Final Fantasy XIII - X360

سلام دوستان من به عنوان يه عشق فاينال مني كه واسه فاينال 10 ps2 خريدم مي گم كه فاينال 12 افتضاح بود 10 رو من هر دفعه كه تموم مي كردم بازي مي خواستم بازي كنم حدود 5 بار تومش كردم تمام مخفي هاشم بازي رو هم باز كردم اما فاينال 12 كليشه اي پيش مي رفت و فقط مي خواستم زودتر تموم شه كه شد ديگه نيگاشم نكردم داستان افتضاح شخصيت ها افتضاح بازيش هيچي نداشت سبك مبارزه افتضاح و ... من rpg باز نيستم اما ديوونه فاينال 10 هستم!!!

اگه بازیهای 360 چه FFXIII چه هر بازی دیگه ی 360 با قیمت ایران (5تومن) درتمام دنیا بفروش بره هیچ دارنده ی 360 نخواهد بود که بازیرو نخره و اینکه کسی بگه من سلیقم با این بازی جور نیست این حرفش برای من حداقل قابل درک نیست.چون کسی چیز تقریبا مجانی(به نسبت قیمت واقعیش) رو پس نمیزنه مگر اینکه....
همانطور که گفتم قرار نیست همه چیز طبق میل و درک شما پیش بره. شما ممکنه موضوعات رو فقط از جنبه مالی نگاه کنی ولی خیلی ها هم هستن که از جنبه وقتی نگاه می کنن که بسیار پر اهمیت تر هم هست. چون این بازی 5 تومنه که نیست (چون 3-4 تا DVD می شه احتمالا) پس طرف باید از دید شما بخره و بشینه CG هاشو نگاه کنه؟ چون از نظر شما دمو های این بازی بسیار لذت بخش هستن یعنی برای همه لذت بخش می شه؟ این بازی حتی اگر مجانی هم عرضه شه باز یسری نمی رن بگیرن چون پیش خودشون فکر می کنن که ارزش نداره وقتشونو برای مثلا دیدن دمو ها یا بازی ای که هیچ لذتی ازش نمی برن بزارن.
مشکل فقط سر تعصب بیجاست که قدرت دید شما و خیلی ها رو محدود کرده.
شما می دونی تو کشور های غربی خیلی ها این سبک رو اصلا قبول ندارن و هیچ کدوم از بازی های این سبک رو حتی نگاه هم نمی کنن؟
درضمن شمام کمی تمرین درست صحبت کردنو بکنی بد نیست چون حتی یه بچه ی 10ساله هم میتونه درست صحبت کنه ولی شما نه.
یک بچه 10 ساله هنوز خیلی سنش کمه که بخواد آداب درست صحبت کردن رو کامل یاد بگیره. من اگر درست صحبت کردن رو بلد نبودم خیلی راحت می تونستم از جملات تحقیر آمیز مختلفی که وجود داره استفاده کنم در جواب شما. جالب اینکه استفاده از کلمه ای که خود شما به کار بردی در پست بالایی وقتی در مورد خود شما بیان می شه از حوزه ادب خارج می شه؟

ایرانی ها یک عادت خیلی بدی که دارند اینکه همیشه فکر می کنن حرف درست رو خودشون می زنن و هر وقت هم جواب منطقی ندارن یکسری جمله به هم می بافتن تا یچیزی به طرف گفته باشن.

بالاخره تاریخ ریلیز بازی Final Fantsy XIII البته نسخه 360 بازی مشخص شد
اینو Game Spot هم تایید کرده که بازی در 20 نوامبر 2008 عرضه میشود

منبع : http://www.gamespot.com/xbox360/rpg/...en;all;title;5
تو تاپیک بقلی همه دارن خودشون جر میدن میگن اشتباه شده بعد شما خیلی خوشحال میای خبر اعلام میکنی:laughing:

تو تاپیک بقلی همه دارن خودشون جر میدن میگن اشتباه شده بعد شما خیلی خوشحال میای خبر اعلام میکنی:laughing:
منظورت از تاپیک قبلی کدوم تاپیکه:confused:
در ضمن اگه این که بازی در 20 نوامبر عرضه میشه اشتباه باشه پس چرا الان Game Spot دو روزه تعقیرش نداده :laughing:
در ضمن همه خودشونو جر دادن به من چه ربطی داره اینو من دیدم رسمی تایید شده گذاشتم:biggrin1:
حالا بیا خوبی کن:hurted1:

در ضمن اگه این که بازی در 20 نوامبر عرضه میشه اشتباه باشه پس چرا الان Game Spot دو روزه تعقیرش نداده :laughing:
در ضمن همه خودشونو جر دادن به من چه ربطی داره اینو من دیدم رسمی تایید شده گذاشتم:biggrin1:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=16279&page=2

آقا اینی که شما گذاشتی ماله یه هفته پیشه که .....
پس میشه گفت دیگه حتما این بازی 20 نوامبر عرضه میشه اگه شایعه بود حتما Game Spot تغییرش میداد:biggrin1:
تو این تاپیکی که گذاشتی همه بحثشون رو اومدن بازی برای PC هست و یه مشت کل کل دیگه و کسانی که میگن شایعه هست سخت در اشتباه هستند ببینید کی گفتم از شما عزیز هم ممنونم:love:

پس میشه گفت دیگه حتما این بازی 20 نوامبر عرضه میشه اگه شایعه بود حتما Game Spot تغییرش میداد

اين يك اشتباه بسيار تابلو از سوي Game Spot هست . جالبه اين 20 نوامبر روزي كه LR منتشر ميشه . عملا اسكوار بايد خر باشه دو تا بازيش با هم ريليز كنه . نميدونم اما فكر كنم دمو قابل بازي و يا تريلر مهمي از FF XIII توي LR بايد باشه . نكته بعدي اين بازي يا 2009 يا 2010 مياد ديگه GS هر چه قدر هم معتبر باشه وقتي خود شركت مياد ميگه بازي امسال نمياد حرفش به هيچ دردري نميخوره .

این تاریخ ریلیزم از اون حرفاس . اول ژاپنی بیاد حالا بعد 6 یا 9 ماه بعدش میخواد واسه 360 بیاد هنوز صدا گذاری رو تازه چند روزه شروع کردن ژاپنیو آخه چه جوری چند ماهه هم صدای انگلیسی می کنن هم پورت می کنن واسه 360 و هم خیلی کارای دیگه 100% تابلوه که این تاریخ غلط بحث نمی خواد
البته همه دوست داریم هر چه زود تر بیاد ولی ........

:laughing::laughing: شما که انقدر خوشحال هستین بهتره الان برین خود گیم اسقات را نگاه کنید . هنوز استارت کار 360 شروع نشده بود میخواست نوامبر بیاد . من مونده بودم همتون چرا میگفتین اسقات اشتباه نمیکنه پس این چی بود :laughing::laughing:

ویرایش : پست پست هست امروز و فردا نداره :laughing:

آخرین ویرایش:
:laughing::laughing: شما که انقدر خوشحال هستین بهتره الان برین خود گیم اسقات را نگاه کنید . هنوز استارت کار 360 شروع نشده بود میخواست نوامبر بیاد . من مونده بودم همتون چرا میگفتین اسقات اشتباه نمیکنه پس این چی بود :laughing::laughing:
والا... من دیدم GAME SPOT چند روزه گذاشته و تغییرش هم نداده گفتم حتما قطعیه دیگه:(
به تاریخ پست من یه نگاه بنداز ماله 4 روز پیشه بعد شما حالا اومدی داغ کردی:laughing:

بچه ها تاریخ عرضه ی نسخه ی 360 با PS3 یکیه ؟ کیفیتشون چی ؟
کواتر اول 2010 - نسخه PS3 به زبان ژاپنی.

کوارتر سوم 2010 - نسخه PS3 و X360 به زبان انگلیسی.

--------------------------------------------

از نظر گرافیک و کیفیت بازی هم، نومورا تابحال توی مصاحبه‌ها چندین بار به این موضوع اشاره کرده که دو نسخه با یکدیگر تفاوتی نخواهند داشت و تجربه یکسانی را به بازیباز خواهند داد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or