Forbes: یوبی‌سافت EA جدید است

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
ubisoft-600x170.jpg

شکایات و عصبانیت حاصل از یک بازی، بار دیگر سیاست‌های شرکت سازنده‌اش را زیر سوال برده است.

در مقاله‌ی جدیدی که در Forbes توسط آقای Paul Tessi منتشر شده، Ubisoft را به علت عرضه بازی‌های ناتمام و قرار دادن Microtransactions در یک بازی 60$، EA جدید صنعت گیم خوانده است.
در ابتدا او به تعدادی از مشکلات به وجود آمده توسط این شرکت اشاره می‌کند، مانند Downgrade کردن سطح گرافیک بازی Watch_Dogs، نبود شخصیت قابل بازی مونث در Unity و حاشیه‌های آن، قفل کردن fps بازی بر روی 30 و مسائلی از این قبیل. او این مسائل را شبیه به عرضه ناموفق Battlefield 4، وجود Microtransactions در آن و نیازمندی SimCity به اینترنت برای بازی دانست اما از طرفی معتقد است که EA در حال بازیابی اعتماد از دست رفته‌اش است اما Ubisoft در حال قدم گذاشتن در مسیر EA است.

این در حالی است که Ubisoft خبر از کار بر روی مشکلات بازی Unity می‌دهد اما نظری دربار‌ه‌ی Microtransactions داخل بازی نداده است.

منبع

ubisoft خیلی وقته تو مسیر ea قدم گذاشته از اون موقعی که گیر داده به اساسین بدجور تو کف یه prince of persia هستم شاهکارشون هم امسال دیدیم 2 تا اساسین تو یک ماه من خیلی وقته با
این کمپانی خداحافظی کردم

EA بنده خدا که داره خودش اصلاح میکنه و خودشم اشتباهات battlfield 4 قبول کرد . الانم که داره به سمت درست میره
ولی انگار یوبی سافت داره خودشو به سیاست های قدیمی ea نزدیک میکنه و موفق میشه احتمالا.

EA بنده خدا که داره خودش اصلاح میکنه و خودشم اشتباهات battlfield 4 قبول کرد . الانم که داره به سمت درست میره
ولی انگار یوبی سافت داره خودشو به سیاست های قدیمی ea نزدیک میکنه و موفق میشه احتمالا.
bf4 :انقدر ای بازی مشکل داره که نمیدوم از کجاش شروع کنم:d
FIFA که سالی یه DLC 60$ میده
سیمس : نسخه ی آخرش گفتن اگه خوب نفروشه ادامش نمیدن بازی که زمانی وحشتناک پرطرف دار بود
DS3 : خدا بیامرزه:d
MOH WF: سری با این نسخه به کل بسته شد تا حدی فاجعه بودکه استدیو سازنده تعطیل شد و سرور های بازی تنها چند ماه بعد از عرضه به حدی خالی بود که تو هیچ بازی دیگه ندیده بودم
این ها بازی هایی بودن که توسط EA نابود شده حالا شما مسیر درست ر چی تعریف میکنید:d
@danial.wwf
از باگ های روز های نخست بازی که تا همین چد وقت پیش ادامه داشت و بد رو اعصاب بود بگذیریم میرسیم به بالانس نبودن بازی و اتمسفر رنگاو رنگ که تمامی فن های این سری ر به کل نا امید کرد:d

آخرین ویرایش:
ubisoft-600x170.jpg

شکایات و عصبانیت حاصل از یک بازی، بار دیگر سیاست‌های شرکت سازنده‌اش را زیر سوال برده است.

در مقاله‌ی جدیدی که در Forbes توسط آقای Paul Tessi منتشر شده، Ubisoft را به علت عرضه بازی‌های ناتمام و قرار دادن Microtransactions در یک بازی 60$، EA جدید صنعت گیم خوانده است.
در ابتدا او به تعدادی از مشکلات به وجود آمده توسط این شرکت اشاره می‌کند، مانند Downgrade کردن سطح گرافیک بازی Watch_Dogs، نبود شخصیت قابل بازی مونث در Unity و حاشیه‌های آن، قفل کردن fps بازی بر روی 30 و مسائلی از این قبیل. او این مسائل را شبیه به عرضه ناموفق Battlefield 4، وجود Microtransactions در آن و نیازمندی SimCity به اینترنت برای بازی دانست اما از طرفی معتقد است که EA در حال بازیابی اعتماد از دست رفته‌اش است اما Ubisoft در حال قدم گذاشتن در مسیر EA است.

این در حالی است که Ubisoft خبر از کار بر روی مشکلات بازی Unity می‌دهد اما نظری دربار‌ه‌ی Microtransactions داخل بازی نداده است.

منبع
بتلفیلد 4 مشکلی داست؟دایس خطایی کرده؟

الان همین Far Cry بیاد بیرون و خوب باشه همه شروع میکنن به ( به به و چه چه ) و کلا یادشون میره همچین Assassin ـی بوده
واقعا این اساسین باید تجربه خوبی برای یوبی شده باشه چون سوتی واچ داگز رو یک جورایی جمعش کردن اما این دیگه نوبر بود . باز گفته درستش میکنم ( ما هم امیدواریم )

والا من نمیدونم فاز اونایی که میگن BF4 مشکل داره چیه ؟؟ به جز اون 2-3 ماه اول عرضه ی بازی دیگه مشکلات به مرور کم شدن و الان هم که دیگه چندین ماه هست که مشکلی وجود نداره تو بازی ....

والا من نمیدونم فاز اونایی که میگن BF4 مشکل داره چیه ؟؟ به جز اون 2-3 ماه اول عرضه ی بازی دیگه مشکلات به مرور کم شدن و الان هم که دیگه چندین ماه هست که مشکلی وجود نداره تو بازی ....

خوب یوبی هم بعد 2 3 ماه میاد مشکل هارو حل می کنه ، مشکل لگ خیلی ها برای Watch Dogs برطرف شده ، AC U هم که الان لایو بلاگ زده و می گن که دارن برطرف می کنن.

مشکل اینه که توی زمان عرضه بازی رو پولیش نمی کنن ، میان میدن بیرون بعد 2 3 ماه تازه بازی اونی می شه که باس عرضه می شد

آیا شما نسخه های قبلی ر بازی کردی اگه آره اولین فنی هستی که خوشت اومده تبریک میگم:d

حرف درستیه یک زمان سالی 2-3 تا نیدفوراسپید بیرون میامد الان اگه هر ذو سالی یکدانه هم بیاد با خداست. کلیشه چیز خوبی نیست چیزی که امثال فیفا و کال آو و صدالبته اساسین تو این چند سال اخیر بسمتش دویدند.

تا چند وقت پيش اگر كسي به UBI توهين مي كرد يا مي گفت اونطوره يا اينطوره حسابرسي ميشد توسط دوستان !
حالا كه ديگه گندش در اومد !

ادم بعضي مواقع از همين ترور هاي دوستان UBI مي ترسيد چيزي بگه :|
الان هم خيلي ساده مي گم كه FC4 ايي كه اين همه بهش دل بستين همون FC3 است توي يه جاي ديگه !
خود FC3 يه كلون از AC شده بود ! از برج برو بالا منطقه باز كن OUTPOST هارو بگير و ادم بدهارو بكش !
حالا صرف اضافه شدن CO-OP اين FC4 خدا نميشه كه اگر به CO-OP بود UNITY بايد خدا ميشد قبلش !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or