Final Fantasy XV در ابتدا قرار بود یک اکشن محض باشد!

Cloud Strife

Loyal Member
آقای نومورا کارگردان Final Fantasy XV در مصاحبه‌ای با Yahoo ژاپن در خصوص دلیل اکشن شدن XV و فاصله گرفتن از سبک RPG توضیح می‌‌دهد. "XV معرف یک FF اکشن است اما من به این شکل به این موضوع نگاه نمی‌کنم!".

Final-Fantasy-15.jpg

به طور شگفت انگیزی، از ابتدا تمایل شدید برای ساخت XV به صورت یک اکشن خالص وجود داشته است. "درسته، ما می‌خواستیم به طور کامل UI رو حذف کنیم، Hit Counter رو کنار بزاریم، شخصیت قابل بازی رو تنها منحصر به ناکتیس کنیم و به همین ترتیب به سمت یک اکشن محض بریم. اما ما بعد دیدیم اگه این کارهارو بکنیم ممکنه بازی ما تبدیل به یک عنوان اکنش مثل بقیه بازی‌های این سبک بشه. اعضای تیم گفتن، فراموش نکنیم که این بازی قبل از اینکه یک عنوان اکشن باشه یه Final Fantasy هست!".

به وضوح هنوز هیچ صحبت و تاییدی مبنی بر اینکه XV در کل یک RPG هست یا نه نشده است، بنابراین وقتی از نومورا پرسیده شد او سبک XV را چطور توضیح می‌دهد گفت: "من فکر می‌کنم مبارزات بازی درباری فکر کردن به اعداد است! FF برای یک عنوان اکشن صرف و یا FPS بودن خیلی متفاوته. شما می‌تونید مقدار عددی ضربه‌ای که در مبارزات بر روی دشمان وارد و یا مقداری که خود را درمان کردید رو ببینید، مدیریت کردن این دو فاکتور بخش "فکر کردن به اعداد" هست".

"همچنین توی XV شما می‌تونید آزادانه بین سه شخصیت داخل گروه سوییچ کنید، در نتیجه مبارزات بازی درباری "مبارزات گروهی" هم هست. تو بازی مبارزات خیلی زیادی وجود داره و شما باید همیشه به فکر شخصیت‌هایی که داخل گروه نیستن هم باشید".

Final Fantasy XV در حال ساخته شدن برای PS4 و Xbox 1 است.

همین نمایشی که از FF XV تو E3 منتشر کردند، من رو به شخص ناامید کرد. واقعاً از نظر من یک نمایش بسیار ضعیفی بود. کلاً از حالت اولیه‌ی خود که RPG بود فاصله گرفته و تبذیل به یک اکشن شده. حالا باز جای شکرش باقیه که بیشتر از این اکشنش نکردند. مورد دیگه‌ای که اصلاً برای من قابل هضم نیست، متأسفانه این نسخه شماره داره، حالا اگه مربوط به Versus می‌شد، باز جای تحمل داشت اما وقتی که نسخه‌ی اصلی رو اکشن کردن، باید به ستوه در آمد!

مورد دیگه‌ای که اصلاً برای من قابل هضم نیست، متأسفانه این نسخه شماره داره، حالا اگه مربوط به Versus می‌شد، باز جای تحمل داشت اما وقتی که نسخه‌ی اصلی رو اکشن کردن، باید به ستوه در آمد!

دقیقا!

اما متاسفانه همه JRPG بازها خیانت ورزیدن و دارن برای این گیم پلی پیس آو شت به به چه جه میکنن! Versus خیلی خوب چون یه عنوان فرعی بود! من اصلا هیچ رقمه تو کتم نمیره یه عنوان شماره دار از سری اصلی اکشن باشه! اما خیلی از فن های بازی با این قضیه کنار امدن و میگن خوبه! نمونش همین حمید Genesis خودمون! حمید واقعا یکی از طرفدارای بزرگ FF هست که امید داشتم تو تیم من باشه اما از XV خوشش امده!:|

البته XV غیر از گیم پلیش همه چیزش خوبه. خصوصا اینکه از نظر شخصیت، داستان و اتمسفر یه FF واقعی هست و صدها برابر شاهکار غیرقابل هضم SE یعن XIII ارزشمنده! گرافیکشم که با اینکه خیلی خوب بود اما تایید شده برای انجین قبلی و روی PS3 بوده و گرافیک نهایی طبق گفته نومورا عین CG های Luminous میمونه. تنها ایراد بازی همین گیم پلی اکشنش هست که هرچند به عنوان یه بازی اکشن/آر پی جی شاهکاره اما حداقل برای من اصلا قابل قبول نیست!

