Multi Platform Forza Horizon 6

IMG_20250925_142352_592.jpg

سازنده: Playground Games
ناشر: XBOX Game Studios
تاریخ انتشار : 2026

IMG_20250925_150157_281.jpg
با انتشار تیزری، از عنوان Forza Horizon 6 رونمایی شد.

IMG_20250925_142349_168.jpg

عنوان Forza Horizon 6 اول برای کنسول های اکس باکس و PC منتشر خواهد شد. نسخه PS5 بازی نیز مدتی پس از عرضه نسخه های اکس باکس، در دسترس قرار خواهد گرفت.

این عنوان در ژاپن جریان خواهد داشت و در سال 2026 عرضه خواهد شد.

فورزا هورایزن ۶ شامل ۴ فصل بهار ، تابستان ، پاییز ، زمستان به صورت پویا خواهد بود

این تغییرات فصلی روی گیمپلی بازی نیز تأثیر گذار خواهند بود

همچنین فصل شکوفه های گیلاس ژاپن ( ساکورا ) در بازی وجود خواهد داشت

بازی علاوه بر دشتزار های زیبای ژاپن ، شهر توکیو با آسمان خراش های بلندش را در بر دارد.

IMG_20250925_150159_919.jpg
اطلاعاتی از لوکیشن های ژاپن Forza Horizon 6:

▫️بازی شامل محیط‌های شهری و طبیعت های ژاپن خواهد بود. از چراغ های نئونی گرفته تا ساختمان های سر به فلک کشیده شهر توکیو که یکی از پر جزییات ترین و دقیق ترین محیط های سری تا به امروز است و آرامش و زیبایی مناطق روستایی و کوهستانی در بازی وجود خواهند داشت.

توجه به جزئیات و فرهنگ ژاپن:

وجود Kyoko Yamashita به عنوان مشاور فرهنگی، باعث شد تا جزئیات ریز زندگی ژاپنی‌ها مانند صداها، حرکت مردم و رنگ‌بندی تابلوها به دقت در بازی پیاده شود و تجربه‌ای واقعی و فراگیر ایجاد شود. هدف این است که بازی نه تنها برای کسانی که با ژاپن آشنا هستند، بلکه برای بازیکنانی که اولین بار با این کشور آشنا می‌شوند، تجربه‌ای ملموس و اصیل باشد.

فرهنگ خودرو در ژاپن:

بازی Forza Horizon 6 همچنان به سنت سری برای ارائه طیف گسترده‌ای از خودروها ادامه می‌دهد. فرهنگ خودرو در ژاپن با خودروهای Kei، مسابقات موتوراسپورت، ریشه‌های دریفت و علاقه شدید به شخصی‌سازی، تجربه‌ای متنوع و جذاب برای بازیکنان فراهم می‌کند.

▪️تیم توسعه‌دهنده همچنین اعلام کرد که هدف آن ها بازسازی دقیق ژاپن و محیط هایش به صورت یک به یک نسبت بلکه هدف آنها همیشه این بوده که جوهره فرهنگی منحصربه‌فرد ژاپن را ثبت کنند و آن را به شیوه‌ای کاملاً دقیق به بازیکنان ارائه دهند.

▫️تیم توسعه‌دهنده اعلام کرد که بازیکنان با فصل های معروف ژاپن نظیر تابستان، زمستان های برفی و البته فصل نمادین ساکورا، روبرو خواهند شد

▪️همچنین تغییرات فصلی، ظاهری نیست بلکه بر نحوه احساس بازی نیز تاثیر خواهد گذاشت

«تیم ما توانسته سیستمی بسازد که تغییرات فصلی واقعاً جهان را شکل می‌دهند، اینگونه که بهار، تابستان، پاییز و زمستان به‌طور ظریف لحن، فعالیت‌ها و صداها را تغییر می‌دهند، تیم همچنین به جزئیات روزمره توجه ویژه‌ای دارد: صداهای محیطی مثل زنگ ایستگاه‌ها یا بادگیرهای تابستانی که بدون نیاز به توضیح، شما را در مکان قرار می‌دهند. این انتخاب‌ها ظریف‌اند، اما حقیقت زیادی را منتقل می‌کنند.»

