Forza Horizon 2 | XBOX ONE

05126834307573204711.jpg

امروز مایکروسافت از Forza Horizon 2 در برنامه IGN first رونمایی کرد، Forza Horizon 2 پاییز امسال برای Xbox One و Xbox 360 عرضه خواهد شد. FH2 توسط Playground Games و با همکاری Turn 10 در حال ساخت می باشد.

بازی دارای سیستم آب و هواست. صدها ماشین در بازی قرار دارد که Lamborghini Huracán ماشین نمادین بازی است. Drivatar در Horizon 2 هم حضور خواهد داشت.

بازی در جنوب اروپا جریان دارد. تنوع محیطی باورنکردنی و چشم اندازهای فوق العاده.

وسعت بازی در حد اسکایریم هم باشه اون عکس توجیه پذیر نیست :دی
عملاً اطراف جاده در حد بازیهای PS2ـه :دی
البته یادتون باشه از GTAV هم قبل اومدنش اینطور عکسا زیاد میدادن بیرون، ممکنه اینجا تکستچر ها لود نشده باشن !

حالا من نمیدونم کیفیت 360 چجوریه ولی میتونم بگم Sumo Digital استدیوی نسبتا خوبیه و نسل قبل هم بازی های خوبی ساخت.این کم بودن کیفیت بازی مشکوک میزنه

حالا من نمیدونم کیفیت 360 چجوریه ولی میتونم بگم Sumo Digital استدیوی نسبتا خوبیه و نسل قبل هم بازی های خوبی ساخت.این کم بودن کیفیت بازی مشکوک میزنه

حالا واقعا مشخص نیست کیفیت نسخه X360 در چه حدی باشه ولی Sumo Digital همزمان داره LBP3 رو هم میسازه، من هم بودم تمرکزم رو میزاشتم روی LBP3 :دی

البته یادتون باشه از GTAV هم قبل اومدنش اینطور عکسا زیاد میدادن بیرون، ممکنه اینجا تکستچر ها لود نشده باشن !

وسعت بازی در حد اسکایریم هم باشه اون عکس توجیه پذیر نیست :دی
عملاً اطراف جاده در حد بازیهای PS2ـه :دی

فیک بودن عکس که مشخصه اما این احتمال رو میدم که برای اولین ایکس باکسم پورت میشه;):p

عکس فیکه. نسخه 360 گرفتم گرافیک قابل قبوله حتی بنظرم نورپردازی بهتر شده
جادها خیلی بهتر از نسخه قبل شده از ینواختی در اومده. شدید اعتیاد اوره
یه سه ساعتیه با کامرو اس اس دارم ول میچرخمo:-)

آخرین ویرایش:
عکس فیکه. نسخه 360 گرفتم گرافیک قابل قبوله حتی بنظرم نورپردازی بهتر شده
جادها خیلی بهتر از نسخه قبل شده از ینواختی در اومده. شدید اعتیاد اوره
یه سه ساعتیه با کامرو اس اس دارم ول میچرخمo:-)
چند تا عكس از محيط بازي ميندازي ؟
اون جا هايي كه بهتر شده !

احتمالا مثل قضیه GTA V باشه. یه تیکه از یه ساختمان کیفیتش پایین بود عکسشو برداشته بودن میگفتن داغونه بازی :دی احتمالا اینم همون طور باشه. وگرنه این عکس یه چیزی در حده MW 2005 رو همین 360ه اصلا قابل قبول نیست.

چه اشتباهی کردم اون عکسارو گذاشتما /:) :d دیگه بگیم گرافیک نسخه 360 دیگه در حد ps2 ـه یه خورده بی انصافی ـه بنظرم :d تو این گیف که گرافیک بنظر خوب میاد با توجه به سخت افزاری که مال 9 سال قبله ! :d

http://upload7.ir/imgs/2014-09/52716058978410112670.gif

این هم یه سری از تفاوت ها بین 2 نسخه :

• دمیج مکانیکی نداره (360)
  • تیونینگ نداره [فقط آپگرید] (360)
  • مسابقات "cross country" نداره (360)
  • 8 پلیر آنلاین (نسخه 360) اون طرف 12 تا !
  • ماکزیمم 8 تا ماشین با هم مسابقه میدن تو حالت آفلاین (360)
  • باکت لیست چلنج کاملاً متفاوته با نسخه 1
  • نسخه 360 فقط 3 تا ایستگاه رادیویی داره (نسخه وان 7 تا)
  • انتخاب رنگ برای ماشین ها هم محدودتره نسبت به نسخه 1 (مثلاً رنگ طلائی و کربونی و ... نداره)

دوست عزیز عکس با موبایل خوب در نمیاد و اینجا هم تاپیک وان هست
بازی یکم مشکل دیر لود شدن تکسچرها داره ولی اگه رو هارد یا فلش نصب بشه خیلی کم به چشم میاد.ولی فریم ریت عالیه
این عکسم احتمالا از این قضیه سواستفاده کردن

بابا یه عکس دیگه اینقدر داستان درست کردن نداره که ! فیک هم نیست ، این ویدئو گیم پلی :
watch?v=hP1RA8hLt1Q

گرافیک بازی هم یه جاهایی خوب و متوسطه یه جاهایی هم کم کاری شده مثل همون عکس !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or