Nintendo Fire Emblem: Fortune’s Weave

سازنده
Intelligent System
تاریخ انتشار
2026
ناشر
Nintendo
پلتفرم‌ها
  1. Nintendo Switch
Fire-Emblem-Fortunes-Weave.jpg

مقدمه : در 12 سپتامبر 2025 نینتندو بالاخره در دایرکت عنوان نشان آتش : تحریر تقدیر رو با یک ویدیوی آنونس جذاب معرفی کرد. طرفداران پر و پا قرص و همیشگی سری فایر امبلم در حالیکه خودشون رو برای ریمیک نسخه چهارم بازی یعنی شجرنامه نبرد مقدس آماده کرده بودن این بازی پر از سورپرایز بود چرا که محتوایی که در ویدیو دیدن اتصالات و ارتباطات عمیقی با نسخه سه قبیله داشت چه سکانس پایانی ویدیو که شخصیتی دقیقا با صدای Sothis و پوشش و ظاهر این کاراکتر به نمایش در اومد و چه وجود نشانه هایی از نماد ها و رلیک هایی که پیشتر در بازی سه قبیله دیده بودیم. بنابراین به شدت به نظر میاد که این بازی بی ارتباط با پلات سه قبیله نیست. گرچه هیچ کاراکتر تکراری در این ویدیو دیده نشد. سری فایر امبلم از سال 1990 توسط خالق فرانچایز متروید یعنی اینتلیجنت سیستمز در ژاپن منتشر شد و پس از گذشت بیش از 10 سال و شش عنوان اختصاصا برای ژاپن پا به عرصه بین المللی گذاشت و رفته رفته محبوب تر شد. سبک خاص بازی و مهارت سازندگان این سری در ارائه این سبک همیشه باعث شده که فایر امبلم جزو عناوین مهم نینتندو به شمار بیاد. اگه مثل من به فایر امبلم علاقمند هستین بیایید تا یک بار دیگه ویدیوی آنونس رو با هم تماشا کنیم

pic-trailer.jpg

پروفایل بازی :

نام عنوان : Fire Emblem: Fortune's Weave
ناشر : Nintendo
توسعه دهنده : Intelligent Systems
تاریخ انتشار : 2026
پلتفورم : Nintendo Switch 2
ژانر بازی : Tactical RPG

معرفی بازی بر اساس محتویات ویدیوی آنونس

خب اون چیزی که مشخص هست با یک بازی به اصطلاح Brand New مواجه هستیم و خبری از ریمیک بازی شجرنامه نبرد مقدس نیست پس باید خودمون رو آماده کنیم برای اینکه با یه کاراکتر جدید اصلی که احتمالا Kai باشه ارتباط بگیریم. اعتراف می کنم که انس گرفتن با کاراکتر های جدید توی فایر امبلم واقعا سخته برای خودم که طول کشید با بایلث ارتباط بگیرم و علیرغم اینکه عنوان انگیج رو دوست داشتم هنوزم آلیر برام جذاب نیست یه کاراکتر نسبتا بی روح و سرد و کسل کننده! ولی این پسره کای به نظر میاد خیلی اکشن و پر جنب و جوش و پر حرارت هست این احساسی هست که با دیدن ویدیو از کای گرفتم. حالا ممکنه بپرسید چرا مدعی هستم که کای شخصیت اصلی هست؟ خب مشخصه توی اکسپلوریشن های سه بعدی همیشه کاراکتر اصلی رو ما کنترل میکنیم و اون قسمتی که کای در مورد نجات پدرش حرف میزنه ما چند ثانیه از گشت زدن کای رو شاهد هستیم {ثانیه 46 تا 50 ویدیو} غیر از کای ما یه شخصیت مونث هم میبینیم که در کنار کای نبرد میکنه به نام ثئودورا که به نظر میاد یه هدف واحد دارن. با این دو تا جذاب لعنتی فعلا آشنا بشیم تا بریم سراغ تحلیل بیشتر :

