Final Fantasy XV برای موفقیت باید 10 میلیون نسخه بفروشد

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
o0cfjjz2d70t7stkx5c7.jpg

در خبری باور نکردنی شرکت «اسکوئر انیکس» اعلام کرده که «فینال فنتزی ۱۵» برای رسیدن به موفقیت تجاری باید بعد از عرضه ۱۰ میلیون نسخه بفروشد. در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

با توجه به اخبار منتشر شده در ۲۴ ساعت گذشته پیرامون عنوان «فینال فنتزی ۱۵» و رونمایی از مواردی چون انیمه، یک فیلم CG گران قیمت، یک ماشین «Audi» مخصوص و موارد بسیار بیشتر، مشخص است که شرکت «اسکوئر انیکس» از هیچ خرجی برای بزرگترین سری خود در صنعت گیم دریغ نکرده است. اما این حقیقت مطمئنا سوال روبرو را به همراه خواهد داشت: «فینال فنتزی ۱۵» به چه میزان فروش برای جبران این سرمایه گذاری عظیم احتیاج دارد؟

آقای «تاباتا» کارگردان این عنوان در کنفرانس امروز صبح به این سوال جواب داد: «این عنوان باید ۱۰ میلیون نسخه فروش جهانی، در دوران زندگیش بعد از عرضه، داشته باشد.»

برای درک بهتر این عدد باید بگویم که به جز «فینال فنتزی ۷» هیچ‌کدام از عناوین این سری تا الان نتوانسته‌اند به چنین فروشی دست یابند. «فینال فنتزی ۱۵» برای رسیدن به این موفقیت باید تقریبا دو برابر عناوین «Witcher 3» و «Metal Gear Solid V» بفروشد.

«فینال فنتزی ۱۵» قرار است، ۳۰ سپتامبر به صورت جهانی برای کنسول‌های PS4 و X1 عرضه شود.

لینک منبع

10 میلیون در این روزگار برای یه JRPG خیلی زیاده! :دی درسته که بازی برای X1 هم میاد، ولی احتمالاً درصد خیلی زیادی از فروشش روی PS4 باشه و شاید بتونیم بگیم برای 1.7 کنسول عرضه میشه نه 2 کنسول! :دی
البته از اون طرف احتمالش زیاده که برای PC هم بیاد. و همین طور من انتظار دارم NX هم بی نصیب نمونه و بازی رو براش منتشر کنن. نینتندو یه زمانی خونه FF بود، ولی از دوران PS1 به بعد دیگه هیچ نسخه اصلی ای برای کنسول های نینتندو نیومد. الآن که دیگه FF مولتی پلتفورم شده و NX هم باید قدرت خوب و قابل مقایسه ای با دو کنسول دیگه داشته باشه، منطقی هست که بازی رو براش منتشر کنن. به نظرم با توجه به سلیقه بروبچ نینتندوباز هم میتونه فروش خیلی خوبی روی NX داشته باشه.

من رفتم سایت اسکوئر انیکس دیدم نسخه ی Ultimate Collector's Edition فروخته شده ! ۲۷۰ یورو ناقابل ملت زدن رو هوا :|
بنظرم بتونه بفروشه ! بازی eye candy هم هست ،طرف jrpg باز هم نباشه احتمال خیلی زیاد هست که بره سمتش.

• Like
Reactions: sadegh93
اگه دنبال فروشن بهتره بازی رو برای PC و استیم هم عرضه کنند.
هم عده ی بیشتری بازی رو تجربه میکنن هم فروش بازی خیلی بالاتر میره. یه تیر و دو نشون.

