Forbes: سونی مشغول ساخت PlayStation 4 با پردازندهای گرافیکی AMD است.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

PlayStation-4-More-Powerful-Than-Xbox-720.jpg

در طی جدیدترین خبر رسیده که از سوی سایت Forbes منتشر شده است، این خبرگذاری اعلام نموده است در طی صحبتی که با یکی از کارمندان سابق AMD داشته است به اطلاعات خوبی مبنی بر کنسول جدید سونی یعنی PlayStation 4 دست یافته است. این خبرگذاری به نقل از کارمند سابق AMD می‌گوید. نسل جدید کنسول سونی PS4 در حال ساخت می‌باشد و سران این شرکت با مذاکراتی که با شرکت AMD داشته‌اند قرار شده است گرافیک کنسول PS4 از سوی این شرکت ساخته شود.
این در حالی می‌باشد که کنسول فعلی شرکت سونی یعنی PS3 از پردازندهای گرافیکی Nvidia برخوردار هستند و ماکروسافت نیز از AMD، اگر این خبر صحت داشته باشد شاهد رقابت تنگا تنگی میان این دو شرکت خواهیم بود.
شایان ذکر است چندی پیش نیز خبری مبنی بر اینکه ماکروسافت بار دیگر می‌خواهد برای کنسول 720 خود با AMD مذاکره کند به گوش میرسید. در حال حاضر هیچ سخنی از سوی دو شرکت سونی و AMD مبنی بر صحت و سقم این خبر بیان نشده است.

gematsu

کلا من نفهمیدم AMD چیش خوبه، یه توضیح به من میدین؟ :دی.
چون به شخصه بازی هایی که تحت لیسانس Nvidia بودن و از موتور فیزیکی این سری استفاده میکردن به مراتب بهتر از AMD بودن.
نمونش مثلا میتونید Batman AC رو مقایسه کنید با Deus Ex :دی.
-----------------
حالا چیه َAMD خوبه؟ امیدوارم حداقل مایکرو بره سراغ Nvidia

الان در حال حاضر AMD یک پله از Nividia جلو تر هست و طبیعی به نظر میرسه که شرکتها بیشتر برن به سمتش همین نسلی که توش هستیم از لحاظ قدرت پردازنده گرافیکی 360 با وجود اینکه یک سال از PS3 عقب تر بود ولی پردازنده قوی تری داشت..

انویدیا قبلا بازارو ترکونده بود (7-8 سال پیش)، ولی وقتی AMD اوومد سروقت ATI انویدیا رو کنار زدن.
من که راضیم ازش، حتی بازی های تحت لیسانس انویدیا رو بهتر ران میکنه....

کلا من نفهمیدم AMD چیش خوبه، یه توضیح به من میدین؟ :دی.
چون به شخصه بازی هایی که تحت لیسانس Nvidia بودن و از موتور فیزیکی این سری استفاده میکردن به مراتب بهتر از AMD بودن.
نمونش مثلا میتونید Batman AC رو مقایسه کنید با Deus Ex :دی.
-----------------
حالا چیه َAMD خوبه؟ امیدوارم حداقل مایکرو بره سراغ Nvidia
دوست من مایرو سافت سر ایکس باکس اورجینال با انویدیا به مشکل خورده بود عمرا از انویدیا استفاده نکنه

انویدیا قبلا بازارو ترکونده بود (7-8 سال پیش)، ولی وقتی AMD اوومد سروقت ATI انویدیا رو کنار زدن.

هنوزم تو مدل های مشابه Nvidia بالاتره ! حالا من اینکاره نیستم و دوستان فرشید و رامین باید توضیح بدن

دوست من مایرو سافت سر ایکس باکس اورجینال با انویدیا به مشکل خورده بود عمرا از انویدیا استفاده نکنه

اون دوران گذشت اینجوری هم نیست که سر یه موضوع همکاری قطع بشه ! اصلا براشون مهم نیست
در حال حاضر هم اتفاقا روابط مایکرو و Nvidia به خاطر تبلت های W8 و هکاریشون تو اونجا خیلی بالاس که تو این تاپیک جاش نیست

البته مشکل مایکروسافت با انویدیا بر سر قیمت بود ... مایکروسافت از انویدیا خواست تا قیمت پردازنده رو پایین تر بیاره تا قیمت تمام شده ی کنسول
کمتر بشه و انویدیا به هیج وجه همکاری نکرد .... AMD همیشه توی قیمت از Nvidia بهتر عمل کرده و به نسبت قیمت هم کاراییش بهتر بوده ...
--------------
البته این به این معنی نیست که مایکروسافت امکان نداره با Nvidia همکاری کنه ، چون کمپانی های بزرگ از این خاله زنک بازی ها و من با تو قهرم و
این چیزا سرشون نمیشه ....

اتفاقا الان یکی دوساله amd شدید کم آورده
به خصوص بعد از عرضه ی سری 5 کارتهای انویدیا

طراحي تراشه هاي گرافيكي AMD به شكليه كه توان Autonomously processing رو به قيمت از دست دادن بخش FRONT-END موثر نسبت به بخش اجرايي فدا ميكنه.اين يعني اينكه بخش هاي محاسباتي تراشه هاي گرافيكي amd بسيار قدرتمند تر به نسبت رقيب انويديا هستن.(transistor count /execution performance)

انوديا تراشه هاش رو خيلي وقت پيش به سمت programmability سوق داده واسه همين توان محاسباتي خام رو فداي بخش كنترلي قدرتمند تر (كلا بخش front end) كرده به همين خاطر گزينه خوبي براي كنسول ها محسوب نميشه.تراشه هاي انويديا مشتريان خاص خودشون الاخصوص ابركامپيوتر ساز ها توسعه دهندگان HPC و ... داره.

اينكه بگيم براي كنسول كدوم مناسب تره خوب من بارها گفتم تراشه هاي AMD بسيار مناسبت تر ان-البته در نسل جديد معماري AMD ابن برند سعي كرده بيشتر سمت Programmablity بره اما باز هم خيلي از رقيب در اين مورد دور هست-كنسول ها به تراشه هايي نياز ندارن كه programmability بالايي داشته باشن اونها به تراشه هايي نياز دارن كه قدرت محاسباتي بالايي داشته باشن و كار استفاده بهينه از تراشرو خود سازندگان انجام ميدن.

در نسل جديد nvidia اين برند سعي كرده قدرت محاسباتي خام تراشه هاش رو افزايش بده (احتمالا كپلر با sm هايي با كور هاي 3 برابر نسل قبلي عرضه ميشه كه باعث ميشه قدرت محاسباتي تراشه بالا بره اما قدرت كنترلي خام بخش CU كاهش پيدا ميكنه).در دنياي PC ها انويديا هميشه يك قدم جلو بوده و تحليل گران و شايعات اخير پيش بيني ميكنن كپلر نه يك قدم بلكه 2 قدم از GCN جلو ميوفته.اما در دنياي كنسول ها كه تراشه ها كلا RISC type هستن اونجاست كه amd درخشش بيشتري داره.

احتمالا در زمان عرضه كپلر مقاله اي ميدم كه علت تفاوت كلي و قدرت محاسباتي بالاتر amd و برتري و ضعف هاش رو خدمت دوستان ميگم.

موفق باشيد

آخرین ویرایش:
هر کاری می کنن فقط با هم هماهنگ باشن و یکی سراغ انویدیا نره یکی ATI بعد اینجا ملت مجبور شن هی تاپیک مقایسه گرافیک بین دو نسخه بزن و واسه اپسیلون تفاوت ساعت ها تو سر و کله هم بزنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or