kai1.jpg theodora1.jpg
خب ما دو تا کاراکتر دیگه هم داریم یکی پسر یکی دختر پسره دیتریش و دختره لدا (Dietrich - Leda) به نظر خودم میاد که ما مشابه بازیهای اخیر فایر امبلم که میتونستیم آواتار کاراکتر خودمون رو شخصی سازی کنیم نیست توی این بازی. این قضیه از بازی دوم و Japan Only نسخه DS که شروع به یاد بیارید اونجا یعنی سال 2010 توی بازی New Mystery of the Emblem ما میتونستیم یه کاراکتر بسازیم همه چیزشم شخصی سازی میکردیم توی بازی اویکنینگ و فیتس هم همینطور و اینکه پسر باشه یا دختر! توی سه قبیله و انگیج آواتار رو محدود کرده بود به تغییر دادن اسم و جنسیت دیگه چهره اشو نمیشد عوض کرد. الان اینجا اومدن کاراکتر کای رو پسر انتخاب کردن و احتمالا کاراکتر های ثئودورا و دیتریش و لدا سه تا رهبر هستن که من حس میکنم مثل بازی تری هاوسز ما شاهد سه تا روت خواهیم بود و این سه تا کاراکتر میشن همون رهبری که کای در کنارشون قرار میگیره یعنی شما در یک روت نمیتونید هم دیتریش رو داشته باشید هم لدا البته این فرضیه منه ولی منم بر اساس ویدیو این رو دارم عنوان میکنم. ببینیم چهره های دیتریش و لدا رو
dietrich1.jpg leda1.jpg

خب بریم یه چند تا موضوعی که از تیزر برمیان رو بکشیم بیرون باهمدیگه

screen1-768x432.jpg

داستان حول محور بازی‌های قهرمانانه می‌چرخه، یه تورنمنت بزرگ که درش جنگجویان ماهر برای آزمایش توانایی‌ها و باورهاشون گرد هم میان. مردی که در تصویر بالا دیده می‌شه، به نظر یه «حاکم الهی» هست که بازیارو توی کلوسئوم آغاز می‌کنه. و قول می‌ده که به برنده(یا برندگان) بازی هر آرزویی که داشته باشن، برآورده کنه. با توجه به گوشای نوک‌تیز و موهای سبزش می‌تونه اژدهاسان باشه. (شاید!)
نکته خیلی ظریف اینجاس که توی تریلر انگلیسی این تورنمنت «بازی‌های قهرمانانه» نامیده می‌شه، در حالیکه توی تریلر زبان ژاپنی بهش «بازی‌های قهرمانانه داگسیون» می‌گه، که داگسیون احتمالاً اسم یه کشور یا شاید حتی قاره ای چیزی باشه!
علاوه بر این، عنوان ژاپنی بازی 万紫千紅 هست که معنی لغویش میشه "ده هزار بنفش و هزار قرمز"، اما بیشتر به معنی "رنگ‌های بی‌شمار" است. تعداد دقیق مهم نیست، فقط به معنای تعداد زیادی بنفش و تعداد زیادی قرمز، یا به عبارت دیگه تعداد زیادی رنگه. این شبیه به Three Houses هستش که به صورت 風花雪月 به معنای "باد، گل، برف، ماه" است، اما بیشتر به معنای "چهار فصل" هست. عنوان انگلیسیش هم خیلی جالبه. "Fortune" می‌تونه به شانس مورد نیاز برای بازی‌ها اشاره داشته باشه، یا مثلا می‌تونه تقلیدی از "Four" باشه، مثل چهار شرکت‌کننده‌ای که در تریلر نشون داده شدن. یا حتی می‌تونه فراتر از این باشه. چهار آهنگ در هم تنیده! انگار چهار آهنگ یا داستان در هم تنیده شدن! چهار شرکت کننده منظور همون کای ثئودورا دیتریش و لدا که توی ویدیو آنونس کاملا بولد شدن و نشون داده میشن.

