_142349_168.jpg

عنوان Forza Horizon 6 اول برای کنسول های اکس باکس و PC منتشر خواهد شد. نسخه PS5 بازی نیز مدتی پس از عرضه نسخه های اکس باکس، در دسترس قرار خواهد گرفت.

این عنوان در ژاپن جریان خواهد داشت و در سال 2026 عرضه خواهد شد.

فورزا هورایزن ۶ شامل ۴ فصل بهار ، تابستان ، پاییز ، زمستان به صورت پویا خواهد بود

این تغییرات فصلی روی گیمپلی بازی نیز تأثیر گذار خواهند بود

همچنین فصل شکوفه های گیلاس ژاپن ( ساکورا ) در بازی وجود خواهد داشت

بازی علاوه بر دشتزار های زیبای ژاپن ، شهر توکیو با آسمان خراش های بلندش را در بر دارد.

IMG_20250925_150159_919.jpg
اطلاعاتی از لوکیشن های ژاپن Forza Horizon 6:

▫️بازی شامل محیط‌های شهری و طبیعت های ژاپن خواهد بود. از چراغ های نئونی گرفته تا ساختمان های سر به فلک کشیده شهر توکیو که یکی از پر جزییات ترین و دقیق ترین محیط های سری تا به امروز است و آرامش و زیبایی مناطق روستایی و کوهستانی در بازی وجود خواهند داشت.

توجه به جزئیات و فرهنگ ژاپن:

وجود Kyoko Yamashita به عنوان مشاور فرهنگی، باعث شد تا جزئیات ریز زندگی ژاپنی‌ها مانند صداها، حرکت مردم و رنگ‌بندی تابلوها به دقت در بازی پیاده شود و تجربه‌ای واقعی و فراگیر ایجاد شود. هدف این است که بازی نه تنها برای کسانی که با ژاپن آشنا هستند، بلکه برای بازیکنانی که اولین بار با این کشور آشنا می‌شوند، تجربه‌ای ملموس و اصیل باشد.

فرهنگ خودرو در ژاپن:

بازی Forza Horizon 6 همچنان به سنت سری برای ارائه طیف گسترده‌ای از خودروها ادامه می‌دهد. فرهنگ خودرو در ژاپن با خودروهای Kei، مسابقات موتوراسپورت، ریشه‌های دریفت و علاقه شدید به شخصی‌سازی، تجربه‌ای متنوع و جذاب برای بازیکنان فراهم می‌کند.

▪️تیم توسعه‌دهنده همچنین اعلام کرد که هدف آن ها بازسازی دقیق ژاپن و محیط هایش به صورت یک به یک نسبت بلکه هدف آنها همیشه این بوده که جوهره فرهنگی منحصربه‌فرد ژاپن را ثبت کنند و آن را به شیوه‌ای کاملاً دقیق به بازیکنان ارائه دهند.

▫️تیم توسعه‌دهنده اعلام کرد که بازیکنان با فصل های معروف ژاپن نظیر تابستان، زمستان های برفی و البته فصل نمادین ساکورا، روبرو خواهند شد

▪️همچنین تغییرات فصلی، ظاهری نیست بلکه بر نحوه احساس بازی نیز تاثیر خواهد گذاشت

«تیم ما توانسته سیستمی بسازد که تغییرات فصلی واقعاً جهان را شکل می‌دهند، اینگونه که بهار، تابستان، پاییز و زمستان به‌طور ظریف لحن، فعالیت‌ها و صداها را تغییر می‌دهند، تیم همچنین به جزئیات روزمره توجه ویژه‌ای دارد: صداهای محیطی مثل زنگ ایستگاه‌ها یا بادگیرهای تابستانی که بدون نیاز به توضیح، شما را در مکان قرار می‌دهند. این انتخاب‌ها ظریف‌اند، اما حقیقت زیادی را منتقل می‌کنند.»

تاپیک به زودی اپدیت میشه...

آخرین ویرایش:
کلی بازی این چند وقت که اینترنت قطع بود اومد ولی واقعا مهم ترینش فورزا هورایزون 6 بود که واقعا فوق العادست:love:

توی تریلر ها آنچان حس نمیکردم از نسخه 5 بهتر باشه و حس میکردم صرفا لوکیشن ها تغییر کرده ولی وقتی بازی کردم متوجه شدم با یه شاهکار طرفم ، به قدری جزئیات زیادی داره که کاملا حس یه بازی جدید و ارتقا یافته رو میده ولی با همون حس دوست داشتنی نسخه های قبلی:Excited:

به نظرم این نسخه بی نظیره و کار بقیه ریسینگ سازهارو خیلی خیلی سخت میکنه چون سطح استاندارد ریسینگ های آرکید چند لول بالاتر برد:pepsi:

هر چند خیلی ساله کسی به استاندارد فورزا هورایزون نزدیک نشده ولی این نسخه برای رقبا واقعا دست نیافتنی به نظر میرسه:Whistling:

کلی بازی این چند وقت که اینترنت قطع بود اومد ولی واقعا مهم ترینش فورزا هورایزون 6 بود که واقعا فوق العادست:love:

توی تریلر ها آنچان حس نمیکردم از نسخه 5 بهتر باشه و حس میکردم صرفا لوکیشن ها تغییر کرده ولی وقتی بازی کردم متوجه شدم با یه شاهکار طرفم ، به قدری جزئیات زیادی داره که کاملا حس یه بازی جدید و ارتقا یافته رو میده ولی با همون حس دوست داشتنی نسخه های قبلی:Excited:

به نظرم این نسخه بی نظیره و کار بقیه ریسینگ سازهارو خیلی خیلی سخت میکنه چون سطح استاندارد ریسینگ های آرکید چند لول بالاتر برد:pepsi:

هر چند خیلی ساله کسی به استاندارد فورزا هورایزون نزدیک نشده ولی این نسخه برای رقبا واقعا دست نیافتنی به نظر میرسه:Whistling:
معرکه‌ ـس بی برو برگرد تا این لحظه برای خود من خاص‌ترین تایتل تو کل سری بوده.
اصلا اتمسفر Tokyo City مخصوصا تو شب و بارون بماند، اونقدر detail جدید به Festival اضافه شده که کف میکنه پلیر. خود من فعلا تمرکزم رو گرفتن wristband ها و 671 تا road discovery ـه تا بعد بریم سراغ بقیه داستانا :دی

بازی واقعاً فوق‌العاده‌ست و البته انتظار دیگه‌ای هم نداشتیم! :دی پلی‌گراند سال‌هاست که داره شاهکار پشت شاهکار می‌سازه و واقعاً کار ساده‌ای نیست که ۶ تا ریسینگ آرکید پشت سر هم بسازی که هر ۶ تا هم در این حد تحویل گرفته بشن و طوفان به پا کنن! بازی داستانی هم نیست که بگیم هر دفعه یه سری اتفاقات جدید و کاراکترهای تازه از راه می‌رسن و دستشون خیلی بازه یا چمیدونم گیم‌پلی ۱۸۰ درجه عوض می‌شه و... همین که یه بازی ریسینگ بعد از سال‌ها تونسته در این حد کیفیتش رو حفظ کنه و توی بعضی موارد بالاتر هم ببره، نشون می‌ده که با چه استودیوی درجه یکی طرف هستیم و مشابهش در طول تاریخ این صنعت واقعاً کم بوده.
گذشته از همه ویژگی‌های بازی که عالی هستن، حس گشت و گذار توی نقشه به نظرم نسبت به قبل بهتر شده و یه حالت ماجراجویی‌تری به بازی داده که خیلی حال می‌کنم. از نظر درگیر کردن بازیکن با آیتم‌های مختلف هم غوغا کرده و با اینکه نسخه‌های قبلی هم این مدلی بودن، ولی الآن حتی بیشتر از قبل شده و هر غلطی می‌کنی، بهت تبریک می‌گه و فلان امتیاز و عنوان و... رو بهت می‌ده که حس خوبی داره. :دی
یه سری عکس گرفتم که در ادامه می‌ذارم (حالت پرفورمنس روی XSX) ولی قبلش به یکی از بامزه‌ترین نکات بازی هم اشاره کنم. چیز خیلی فجیعی رو لو نمی‌ده و در ارتباط با یه سری از آیتم‌هایی هست که با ماشین بهشون می‌زنیم، ولی توی اسپویلر می‌ذارم که برای بچه‌ها داخل خود بازی تازگی داشته باشه:

تعداد زیادی آیتم عروسک‌مانند توی بخش‌های مختلف نقشه وجود دارن که هر منطقه هم آیتم‌های مخصوص خودش رو داره. این بندگان خدا در حالت عادی یه گوشه نشستن و دارن با ذوق و شوق به محیط نگاه می‌کنن و وقتی بهشون می‌زنیم و منهدم می‌شن، قیافه‌شون عوض می‌شه و به دیار باقی می‌شتابن! :دی نکته بامزه‌ای بود که انتظارش رو توی همچین بازی‌ای نداشتم!

