final fantasy

سلام آقایون یه سوال داشتم درباره فاینال فانتزی 10 اینترنشنال

اولش که می خواهی شروع کنی دو گزینه داره که باید یکیشونو انتخاب کنی بعد اونم زیان بازی رو انتخاب کنی اما اولش اینا به زبان ژااپنی هستن و نمی شه فهمید ماله چی هستن دوستان خواهشن اگه کسی می دونه یه توضیح بده در ضمن اولش نمی شه زبنوشو انگلیش کرد که بفهمیم این 2 تا گزینه چی هستن بعد از انتخاب یکی از این 2 گزینه می شه زبانشو که انگلیش و ژااپنی هست انتخاب کرد!!!

این سوال نوع Sphere Grid رو تعیین کنه چون غیر اونی که تو نسخه اصلی X هست Standard ه ولی تو این نسخه Expert هم بهش اضافه شده اولی رو انتخاب کنی واسه استاندارد یا اورجینال و دومی واسه Expert یا حرفه ایه
تو این حرفه ای کلا 45 تا خونه از Sphere Grid استاندارد کمتر داره که با توجه به اون Dark Aeon هایی که تو بازی گذاشتن پس اینم واسه سخت کردن بازی بوده;)
فقط بعد انتخاب هر کدوم یه سوال واسه تایید این نوع گرید سوال می کنه که اولی بله و دومی نه هست(به ژاپنی) سوال آخر هم که زبان رو انتخاب می کنه که اولی ژاپنی و دومی انگلیسیه

ایول پس بگو چرا اینقدر سخت شده دارم رو حرفه ای بازی می کنم!!! ببین میشه که با penance به جنگم؟ یعنی چه رو اولی و دومی می شه مخفی کاری های نسخه اینترنشنال رو انجام داد؟!!!!

یه سوال دیگه هم داشتم من دیروز final fantasy x-2 international رو دانلود کردم می خواستم ببینم می شه زبان اینم مثله final fantasy x international انگلیش کرد ؟ چون خودم هر کار کردم نتونستم اما تو نت خوندم که می شه اینکارو کرد حالا اگه کسی می دونه لطفا توضییح بده!!!!

یه سوال دیگه هم داشتم من دیروز final fantasy x-2 international رو دانلود کردم می خواستم ببینم می شه زبان اینم مثله final fantasy x international انگلیش کرد ؟ چون خودم هر کار کردم نتونستم اما تو نت خوندم که می شه اینکارو کرد حالا اگه کسی می دونه لطفا توضییح بده!!!!

اینو نمی دونم دیگه چون International شو بازی نکردم
تو اینم باس های باحال اضافه شده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or