Forza Horizon 2 | XBOX ONE

05126834307573204711.jpg

امروز مایکروسافت از Forza Horizon 2 در برنامه IGN first رونمایی کرد، Forza Horizon 2 پاییز امسال برای Xbox One و Xbox 360 عرضه خواهد شد. FH2 توسط Playground Games و با همکاری Turn 10 در حال ساخت می باشد.

بازی دارای سیستم آب و هواست. صدها ماشین در بازی قرار دارد که Lamborghini Huracán ماشین نمادین بازی است. Drivatar در Horizon 2 هم حضور خواهد داشت.

بازی در جنوب اروپا جریان دارد. تنوع محیطی باورنکردنی و چشم اندازهای فوق العاده.

برای کسب افتخار از سایتها من ترجیه میدم مایکرو بازی هایی با گرافیکی بسازه که همش 2 متر جلوی دماغت را ببینی ! اکثر سایتها متاسفانه اصلا تحلیل تکنیکی ندارند و بیشتر ظاهر بین هستند .

برای کسب افتخار از سایتها من ترجیه میدم مایکرو بازی هایی با گرافیکی بسازه که همش 2 متر جلوی دماغت را ببینی ! اکثر سایتها متاسفانه اصلا تحلیل تکنیکی ندارند و بیشتر ظاهر بین هستند .
تو از بازی لذت میبری یا از تحلیل سایت ها؟:-/

ما همه داخل ماشین میریم :-/
لذتی که نمای کاکپیت داره هیچی نداره ;;)

البته یه بحثیم هست
تو سری موتور اسپورت بیشتر کاکپیت میرفتیم
تو هورایزن بیشتر از بیرون ماشین , چون محیط انقدر زیبا بود که ثانیه ای نمیشد خیره نشد

این عکسهایی که گذاشتید مخصوصا از نمای کاکپیت ، لینک ویدیوش هم لطفا بزارید :d
Forza Horizon 2: E3 Demo Developer Commentary - Corvette Stingray - YouTube
Forza Horizon 2: E3 Demo Developer Commentary - Lamborghini Huracan - YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=97_bW6ePquA

البته 720p هست و کیفیت یکم اومده پایین یعنی کیفیت اصلی نیست (فکر کنم تو آپشنش کیفیت بالاتر هم باشه اون موقع که من دانلود کردم تا همین کیفیت بود) ، فقط ببین حالشو ببر رسینگ آرکید به این میگن:d
طراحی کاکپیت ماشینا ، طراحی بارون و افکت آب فوق العادس ، به شدت منتظر بازیم که برم تو Photo Mode هی عکس بندازم:d

پ.ن: اگر کسی Full HDـیش رو داره بزاره الان *****شکن دمه دست نیست برم یوتوب رو بگردم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or