654c26_26asd3123.jpg

e7b926_26123dsd.jpg

140626_261.jpg

544c26_26Forza-Horizon-6-2026-05-26-16-16-22.jpg

fb8826_263.jpg

e0ca26_264.jpg

0a1326_265.jpg

بازی چه Map زیبایی داره و میشه گفت برای اولین بار هست که توی Horizon با یه شهر داریم ، تا الان از اولین شهر اگه بخوایم بگیم که Paradise بود توی FH3 و تا تک تک ـشون مثل Edinburgh که عالی ترینشون بود یا Guanajuato به نظرم هیچ کدوم یک معیار واقعی برای شهر نبودن تا Tokyo ، وقتی که به Shibuya Crossing می رسی مگه میشه اون لحظه Iconic توی Tokyo Drift رو به یاد نری ، من که بدون Drift اصلا وارد این تقاطع نمیشم ، یا رد شدن از روی پل Rainbow و دیدن Tokyo ، از هر سو که نگاه می کنی Fuji رو می بینی نا خودآگاه همیشه وقتی Fuji رو می بینم یاد دماوند عزیزمون می افتم و وقتی یه ماشین فوق العاده رو Tune می کنی و میری برای Car Meet ـت ، اونم کجا ؟! Daikoku PA ؛ و این فوق العاده زیباست. بازی ـرو تقریبا تکمیل کردم و مونده چند تا Achievement مربوط به Festival و گرفتن صد تا Level در Horizon Online که طبق محاسبات Player های توی Forum Xbox حدودا 1000 ساعت فقط اون طول می کشه و خوب این Achievement میره که توی بستر بازه زمانی ای که FH6 رو بازی می کنیم خودش تکمیل شه و اختصاصی نمیرم روش Focus کنم :

FH6.jpg

:x :x :x

سرتون سلامت دوستان عزیز 😍

بهشت اقا، ژاپن نیست، بهشته.
اصلا نیازی به تعریف نیست از بس که همه چی پرفکت هست.
تنها ایرادی که میگیرم بازم این رادیوهای خیلی کمش هست، ولی بازم سلیقه خوبی تو انتخاب موسیقی داشتن مخصوصا اهنگ dracula از tame impala

پاییزش چقدر بی نظیره کلا بازی دیگه ای شده باید کل مپ رو دوباره بگردی.
از زمان rdr2تا حالا انقدر درگیر یه بازی نبودم واقعا شاهکاره همه چی
سرتون سلامت دوستان عزیز 😍

بهشت اقا، ژاپن نیست، بهشته.
اصلا نیازی به تعریف نیست از بس که همه چی پرفکت هست.
تنها ایرادی که میگیرم بازم این رادیوهای خیلی کمش هست، ولی بازم سلیقه خوبی تو انتخاب موسیقی داشتن مخصوصا اهنگ dracula از tame impala
شخصا تو فورتزا همیشه رادیو خاموش میکنم.
صدای ماشین یه چیز دیگست تو این نسخه هم صدا خیلی بهتر شده, یه LFAیا مزدا rx7 بردار زندگی کن:دی

دوستان من نسخه فیتگرل گرفتم. کرک شده. نسخه لیک شده نیست. پلی هم میدم همه چی اوکیه. منتها مثلا میام فرداش بازی کنم اجرا نمیشه ارور میده فایل amd_ags_x64.dll نیست..!!!! انتی ویروس و پروتکشن و اینا هم غیر فعاله. کسی همچین مشکلی داشته ؟

استودیو Playground Games زمینی نیست! با اینکه یه بازی دیگه در دست ساخت دارن ولی توی سبکی که عملا به کمال رسیده بودن تونستن همچنان گل بکارن! چقدر خفنه این بازی و چقدر مپ ژاپن خوشگل و بزرگه. چند ساعتی بازی کردم بعد کلی ذوق و شوق و بشدت داره کیف میده. تنها ایرادم بهش قسمتایی هست که شخصیتارو نشون میده و نمیدونم چرا این بخش اضافی و کلیشه ای که اسکیپ هم نمیشه کرد رو حذف نمیکنه!
من که اوایلشم نمیدونم چندان ولی بازم زیاد داره ماشین میده. ای کاش این ویژگی رو اصلاح میکردن که اشتیاق بیشتری برای گرفتن ماشینای گرون قیمت میداشتیم. همین اول بسم الله چندتا ماشین رده بالا داد بهم!
نمیدونم استودیو دیگه ای میتونه توی ریسینگ ارکید برسه بهشون یا نه ولی فعلا که PG خدای این سبکه و متایی هم که گرفته مشخصه حقشه. امیدوارم وقت بشه حسابی بتونم توی ژاپن بچرخم.
+تنها دلخوشیم بعد جنگ لیست بلند بالای بازیای گیم پسه که کلی میتونم غرقشون شم اللخصوص همین FH6 که دیگه رسما شبا خوابشو میدیدم! :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or