آخه تو که خودت کلا خزی ، به صدرا گیر میدی؟!:biggrin1:صدرا تو هم بازی میکنی؟بازیو خر کردی که
من دارم نابود میشم در Chaptere 10
![]()
) ، چپتر 11 در مقابل 10 مثل "فیل و مورچه" میمونه ، بازی وهشتناک سخت میشه!بابا من فضایی آپگرید کردم و هر شخصیت الان 500000cp داره(هر 3 رول اصلی هر شخصیتم لول 4)دقت کن اگه خوب آپگریت کرده باشی باید الان HP شخصیت هات روی 6 هزار بچرخه! (البته هوپ کمتر و روی 4 هزار!). اگه به این مرحله رسیدی بارتندلس رو به راحتی میتونی بزنی!
آخه خوره JRPG خودتو با من مقایسه میکنی؟!:biggrin1:از چشات رنگ JRPG میباره:biggrin1:آخه علی کجا سخت میشه؟![]()
از فصل 11 به ان ور 1: باید خودت رو خیلی خوب آپگریت کنی 2: دیگه نمیشه تنها از استراتژی استگر کن، بترکونش استفاده کرد!باید یادبگیری که کی و کجا از نقش های ساینرجیست، سبوتر و سنتینل هم استفاده کنی!
کلا هر دشمنی رو که میگی سخته بگو من بهت بگم چطوری بزنیش، خودت میبینی که مثل آب خوردن میشه!![]()
بابا من فضایی آپگرید کردم و هر شخصیت الان 500000cp داره(هر 3 رول اصلی هر شخصیتم لول 4)
خونه آخرش HP هام 5000 ، البته رول های دیگه رو اپگرید نکردم و فقط رول های اصلی رو ، چطوره؟
اه....من اصلا یه حلقه هم آپگرید نکردم ، بیشترش رو فروختم!:biggrin1:خوبه. فقط نقش های دیگت رو هم آپرگیت کن چون علاوه بر اینکه بهشون احتیاج پیدا میکنی به میزان HP و قدرت ضربات و جادوهات هم اضافه میشه که خیلی خوبه! مثلا من انجا که بودم قدرت جادوهای Hope نزدیک 1200 بود و سر سخ سوت همه رو استگر میکرد!
سعی کن خوب اکیوپ کنی. Mythril Bangle خیلی خوبه. اگه آپگریت شده باشه قشنگ HP ات رو میبره روی 7 8 هزار!Diamond هم کولاکه. فقط ساینرجیست و سبوتر لول 4 یادت نره!
خوبه. فقط نقش های دیگت رو هم آپرگیت کن چون علاوه بر اینکه بهشون احتیاج پیدا میکنی به میزان HP و قدرت ضربات و جادوهات هم اضافه میشه که خیلی خوبه! مثلا من انجا که بودم قدرت جادوهای Hope نزدیک 1200 بود و سر سخ سوت همه رو استگر میکرد!
سعی کن خوب اکیوپ کنی. Mythril Bangle خیلی خوبه. اگه آپگریت شده باشه قشنگ HP ات رو میبره روی 7 8 هزار!Diamond هم کولاکه. فقط ساینرجیست و سبوتر لول 4 یادت نره!

به چپتر های آخر که میرسی باز خیلی طولانی میشه . کمتر 50 60 ساعت بعید میدونم باشه با این روند داستان .اقا بازی چند ساعته..؟من chapter 9 هستم و 18 ساعت بازی کردم چقدر دیگه تا آخر بازی مونده..؟ ممنون
پس بگو ، در کل کدوم حلقه ها رو بخرم و آپگرید کنم؟!(فکر کنم پیر شدی من بازی رو تموم کردم)
ماکان جان این حلقه میزان hp اش خوبه ولی از همه بیشتر platinum bangle اچ پی میده.
ماکان زدم این "بارتدلیوس" رو نفله کردم(گیر نده همین تو زبونم میچرخه)
الان دیگه شد نور علی نور ، عین هیولا CP میبلعه 2 تا خونه پر میکنه!
اقا بازی چند ساعته..؟من chapter 9 هستم و 18 ساعت بازی کردم چقدر دیگه تا آخر بازی مونده..؟ ممنون
بابا ببند توام ... کلاس "هجی" راه انداختی؟!:biggrin1:این که تلفظش سخت تره!پسرم بگو:
بار....تن...دلوس! چقدر راحت بود؟![]()
خو بمیری تو:biggrin1:سخت بود بدتر شد:biggrin1:گل بود به سبزه آراسته شد:biggrin1:کم نشد که هیچ شد نور علی نور:biggrin1: ... من اینو دیگه چی بگم خو؟!:biggrin1:تازه این خوبه! یکم بری جلو تر برای پر کردن هر خونه 30 هزار تا میخوای! بعد حالا باز اینم خوبه!اگه کارتون مثل من درست باشه Level نقش هاتون تا سطح 10 میره بالا، انوقت هست که باید برای جلو بردن یک حلقه یک نسل کشی حسابی راه بندازی!
![]()
الان من که رسیدم چپتر 12، برای هر قسمت بین 10 تا 15 هزار تا میگیره!! ولی در کل نسبت به چپتر 11 یه کم آسونتره.آقا یعنی این Crytarium از اینم بیشتر طول میکشه؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!نگو من دلم خوش بود که چهار تا لوله همش!!!!