Xbox Forza Horizon 4

سازنده
Playground Games
تاریخ انتشار
September 2018
ناشر
Xbox
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. Xbox One
DfW4dzwW4AEVPcd.jpg

خب بالـاخره به آروزیـه دیرینـه امـ رسیدمـ ... :D

! Welcome to beautiful , historic Britain Horizon
دوستان و فورتزا فن هایـه عزیز طبق پیش بینیها شماره جدید هورایزن در کنفرانس E3 مایکروسافت رونمایی شد !
واقعا از هر نظـر فراتر از انتظارات ظاهر شد ... از فصول داینامیک بگیر یا دنیایه مشترک و قابلیت خرید خونـه و گاراژ
خب از کاور کار شروع کنیمـ : بعد از فورتـزا موتوراسپورت شماره پنج و مکلارن P1 باز قرعه دوباره به نامـ
مکلارن افتاد تا با McLaren Senna هوش از سر ببره ! مدل ماشین 2019 هست و به تعداد محدود تولید شده
معرفیش 10 دسامبر سال 2017 بود و رونماییه واقعیش در نمایشگاه اتومبیل ژنـو در سال 2018 !
تولید همـ محدود هست و بیش تر از 500 دستگاه تولید نمیشه ، متاسفانه یک خبر بد واسه اون دسته از دوستان دارمـ که قصد خرید داشتن ... سولد آوت شده :D
همونطور که از اسمش پیداست مکلارن سنا در پاسداشت آیرتون سنـا تولید شده ...
راننده فرمول یک برزیلیـ که سه بار با مکلارن در سال هایـه 1988 و 1990 و 1991 قهرمان مسابقات فرمول یک شد !

Our family is extremely proud of the naming of the new Ultimate Series McLaren Senna
! This is the first project that really connects with Ayrton's racing spirit and performance

برونـو سنا برادرزاده آیرتون سنا !

مکلارن سنا 837 هزاردلـار قیمت داره و تحویلش همـ از سه ماهه سومـ 2018 شروع میشه .

---​
- فورتزا هورایزن 4 با بیش از 450 ماشین عرضه میشه
- با قابلیت Route Creator میتونین مسابقات دلخواه خودتون رو ایجاد کنین
- کاراکترتون رو میتونین کاستومایز کنین ... بیش تـر از 500 آیتمـ واسه این کار در اختیارتون هست
- برای اولین بار در تاریخ این مجموعه تو این شماره شما میتونین ملک و املاک بخرین که همین خرید همـ تاثیر داره تو روند گیمپلیه بازیـ و پرک ها ! بعنوان مثال شما یه کمپانیه تاکسیرانیـ میخرین ، ماموریت هاش رو انجامـ بدین جوایز متفاوت بهتون داده میشه
- کواپ تا شش نفر ساپورت میکنه و سرورهایـه 72 بازیکنه داره !
- اعلامـ شده که طبق رسمـ قدیمـ ، بازی دو تا DLC خواهد داشت
- حیات وحش همـ تو بازی هست و نقشش پررنگ تر از شماره 3 هست !
تا اینجا همین اطلاعات از بازیـ مشخص شده و باید منتظر موند دید که چه سورپرایزهایـه دیگه ای رو میکنن !

فورتـزا هورایزن در روز 2 اکتبر منتشر میشه و از همون روز اول عرضه همـ میاد رو سرویس گیمپَس !
اگه از همین الان پراوردر کنین Formula Drift Car Pack رو بصورت رایگان دریافت میکنین که میتونین همـ تو فورتزا موتوراسپورت هفت استفاده کنین و شماره جدید هورایزن !
دولوکس ادیشن فقط دیجیتالیـه و نسخه فیزیکی نخواهد داشت و شامل کارپس میشه ...
خود کارپس رو بخواین بخرین مجزا 30 $ قیمت داره
التیمیت ادیشن کامل ترین نسخه بازیـه مخصوصا امسال که شامل دو تا DLC همـ میشه که در آینده میاد !
قبلتر از این اکسپنشن ها مجزا فروخته میشدن و قیمت نسخه کاملـه کامل به 130 - 140$ همـ میرسید :D
التیمیت ادیشن کارپک ها رو داره به اضافه VIP Membership و دو تا DLC و دست رسیه زودتـر یعنی از 28 سپتامبر میتونین هورایزن تحربـه کنین !
یک نکته مهمـ : فورتزا هورایزن 4 تمامـا آنلاین نیست !!!

You can play offline if you wish , with Drivatars

رالف فولتن !

