FLIGHT SIMULATOR ORGINAL FOR PC

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

P@$$w0rd

کاربر سایت
Rating - 100%
3   0   0
سلام یک سیمولیتور اصل برای هواپیما دارم اصل مایکروسافت همراه با کی و همین طور 20 عدد هوا پیمای بوینگ و ایرباس

اقا از سوئد اوردن
اخ اخ تا علی رضا نیومده بگم
دوباره سوئد و ...
اقا سیمولیتور یعنی قشنگ شبیه سازی وا قعی هواپیما توی تمامی کشور ها حتی روسیه و امریکا از این برنامه برای یاد دادن اموزش خلبانی استفاده میشه

قیمت 40 تومان باپول پستش راستی با گیرز اف وار نیر تعوض میکنیم اخ نزن سر هم میدیم

Attachments

• 16062010085.jpg
    16062010085.jpg
    126.4 KB · مشاهده: 20
  • 16062010086.jpg
    16062010086.jpg
    128.2 KB · مشاهده: 19
دوست عزیز یک چیز الان geow 30 تومن هست و ارزش بازی شما 40 به گفته ی خودتون پس باید سر هم بگیرید

دادا مرام رو حال کن سر که نه می گیریم هیچ سر هم میدیم والا گیرز تا اونجا که من خبر دارم 50تومانه

داداش یه سر به سایت play-asia.com بزن .. اونجا این بازی رو گذاشته 17 دلار تازه اونم اورجینالش .. که البته فروش رفته اما قیمتش هنوز همونجاست .. بعد شما میگی 40 تومنه ؟

داداش یه سر به سایت play-asia.com بزن .. اونجا این بازی رو گذاشته 17 دلار تازه اونم اورجینالش .. که البته فروش رفته اما قیمتش هنوز همونجاست .. بعد شما میگی 40 تومنه ؟
خب به قول معروف از همون جا میتونید بخرید!از کی تالا قیمت دلار رو باید مستقیم به ریال تبدیل کرد و اون جنس رو به همون قیمت گذاشت برا فروش؟
راسی آقای صاحب تاپیک گیرز آو وار حدود ۳۵ الی ۴۰ تومنه فکنم

دوست عزیز اینم ارجیناله بعدشم این 40تا هواپیما داره اون 10 تا نیما جان داداش دستت درد نکنه ممنون که بابات اطلاعات

بله حساب هم میکنم راستی اواتارت یکی از بازی گر های مورد علاقمه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or