Forza Horizon 2 | XBOX ONE

05126834307573204711.jpg

امروز مایکروسافت از Forza Horizon 2 در برنامه IGN first رونمایی کرد، Forza Horizon 2 پاییز امسال برای Xbox One و Xbox 360 عرضه خواهد شد. FH2 توسط Playground Games و با همکاری Turn 10 در حال ساخت می باشد.

بازی دارای سیستم آب و هواست. صدها ماشین در بازی قرار دارد که Lamborghini Huracán ماشین نمادین بازی است. Drivatar در Horizon 2 هم حضور خواهد داشت.

بازی در جنوب اروپا جریان دارد. تنوع محیطی باورنکردنی و چشم اندازهای فوق العاده.

درسته که خود FH1 گرافیک وحشتناک و فرانسلی داشت:d اما من یکی نمیتونم باور کنم این عکسا این گیم باشه یجورایی بیش از حد تخیلی میزنن:| باید منتظرکنفرانس و دموی بازی باشیم شایدم به این حد رسیده باشن...

آخرین ویرایش:
حالا باید صبر کرد دید بازی از زاویه HUD چجوری بنظر میرسه که 100 درصد خارق العاده خواهد بود. این عکس ها هم که عالی هستند. الان فقط نمایش گیم پلی میخوام من:d

راستی خود Playground هم مثل خداوندگار T10 ـ TechWizardz تشریف دارن:dروی 360 ـ 4xMSAA(مشابه چیزی که تو order1889 هست) رو با FXAA (مشابه چیزی که KZ:SFـه) هم استفاده کرده بودن!
, Playground's solution is comparatively lavish. Not only is 4x MSAA retained - in line with the replays and time trials of Forza Motorsport 4 - FXAA is added too.
چرخه شب و روز واقعی و OpenWorld بودن رو هم که خودتون مطلع هستید...اینبار قراره تغییر آب و هوا رو هم بزارن:d

این عکسها را فقط با کله رفت تو مانیتور اگه گرافیک بازی تو حالت گیم پلی این باشه که دیگه واقعا چه انتظاری داشت .

این را یکی از بروبچ neogaf از شماره 1 بازی گذاشته اولی photomode دومی گیم پلی . یعنی انتظار همه چی را داشته باشید که با انجام دادن بازی هر چند ثانیه فکتون بخوره زمین .

ممنون فرخ جان از عکس ها کف و خون قاطی کردم شدیــــــــــــــد :-o

تنها بازی ریسینگ عمرم که تموم کردم FH 1 بود من بازی های ریسینگ پیستی رو نمیتونم اصلا تحمل کنم ولی FH هم اپن ورلد بود هم غروب هایی و موزیکی داشت که 4 صبح بازی میکردم زیر کولر با ماشین Muscle خدایی چه حالی میداد بازم میخوام تجربه کنم روی X1 .... چه شود ! :bighug::x

فورزا هورایزن 2 چه شـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــود .

این تصویر رو اگه بالاش نزده بود FH 2 من فکر می کردم PGR5ـه! :d نه فقط به خاطر بارون مسیرش هم آشنا می زنه! :-"
مثل اینکه اون چند ده نفری رو که 2011، Playground از کارمند های سابق Bizarre Creations گرفت، تاثیر گذار بودن! :d فقط اگر Bizarre Creations هم زنده بود الآن XBO کنسول فرا آرمانیِ ریسینگ فن ها بود! ( هر چند الآن هم هست! :-":d)

درباره شماره ی اول:
Of course it's a risk, [...] but some of the best racing games in the last twenty years have come out of the UK racing game development studios.
—Dan Greenawalt
الان دیگه رسما رو دست خود T10 بلند شدن البته! :d

آخرین ویرایش:
preview آی جی ان اومد. با این قسمتش حال کردم:
So that means that not only is the world of Forza Horizon 2 bigger than the one in Horizon, it also has three times more driveable area; a three-times bigger play space. Which means that you’re no longer constrained to the road. You can take the road, or you can hoon off it, through a fence.
تیزر بازی هم جمعه :|
پ.ن:
The Spirit of PGR Lives On
:hug:

We believe next gen beauty isn’t about poly counts. It’s not about texture resolution. Those are last-gen concepts. Next-gen beauty is about light
Now every single light in a scene is dynamic, which is only something we’ve been able to achieve with the switch to a next-gen platform
More than 700 events across the world, contributing to, I think a conservative 100 percent completion time of well over 100 hours

:bighug: :x

A Sunday Drive With Forza Horizon 2 - IGN First - IGN

ecause of the dedicated servers it’s all instant. There’s no lobbies, there’s no loading; it’s just straight in, there and then.

“So that means that not only is the world of Forza Horizon 2 bigger than the one in Horizon, it also has three times more driveable area; a three-times bigger play space. Which means that you’re no longer constrained to the road. You can take the road, or you can hoon off it, through a fence

@-)

الان این عکسا in game هستند؟ یکم تصورش سخته:| 60 فریم خواهد بود یعنی؟:x

اره اینم خیلی وحشی بود ولی اون نیسان کلا همه چیزش نورمال بود همچین آدم توش غرق میشد:x

این عکس هارو خودم از Forza 5 گرفتم و in game
وقتی Forza 5 با 60 فریم و لانچ بودنش ( بعضی ها هم که میگن downgrade شده :| ) همچین گرافیک و کیفیتی داشته باشه
دیگه Forza Horizon 2 چی میشه:bighug:
از اون بازی هاست که باید 100 ساعت فقط بری تو Photo Mode بازی و به نور پردازی و طراحی ماشین ها نگاه کنی، بارونم که میاد تو بازی
تصورشم برای من لذت بخش:bighug:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or