Forza جدید تایید شد!

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
ساعاتی قبل اتومبیل جدید شرکت لامبورگینی به نام «Lamborghini Centenario» معرفی شد. دقایقی قبل هم شرکت «مایکروسافت» جدید ترین عنوان «فورتزا» را معرفی کرد. با ادامه خبر با سایت بازی‌سنتر همراه باشید.

n01i7y5y5rucmba6jgjq.jpg

Lamborghini Centenario جدیدترین اتومبیل شرکت لامبورگینی بر روی کاور شماره جدید فورتزا قرار خواهد گرفت. خبر معرفی شماره جدید فورتزا دقایقی قبل با ویدیویی در کانال یوتیوب Xbox تایید شد. تا به این لحظه هیچ اطلاعات و جزئیاتی از بازی منتشر نشده‌است و تریلر منتشر شده هم ما را دعوت به تماشا کنفرانس مایکروسافت در «E3» امسال می‌کند. البته در شروع تریلر لوگو مربوط به انحصاری بودن بازی بر روی Xbox One نمایش داده می‌شود.

لازم به ذکر است که آخرین شماره از فورتزا هورایزون ۲ با کاور اتومبیل lamborghini huracan منتشر شد. به همین جهت و با توجه به شایعات اخیر انتظار می‌رود که شماره جدید فورتزا، ادامه سری هورایزون باشد.

لینک مستقیم تریلر
منبع

آخرین ویرایش:
همین دیروز به دوستان داشتم میگفتم چقدر Lamborghini Centenario برای کاور بعدی سری مناسبه :دی هرچند دوستان به بوگاتی و آستون مارتین اعتقاد داشتن :دی
چقدر من و احسان از این انتخاب خوشحالیم :دی همیشه خوش خبر باشی بهرام :x :دی
اینم نمای دیگر از Lamborghini Centenario :x :x

99.99 % هورایزن جدیده! :x
چرا اینطوری معرفی کردند، حالا باید بشینیم تا خود E3 ویشلیست بنویسیم. :d امیدوارم بازی توی ژاپن باشه.

از این بهتر که تو سایت IGN یا وسط معرفی ماشین بیان بازی معرفی کنن:d
حدااقل رو من جواب داده و الان خیلی هایپم کرده همون تریلر :d

قضیه هایپ و اینجور چیزا نیست. آخه چرا زدند فورتزا؟ یعنی هورایزن و موتوراسپورت نیست؟ یه سری جدید؟ :d

آخرین ویرایش:
چرا اینطوری معرفی کردند، حالا باید بشینیم تا خود E3 ویشلیست بنویسیم. :d امیدوارم بازی توی ژاپن باشه.
از این بهتر که تو سایت IGN یا وسط معرفی ماشین بیان بازی معرفی کنن:d
حدااقل رو من جواب داده و الان خیلی هایپم کرده همون تریلر :d

چندوقتی میشه شایعاتی پیرامون معرفی هورایزن 3 شکل گرفته . حتی تو یه مجله هم چند روز پیش یه عکسی دیدم که بازیو لیک کرده بودن :دی
درهرصورت از اونجایی که سری هورایزن رو خیلی دوست دارم منتظر اینم هستم :دی ( درصورتی که هورایزن باشه البته :دی )

قضیه هایپ و اینجور چیزا نیست. آخه چرا زدند فورتزا؟ یعنی هورایزن و موتوراسپورت نیست؟ یه سری جدید؟ :d
نه قطعا هورایزون 3. اونم خواستن سوپرایزمون کنن. البته اگه یک سری جدید باشه هم به شدت استقبال میشه :d

یک سری شایع سال قبل اومده بود در خصوص استرالیا، خیلی خوبه اگه لوکیشن بازی استرالیا باشه.

آخ جووووووون - خوشحال شدیم ! :bighug:
سیم نباشه بهتره به نظرم - آرکید باشه
به نظرم H3 هستش
:d
به به ! احتمالا هم پلی گراند سازندشه دیگه

فقط امیدوارم مپش بیشتر به نسخه اول شبیه باشه تا اون مپ شدید یکنواخته شماره ی دوم.
و اینکه قابلیتهای مربوط به انلاینش بهترو بیشتر بشه.:دی

احتمالا سری جدیده :دی البته هر کوفتی (!) باشه شدیدا استقبال میشه :دی

nfgoe5mgvprm8hpckqy9.jpg

آره همچین احتمالی هم هست. ولی اگر تو فکر ساخت یه سری جدید هم باشن بد نیست. اینطوری هم FM و هم FH میتونن با ایده‌های بهتر و ظاهری متفاوتتر هر 3 سال یکبار عرضه بشن. کاش Forza PGR میساختن یا یه همچین چیزی. :دی

امیدوارم با موتور گرافیکی جدید که بر پایه dx12 هست بسازنش:دی
کلا انتظار گرافیک کرک و پرک ریزون داریم:دی
حیف که برند PGR برای مایکروسافت مرده وگرنه الان میشد کلی روش مانور داد

آخرین ویرایش:
امیدوارم با موتور گرافیکی جدید که بر پایه dx12 هست بسازنش:دی
کلا انتظار گرافیک کرک و پرک ریزون داریم:دی
حیف که برند PGR برای مایکروسافت مرده وگرنه الان میشد کلی روش مانور داد
موتور گرافیک که قطعا همون قبلی چون از شماره اول دارن از همون استفاده می کنن. احتمالا فقط آپدیتش می کنن دیگه. جهش گرافیک هم معمولا تو سری موتور اسپورت انجام شده تا الان و فکر نکنم اگه هورایزون 3 معرفی بشه، خیلی شاهد پیشرفت بزرگی باشیم.
به نظر خودم فقط رو مدل سه بعدی آبجکت ها و مخصوصا درخت ها کار کنن، کافی. گرافیک بازی در حالت کلی خوبه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or