دیدن این تصویر همـ به همه پیشنهاد میشه ، از نظر من آرامبخش ترین تصویر دنیاست :D

DfXKhkZWkAA8Iar.jpg

آخرین ویرایش:
مسابقات آنلاینی که تیم مقابل drivatars معرفی میشن، واقعا آنلاینه؟ این drivatars ها خیلی مشکوک میزنن. من نمیفهمم واقعا پلیر آنلاین هست یا ai. من که تو هر تیمی میوفتم یه مشت نابغه رانندگی هستن که کاملن مشخصه پلیر آنلاینن:D ولی تیم حریف (drivatars) یه جورایی مشکوک میزنه که آنلاین هستند یا ai. چون بعضی هاشون لولشون روهم کنارشون نوشته بعضی ها رو هیچی نزده.
کسی اطلاعاتی داره در این مورد یه مقدار شفاف سازی بشه؟

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: reza51
مسابقات آنلاینی که تیم مقابل drivatars معرفی میشن، واقعا آنلاینه؟ این drivatars ها خیلی مشکوک میزنن. من نمیفهمم واقعا پلیر آنلاین هست یا ai. من که تو هر تیمی میوفتم یه مشت نابغه رانندگی هستن که کاملن مشخصه پلیر آنلاینن:D ولی تیم حریف (drivatars) یه جورایی مشکوک میزنه که آنلاین هستند یا ai. چون بعضی هاشون لولشون روهم کنارشون نوشته بعضی ها رو هیچی نزده.
کسی اطلاعاتی داره در این مورد یه مقدار شفاف سازی بشه؟

Drivatar ها AI هستن دیگه روی درجه سختی بالا، منتهی اسماشون و مشخصاتشون رو از پلیرای دیگه میگیرن!!!

• Like
Reactions: z2s sas and reza51
Drivatar ها AI هستن دیگه روی درجه سختی بالا، منتهی اسماشون و مشخصاتشون رو از پلیرای دیگه میگیرن!!!
آخه لعنتی ها خیلی شبیه پلیرهای واقعی بازی میکنن. آدم شک میکنه:D فقط میدونی چرا بعضی هاشون کنار یوزرشون لولشون رو هم زده؟ یعنی اونم کپیه؟

• Like
Reactions: reza51
آخه لعنتی ها خیلی شبیه پلیرهای واقعی بازی میکنن. آدم شک میکنه:D فقط میدونی چرا بعضی هاشون کنار یوزرشون لولشون رو هم زده؟ یعنی اونم کپیه؟
آره من خودم یکی دو بار اسم و مشخصات دوستامو تو Drivatar ها دیدم!! راحترین کار برای تولید اینا کپی کردن از مشخصات بازیکنای آنلاینه
جور غیر طبیعی رانندگی نمیکنن، میگم که روی بالاترین درجه سختی هستن فکر کنم، اگه یه ماشین خوبم زیر دستشون باشه دیگه خیلی حرفه ای رانندگی میکنن بعضا نمیشه بگیریشون!! مخصوصا که جلوترم مسابقه رو شروع میکنن

• Like
Reactions: z2s sas
آره من خودم یکی دو بار اسم و مشخصات دوستامو تو Drivatar ها دیدم!! راحترین کار برای تولید اینا کپی کردن از مشخصات بازیکنای آنلاینه
جور غیر طبیعی رانندگی نمیکنن، میگم که روی بالاترین درجه سختی هستن فکر کنم، اگه یه ماشین خوبم زیر دستشون باشه دیگه خیلی حرفه ای رانندگی میکنن بعضا نمیشه بگیریشون!! مخصوصا که جلوترم مسابقه رو شروع میکنن
غیر طبیعی که نیست. خیلی هم طبیعیه:D مثلا دفعه آخری یکیشون رسمن فرمون میگرفت رو من.:D من حدسم اینه که نحوه رانندگشیون انگار یه جورایی ماشین لرنینگه. چون یه حرکاتایی میکنن که آدم به ai بودنشون شک میکنه!
من الان 5 بار توی فستیوال لوتوس شرکت کردم هنوز نتونستیم ببرم. البته از شانس بدم همتیمی خوب هم بهم نمیخوره. تیمی که من توش بیشترین امتیاز رو بیارم باید فاتحش رو خوند:D