با عرض تبریک به خدمت فن های جدید FF :dو دیده شدن شکیرا در پخش زنده شبکه سه:d ماکان این جمله منو بخاطر داشته باش:

FFXV آینده FF هست.

این حرفم هم درست خلاف توریاما کارگردان FFXIII هستش. توریاما گفت:
"قرار نیست Action JRPG شدن FFXV باعث بشه دیگه شماره های FF تغییر سبک بدن و کلاسیک هم خواهیم داشت."
حرف حساب اینه وقتی فروش FFXV رو ببینن، متوچه میشن باید FF کلاسیک رو بوسیده و با جاه و جلال دفن کنن. و سال پیش گفتم: واینک JRPG مرد.:d

بیاین چند تا سوال از خودمون بپرسیم:
1-واقعا همین الان ما چند تا jrpg باز در سایت داریم؟
زیر 10 نفر.:|
2-در آینده با این گرافیک، گیم پلی jrpg دیگه قابل ارتقا هست؟
SE سالها خیلی سعی کرد و تو FFها همیشه میخواست گیم پلی رو ارتقا بده اما اصلا راهی نبود و نشد. بهترین نتیجه در KH ها دیده شد که قلب هزاران نفر رو تسخیر کردن!

پ ن: دانی که من بیگ فن بوده ام:d. خائن نیستم. بیشتر به زنده موندن FF علاقه دارم تا jrpg:d.
منتظر نسخه لیمونسی FFXV با آخرت گرافیک CGI های SE هستیم:d.

در آینده با این گرافیک، گیم پلی jrpg دیگه قابل ارتقا هست؟
راستش این تیکه از حرفت رو متوجه نشدم...منظورت اینه که ارتقائ گرافیک باعث میشه که گیم پلی به سمت اکشن پیشرفت کنه؟(اگه درست متوجه نشدم بهم بگو)
راستش از نظر من نقش آفرینی به طور کلی(چه شرقی باشه و چه غربی)در هسته اصلی خودش چیزی نیست به جز حرکت مهره ها روی صفحه بر اساس اعداد اتفاقی تاس ....!
یعنی کاراکتر های شما اگه میلیونها پلیگان هم داشته باشن در آخر نقشی به غیر از یه مهره روی صفحه بازی رو ندارن!
و اصلش هم همینه و همین خواهد موند...نمیتونیم بگیم که کهنه میشه و یا از مد میوفته چون این سبک رو میشه با شطرنج مقایسه کرد که هنوز هم که هنوزه بازی پذیره و کهنه نشده...
حالا اگر گرافیک و فیزیک و هوش مصنوعی خدا هم باشن آخرش یه نقش آفرینی اصیل باید بر پایه تصمیم های استراتژیک و دودوتا چارتا کردن پیش بره !،نه این که من زودتر میپرم و زودتر جا خالی میدم پس من برندم..چون اینها از خوصوصیات ژانرهای اکشنه..
راستش من در مورد این فاینال فانتزی XV احساسات متفاوتی دارم !!!! نمیدونم باید ازش متنفر باشم یا عاشقش بشم...!!!
برای همین تصمیم گرفتم که هنوز اون رو ورسوز بنامم و نه یه فاینال فانتزی شماره دار !

با عرض تبریک به خدمت فن های جدید FF :dو دیده شدن شکیرا در پخش زنده شبکه سه:d ماکان این جمله منو بخاطر داشته باش:

FFXV آینده FF هست.

این حرفم هم درست خلاف توریاما کارگردان FFXIII هستش. توریاما گفت:
"قرار نیست Action JRPG شدن FFXV باعث بشه دیگه شماره های FF تغییر سبک بدن و کلاسیک هم خواهیم داشت."
حرف حساب اینه وقتی فروش FFXV رو ببینن، متوچه میشن باید FF کلاسیک رو بوسیده و با جاه و جلال دفن کنن. و سال پیش گفتم: واینک JRPG مرد.:d

بیاین چند تا سوال از خودمون بپرسیم:
1-واقعا همین الان ما چند تا jrpg باز در سایت داریم؟
زیر 10 نفر.:|
SE سالها خیلی سعی کرد و تو FFها همیشه میخواست گیم پلی رو ارتقا بده اما اصلا راهی نبود و نشد. بهترین نتیجه در KH ها دیده شد که قلب هزاران نفر رو تسخیر کردن!

پ ن: دانی که من بیگ فن بوده ام:d. خائن نیستم. بیشتر به زنده موندن FF علاقه دارم تا jrpg:d.
منتظر نسخه لیمونسی FFXV با آخرت گرافیک CGI های SE هستیم:d.

