N N.!.M.A کاربر سایت Rating - 100% 53 0 0 Feb 13, 2012 #1 Final fantasy XIII & XIII-2.... سلام خريدار عنوان ذكر شده هستم.. فقط و فقط تهران قيمت مناسب لطفا پيشاپيش تشكر از فرشنده &. آخرین ویرایش: Feb 13, 2012
Final fantasy XIII & XIII-2.... سلام خريدار عنوان ذكر شده هستم.. فقط و فقط تهران قيمت مناسب لطفا پيشاپيش تشكر از فرشنده &.
N N.!.M.A کاربر سایت Rating - 100% 53 0 0 Feb 13, 2012 #2 FF XIII خريداري شد...!!! ولي نه ريجن يك..!!! همچنان خريدار ريجن يك هستيم...!!:d
N N.!.M.A کاربر سایت Rating - 100% 53 0 0 Feb 14, 2012 #4 نوشته شده توسط taker-sos: به این راحتی ها پیدا بشه نیست اقا نیما بیشتر... فوقش ي سر تا آمريكا ميرم ميگيرم ديگه...!!!:d Spoiler آخه بدبختي اينه شايد اونجا هم گير نياد...!!!
نوشته شده توسط taker-sos: به این راحتی ها پیدا بشه نیست اقا نیما بیشتر... فوقش ي سر تا آمريكا ميرم ميگيرم ديگه...!!!:d Spoiler آخه بدبختي اينه شايد اونجا هم گير نياد...!!!
Naruto کاربر سایت Rating - 100% 9 0 0 Feb 23, 2012 #6 ریجن دوشش رو خواستی در خدمتم.قیمت مد نظرت رو بگو با توجه به اینکه از عرضه بازی دو هفته گذشته و بازی از پلمپش تمیزتره!
ریجن دوشش رو خواستی در خدمتم.قیمت مد نظرت رو بگو با توجه به اینکه از عرضه بازی دو هفته گذشته و بازی از پلمپش تمیزتره!
N N.!.M.A کاربر سایت Rating - 100% 53 0 0 Feb 23, 2012 #7 نوشته شده توسط © Dave: ریجن دوشش رو خواستی در خدمتم.قیمت مد نظرت رو بگو با توجه به اینکه از عرضه بازی دو هفته گذشته و بازی از پلمپش تمیزتره! بیشتر... ممنون داوود جان....فعلا مشغول مذاكره براي خريد پك ليميتدش هستم اگه اون جور نشد حتما مزاحم شما ميشم....
نوشته شده توسط © Dave: ریجن دوشش رو خواستی در خدمتم.قیمت مد نظرت رو بگو با توجه به اینکه از عرضه بازی دو هفته گذشته و بازی از پلمپش تمیزتره! بیشتر... ممنون داوود جان....فعلا مشغول مذاكره براي خريد پك ليميتدش هستم اگه اون جور نشد حتما مزاحم شما ميشم....
N N.!.M.A کاربر سایت Rating - 100% 53 0 0 Feb 25, 2012 #8 كسي پك ليميتد XIII يا XIII-2 روداشت پ خ بزنه ...؟!! حتي اگه قصد فروش نداره..!صرفأ واسه آب كردن دل من...!!!:d
كسي پك ليميتد XIII يا XIII-2 روداشت پ خ بزنه ...؟!! حتي اگه قصد فروش نداره..!صرفأ واسه آب كردن دل من...!!!:d
N N.!.M.A کاربر سایت Rating - 100% 53 0 0 Feb 25, 2012 #9 Come up please....!!! for god sake....!! sell your ff games...!!!)x:d