10 میلیون در این روزگار برای یه JRPG خیلی زیاده! :D درسته که بازی برای X1 هم میاد، ولی احتمالاً درصد خیلی زیادی از فروشش روی PS4 باشه و شاید بتونیم بگیم برای 1.7 کنسول عرضه میشه نه 2 کنسول! :D
البته از اون طرف احتمالش زیاده که برای PC هم بیاد. و همین طور من انتظار دارم NX هم بی نصیب نمونه و بازی رو براش منتشر کنن. نینتندو یه زمانی خونه FF بود، ولی از دوران PS1 به بعد دیگه هیچ نسخه اصلی ای برای کنسول های نینتندو نیومد. الآن که دیگه FF مولتی پلتفورم شده و NX هم باید قدرت خوب و قابل مقایسه ای با دو کنسول دیگه داشته باشه، منطقی هست که بازی رو براش منتشر کنن. به نظرم با توجه به سلیقه بروبچ نینتندوباز هم میتونه فروش خیلی خوبی روی NX داشته باشه.
با این وجود بازم به نظرم توقعشون خیلی بالاست آریا :D XIII بعد از عرضه روی یه عالمه پلتفرم و این همه سال تازه ۶ میلیون و خورده‌ای (7.5 میلیون؟!) فروخته. اینکه FFXV بتونه ۱۰ میلیون نسخه بفروشه به نظرم خیلی دور از انتظار به نظر میاد. توی متن خبر هم بود ولی حتی ویچر ۳ و MGSV هم نتونستن به این عدد برسن و هر کدوم نزدیک به ۶ میلیون فروختن.

به نظرم SE ریسک خیلی بزرگی سر FFXV کرده و ممکنه براش گرون تموم بشه.

حالا بماند که قراره با بهترین JRPG نسل توی یه سال عرضه بشه :-":D

عرضه XV روی PC که حتمیه و رد خور نداره (رجوع بشه به FF هایی که این چند وقته روی استیم عرضه شدن). ولی این جالب بود:

jf5uuns0q0hjqv3vku9w.jpg

Final Fantasy XV on Twitter

ظاهرا همین الان چراغ سبز رو نشون دادن :D

آخرین ویرایش:
امروز صبح که در عرض 40 دقیقه همه 30000 نسخه Ultimate Collector's edition رو فروختن که میشه 8.1mil دلار

تازه بماند که Deluxe Edition هم تو آمازون آمریکا تا همین 1-2 ساعت پیش موجودیش تموم شده بود

اتفاقا به نظر من این تعداد دور از ذهن نیست اصلا

شما کافیه به کارایی که برا این بازی دارن میکنن نگاه بندازی کاملا معلومه که میخوان یه چیزی بهتر از VII رو کنن

اتفاقا یه چیز این 10 ساله بودن بازی خوب باشه اینه که تو این 10 سال نه تنها فن هاشو از دست نداده بلکه بهشون خیلی هم اضافه شده

اینم در نظر بگیرید که با اکشن شدنش تعداد نفرات خیلی بیشتری میرن سمتش تو همین فروم ما هم خیلیا هستن این شماره اولین FFشون هست و خیلی هم خوششون اومده

من که تاحالا ندیدم نه تنها SE بلکه هیچ شرکت دیگه ای انقدر به یه بازی اهمیت بدن. حتی همون VII هم از همون اولش انقدر سر و صدا نکردن سرش

10 میلیون اله وکیلی خیلی تخیلی‌‍ه...
قشنگ از اون پیش‌بینی‌های توم‌ریدری اسکواره!
تموم شدن نسخه کالکتور تو 2-3 ساعت هم چندان دلیل خوبی نیست که بگیم میتونه 10 میلیون بفروشه، اولاً کالکتور کلاً سی‌هزارتا بود و کاملاً مشخص بود که نهایت یکروزه تموم میشه... بالاخره از بین این همه فن 0.05% پیدا میشن که 270 دلار پول بالاش بدن (تو همین سایت خودمون برای تموم شدن کالکتور نزدیک بود یکی دوتا کشته بدیم! :D)
آمار فروش 11 میلیونی فاینال هفت هم برای سال 2015‌‍ه... بعد از اینکه بازی برای PC و PSN و IOS هم منتشر شد.

بنظرم کاملاً بعیده که بتونه تو سال اول عرضه 10 میلیون بفروشه، یکجورایی غیر ممکنه... اگه نمرات معقولی بگیره و زیاد بهش گیر ندن، باتوجه به هایپی که داره بنظرم 6 میلیون فروش با اینکه خیلی سخته ولی منطقی‌تره.
این نسخه PC هم هرچی زودتر معرفی کنن بهتره، مطمئناً خیلی خیلی به فروش بازی کمک میکنه... خیلی خوب میشد اگه همزمان با کنسول برای PC هم میومد، انصافاً الان دیگه فاصله انداختن بین نسخه PC و کنسول یه بازی مولتی‌پلتفرم نهایت بی‌شعوری‍ه، اونم با این فروش خفنی که بازی‌ها رو استیم دارن.
در کل اُمیدوارم حساب کتاب همه جا رو کرده باشه اسکوار و دوباره خر بازی درنیاورده باشه... این فیلم CG خیلی باید خرج بزاره رو دستشون، اینا یکبار سر SpiritWithin تا مرز ترکیدن رفتن.