فکت هایی که بر ارتباط با تری هاوسز دلالت میکنه :

تا این لحظه نینتندو به صراحت اعلام نکرده که آیا این بازی به Three Houses مرتبطه یا خیر، یا اینکه اگه ارتباطی وجود داره به چه شکلیه، اما به وضوح می‌شه گفت که این دو بازی به نحوی به هم مرتبطن.
هر شخصیت طبق پرچم پشت تصویرش به قبیله خودش تعلق داره. رنگ‌ها هم قرمز، آبی و زرد (و مشکی) هستن که اصلا هم شبیه رنگهای بلو لاین (آبی) و بلک ایگل (قرمز) و گلدن دییر (زرد). و رنگ پوشش مشکی رنگ بایلث نداره! (این فعلا یه فکت!)
البته فرقه‌های دیگه ای هم وجود دارن توی بازی تحریر تقدیر. مثلاً شوالیه‌های ابر صاعقه به فرقه پنجم تعلق دارن. بعلاوه ظاهراً یه فرقه «خاص» یا عمومی هم برای دزدها و جانوران شیطانی احضار شده توسط لدا وجود داره.
یادگارهای قهرمان (همون هیرو رلیکز هایی که توی TH داشتیم) ، سلاح‌های افسانه‌ای سنگ تاج که توسط قهرمانان قدیمی استفاده می‌شدن، دوباره برگشتن به این بازی. شمشیر دیتریش، Answerer، به صراحت به عنوان یادگار قهرمان ذکر میشه توی ویدیو
فقط یادگارها نیستن، نشان‌ها هم برمی‌گردن. در ویدیو قسمت پیش‌بینی نبرد، دیتریش نشان لامین داره، در حالی که کای نشان اوبین. اولی متعلق به مرسدس و جریتزا بود، در حالی که اوبین یک نشان گمشده متعلق به "یوری" بود.
حضور جانوران شیطانی ، هیولاهای غول‌پیکر که توی TH دیده بودیم قبلاً. لدا می‌تونه با استفاده از ابلیتی آواز خوندن احضارشون کنه. جانوران شیطانی اگه دقت کنید شبیه موجوداتی هستن که توی TH دیدیم.
روی پایه‌ی مجسمه در گوشه‌ی بالا سمت چپ، نشان Fraldarius حک شده! (آیا همچنان ایمان نمی آورید؟)
در طول نبرد، دیتریش ابلیتی «قصد مرگبار» رو فعال می‌کنه، که مهارت شخصی جریتزا در «تری هاوسز» هست.
آخر ویدیو هم که خودتون کاراکتری میبینید که فقط و فقط یه نفر رو به شما تداعی می کنه : سوثیس (Sothis)!

نکاتی در رابطه با گیم پلی بازی :

گشت و گذار آزاد همونطور که بایلث در صومعه میتونست اکسپلور کنه محیط صومعه ارو و یا آلیر توی انگیج که توی مپ هایی که کلیر میکردیم می تونست برگرده و خب توی سومنیل هم آلیر به قسمتای مختلفش میرفت، توی این بازی هم طبق ویدیو شاهد حرکت کای هستیم با دوربین سوم شخصی که از پشت نشونش میده. احتمالا توی کلوسئوم بتونیم گشت و گذار کنیم و حتی جاهای بیشتر توی تریلر کای رو در حال دویدن در جایی شبیه به حومه میدان نشان می‌ده. شاید میدان، یه قرارگاه مرکزی شبیه به صومعه توی تری هاوسز و یا سومنیل توی انگیج باشه. اینم تاکید کنم خدمت وفاداران قدیمی فایر امبلم که خود این قرارگاه توی نسخه Fates بود اگه خاطرتون باشه و ما میتونستیم توی محوطه حرکت کنیم ورژن های ساده ترش هم توی بازیهای قبلی بود ولی اصولا مبتنی بر متن و تصویر ثابت بودن یادتونه؟ بازی مسیر روشنایی نسخه گیم کیوب رو به یاد بیارید؟ در حد یه تصویر بود با گزینه هایی که انتخاب می کردیم مثلا به کاراکترهامون اکسپرینس پوینت میدادیم لول آپ می کردیمشون.
وجود کلاس هنرهای رزمی (مثل کلاس فرام توی انگیج)
پیاده شدن از اسب (این مورد که خیلی قدیمیه اولین بار توی نسخه فایر امبلم 3 این قابلیت اضافه شد که متونستیم سوار بر اسب باشیم یا توی محیط های سرپوشیده پیاده نظام باشه کاراکترمون)
هنرهای جدیدی به اسم Blaze به بازی اضافه شده باید منتظر جزئیاتی از این آرت باشیم
سلاح‌ها مثل بیشتر نسخه های فایر امبلم مصرفی هستند و یک ویژگی جدید به نام Curse هم به سلاح ها اضافه شده در این نسخه
گامبیت‌ها (Gambits) : تئودورا از یکیشون به نام Disturbing Strike استفاده می‌کنه. مشابه Three Houses، می‌تونند دشمنارو بی‌حرکت کنن.