• Like
Reactions: Sir Daniel
غیر طبیعی که نیست. خیلی هم طبیعیه:D مثلا دفعه آخری یکیشون رسمن فرمون میگرفت رو من.:D من حدسم اینه که نحوه رانندگشیون انگار یه جورایی ماشین لرنینگه. چون یه حرکاتایی میکنن که آدم به ai بودنشون شک میکنه!
من الان 5 بار توی فستیوال لوتوس شرکت کردم هنوز نتونستیم ببرم. البته از شانس بدم همتیمی خوب هم بهم نمیخوره. تیمی که من توش بیشترین امتیاز رو بیارم باید فاتحش رو خوند:D
آره وقتی هم راستاشون بشی بعضی وقتا خیلی وحشی میشن چنان میرن تو شکمت که ازشون جلو نزنی :))
یه مسئله دیگه ام که هست موقعیت این Drivatar ها باید بین همه پلیرا Sync بشه (توی حالت آفلاین اینطور نیست) به خاطر همین بعضی وقتا یکم به شکل غیرطبیعی جلو و عقب میشن و حرکات یه دفعه ای انجام میدن

فستیوال ایندفعه رو میگی دیگه؟ آره من یه بار رفتمش، مسابقه سومش دور کل مپ بود لامصب خیــــلی سخت بود با یه جون کندنی تونستم اول بشم ولی خب مث شما هم تیمیام تو دیوار بودن و سه هیچ باختیم :D دیگه ام حوصله ـم نیومد مجدد برم!

• Love
Reactions: z2s sas
آره وقتی هم راستاشون بشی بعضی وقتا خیلی وحشی میشن چنان میرن تو شکمت که ازشون جلو نزنی :))
یه مسئله دیگه ام که هست موقعیت این Drivatar ها باید بین همه پلیرا Sync بشه (توی حالت آفلاین اینطور نیست) به خاطر همین بعضی وقتا یکم به شکل غیرطبیعی جلو و عقب میشن و حرکات یه دفعه ای انجام میدن

فستیوال ایندفعه رو میگی دیگه؟ آره من یه بار رفتمش، مسابقه سومش دور کل مپ بود لامصب خیــــلی سخت بود با یه جون کندنی تونستم اول بشم ولی خب مث شما هم تیمیام تو دیوار بودن و سه هیچ باختیم :D دیگه ام حوصله ـم نیومد مجدد برم!
دقیقن همینطوره.

آره همونی که راند آخرش باید کل مپ رو دور بزنی.:D منم تو این چند دفعه ای که بازی کردم بیشترین موفقیتم این بود که 2-1 باختم:))
خیلی سخته واقعن. چون اصولن باید تو پیچ ها با دیر ترمز کردن و... از اینها سبقت گرفت که تو مسابقه آخرش عملن پیچ خاصی وجود نداره. یه سوتی کوچیک هم کافیه که کلن دیگه هیچوقت جلویی ها رو نبینیم.:D

• Like
Reactions: Sir Daniel
دقیقن همینطوره.

آره همونی که راند آخرش باید کل مپ رو دور بزنی.:D منم تو این چند دفعه ای که بازی کردم بیشترین موفقیتم این بود که 2-1 باختم:))
خیلی سخته واقعن. چون اصولن باید تو پیچ ها با دیر ترمز کردن و... از اینها سبقت گرفت که تو مسابقه آخرش عملن پیچ خاصی وجود نداره. یه سوتی کوچیک هم کافیه که کلن دیگه هیچوقت جلویی ها رو نبینیم.:D
این درایواتارهارو فقط باید سر پیچ ها بگیریشون، چون بالاخره اینا AI هستن، پیچ هارو به بهترین شکل ممکن نمی تونن رد کنن، ولی جاده کفی رو میندازن میرن اگه ماشینت عالی نباشه دیگه نمیشه بهشون رسید من اتفاقا تو مسابقه آخری چندباری سوتی کوچک دادم و عقب افتادم اما سر پیچ ها میرسیدم بهشون، مسابقه آخرم پیچ نرم زیاد داره اونجاها می تونی جبران کنی
مسابقه آخرو من با اختلاف فک کنم 1 ثانیه بردم فک کن تو اون مسیر طولانی چسب هم بودیم لامصب عقب نمی افتاد

من میخوام عضو یه تیم بشم برا رنک بازی کردن، find team رو که میزنم ارور میده، با دی ان اس هم امتحان کردم همچنان ارور میده

Sent from my SM-A305F using Tapatalk

دوستان من یک سوال مسخره دارم ،البته رو نسل ۹ این اتفاق محسوس شد:
دوستان نورطبیعی تو این بازی خیلی متنوعه یا من حساس شدممم؟؟؟ یزمان میری تو بازی خیلی همه چی پرنوره مجدد که میری میبینی همه چی یا نرمال یا کم نور، خواستم بدونم این برای فضا سازیه بازیه یا باگی چیزیه؟؟؟؟ ( چون این نسل hdr نقشش پررنگ تر شد این قضیه برام قابل لمستر شد)
اگه کسی در مورد نور پردازی بازی اطلاعات داره لطفا راهنماییم کنه مرسی

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or