FINAL FANTASY XIV | PC

• Thread starter Thread starter bburzum
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
final-fantasy-xiv.jpg

FINAL FANTASY XIV را بر روی pc خود با کیفیت 1080p(تمام HD) تجربه کنید این در حالی است که بازی بر روی کنسول ps3 با کیفیت 720p عرضه میشود....
ترفداران می توانند این بازی را انلاین بر روی کامپیتر های خود تجربه کنند...
تریلر و ..... : http://www.shacknews.com/onearticle.x/58990
Developer: Square Enix
Publisher: Square Enix
Genre: Memor Path
Platforms: PC/PS3
Release Date: 30 september​

آخرین ویرایش:
خیلی معذرت می خوام ولی FF XIV تا اونجا که من می دونم MMO RPG هستش . یعنی اصلا سینگل توش معنی نداره و فعلا هم حدود دو ماه میگذره که تازه سرور های بتای اون دارن فعالیت می کنن و به صورت رسمی هنوز شروع به کار نکرده

نوشته شده توسط [DeAD_MAn];1161146:
خیلی معذرت می خوام ولی FF XIV تا اونجا که من می دونم MMO RPG هستش . یعنی اصلا سینگل توش معنی نداره و فعلا هم حدود دو ماه میگذره که تازه سرور های بتای اون دارن فعالیت می کنن و به صورت رسمی هنوز شروع به کار نکرده

بابا نسخه فول پخش شده و گیم اسپات هم بهش 4 داده !
یعنی واسه سه بازی MMO چیزی جز وقت تلف کردن نیست !

عجب ضد حالی پسر........

من کلی دلم خوش بود بلاخره یکی از این FF جدیدا روی PC هم میاد !

...

من تمام پست هاي شما رو خوندم و متاسف شدم !
چند سالي هست كه MMORPG بازي ميكنم و عاشق سري هاي FinalFantasy هم هستم و نسخه بتاي FFXiV رو هم دانلود كردم و تونستم سرور بتا رو هم بازي كنم يكي از بهترين سري هاي فاينال فانتزي هست ، نميدونم Vagrant Story رو بازي كرديد يا نه اما جهان خلق شده در بازي تركيبي از Vagrant Story و FF9 هست ... كلاس ها و نژاد ها در بازي متفاوت هست و سه امپراتوري جهان بازي رو كنترل مي كنند و نسبت به بقيه MMO هاي ديگه مثل WOW و Age Of connan به مراتب گرافيك بالاتري داره سيستم Combat Log بازي هنوز كامل نشده و شغل هايي كه تو بازي هست حيطه وسيعي از آيتم ها رو شامل ميشه و براي ساخت يه آيتم احتياج به همكاري با ساير مشاغل رو داريد
بازي هنوز بالانس نيست و احتياج به فيكس كردن حجم زيادي از باگ ها رو داره ... گيم پلي بازي فوق العاده است و قابليت هاي بازيكن ها به خوبي آناليز شده .
-------------------------
در آخر ::اول تحقيق كنيم ، فكر كنيم ، بعد صحبت كنيم .

• Like
Reactions: Ayuna
این بازی خیلی وقت هست که امده ولی واسه بازی کردن حتما باید اورجینالش رو تهیه کنی و به نظر من ارزشش رو داره

آخرین ویرایش:
کسی میتونه لینک بازی رو برای من بزاره ؟ خواهش میکنم توی لانچر نمیتونم دانلود کنم 15 گیگ بازی هست و حداکثر سرعت
لانچر 10 kb هست و هر 10 دقیقه ارور میده و باید دوباره بزارم دانلود :(( خواهش میکنم کمکم کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or