کلاس های کاراکترهای اصلی :

کلاس کای، سوارکار پرنده-اورنیوس، هست که یه کلاس جدیده.
کلاس تئودورا Noble هست (بیشتر کاراکترهای TH نوبل بودن یادتونه؟) و همین طور نیزه ای به اسم ماهادو داره دستش.
کلاس دیتریش میرمیدون (شمشیرزن مزدور) هست.
کلاس لدا هم یه چیز جدید هست که با آواز خوندن موجودات رو احضار میکنه.

نکاتی که از ویدیوهای ورژن ژاپنی و انگلیسی متوجه میشیم:

در تریلر ژاپنی، تئودورا به طور خاص از مردم خود به عنوان مردم سارامیس یاد می‌کنه. با توجه به اینکه از آرزوی قدرت یک ملکه صحبت می‌کنه، این می‌تونه نام قلمروی تئودورا باشه.
آرت های شعله‌ افکن به نوار دایره‌ای در گوشه بالا سمت چپ متصل هستن. علاوه بر اینکه توسط نوار مشخص می‌شن، هنرهای شعله‌ افکن برای مصرف شدن به HP نیاز دارن.
توی ویدیو دیتریش از یه آرت شعله‌افکن به نام سایه متحرک استفاده می‌کنه که بهش اجازه می‌ده سه واحد حرکت کنه و بعد اتک بزنه. هیرو رلیک Answerer دیتریش هنر مبارزه خون‌ریزی رو فعال می‌کنه!
یه شمشیر لوین و یه سلاح جدید واسه از بین بردن زره به نام فلایسا هم دیده میشه در دست دیتریش.
در گوشه پایین سمت چپ تصویر، یک آیکون باران وجود داره. آب و هوای نسخه Blazing Blade یادتونه؟ ایشالا که موضوع آب و هوا پارامتر خوب و مفیدی باشه البته اگه فرض رو بر این بذاریم که توی بازی قراره اعمال بشه.

<پست اول به روز می شه با دیتاهای احتمالی جدیدتر>

در ضمن من اسم تحریر تقدیر رو خیلی باحال میدونم برای ترجمه فارسی این بازی می دونیم که Weave به معنی بافتن هست Fortune هم به معنی بخت و اقبال و طالع و تقدیر و سرنوشت هم معادل میشه. در این مورد هم نظراتتون رو بگید.

آخرین ویرایش:
ایشون کی معرفی شد؟
چرا خبری ازش ندیدم و نشنیدم؟
انصافا سورپرایز شدم اسم تاپیک رو دیدم.
:x :x :x

یه گشتی تو نت زدم...
این بازی قطعا ادامه Three Houses هست ولی اینکه چطور به این مورد پرداختن رو نمیدونم.
تئوریهای پلیرها تو اینجا و اونجا جذابن ولی بیشتر این برام جذابه که خودشون رسما مشخص کنن که طراحیشون چی بوده.
اما در کل خیلی خوبه که برگشتن به دنیای بهترین نسخه این چندسال اخیر.

با این حال خودم با این تئوری موافقترم که میگه:
با این شخصیتهای جدیدی که نشون دادن و مشخصه که دنیا همونه ولی تمرکز یه جای دیگه روی شخصیتهای دیگست.
اینطوری به وقایع و پایانهای TH هم خیلی کاری ندارن که در نهایت این بازی بتونه مستقل از TH کار خودش رو بکنه.

بازی که توی همون دایرکت سه هفته پیش فکر کنم ۲۱ شهریور بود که عصری با نشون دادن تیزری که آپلود کردم رسما معرفی کرد که سال ۲۰۲۶ قراره برای سوییچ ۲ منتشر بشه. خیلی سعی کردم همون موقع توی بازی سنتر تاپیک اختصاصی ایجاد کنم براش ولی هم حس و حال نداشتم توی هفته های اخیر و هم اینکه اصولا بخاطر شدت انتظاری که داشتم برای اومدن ریمیک شجرنامه نبرد مقدس ضدحال خورده بودم ولی خب جای خالی تاپیک مخصوص فایر امبلم فورچونز ویو یا ترجمه اختصاصی خودم تحریر تقدیر حس می‌شد. بیشتر منتظر بودم محمدحسین عزیز ایجادش کنه بیاییم مطلب بذاریم.
باری به هر جهت امیدوارم فقط تا اومدن بازی جزییات بیشتری داشته باشیم از بازی.
فردا همون‌طور که گفتم سعی میکنم یه فکت هایی از ویدیو بذارم که مطمئن هستم برای همگی جذاب خواهد بود.

