Multi Platform FINAL FANTASY XIV Online

• Thread starter Thread starter Inoeex
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
FFXIVCE.jpg

خب همونطور که میدونید این بازی که شماره چهارم سری محبوب و مشهور Final Fantasy محسوب میشه قراره 30 سپتامبر برای PC عرضه بشه ، سبک بازی MMO RPG هست و همانند FFIX که چند سال پیش بصورت آنلاین عرضه شد این بازی هم فقط دارای بخش آنلاین هست.
با توجه به تصاویر منتشر شده از بازی باید انتظار یک بازی خوب و قوی توی این سبک رو داشته باشید البته ممکنه این بازی هم مثل بقیه MMO RPG ها زیر سایه WOW نتونه موفقیت خیلی بزرگی رو کسب بکنه اما پتانسیل بالایی برای این کار داره ، ناشر بازی هم طبق معمول Square Enix هست.
بتای بازی بصورت محدود و بوسیله ثبت نام در نظر سنجی مربوطه از فردا کار خودش رو شروع میکنه شما از همین الان میتونید از طریق این لینک ثبت نام کنید و منتظر دریافت ایمیل تایید و شروع نسخه بتا باشید.

از استیم روسیه نمیشه بازی رو خرید ولی میشه free trial رو بازی کرد :|:-j

بعد یه سوال
چرا انقد خودمونو به دردسر بندازیم و اکانت اوکراین درست کنیم؟🤔 از مثلا سرور آمریکا نمیشه به روسیه بازی رو گیفت کرد؟🤔

بعد مگه خرید شارژ از خود mog انجام نمیشه؟ پس چطوری شارژ ماهیانه رو از استیم بخریم؟ :-?
من دیدم که بازم همه چیز از تو خود لانچر بازی و خرید اشتراک هم از mog انجام میشه پس استیم این وسط چه نقشی داره 😑

بعد یه سوال
چرا انقد خودمونو به دردسر بندازیم و اکانت اوکراین درست کنیم؟🤔 از مثلا سرور آمریکا نمیشه به روسیه بازی رو گیفت کرد؟🤔

بعد مگه خرید شارژ از خود mog انجام نمیشه؟ پس چطوری شارژ ماهیانه رو از استیم بخریم؟ :-?
من دیدم که بازم همه چیز از تو خود لانچر بازی و خرید اشتراک هم از mog انجام میشه پس استیم این وسط چه نقشی داره 😑
مستقیم که نمیشه ماگ استیشن رو با روبل شارژ کرد وقتی با اکانت استیم روسیه لینکش کنی اکانت استیمتو روبل شارژ میکنی اون خودش اتوماتیک هرماه برداشت میکنه

• Wow
Reactions: Paimon
مستقیم که نمیشه ماگ استیشن رو با روبل شارژ کرد وقتی با اکانت استیم روسیه لینکش کنی اکانت استیمتو روبل شارژ میکنی اون خودش اتوماتیک هرماه برداشت میکنه
شما ابن مراحل رو انجام دادی؟؟
هنوزم کار می‌کنه؟ یعنی منظورم اینه که با قیمت پایین تر میشه شارژ کرد؟ :D

شما ابن مراحل رو انجام دادی؟؟
هنوزم کار می‌کنه؟ یعنی منظورم اینه که با قیمت پایین تر میشه شارژ کرد؟ :D
نه من که صفرم هیچ تجربه ای ندارم :D شروع کنم با اون حجم کانتنتی که داره بعید بدونم اصلا به مقوله شارژ کردنش برسم :))
ولی تاپیکو میخوندم قبلا بچه ها اینطوری شارژ میکردن الانو دیگه نمیدونم
ولی قاعدتاً نباید موردی باشه

• Smile
خیلی وقت بود بازی نکرده بودم پسوردش رو هرچی میزدم قبول نمیکرد بعد یه اکانت بازی گاچا داشتم فروختم مجبور شدم جیمیل رو هم باهاش بدم به طرف و همین‌جیمیلی که ا‌کانت بازیم روش بود برا همین نتونستم ثابت کنم به خدا خودمم و بیخیالش هم شدم کلا برا دورانی بود که بازی فیلتر بودش

• Sad
Reactions: Inoeex and Paimon

بعد یه سوال
آها این نکته جالبی بود, جدیدا تو استیم میشه بین ریجنهای مختلف هم گیفت خرید و فرستاد.
باید خودت تست کنی.
چون با خرید بهت cdkey میده که باید تو ماگ استیشن وارد کنی.
نمیدونم تو این خرید که از یه ریجن دیگه انجام میشه cdkey ریجن مقصد رو لحاظ میکنه یا مبدا رو.

چون هر منطقه فرمت cdkey خودش رو داره و موقع ثبتش هم ماگستیشن میتونه تشخیص بده و هم خود استیم.

به همین دلیل میگم باید اکراین داشته باشی چون روسیه و اکراین رو یه منطقه حساب میکنه.
در واقع قبلا که اینطور بود و یکی از بچه‌ها هم تست کرد.

ببین این روش کلی دنگ و فنگ داره و نیاز داره که بدونی داری چیکار میکنی .
مخصوصا که کاربر استیم نیستی و تجربه نداری و همه چی برات جدیده.

به نظرم همون فری ترایال رو ادامه بده یا نهایتا بعدا گیم کارت بخر یا مستقیم از خود ماگستیشن خرید کن.

• Like
هفته ی دیگه ایونت تابستانه بازی شروع میشه که به مدت 2 هفته ادامه داره.

Event.JPG

دقیقا روز بعدش هم ایونت سالگرد لانچ بازی شروع میشه و اون هم قاعدتا 2 هفته است.

همیشه حول و حوش این 2 ایونت، کمپن Free Login هم میدن.
امیدوارم بتونید یه سر بزنید.
بیشتر هم منظورم شماست @tirdad666 که سری قبل نتونستی 🙂

من خودم هفته دیگه شارژم تمام میشه ............. ایونت ها رو از دست میدم و نمیتونم هم از کمپین مجانی استفاده کنم چون پیش نیازش اینه که 30 روز لاگین نکرده باشید.
ولی قصد دارم برگردم دوباره، خیلی چسبید این اکسپنشن تا اینجاش. 👌🤤

خیلی وقت بود بازی نکرده بودم پسوردش رو هرچی میزدم قبول نمیکرد بعد یه اکانت بازی گاچا داشتم فروختم مجبور شدم جیمیل رو هم باهاش بدم به طرف و همین‌جیمیلی که ا‌کانت بازیم روش بود برا همین نتونستم ثابت کنم به خدا خودمم و بیخیالش هم شدم کلا برا دورانی بود که بازی فیلتر بودش

نمیدونم چقدر چیز میز داشتی شما و اون اکانت رو از دست دادی، من بودم واقعا دیوانه میشدم.

من وقتی داشتم اکانت میساختم تاریخ تولدم رو اشتباه وارد کردم.
این رو بعدا متوجه شدم ... اگر اتفاقی بیافته که بخوام با پشتیبانی تماس بگیرم، رسما اکانت رفته.

فکر میکنم یه جایی در Shadowbringers بود که بازی فیلتر بود.
حداقل برای من که اون تایم بود و سر همون نتونستم یه 8-9 ماهی بازی کنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or