تاپیک به زودی اپدیت میشه...

آخرین ویرایش:
انتظار برای تجربه این بازی واقعاً سخته و بعد از حدود ۱۵۰ ساعت بازی کردن FH5، بدجوری منتظر گشت و گذار توی ژاپن هستم! :دی
فعلاً اطلاعات زیادی ازش منتشر نشده و در این حد گفتن که ژاپن از نظر شهری و طبیعی، موقعیت خیلی خوبی برای یه نسخه از Forza Horizon هست و ملت سال‌ها منتظر این اتفاق بودن و بالاخره قراره بهش برسن. از محیط‌هایی با چراغ‌های نئون تا برج‌های بلند توکیو در کنار مناظر طبیعی و محیط‌های کوهستانی و خارج از شهر و... همگی با جزئیات بالایی طراحی شدن و قراره روح و اتمسفر ژاپن به خوبی وارد دنیای بازی بشه.
اعضای تیم تولید برای طراحی هرچه بهتر نقشه بازی، به ژاپن سفر کردن و اکثرشون اولین سفرشون به این کشور رو تجربه می‌کردن. کشوری که از یک طرف انرژی زیادی درون خودش داره و از طرف دیگه هم سکوت خاصی توی اون حاکمه و این قضیه تضاد جالبی رو رقم می‌زنه که توی حال و هوای FH6 هم حس می‌کنیم. به تک‌تک جزئیات توجه شده و ظریف‌ترین موارد مثل صداهای محیطی و نماد و نشانه‌های کوچیک روی مغازه‌ها و... با وسواس بالا شبیه واقعیت کار شدن، اون هم به شکلی که همه‌چیز خیلی طبیعی از آب دربیاد، نه اینکه فقط یه سری از کلیشه‌های مربوط به دنیاهای ژاپنی رو کپی کرده باشن.
مثل نسخه‌های قبلی FH که هرکدوم فرهنگ ماشین‌های اون منطقه رو به خوبی نشون می‌دادن، اینجا هم فرهنگ خاص ماشین‌های ژاپنی و طرفداران‌شون توی بازی دیده می‌شه و این‌طوری نیست که فقط یه لیست از ماشین‌ها بندازن وسط و تمام، بلکه روح اون منطقه توی بخش‌های مختلف بازی دمیده شده. از ماشین‌های مسابقه‌ای قدرتمند و مدل‌های مخصوص دریفت، تا ون‌ها و Kei Carها (ماشین‌های سبک و جمع و جور با مصرف پایین) توی بازی حضور دارن و شخصی‌سازی و تغییر ظاهر ماشین‌ها هم نقش پررنگی رو ایفا می‌کنه.
مثل نسخه‌های اخیر شاهد تغییر فصل‌ها هم خواهیم بود و این قضیه با توجه به محیط خاص ژاپن و تفاوت زیاد فصل‌هاش، خیلی جذاب خواهد بود. از تابستون‌های داغ تا زمستون‌های برفی و البته بهارهایی که با شکوفه‌های گیلاس معروف همراه هستن، بخشی اساسی از دنیای FH6 رو تشکیل می‌دن و هر فصل حس و حال خاص خودش رو داره و تأکید زیادی روی تفاوت فصل‌ها و فعالیت‌های مخصوص توی هرکدوم شده.
خلاصه که چه لذتی ببریم از نسخه بعدی FH با عطر و طعم ژاپنی! :دی