به نظر من چنین فروشی بعد از چند سال خیلی دور از ذهن نیست:
1. اول اینکه با همین Ultimate Collector's edition و Deluxe Edition خیلی راحت میتونن خیلی خودشون رو بندازن جلو. مخصوصا بعد از فروخته شدن تمامشون توی کمتر از نصف روز میشه انتظار فروش خوبی رو براشون داشت.
2. برای بازی کلی تبلیغ دارن میکنن، انیمه CG و سریالی و خود بازی، خیلی ها رو راحت عاشق بازی میکنه، مخصوصا اینکه اکشن تر هم شده و خیلی ها بعد از 10 سال کلی منتظرش هستن.
3. ویچر توی میگیریم یک سال به 6 میلیون رسیده، برای چی چنین بازی ای نتونه توی تمام طول عمر به چنین رقمی نرسه؟ ااصلا میگیریم 6 سال، شماره 13 با اون همه بد و بیراه توی 6 سال 7 میلیون فروخته برای چی این نتونه توی همین زمان به 10 میلیون برسه؟ :D
4. بازی که همینجور بره جلو برای PC حتما میاد، یحتمل برای NX هم میاد و اینا به نظرم منتظرن ببینن NX به کجا میرسه بعد هر دو رو به لیستشون اضافه کنن. اینجوری باز هم فروش بیشتر میشه.

البته تمام این ها به شرطیه که بازی خیلی خوب باشه، که به نظر من میتونه بشه :D

• Like
Reactions: m.a.t and AsaraymA
10 میلیون اله وکیلی خیلی تخیلی‌‍ه...
قشنگ از اون پیش‌بینی‌های توم‌ریدری اسکواره!
تموم شدن نسخه کالکتور تو 2-3 ساعت هم چندان دلیل خوبی نیست که بگیم میتونه 10 میلیون بفروشه، اولاً کالکتور کلاً سی‌هزارتا بود و کاملاً مشخص بود که نهایت یکروزه تموم میشه... بالاخره از بین این همه فن 0.05% پیدا میشن که 270 دلار پول بالاش بدن (تو همین سایت خودمون برای تموم شدن کالکتور نزدیک بود یکی دوتا کشته بدیم! :D)
آمار فروش 11 میلیونی فاینال هفت هم برای سال 2015‌‍ه... بعد از اینکه بازی برای PC و PSN و IOS هم منتشر شد.

بنظرم کاملاً بعیده که بتونه تو سال اول عرضه 10 میلیون بفروشه، یکجورایی غیر ممکنه... اگه نمرات معقولی بگیره و زیاد بهش گیر ندن، باتوجه به هایپی که داره بنظرم 6 میلیون فروش با اینکه خیلی سخته ولی منطقی‌تره.
این نسخه PC هم هرچی زودتر معرفی کنن بهتره، مطمئناً خیلی خیلی به فروش بازی کمک میکنه... خیلی خوب میشد اگه همزمان با کنسول برای PC هم میومد، انصافاً الان دیگه فاصله انداختن بین نسخه PC و کنسول یه بازی مولتی‌پلتفرم نهایت بی‌شعوری‍ه، اونم با این فروش خفنی که بازی‌ها رو استیم دارن.
در کل اُمیدوارم حساب کتاب همه جا رو کرده باشه اسکوار و دوباره خر بازی درنیاورده باشه... این فیلم CG خیلی باید خرج بزاره رو دستشون، اینا یکبار سر SpiritWithin تا مرز ترکیدن رفتن.

