Final Fantasy XIII | PS3

والا من پین نزدم انقدر قوی شده بودم که بیچاره عین سوسک مرد . من نمیتونم از orphan پنج ستاره بگیرم حدودا زیر دو دقیقه میزنمش با ضربه های 999.999

من که با Pain گیرش انداختم، دیگه هیچ غلطی نمیتونست بکنه!:دی بعد Hop و Light رو انداختم به جونش (خودم fang بودم و داشتم با Pain میزدمش!) و تا میخورد زدمش! بنده خدا مثل گ..ه واستاد یه جا و تا میتونست و جا داشت خورد!:دی

بعد orphan رو هم باید مثل بچه های خوب و بدون ژانگولر بازی بزنی تا بهت Rank بده!

سلام یه چند تا سوال داشتم Bloodbath چی هست ؟میشه درباره Bowdam که یک شهر ساحلی هست که بیشتر تو جانوران ابزی ظاهر میشن توضیح بدین.

خوب مگه ملت بیکارن بیان برای تو داستان بگن؟:دی

بعد تا کسی رمان های بازی رو نخونه اصلا نمیدونه Bloodbath ها چین!:دی ان Bowdam هم غلطه! انی که رمان رو ترجمه کرده اینطوری نوشته! اصلش Bodhum هست! توضیح در موردش هم میشه ترجمه رمان Encounter که میتونی هفته بعد از همین سایت بخونیش!:دی

آخرین ویرایش:
ماکان زدم "Cid Raines" رو له کردم ، به قول تو دیار فانی رو به قصد دیار باقی شتافت!:biggrin1:
الان رسیدم چپتر 11 در "Gran Pulse" ، اینجا دیگه کدوم سرزمین هیولایی!:coolgun:
همه HP ها بالا و قوی ، یه دایناسور مانند هست همون اول کار راه میره هممون میمیریم!!!:o
بمیری خو تو ماکان ، من چجوری اینارو بزنم(:biggrin1:) ، باید برم دنبال CP جمع کردن ، چقدرم واسه آپدیت CP میخوره!!!:crying:
به معنای کلمه "گل بود و به سبزه نیز آراسته شد":surrender::biggrin1:

من که با Pain گیرش انداختم، دیگه هیچ غلطی نمیتونست بکنه!:دی بعد Hop و Light رو انداختم به جونش (خودم fang بودم و داشتم با Pain میزدمش!) و تا میخورد زدمش! بنده خدا مثل گ..ه واستاد یه جا و تا میتونست و جا داشت خورد!:دی

بعد orphan رو هم باید مثل بچه های خوب و بدون ژانگولر بازی بزنی تا بهت Rank بده!

خوب مگه ملت بیکارن بیان برای تو داستان بگن؟:دی

بعد تا کسی رمان های بازی رو نخونه اصلا نمیدونه Bloodbath ها چین!:دی ان Bowdam هم غلطه! انی که رمان رو ترجمه کرده اینطوری نوشته! اصلش Bodhum هست! توضیح در موردش هم میشه ترجمه رمان Encounter که میتونی هفته بعد از همین سایت بخونیش!:دی

زحمت نکش رومان رو خودت میتونی الان از اینجا بخونی . تازه فهمیدم چی هستن .

سلام. من رسیدم به Orphan. اکثر شخصیت هام سطح 4 قابلیت هارو دارند و تو یکی دو تا هنوز 3 هستند. سئوال: استراتژیت واسه اورفان چیه؟ چه Weapon و Accessory های را باید Upgrade کرد تا به سطح عالی برسند؟ Rebbon چه جوری بدست میاد؟ Double CP از کجا بدست میاد؟ همین طور Gil؟
میدونم سئوالام زیاد شد ولی خوب احتمالا پرسش اکثر دوستان هست. تشکر

دوستان سیستم جنگ بازی چگونه است؟ مثل بازی های RPG دیگه میشه تصمیم بازکن توی داستان تاثیر داشته باشه؟
با تشکر اگه سوالاتم در پیت بود ببخشید

دوستان سیستم جنگ بازی چگونه است؟ مثل بازی های RPG دیگه میشه تصمیم بازکن توی داستان تاثیر داشته باشه؟
با تشکر اگه سوالاتم در پیت بود ببخشید

نه هیچ تاثیری نداره تو بازی حتی شخصیت تحت کنترل Dialouge Variety هم نداره.....

میگم بازی چه حالی میده وقتی Fang و Lightning و Hope رو تو یه تیم داری

من الان دوبار با Boss توی Palamecia جنگیدم لعنتی دفعه دوم یه کوچولو از Health اش مونده بود زد منو ترکوند!!!!Bastard
راهنمایی نکنید لطفا خودم یه جوری نفله اش میکنم به نظر نمیاد سخت باشه.....فقط حوصله میخواد گویا

additional note:
کشتمش خیلی آسون بود یکم خجالت کشیدم که همون دفعه اول نتونستم بزنمش :D

آخرین ویرایش:
يه نکته جالب من يه FFXIII خريدم ايران (با UC2 عوض کردم و 15 هم سر دادم!)

الان دو تا سؤال:

1-خوب بوده قيمت؟

2-يادم رفته بيارم چيکار کنم الان؟ :دی

اینم ماکان بخونه:
من بازیمو بیارن برام!!
خوشم نیاد کارت دارم :دی که منو اغفال کردی :دی

آقا رسیدم باس آخر چپتر 11 همین "بارتدلیوس"(درست گفتم؟):biggrin1:
چجوری بزنمش ، رو اعصابه ، البته بگم هر 3 رول شخصیت هام 4 هست و مشکلی نیست:angel:
ماکان پاشو بیا ، یکی از اون استراتژیهات رو بگو ، این بی شرف رو بزنم!:devil:

سلام بر دوستان!
من خیلی jrpg باز نیستم!
خواستم بدونم واسه ps3 بگیرمش این بازی رو؟!:دی
ممنون
نظر منو بخوای ، میگم نخر بازی رو.!
برای اونی که JRPG باز نیست ، واقعا بعضی باس هاش خیلی رو اعصابه!!!
در کل بنظرم بازی سخته!:biggrin1:

يه نکته جالب من يه FFXIII خريدم ايران (با UC2 عوض کردم و 15 هم سر دادم!)

