Multi Platform Fort Solis

• Thread starter Thread starter Taha75
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
header.jpg

این بازی داستان جک لیری (Jack Leary) را روایت می‌کند، مهندسی که به ایستگاهی در مریخ می‌رود تا زنگ هشداری را بررسی کند. اگرچه، هیچ یک از کارکنان آن ایستگاه به جز پزشکی به نام وایات تیلور (Wyatt Taylor) در آنجا حضور ندارند. با فرا رسیدن شب، اتفاق‌های عجیب‌تری هم رخ می‌دهد. لیری باید بخش‌های مختلف ایستگاه را بازرسی کند تا بفهمد چه اتفاقی برای سایرین افتاده است.
سازندگان برای ساخت بازی از آنریل انجین ۵ بهره برده‌اند. همچنین، این عنوان فاقد HUD و هر گونه صفحه‌ی بارگذاری یا برش دوربین است. شیوه‌ی بازی افراد نیز بر داستان تأثیر می‌گذارد و پایان‌های متفاوتی را رقم می‌زند.
دو صداپیشه‌ی دوست داشتنی جهان بازی‌های ویدیویی یعنی تروی بیکر (Troy Baker) و راجر کلارک (Roger Clack) در یک بازی ترسناک جدید به نام Fort Solis حضور دارند . این بازی توسط استودیوی Fallen Leaf، یک استودیوی مستقل ساکن لیورپول، توسعه یافته است.
Fort Solis یک بازی سوم شخص خواهد بود که با استفاده از موتور Unreal Engine 5 ساخته شده است. در این بازی از فناوری‌های بصری مدرن از جمله Ray-Tracing هم استفاده شده است.

بازی Fort Solis در تاریخ ۳۱ مرداد ۱۴۰۲ (۲۲ آگوست ۲۰۲۳) برای کنسول‌ پلی استیشن ۵ و پلتفرم PC منتشر خواهد شد.

Title: Fort Solis
Genre: Adventure
Developer: Fallen Leaf, Black Drakkar Games
Publisher: Dear Villagers
Release Date: 22 Aug, 2023​

من بالاخره دیروز بازی رو گرفتم و شروع کردم، فعلا اواخر چپتر اول هستم ولی اینو بگم اگه داخل بازی اولیت اصلیتون داستان و فضاسازی هست این بازی بهشته واستون، اینم بگم رسما گیم‌پلی نداره بازی، حداقل تاحالا نداشته و فقط توی دیالوگ‌ها و راه رفتن خلاصه میشه، حتی بازی دکمه دویدن یا تند راه رفتن هم نداره ولی بازم میگم فضاسازی بی‌نظیره و دیالوگ‌ها شاهکاره.
اگه اهل این سبک هستین یا دقیق‌تر بگم امثال Medium مثل بنده واستون شاهکار بوده به هیچ‌وجه Fort Solis رو از دست ندین!

اتمسفر بازی زیباست . حس تنهایی و مرموز بودن خوب درآوردن ولی خب گیم پلی نداره . بیشتر راه رفتنه و اینکه کلید دویدن هم نداره . حیف اتمسفر و فضاسازی خوب که هدر رفته

• Like
Reactions: Rohshen

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or