Xbox Forza Horizon 4

سازنده
Playground Games
تاریخ انتشار
September 2018
ناشر
Xbox
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. Xbox One
DfW4dzwW4AEVPcd.jpg

خب بالـاخره به آروزیـه دیرینـه امـ رسیدمـ ... :D

! Welcome to beautiful , historic Britain Horizon
دوستان و فورتزا فن هایـه عزیز طبق پیش بینیها شماره جدید هورایزن در کنفرانس E3 مایکروسافت رونمایی شد !
واقعا از هر نظـر فراتر از انتظارات ظاهر شد ... از فصول داینامیک بگیر یا دنیایه مشترک و قابلیت خرید خونـه و گاراژ
خب از کاور کار شروع کنیمـ : بعد از فورتـزا موتوراسپورت شماره پنج و مکلارن P1 باز قرعه دوباره به نامـ
مکلارن افتاد تا با McLaren Senna هوش از سر ببره ! مدل ماشین 2019 هست و به تعداد محدود تولید شده
معرفیش 10 دسامبر سال 2017 بود و رونماییه واقعیش در نمایشگاه اتومبیل ژنـو در سال 2018 !
تولید همـ محدود هست و بیش تر از 500 دستگاه تولید نمیشه ، متاسفانه یک خبر بد واسه اون دسته از دوستان دارمـ که قصد خرید داشتن ... سولد آوت شده :D
همونطور که از اسمش پیداست مکلارن سنا در پاسداشت آیرتون سنـا تولید شده ...
راننده فرمول یک برزیلیـ که سه بار با مکلارن در سال هایـه 1988 و 1990 و 1991 قهرمان مسابقات فرمول یک شد !

Our family is extremely proud of the naming of the new Ultimate Series McLaren Senna
! This is the first project that really connects with Ayrton's racing spirit and performance

برونـو سنا برادرزاده آیرتون سنا !

مکلارن سنا 837 هزاردلـار قیمت داره و تحویلش همـ از سه ماهه سومـ 2018 شروع میشه .

---​
- فورتزا هورایزن 4 با بیش از 450 ماشین عرضه میشه
- با قابلیت Route Creator میتونین مسابقات دلخواه خودتون رو ایجاد کنین
- کاراکترتون رو میتونین کاستومایز کنین ... بیش تـر از 500 آیتمـ واسه این کار در اختیارتون هست
- برای اولین بار در تاریخ این مجموعه تو این شماره شما میتونین ملک و املاک بخرین که همین خرید همـ تاثیر داره تو روند گیمپلیه بازیـ و پرک ها ! بعنوان مثال شما یه کمپانیه تاکسیرانیـ میخرین ، ماموریت هاش رو انجامـ بدین جوایز متفاوت بهتون داده میشه
- کواپ تا شش نفر ساپورت میکنه و سرورهایـه 72 بازیکنه داره !
- اعلامـ شده که طبق رسمـ قدیمـ ، بازی دو تا DLC خواهد داشت
- حیات وحش همـ تو بازی هست و نقشش پررنگ تر از شماره 3 هست !
تا اینجا همین اطلاعات از بازیـ مشخص شده و باید منتظر موند دید که چه سورپرایزهایـه دیگه ای رو میکنن !

فورتـزا هورایزن در روز 2 اکتبر منتشر میشه و از همون روز اول عرضه همـ میاد رو سرویس گیمپَس !
اگه از همین الان پراوردر کنین Formula Drift Car Pack رو بصورت رایگان دریافت میکنین که میتونین همـ تو فورتزا موتوراسپورت هفت استفاده کنین و شماره جدید هورایزن !
دولوکس ادیشن فقط دیجیتالیـه و نسخه فیزیکی نخواهد داشت و شامل کارپس میشه ...
خود کارپس رو بخواین بخرین مجزا 30 $ قیمت داره
التیمیت ادیشن کامل ترین نسخه بازیـه مخصوصا امسال که شامل دو تا DLC همـ میشه که در آینده میاد !
قبلتر از این اکسپنشن ها مجزا فروخته میشدن و قیمت نسخه کاملـه کامل به 130 - 140$ همـ میرسید :D
التیمیت ادیشن کارپک ها رو داره به اضافه VIP Membership و دو تا DLC و دست رسیه زودتـر یعنی از 28 سپتامبر میتونین هورایزن تحربـه کنین !
یک نکته مهمـ : فورتزا هورایزن 4 تمامـا آنلاین نیست !!!