تو یه سال که غیر ممکنه اما تاباتا زمان رو مشخص نکرد برا همین به نظر من تا وقتی که نسخه PC بیاد و 1-2 سال بعدش همچین بعید هم نیست که اون همه نفروشه

آخه خودتم میدونی همه چیز رو مثل من دنبال میکردی و مطمعن هم هستم که این حس بهت دست داده که انگار SE خیلی خیلی نسبت به این بازی مطمعن هستن و هیچ ترسی ازش ندارن

توروخدا یادم ننداز :( شاید احمقانه به نظرتون بیاد ولی تاحالا هیچ چیزی رو تو زندگیم به این اندازه نخواسته بودم :( رویای 10 سالم تو 1 ساعت از بین رفت

• Like
Reactions: AsaraymA
فروش XV بیشتر از هرچیزی وابسته به متا و بازخورد منتقدهاست. بخاطر حساسیت های زیادی که تاخیر 10 ساله ایجاد کرده و البته خود بازی و تغییرات زیادی که در این سری اعمال کرده. یعنی اگه همه این موارد در نهایت مثبت و به نفع بازی باشه میتونه برای یه فروش خوب آماده بشه. منظور از فروش خوب هم روی کنسول 6 تا 8 و روی PC هم چیزی بین 1 تا 2 میلیون هست. یعنی اگه شرایط مثبت باشه شاید بتونه روی هرسه پلتفرم به فروش بین 8 تا 10 برسه.

اما اگه نمراتش پایین باشه و خیلی تحویلش نگیرن فروشش اصلا جالب نخواهد بود. حالا هرچقدر هم که SE براش تبلیغ کنه و سنگ تموم بزاره. با توجه به افت کیفی که تو این سال ها سری FF داشته و خصوصا داستان LR و XIII-2 و.... XV باید خیلی خفن باشه که گیمرها مجددا مجاب به خرید ایشون بشن.

در کل پیش بینی اول با توجه به یک شرایط ایده آل هست که با توجه به چیزی که من از بازی فعلی میبینم دست نیافتنیه. در نتیجه فکر میکنم در نهایت روی هر سه پلتفرم بتونه 6 تا 7 میلیون بفروشه. دست پر تازه. XV بازی نیست که به 10 نزدیک بشه.

بستگی به متا داره ... چون اکثریت مخاطبینش رو کسانی تشکیل میدن که میخوان برای اولین بار این سری رو بازی کنن .. متا نقش خیلی مهمی تو فروشش داره

با این وجود بازم به نظرم توقعشون خیلی بالاست آریا :D XIII بعد از عرضه روی یه عالمه پلتفرم و این همه سال تازه ۶ میلیون و خورده‌ای (7.5 میلیون؟!) فروخته. اینکه FFXV بتونه ۱۰ میلیون نسخه بفروشه به نظرم خیلی دور از انتظار به نظر میاد. توی متن خبر هم بود ولی حتی ویچر ۳ و MGSV هم نتونستن به این عدد برسن و هر کدوم نزدیک به ۶ میلیون فروختن.

به نظرم SE ریسک خیلی بزرگی سر FFXV کرده و ممکنه براش گرون تموم بشه.

حالا بماند که قراره با بهترین JRPG نسل توی یه سال عرضه بشه :-":D
جمله اخر همچینم فن بازی نبود ..

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Dante Never Cry
به شخصه فکر می کنم اگه تاریخ انتشار رو برای اوایل 2017 مشخص می کردند خیلی بهتر بود
2016 قراره عناوین زیادی منتشر بشه حالا هرچقدرم که اینا برنامه ریزی و برسی کرده باشند در مورد تاریخ انتشار باز تاثیر خودشونو می زارن
ولی اگه 2017 بود هم nx منتشر شده بود از طرفی هم بخشی از بازار ژاپن رو بدست اورد این مورد خیلی به فروش کمک می کرد...

البته این اسکوئر تمام احتمالات رو در نظر گرفته ها:دی چون میشه اینو از مدل عرضه ریمیک فهمید:دی

• Like
Reactions: gamer1998y
بازی جوری هست که بشه اونو بدون اینکه هیچ کدوم از نسخه های قبلی رو بازی کرده باشم انجام بدم یا گـُنگ میشه واسم ؟

کلاً همیشه به تِم فاینال فانتزی و این مدل داستانای شرقی علاقه داشتم ولی تنبلی اجازه نمیداد برم سمتشون،خیلی دوس دارم شروع کنم از یه جایی ..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or