• Like
Reactions: Z-fan and m.d.makan
بازی که توی همون دایرکت سه هفته پیش فکر کنم ۲۱ شهریور بود که عصری با نشون دادن تیزری که آپلود کردم رسما معرفی کرد که سال ۲۰۲۶ قراره برای سوییچ ۲ منتشر بشه. خیلی سعی کردم همون موقع توی بازی سنتر تاپیک اختصاصی ایجاد کنم براش ولی هم حس و حال نداشتم توی هفته های اخیر و هم اینکه اصولا بخاطر شدت انتظاری که داشتم برای اومدن ریمیک شجرنامه نبرد مقدس ضدحال خورده بودم ولی خب جای خالی تاپیک مخصوص فایر امبلم فورچونز ویو یا ترجمه اختصاصی خودم تحریر تقدیر حس می‌شد. بیشتر منتظر بودم محمدحسین عزیز ایجادش کنه بیاییم مطلب بذاریم.
باری به هر جهت امیدوارم فقط تا اومدن بازی جزییات بیشتری داشته باشیم از بازی.
فردا همون‌طور که گفتم سعی میکنم یه فکت هایی از ویدیو بذارم که مطمئن هستم برای همگی جذاب خواهد بود.

آقا من معذرت میخوام ندیدم این جا رو تاپیک بازی رو دوباره زدم (البته الان حذفش کردم) ^:)^

من به عنوان یه فایر امبلم فن دیگه باید حداقل یخورده این جا رو بولد تر می کردم. حیفم هست چون این بازی ها واقعا شاهکارن

• Like
Reactions: Faruk and m.d.makan
آقا من معذرت میخوام ندیدم این جا رو تاپیک بازی رو دوباره زدم (البته الان حذفش کردم) ^:)^

من به عنوان یه فایر امبلم فن دیگه باید حداقل یخورده این جا رو بولد تر می کردم. حیفم هست چون این بازی ها واقعا شاهکارن
اختیار داری محمدحسین جان این چه حرفیه
خودمم ترجیحم این بود خودت ایجادش کنی برای همون بعد آنونس شدنش تاپیک نزدم براش همون‌طور که گفتم زیادم هایپ نشدم سر آنونس بازی.
ولی دیگه دیدم تاپیک نزدی گفتم احتمالا بی علاقه شدی زدم تاپیک رو با این امید که افرادی باشن که توی فروم که با این بازی ارتباط برقرار کنن. ولی خب زهی خیال باطل

• Like
Reactions: m.d.makan and Z-fan
اختیار داری محمدحسین جان این چه حرفیه
خودمم ترجیحم این بود خودت ایجادش کنی برای همون بعد آنونس شدنش تاپیک نزدم براش همون‌طور که گفتم زیادم هایپ نشدم سر آنونس بازی.
ولی دیگه دیدم تاپیک نزدی گفتم احتمالا بی علاقه شدی زدم تاپیک رو با این امید که افرادی باشن که توی فروم که با این بازی ارتباط برقرار کنن. ولی خب زهی خیال باطل

نه اون موقع خدمت بودم
الان دیگه تموم شد
میتونم به موقعش این جا رو آباد کنم

• Like
Reactions: m.d.makan and Faruk
به به بسلامتی
مبارکه پایان خدمت سربازیت
ایشالا همیشه پاینده و پیروز باشی

فعلا که سکوت خبری هست در مورد بازی دو ماه دیگه آغاز 2026 هست و میتونه ریلیز بازی انجام بشه انگیج که همون اولین ماه 2023 ریلیز شد دیماه 1401بود
ببینیم اینو کی ریلیز میکنه من حدسم تابستان سال آینده هست

• Like
Reactions: Z-fan and m.d.makan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or