You can play offline if you wish , with Drivatars

رالف فولتن !

دیدن این تصویر همـ به همه پیشنهاد میشه ، از نظر من آرامبخش ترین تصویر دنیاست :D

DfXKhkZWkAA8Iar.jpg

آخرین ویرایش:
دوستان من اگه بخوام برای این گیم، گیم پس 1 دلاری ماهیانه استفاده کنم از استور باید گیفت ماکروسافت بگیرم َارژ کنم یا ایکس باکس؟ اصلا میشه بدون کریدیت کارت یا نه.

بعد مالیاتم داره؟ یعنی باس برای 1 دلار 2 دلار شارژ کنم؟

• Like
Reactions: DAT 47
@ArefTheGreat
شما برای بخش آنلاین بازی از چه DNS استفاده میکنی؟!
والا یه DNS ـی (178.22.122.100) میزنیم که صرفا ساین این بشه به اکانت XBOX، اما جدیدا با همون DNS داخل بازی به بخش آنلاینش وصل نمیشه
چه مصیبتی پیدا کردیم با این تحریما
برای هر بازی آنلاینی یه مدل DNS باید بزنیم :))

@ArefTheGreat
شما برای بخش آنلاین بازی از چه DNS استفاده میکنی؟!
والا یه DNS ـی (178.22.122.100) میزنیم که صرفا ساین این بشه به اکانت XBOX، اما جدیدا با همون DNS داخل بازی به بخش آنلاینش وصل نمیشه
چه مصیبتی پیدا کردیم با این تحریما
برای هر بازی آنلاینی یه مدل DNS باید بزنیم :))
والا منم الان اگر بشه فقط با استفاده از VPN میشه وصل بشم به آنلاین. هیچ DNS برای آنلاین جواب نمیده....
خیلی به نظر ماکرو سفت گرفته که نشه بازی کرد....
همه Xbox دارا هم دارند مینالند تو تاپیک های مربوط نگاه کنید....

• Like
Reactions: Sir Daniel
والا منم الان اگر بشه فقط با استفاده از VPN میشه وصل بشم به آنلاین. هیچ DNS برای آنلاین جواب نمیده....
خیلی به نظر ماکرو سفت گرفته که نشه بازی کرد....
همه Xbox دارا هم دارند مینالند تو تاپیک های مربوط نگاه کنید....
خب با V*PN پینگتون خیلی نمیره بالا؟
قابل بازیه اونطوری؟
من اگه بخوام بخش آنلاین یه بازی رو V*PN بازی کنم دیگه بیخیالش میشم رسما :|

• Like
Reactions: ArefTheGreat
خب با V*PN پینگتون خیلی نمیره بالا؟
قابل بازیه اونطوری؟
من اگه بخوام بخش آنلاین یه بازی رو V*PN بازی کنم دیگه بیخیالش میشم رسما :|
دقیقا خیلی بگیر نگیر داره...
من واقعا نمیدونم الان طرفدار های Xbox تو ایران رو چه حسابی سمتش میرند! بازی آفلاین که خیلی حسابی نداره، آنلاین ها هم که وضعش اینه....

• Like
Reactions: Sir Daniel
پیشنهاد می کنم حتما بازی رو با فرمان g920 یا g29 لاجیتک بازی کنید خیلی لذتش بیشتره حتی مدل تکان های فرمان یا لغزش هاش با شدتش در افرودش برای 1 ماشین اسپورت با شاسی کاملا فرق داره هر چند بازی سخت تر می شه اما لذتشم چند برابر می شه اینم تنظیمات من هست بعد از کلی ور رفتن باهاش به نظرم بهترین فعلا همینه

سلام ممنون میشم راهنماییم کنید
من یه فرمون لوجیتک g920 گرفتم یکم فرمون سفت هستن و تو پیچا و دریفت اذیت می‌کنه
مشکل از فرمون من هستش یا باید تنظیماتش و دستکاری کنم
یکم هم احساس میکنم صدای چرخ دنده هاش میاد