چه سالی شده 2026 تا اینجا پسر! :دی و چه قدر گیم با تم Japan داریم تجربه میکنیم پشت سر هم :x:دی
خود من با اینکه FH3 تا FH5 رو تا حدی پلی داده بودم ولی اون قدر فرصت نکردم که هیچ کدوم رو ادامه بدم. الان به خاطر هایپ تایتل جدید هم که شده یه تایمی رو تو این فاصله اختصاص میدم برای لذت اساسی از تجربه 3 تای قبلی! اتفاقا تایم تجربه ـشون به نظرم همین الانه تا زمان ریلیز گیم جدید که اساسی و به طور کامل تو بازه زمانی مشخص بشه حداکثر لذت رو برد و با آمادگی کامل رفت سراغ FH6 :دی

زیباست که ببینی به حرف گیمر ها گوش میدن!
کی فکرشو میکرد همچین نسلی بشه؟؟؟ خیلی خفنه آقا!
سال به سال شلوغتر و خفنتر شده نسل ۹ که اوجش از ۲۰۲۳ بوده. همین ۲۰۲۵ رسما هر هفته یه بازی خوب یا فوق العاده داریم از ایندی گرفته تا AA و AAA! سال دیگم که GTA یه طرف و nتا بازی خفن بزرگ و کوچیک دیگه هم یه طرف که پولش هیچی، وقتشم دیگه نیست حتی!

داشتم به این فکر میکردم که چه عدد مقدسی شد عدد 6 امسال! (جای استاد ر.پ خالی واقعا :دی)
GTA 6
Battlefield 6
Forza Horizon 6
حتی خود سال 2026 :دی
اگه گیرز هم سال دیگه بیاد و اون جاجمنت رو نادیده بگیریم که زباله کامله و بود و نبودش فرقی نداره! میشه ششمین نسخه :D

زیباست که ببینی به حرف گیمر ها گوش میدن!
کی فکرشو میکرد همچین نسلی بشه؟؟؟ خیلی خفنه آقا!
داشتم به این فکر میکردم که چه عدد مقدسی شد عدد 6 امسال! (جای استاد ر.پ خالی واقعا :دی)
GTA 6
Battlefield 6
Forza Horizon 6
حتی خود سال 2026 :دی به شخصه احساس میکردم سال 2025 شروع خیلی از اتفاقات خوب باشه، اما واقعا نه در این حد که شاهکار پشت شاهکار!

سال به سال شلوغتر و خفنتر شده نسل ۹ که اوجش از ۲۰۲۳ بوده. همین ۲۰۲۵ رسما هر هفته یه بازی خوب یا فوق العاده داریم از ایندی گرفته تا AA و AAA! سال دیگم که GTA یه طرف و nتا بازی خفن بزرگ و کوچیک دیگه هم یه طرف که پولش هیچی، وقتشم دیگه نیست حتی!
دقیقا همین! این قدر تایتل خوب زیاد هست خود من ـی که همه ـشون رو دارم میگیرم، قشنگ سر پر تایم خالی ـم رو پر کردن :دی که خیلی خوبه اتفاقا امیدوارم تایتل های باکیفیت همین طور بیشتر بشن امثال ما اینور بالاخره برای زمان ـش برنامه ریزی میکنیم ;)
این جوری اون قشری که صرفا f2p پلی میدن و دائم داخل ریپلای‌های youtube/reddit/twitter وقت ـشون رو با ترول/rage-bait/ناله کردن از شرایط و گیم هایی که خودشون امکان تجربه اش رو ندارن تلف میکنن، هم به کل حذف میشن و استودیوهای بنده خدا هم یه نفس راحت میتونن بکشن به جای وسواس و گذاشتن منابع با هدف تامین رضایت حداکثری و تعبیه پیچیده ترین accessbility ها، اونم زمانی که همچنان با این وجود باز هم این قشر محدود در حال لگد زدنه :دی

اگه گیرز هم سال دیگه بیاد و اون جاجمنت رو نادیده بگیریم که زباله کامله و بود و نبودش فرقی نداره! میشه ششمین نسخه :D
راست میگی اینم هست! :دی:x استادو یه نفر خبر کنه بیاد سریع تر این جوری نمیشه :دی