هاهاها انصافا اسم این پیس اف شت رو حداقل تغییر میدادن ... یا FF 13 رو به عنوان اخرین شماره از این عنوان معرفی میکردن ... یعنی ما به صورت کور کورانه فقط به اسم فاینال فانتزی بازی میکردیم ... ؟؟؟

اینها اومدن از سر ناتوانی یه شماره فرعی رو به عنوان شماره اصلی به خاطر فروش بیشتر انداختن به مردم ..شما اومدید بهش میگید اینده ... با این بول شت رسما فاینال فانتزی مرد و JRPG به احتضار در اومد ... اخه چی این بازی دفاع کردن داره ... اره اقا به عنوان یه بازی با یه اسم دیگه مثلا دویل می کرای شاید فوق العاده به نظر میرسید ... ولی الان یه اشغال ننابه برای من با اسم فاینال فانتزی ... اونم شماره دار ... اخه نکنید اینها رسما تف انداختن تو صورت طرفدارانن JRPG شما از اینده شرکت و سود جوییشون دفاع میکنید ؟؟؟؟

اخه این یارو کیه ..میشه به من بگید ... من اگه نمیدونستم فکر میکردم کارکترGEOW هستش .. اخه چه چیز این بازی برای طرفداری فاینال فانتزی جذابیت داره ؟؟؟ همچین کارکتری رو من انتظار دارم تو مترو لاست لایت و بازی های اروپای شرقی ببنیم نه تو تو فاینال فانتزی ...

حالا کپی های اتوکان متال گیر و اتزیو ئه اساسین جای خود داره ... واقعا چطور حاضرید اون خاطرات رو .... واقعا جریان حمایت از بلاک دیسک دسته دو میمونه ... که دوستان کور کورانه دفاع میکردن ...

- - -ویرایش - - -

دیدیم که این موضوع تغییر کردن و اکشن شدن چی به سر رزیدنت اویل اورد ... امیدوارم دنیا برای این بولشت هم همون برخورد و نظر رو داشته باشن ... و به سرنوشت رزیدنت دچار بشه :((

Final Fantasy X - Final Fantasy XII هیچوقت تکرار نخواهند شد.

این پست رو باید طلا گرفت سر در تمام سایت های بازی و اسکوار انیکس چسبوند :x

متاسفانه واقعا JRPG باز کم داریم توی فروم :( برای همین بحث ها یا ادامه پیدا نمیکنه و یا تمام بحث ها به توجیه کردن هیتر های این ژانر تلف میشه !
FFXV آینده FF هست.
قبول ندارم آقا....نخیر .... :d
فاینال 15 (ورسوز) فقط و فقط بروز شده سری KH هستش و نه یک فاینل فانتزی...
اخه این یارو کیه ..میشه به من بگید ... من اگه نمیدونستم فکر میکردم کارکترGEOW هستش .. اخه چه چیز این بازی برای طرفداری فاینال فانتزی جذابیت داره ؟؟؟ همچین کارکتری رو من انتظار دارم تو مترو لاست لایت و بازی های اروپای شرقی ببنیم نه تو تو فاینال فانتزی ...
راستش برای من شخصا هر چی که توی این بازی ایراد باشه طراحی کاراکتر هاش یه مزیته...با اینکه رئال تر شده ولی همچنان از بهترین کارهای نموراست و امضاش کاملا توی طراحی کاراکتر ها دیده میشه :x
و همچنین VII و VIII :x

واینک JRPG مرد.

قبول ندارم! همین عدم حمایت SE هست که این سبکو میکشه! وگرنه این سبک هنوزم طرفدارانش رو داره! میپرسی تو سایت چندتا JRPG باز داریم، من میپرسم چندتا JRPG میاد که ملت بخوان JRPG باز بشن؟‌ عدم حمایت سازنده ها این سبک رو داره نابود میکنه نه عدم قابلیت های خود ژانر!

چرا نباشه؟ XIII گیم پلیش خوب بود! داستان و شخصیت ها و اتمسفرش آشغال بود!

SE سالها خیلی سعی کرد و تو FFها همیشه میخواست گیم پلی رو ارتقا بده اما اصلا راهی نبود و نشد.

SE سعی داره مثل استدیوهای غربی بشه! میخواد یه بازی مثل FF رو تبدیل به CoD کنه! برای همین داره پشت سر هم گند میزنه!

بهترین نتیجه در KH ها دیده شد که قلب هزاران نفر رو تسخیر کردن!

رو چه حساب داری KH رو با FF مقایسه میکنی؟ مقایسه محبوبیتشون از عرش تا فرشه!