سلام ممنون میشم راهنماییم کنید
من یه فرمون لوجیتک g920 گرفتم یکم فرمون سفت هستن و تو پیچا و دریفت اذیت می‌کنه
مشکل از فرمون من هستش یا باید تنظیماتش و دستکاری کنم
یکم هم احساس میکنم صدای چرخ دنده هاش میاد
از تنظیمات هست، مقدار Force Feedback خیلی بالا هست.
باید کم کنی، هم عمر فرمونت بیشتر میشه وهم بخاطر سروصدای زیاد فرمون از خانواده ناسزا نمیشنوی :D
اینهارو امتحان کن، از یوتوب گرفتم، نظرت بگو:
1.JPG 2.JPG

این حالت واقعی میده به فرمون، اما اگه دوست داشتی ماشین تیزتر بشه steering sensitivity ببر بالاتر، حدود 90-80
---------
یه مورد دیگه هم تو بعضی کامنتها دیدم این بود که وقتی بازی اجرا نیست فرمون وصل کن، توی بازی اگه فرمون وصل کنی ممکن هست که همین سفتی فرمون و... پیش بیاد.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Saeed PM and omid0
خب دیگه بعد از لول ۲۲۰ شدن (یا یک بار پرستیژ کردن و لول ۲۰ شدن) یکم بنویسیم در موردش :D
به حق بهترین ریسینگ نسل هستش. گرافیک فوق‌العاده خوب و یک مپ به شدت زیبا و چشم‌نواز به همراه مقدار بسیاز زیادی ماشین از برندها و کلاس‌های مختلف که هر کدوم حس و حال خودشون رو دارن و با فیزیک و مدلینگ خفنشون رانندگی رو خیلی خیلی دلچسب‌تر میکنن. یه همچین فیزیکی تو این سبک واقعا بی نظیره. بعد همه‌ی اینا در کنار قابلیت ۶۰فریم شدن رو وان ایکس یه معجون عجیب و غریبی شده. فعلا تی‌وی ۴ک ندارم اما اگر هم داشتم بازم با همین ۱۰۸۰/۶۰ بازی میکردم چون حقیقتا ریسینگ جهان‌باز ۶۰فریم رویایی بود که با هورایزن ۴ به حقیقت پیوست. اکتیویتی‌های خیلی زیاد و سرگرم کننده که کاملا نگهت میدارن پای بازی و باعث میشن کلا متوجه گذر زمان نشی. اسپید ترپ و اسپید زون و دریف زون و دنجر ساین همگی کارای فرعی بسیار خوبی هستن که در کنار مسابقات تنوع خیلی خوبی به بازی دادن. تنوع خود مسابقات هم عالی بود و برای خود من مسابقات Dirt از همه جذابتر بود و ماشین مورد علاقمم تو کل بازی Hoonigan Gymkhana 9 Ford Focus هستش! دریفت کشیدن با این ماشین و رانندگی تو آف‌رود لذت عجیبی داشت با این ماشین و البته طراحی به شدت خوبش که مخصوصا زیر نور آفتاب تابستون خیلی بهترم میشد. Showcaseهای بازی به شکل عجیبی خوب بودن. مخصوصا مسابقه با هواپیماش رو خیلی دوس داشتم. وقتی از بالا سرت با فاصله کم پرواز میکرد چه حس خوبی بود یا اون Giant Hovercraft که وقتی نزدیکت میشد خیلی خوفناک بود. اون شوکیس با موتور کراس هم خیلی خوب بود و البته شوکیس قطار اما از همه جالبتر و بهتر شوکیس هیلو بود که خیلی خیلی عالی طراحی کرده بودنش. خیلی یونیک و لذتبخش بود. برسیم با ۴فصل موجود در بازی که هر کدوم حس و حال خودشون رو داشتن. خودم به ترتیب پاییز، بهار، تابستون و زمستون رو دوس داشتم. تغییرات داینامیک آبو هوا و برف و بارون فوق‌العتده بودن. ۲تا اکسپنشن خیلی خوبم داشت که کاملا متفاوت از بازی اصلی بودن. لگو خیلی فان بود مخصوصا ماشنیای مخصوصش عالی بودن یا اینکه باید با تموم کردن چلنج‌های مختلف خونتو بسازی و بزرگترش کنی. جزیره‌ی خیر و برکت هم که خیلی شیک پولدارمون کرد و باعث شد ماشینای مورد علاقمو راحتر به دست بیارم :D شرایط آبو هوایی جدید که همون طوفان و رعد و برق بود هم خیلی عالی بود. بالا رفتن از کوه و مسابقه دادن دقیقا کنار پرتگاه شدیدا عالی طراحی شده بود. یکی دیگه از اکتیویتی‌ها Horizon Storyها بودن گه هر کدوم فضای خاص خودشونو داشتن. یکی مخصوص تاپ‌گیر یا یکی تاکسی کلاسیک انگلیسی میداد بهت که مسافر برسونی مقصد تو یه تایم خاصی یا یکی مربوط به دریفت و ... . در مورد صداگذاری بازی هم که چیزی جز پرفکت نمیشه گفت
به طور کلی کاملترین تجربه‌ای که از ریسینگ میشه داشت همین بازی هستش مخصوصا این سبک که اصلا بازی در این سطح نداریم. نسل پیش که هورایزن ۱ رو بازی کردم میدیدیم چنین روزی رو که به بهترین شکل ممکن پیشرفت کنن و همچنان پرچمدار ریسینگ جهان‌باز بمونن و خوشحالم که فرصت شد تا بازیش کنم

