ارسال پاسخ

بازیو من دیسک دی وان گرفتم(میدونم که میدونی:دی ) اپدیت هاش را هم تقریبا همه را دانلود کردم(واقعا نمیدونم چرا :/ چون اصلا بازیش نمی کنم:/ ). چند وقت پیش بود کل دیتای بازی که دانلود کرده بودم کوراپت شد. خوشبختانه بازی بدون اپدیت هاش کاملا قابل اجرا و بازی هست. اما به شخصه توصیه می کنم بگیری اپدیتو. بدون اپدیت یه سری چیزا از بازی حذف میشن که خیلی رو مخ میرن. مثلا بیرون از مبارزات نمیشه تلپورت کرد و کل مسیر را باید پیاده بری کاملا که با توجه که محیط بازی بزرگه این مورد خودش خیلی رو مخ میره. یه سری کات سین ها هم بدون اپدیت تو بازی نیستن(الله اکبر داره که بازیو دادن بعد ۱ سال بعدش اپدیت دادن به بازی کات سین اضافه کردن:)) :/ ) و...

سرتو بیشتر از این درد نیارم: بازی بدون اپدیت کاملا قابل اجرا هست و تا تهش میتونی بری. اما اگه تونستی حتما اپدیت کن چون خیلی محتوای ریز و درشت بهش اضافه کردن(تغییرات تو گیمپلی-اضافه شدن کات سین-اضافه شدن میشن ها و فیچر های مختلف و...).

پ.ن: راستی اگه تا ته بازی تونستی بری و خواستی بازیو پلت کنی یا کلا مراحل جانبیو بری، دانجن pitioss را حتما برو. دانجن جالبیه.با بقیه کلا فرق داره.

پایتخت ایران
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or