Forza جدید تایید شد!

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
ساعاتی قبل اتومبیل جدید شرکت لامبورگینی به نام «Lamborghini Centenario» معرفی شد. دقایقی قبل هم شرکت «مایکروسافت» جدید ترین عنوان «فورتزا» را معرفی کرد. با ادامه خبر با سایت بازی‌سنتر همراه باشید.

n01i7y5y5rucmba6jgjq.jpg

Lamborghini Centenario جدیدترین اتومبیل شرکت لامبورگینی بر روی کاور شماره جدید فورتزا قرار خواهد گرفت. خبر معرفی شماره جدید فورتزا دقایقی قبل با ویدیویی در کانال یوتیوب Xbox تایید شد. تا به این لحظه هیچ اطلاعات و جزئیاتی از بازی منتشر نشده‌است و تریلر منتشر شده هم ما را دعوت به تماشا کنفرانس مایکروسافت در «E3» امسال می‌کند. البته در شروع تریلر لوگو مربوط به انحصاری بودن بازی بر روی Xbox One نمایش داده می‌شود.

لازم به ذکر است که آخرین شماره از فورتزا هورایزون ۲ با کاور اتومبیل lamborghini huracan منتشر شد. به همین جهت و با توجه به شایعات اخیر انتظار می‌رود که شماره جدید فورتزا، ادامه سری هورایزون باشد.

لینک مستقیم تریلر
منبع

آخرین ویرایش:
من به تازگی دارم نسخه 2 بازی می کنم اصلا تصورش برام سخته 1 بازی هیچ ایرادی نداشته باشه اصلا ادم ازش سیر نمی شه به همین جهت به شدت از این نسخه حمایت می شه البته همگی مطمئن بودیم e3 امسال نسخه 3 معرفی می شه از لحاظ گرافیک فقط تکسچرهای کف درست کنن حله

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or