موفق باشیم

دوستان horizon باز 2 سوال داشتم
اول اینکه از کدوم قسمت میشه فصل ها رو عوض کرد؟ من افلاین بازی میکنم و الان یه مدت زیادی هست توی تابستون گیر کردم و فصل عوض نمیشه
دوم از کدوم قسمت ماشین هام رو بفروشم
هرچی گشتم قسمت sell رو پیدا نکردم که ماشین بفروشم

دوستان horizon باز 2 سوال داشتم
اول اینکه از کدوم قسمت میشه فصل ها رو عوض کرد؟ من افلاین بازی میکنم و الان یه مدت زیادی هست توی تابستون گیر کردم و فصل عوض نمیشه
دوم از کدوم قسمت ماشین هام رو بفروشم
هرچی گشتم قسمت sell رو پیدا نکردم که ماشین بفروشم

برای تغییر فصل باید به نت وصل باشی تا هفتگی فصل عوض بشه
ماشین هم نمیشه فروخت فقط میتونی حذف کنی از گاراژت. مگر اینکه آنلاین باشی و توی Auction House به فروش بذاری تا پلیرای دیگه بخرنش

• Like
Reactions: X.S.X.B
برای تغییر فصل باید به نت وصل باشی تا هفتگی فصل عوض بشه
ماشین هم نمیشه فروخت فقط میتونی حذف کنی از گاراژت. مگر اینکه آنلاین باشی و توی Auction House به فروش بذاری تا پلیرای دیگه بخرنش
دمت گرم
من شنیده بودم میشه دستی هم فصل ها رو عوض کرد
من از اول بازی خودش فصل عوض میشد الان یهو توی تابستون گیر کرده لول 35 هم رسیدم
ولی میگفتن خودش اتومات عوض میشه حتی افلاین

دمت گرم
من شنیده بودم میشه دستی هم فصل ها رو عوض کرد
من از اول بازی خودش فصل عوض میشد الان یهو توی تابستون گیر کرده لول 35 هم رسیدم
ولی میگفتن خودش اتومات عوض میشه حتی افلاین

یه اشتباهی هم کردم البته
۴فصل رو برای اولین باید بخوای عوض بشه باید پوینت جمع کنی و به یه حد مشخصی برسی تا بری فصل بعدی. نمیدونم شما تمام فصل‌هارو دیدی یا نه. اگه ندیدی باید به بازی کردن ادامه بدی تا یک دور کامل همه رو ببینی و بعد ازون هر هفته فصل‌ها عوض میشن و ظاهرا ربطی به آنلاین بودن هم ندارن

• Like
Reactions: X.S.X.B
یه اشتباهی هم کردم البته
۴فصل رو برای اولین باید بخوای عوض بشه باید پوینت جمع کنی و به یه حد مشخصی برسی تا بری فصل بعدی. نمیدونم شما تمام فصل‌هارو دیدی یا نه. اگه ندیدی باید به بازی کردن ادامه بدی تا یک دور کامل همه رو ببینی و بعد ازون هر هفته فصل‌ها عوض میشن و ظاهرا ربطی به آنلاین بودن هم ندارن
اره من یه بار همه فصل ها رو دیدم و برام عوض شده ولی الان توی تابستون گیر کردم و تغییر نمیکنه
برای همین موندم چطوری تغییر میکنه
مسابقه هم زیاد دادم
نمیدونی چقدر پوینت لازمه تا تغییر کنه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or