به به، بالاخره دوباره وقتش رسیده اهنگ TOKYO DRIFT تسخیر کنه:D(با اینکه اهنگ دوزاری هست واقعا ولی عجیب حس و حال باحالی برای استریت ریس داره و بخاطر میم بودنش واقعا باحاله:D)
واقعا راضیم آرزوی چندین ساله بود. دمشون گرم، دمشون هم گرم که سال دیگه میاد و تو خماری و این چیزا نمیمونیم. فوریه 2026 ایشالا نه؟ :D
یه رادیوی مخصوص ارتیست های ژاپنی بزارن عالی میشه از Nujabes تا miki matsubara

وقت امپراطوری Nissan 350Z در سرورهای فورزا رسیده:D این ماشین ها تو لانچ باشه برای من کافیه:
Nissan Skyline GT-R
Honda Civic SiR
Toyota AE86
Toyota Supra MK IV
Mazda RX-7
Subaru Impreza

اگه لیست مورد انتظار دارید بگید.

چه خبر خوبی و انگار این عکس کاور رو قبلاً طرفدارها هم درست کرده بودن
در اینکه گرافیک و جزییات بازی خفنه شکی نیست ولی باید گیم پلی بازی تغییر کنه چون در پنج نسخه قبلی روند بازی زود تکراری میشد و کیلویی ماشین میده ، توکیو یعنی مسابقات شبانه و اسپورت کردن ماشین های خفن ، اگر بتونن ترکیبی از midnight club و Crew motorfest در گیم پلی اعمال کنن خیلی خوب میشه .

جالبه دقیقا بعد اینکه رسما تایید شد ژاپن برای FH6 ، همین الان آپدیت ژاپن برای Microsoft Flight Simulator هم اومد :D:D:D
از الان بگم که باید 20 تا Route مختلف روی Fuji برای Tōge بذارن که بریم برای F&F Tokyo Drift و یه Car Pack با همین Theme در کنارش حتما و حتما باید توی Customization ها نئون زیر ماشین رو اضافه بکنن :x:x:x ، گسترده شدن Body Kit ها هم که بماند 8->8->8->

خیلی خوبه که نسخه جدید بازی معرفی شده اما یک سری اتفاق این مدت افتاده که امیدوارم رو کیفیت این نسخه تاثیر خاصی نداشته باشه.
اول از همه این که تقریبا تمام افرادی کلیدی سری یا مشغول کار روی فیبل هستند و یا از استودیو رفتند.
مایک براون کریتیو دایرکتو نسخه پنجم که دیگه تو پلی گراند نیست و همراه خودش کارگردان صدا، کارگردان هنری و چند تا اعضا کلیدی دیگه رو هم برد.
رالف فولتون (همه کاره نسخه اول تا چهارم) هم داره روی فیبل کار می‌کنه.
این وسط ترن ۱۰ هم دچار تعدیل نیرو شده به عنوان استودیو ساپورت سری.

در نتیجه من خودم حس میکنم این نسخه در نهایت تغییراتش در حد همون نقشه جدید باشه و دیگه خبری از بلندپروازی های پلی گراند تو این نسخه نیست.
تقریبا تمام شماره های هورایزون یک ویژگی جدید رو به ژانر ریسینگ اضافه کرده بود (غیر از نسخه پنجم).
امیدوارم ولی من اشتباه کنم و نسخه ششم به بهترین نسخه این سری تبدیل بشه.

پ.ن: پروگرام Forza insider هم فعلا به حالت تعلیق در اومده اما ممکنه تا چند ماه دیگه تست بتای بازی شروع بشه.

View attachment the_next_station_is_TOKYO_🗣🔥🔥_#tokyodrift_#tokyo_#edit_#cars_#shibuya.mp4
امیدوارم تیونینگ (ظاهری) توی این نسخه بهتر از قبلیا شده باشه، چون وایب ژاپن فقط مناسب تیون کردن ماشین تا خشتکه :D
----
نسل 9 گذاشت من سربازیم تموم بشه و pc آپگرید کنم یهو rampage بزنه و هر روز یه سوپر شاهکار منتشر/معرفی بشه :D راضی‌ام

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or