Final Fantasy XV در ابتدا قرار بود یک اکشن محض باشد!

Cloud Strife

Loyal Member
آقای نومورا کارگردان Final Fantasy XV در مصاحبه‌ای با Yahoo ژاپن در خصوص دلیل اکشن شدن XV و فاصله گرفتن از سبک RPG توضیح می‌‌دهد. "XV معرف یک FF اکشن است اما من به این شکل به این موضوع نگاه نمی‌کنم!".

Final-Fantasy-15.jpg

به طور شگفت انگیزی، از ابتدا تمایل شدید برای ساخت XV به صورت یک اکشن خالص وجود داشته است. "درسته، ما می‌خواستیم به طور کامل UI رو حذف کنیم، Hit Counter رو کنار بزاریم، شخصیت قابل بازی رو تنها منحصر به ناکتیس کنیم و به همین ترتیب به سمت یک اکشن محض بریم. اما ما بعد دیدیم اگه این کارهارو بکنیم ممکنه بازی ما تبدیل به یک عنوان اکنش مثل بقیه بازی‌های این سبک بشه. اعضای تیم گفتن، فراموش نکنیم که این بازی قبل از اینکه یک عنوان اکشن باشه یه Final Fantasy هست!".

به وضوح هنوز هیچ صحبت و تاییدی مبنی بر اینکه XV در کل یک RPG هست یا نه نشده است، بنابراین وقتی از نومورا پرسیده شد او سبک XV را چطور توضیح می‌دهد گفت: "من فکر می‌کنم مبارزات بازی درباری فکر کردن به اعداد است! FF برای یک عنوان اکشن صرف و یا FPS بودن خیلی متفاوته. شما می‌تونید مقدار عددی ضربه‌ای که در مبارزات بر روی دشمان وارد و یا مقداری که خود را درمان کردید رو ببینید، مدیریت کردن این دو فاکتور بخش "فکر کردن به اعداد" هست".

"همچنین توی XV شما می‌تونید آزادانه بین سه شخصیت داخل گروه سوییچ کنید، در نتیجه مبارزات بازی درباری "مبارزات گروهی" هم هست. تو بازی مبارزات خیلی زیادی وجود داره و شما باید همیشه به فکر شخصیت‌هایی که داخل گروه نیستن هم باشید".

Final Fantasy XV در حال ساخته شدن برای PS4 و Xbox 1 است.

این همون بازی دخترو نه هست دوستان ؟
خیر , اون Lighting Return می باشد . که اون هم اصلا دخترونه نیست , شخصیت دختر بیشتر به پسر می خوره تا دختر ... .
این بازی کاملا از لحاظ سبک بازی کلا متفاوت با FF های قبلی می باشد .

اگه Action/jrpg باشه, خیلی خوبه....یه چیز تو مایه های FF:CC
کلا این روزا rpg نوبتی یه مقدار کم طرفدار تره ... یه مقدار اکشن و هیجان بازی کمتره

صبح بخیر!:دی 2008 مولتی شد و XIII و XIII-2 هم برای 360 امدن و همه بازی کردن و ته دیگشم خوردن رفت!:دی

صبح شما هم بخیر:d (چه سوتیه خفنی دادم :d )
13 و 13-2 رو که اره میدونستم ولی 2008 رو یادم هست یه خبرایی بود ولی فکر کردم در حد همون شایعه موند و نمیدونستم رسمی شده. (در کل چقدر بد :d )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or