الان دو تا سؤال:

1-خوب بوده قيمت؟

2-يادم رفته بيارم چيکار کنم الان؟ :دی
خیلی راحت ، 5 تومن سرت کلاه گذاشتن:biggrin1:!
بفرستش بره ، به درد تو نمیخوره:biggrin1:!

ماکان پاشو بیا ، یکی از اون استراتژیهات رو بگو ، این بی شرف رو بزنم!

و اما خوب بارتندلس!:دی

من صفحه قبل یه یک صفحه کامل به ان یکی دوست عزیز توضیح دادم چجوری بزنیش اما الان یک نکته دیگه رو بهش اضافه میکنم!:دی

به عقب برگرد و تویدهکده برو توی یک خونه دو طبقه و با ربات ونییل یعنی Bahkti ملاقات کن. بعد بیا طبق توضیحی که تو راهنمای گرفتن تروفی ها دادم 5 پارت رو بگیر و اول از همه تروفی Pulse Pioneer رو بگیر. باکتی هلاوه بر این تروفی بهت یک سری آیتم میده که قدرت رو خیلی میبره بالا. بعد انجا انقدر مبارزه کن که این نقش ها برای شخصیت هایی که میگم لولشون روی 4 باشه:

Lighning

Com, Rav, Med

Hope

Rav, Syn, Med

Sazh

Com, Rav, Med

دقت کن اگه خوب آپگریت کرده باشی باید الان HP شخصیت هات روی 6 هزار بچرخه! (البته هوپ کمتر و روی 4 هزار!). اگه به این مرحله رسیدی بارتندلس رو به راحتی میتونی بزنی!

حالا پست قبلی رو بخونی کامل روشن میشی چی گفتم اما در کل چون این بی شرف همش داره با لیزر میزنتت بهتره همش یک Med توی گروهت باشه! البته من خودم طبق همون استراتژی که صفحه قبل گفتم رفتم و کلا تیمم حمله ای بود و هیچ مشکلی هم نداشتم. خلاصه توضیح صفحه قبل رو بخون، لول هات رو هم ببر بالا، هیچ مشکلی نخواهی داشت! وقتی سز و هوپ رو به عنوان ساینرجیست بیاری تو گروه برات جادو میکنن! طوری بوستت میکنن که وقتی استگرش کرده هر ضربت 20 هزار تا ازش HP کم میکنه!

الان رسیدم چپتر 11 در "Gran Pulse" ، اینجا دیگه کدوم سرزمین هیولایی!

نگران نباش! اینارو الان نمیتونی بزنی! وقتی رسیدی فصل 13 دو تا پورتال باز میشه و میتونی برگردی همینجا و دخلشون رو بیاری! انوقت انقدر قوی شدی که تو یدونه بزنی دخل اینا میاد!:دی

مرسی ماکان.من همه لولامو آپدیت کردم خیلی راحت کشتمش.البته با fang,light.sazh

خیلی خوشحالم که تونستی ردش کنی! بازم اگه کمکی بود من در خدمتم!

سلام. من رسیدم به Orphan. اکثر شخصیت هام سطح 4 قابلیت هارو دارند و تو یکی دو تا هنوز 3 هستند. سئوال: استراتژیت واسه اورفان چیه؟ چه Weapon و Accessory های را باید Upgrade کرد تا به سطح عالی برسند؟ Rebbon چه جوری بدست میاد؟ Double CP از کجا بدست میاد؟ همین طور Gil

و اما مبارزه با Orphan! زدن ارفن هم خیلی ساده هست، فقط راه داره!

خوب ارفن دو تا حالت داره که هی روش چنج میشه. بهترین راه برای فرار از ضربات خفنش این هست که حتما نقش های Sen و Syn رو برای اعضای گروهت (گروه خود من Light, Hop, Sazh) آپرکیت کنی و اول کار زودبا ساینرهات گروه رو بوست کنی، بعد وقتی خواست مشتی بزنتت بری روی پارادیگم Sen, Sen, Sen. اینکار به راحتی جواب میده!

بعد هم که رفت رو حالت دوم زودی استگر میشه و میتونی استگرش کنی و به راحتی با سه تا کامندر بزنیش!

من خیلی jrpg باز نیستم!
خواستم بدونم واسه ps3 بگیرمش این بازی رو؟

خوب این بازی خیلی آسون شده (علی چرت میگه بابا! خودش بلد نیست الکی گیر میده به بازی!:دی) و از خریدش پشیمون نمیشی! البته میتونی اگه خودشت نیومد تعویضش کنی و زیاد ضرر نکنی! در هر صورت من که میگم بخر!:دی البته اگه دست دوم بخری بهتره!:دی

-خوب بوده قيمت؟

بد نیست! الان بازی 60 هست...

-يادم رفته بيارم چيکار کنم الان؟

یعنی جی؟:دی

من بازیمو بیارن برام!!
خوشم نیاد کارت دارم که منو اغفال کردی

من بیگناهم!:دی ولی اگه خوشت نیومد (عمرا! جون داداش هر کی زده خوشش امده! مخصوصا اکشن بازها!) سگ خورد خودم ازت میخرمش!:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or