اخه این یارو کیه ..میشه به من بگید ... من اگه نمیدونستم فکر میکردم کارکترGEOW هستش .. اخه چه چیز این بازی برای طرفداری فاینال فانتزی جذابیت داره ؟؟؟

جم کن بابا XV از حیث طراحی شخصیت، داستان و کلا اتمسفر شماره دو نداره!

جم کن بابا XV از حیث طراحی شخصیت، داستان و کلا اتمسفر شماره دو نداره!

دادا ... تو خوشت اومده دلیلی نیست همه خوششون بیاد ... من خوشم نیومد مارکوس فنیکس رو تو فاینال فانتزی ببینم ... شما دوست دارید شخصیت های کول و خفن ببنید ... من دلم میخواد شخصیت های فانتزی و جذاب ببینم ... نه یه خر هیکل پر زخم و زیلی ...

تو تریلر های ورسوس هم من یه کارکتر های دیگه همراه با نوتیک دیده بودم که حال و هوای فانتزیشون رو حفظ کرده بودن ...

انصافا این کپی اوتاکان نیست

2 تا کارکتر دختر که اونها هم قطعا جر شخصیت های اصلی نیستن .... یه امریکایی هم نمیتونست همچین ff بسازه ... کاملا اروپای شرقیه ... شاید کاره کلیفه ...

در مورد داستان و اتمسفر هیچی نگفتم ... مگر اینکه اسکوار کاملا داستان رو منتشر کرده ؟؟؟‌

جو و اتمسفر هم تا وقتی میبینم نوتیک میره پشت میز و کمد کاور میگیره ... نمیتونم به چیز دیگه ای فکر کنم چون مغزم قبلش میپکه ...

79834174900461840616.jpg

ای خدا چه نازه.....میخوای بوخوریش... :-*
میگم این ناکتیس وقتی به دنیا اومده اول لپ بوده،بعد دست و پا در آورده ....!!! =))
..........................................................................................................

چیزی که در مورد این بازی منو بیشتر از همه نگران میکنه اینه که این اکشن شدن مکانیسم بازی باعث خطی شدن و کوچیک شدن دنیای بازی بشه...
من فاینال فانتزی میخرم که توش زندگی کنم،نه اینکه تمومش کنم....خدا کنه دنیاش به بزرگی فاینال های قبلی باشه ...:-s

دادا ... تو خوشت اومده دلیلی نیست همه خوششون بیاد ...

اول از اینکه فقط من نیستم و طیف وسیع تری رو شامل میشه. Versus این همه طرفدار پیدا کرد و محبوب شد فقط و فقط بخاطر همین شخصیت های فوق جذابش بود و هست.

دوم اینکه وقتی من خوشم بیاد کافیه!:دی XV وقتی بتونه منی که تمام عمرم طرفدار FF بودم رو راضی کنه یعنی خیلی خوبه!:دی

چیزی که در مورد این بازی منو بیشتر از همه نگران میکنه اینه که این اکشن شدن مکانیسم بازی باعث
خطی شدن و کوچیک شدن دنیای بازی بشه...

اتفاقا برعکس XV مثل قدیم World Map داره و اصلا مثل XIII‌ خطی نیست.

اول از اینکه فقط من نیستم و طیف وسیع تری رو شامل میشه. Versus این همه طرفدار پیدا کرد و محبوب شد فقط و فقط بخاطر همین شخصیت های فوق جذابش بود و هست.

دوم اینکه وقتی من خوشم بیاد کافیه!:دی XV وقتی بتونه منی که تمام عمرم طرفدار FF بودم رو راضی کنه یعنی خیلی خوبه!:دی

به خاطر این دو موردی که گفتی از تحریم در اومد ... و دارم روی خرید دیسک دسته دومش فکر میکنم ... :d

به نظر منم طراحى نوکتو پرومپتو + کاراکتراى زن + همون که ميگه "nandaka mendoksai ..." (يه چيزى توو اين مايه ها :d ) خيلى خوبه, ولى بقيه برا من بقيه زياد قابل قبول نبودن. ignis هم بدک نيس.

نگو :(( واقعا با اين دو تا بازى واقعا زندگى کردم, ارتباطى که ميتونستى با شخصيتاى بازى برقرار کنى توو هيچ بازى اى ديده نشده, فوق العاده بود!
ولى به FFXV حس خوبى دارم, دنياش عظيمو فاينال فانتزى اى ميزنه, فقط مونده يه داستانى داشته باشه که درگيرت کنه, با شخصيتا بتونى ارتباط برقرار کنيو حس کنى يکى از اونايى

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or