Final Fantasy XIII | PS3

مثلا Misson 22 و مبارزه با Ambling Bellows. اگه فنگ رو نزاری لیدر گروه و بهش Pain نزنی عمرا نمیتونی بزنیش! یعنی باید بدونی چه ترکیبی برای مبارزه با باس ها موثره. الان هم بگو دقیقا کجا گیر کردی بهت بگم چیکار کنی...

QUOTE]

والا من پین نزدم :p انقدر قوی شده بودم که بیچاره عین سوسک مرد . من نمیتونم از orphan پنج ستاره بگیرم حدودا زیر دو دقیقه میزنمش با ضربه های 999.999
ولی اصلا یه رونه ستاره هم نمیده

یعنی چی قوی شدم؟چیکار کردی؟چند ساعت بازی کردی؟به ما هم بگو.داره خستم میکنه دیگه.

تروفی master seal رو بگیر
تمام سلاحاتو کامل تا لول 100 آپگرید کن . وسایلتم تا ته آپ گرید . 3 تا gengi gloves رو بگیر . اگه بتونی 9 تا imperial armlet فول آپگرید داشته باشی به هرکدوم سه تا بدی دیگه عملا کسی حریفت نمیشه .
برای ضربه های خیلی قویم وقتی stragger میکنی از ضربه های خفنت مثل high wind & last resort استفاده کن . mega flare رو هم لولش رو ببر بالا تو فایتای سخت بیاد یدونه بزنه بره راحت 999.999 اگه استگرش بالا باشه میزنه .

تروفی master seal رو بگیر
تمام سلاحاتو کامل تا لول 100 آپگرید کن . وسایلتم تا ته آپ گرید . 3 تا gengi gloves رو بگیر . اگه بتونی 9 تا imperial armlet فول آپگرید داشته باشی به هرکدوم سه تا بدی دیگه عملا کسی حریفت نمیشه .
برای ضربه های خیلی قویم وقتی stragger میکنی از ضربه های خفنت مثل high wind & last resort استفاده کن . mega flare رو هم لولش رو ببر بالا تو فایتای سخت بیاد یدونه بزنه بره راحت 999.999 اگه استگرش بالا باشه میزنه .

مرسی ولی واسه این کارا کلی باید زمان بزارم که این کارو میکنم.اگه واسه باس آخر 11 هم چیزی داری بگی ممنون میشم.

در ضمن gengi gloves,imperial armlet va mega flare رو از کجا پیدا کنم رفیق؟

آخرین ویرایش:
بله ، باس چپتر 9 رو هم زدیم داغون نشد رفتیم چپتر 10:biggrin1:
این طراحی"بارتدلیوس"جالب بود ، شاید چون قبلیا همه داغون بودن این بینشون خودنمایی میکنه؟!:-"

*SPOILER*
واقعا فکرش رو هم نمیکردم اون(نمیگم کی تا دخلم رو نیارید:biggrin1:) یارو "فالسی" باشه!!!

توضیح در مورد نورا
نورا گروه Snow هستش که یک سری جوون هستن که هوای شهر رو دارن...بیشترم قبلا در برابر هیولا ها و مشگلات به مردم کمک می رسوندند ولی بعد از شروع شدن Purge جلوی Sanctum وایسادن و یه جورایی تبدیل به گروه شورشی شدن

بازی فوق العاده است ولی یه بدی داره اونم وقتی که با Lightning بازی نمی کنی اصلا لذت نداره یه جورایی حوصله آدم سر میره....البته من اینجوریم نمی دونم بقیه در اینباره چه نگری دارن

من که شخصیت اصلیم فنگ بود
همش لیدرش میکردم
از claire (lighting خیلی سر تره . قد بلند تر . خوش هیکل تر . لباسش قشنگ بود . موهاش خوش رنگ تر یه صدای باهالیم داشت :p تازه قوی ترین کامندر بازیم هست .
کلا بازی طوری طاحی شد که مثل فاینالای قبل یه شخص محوری نداره همشون میتونن شخصیت اصلی باشن

ماکان من رسیدم به باس چپتر 10 "Cid Raines".!
همون بار اول داشتم میکشتمش ، فقط یه ضربه مونده بود نامرد منو داغون کرد.!:wallbash:
بیا ان استراتژیت که میگفتی 2 دقیقه ای دخلش رو اوردی بگو تا بزنم پودرشه:biggrin1:

ماکان من رسیدم به باس چپتر 10 "Cid Raines".!
همون بار اول داشتم میکشتمش ، فقط یه ضربه مونده بود نامرد منو داغون کرد.!:wallbash:
بیا ان استراتژیت که میگفتی 2 دقیقه ای دخلش رو اوردی بگو تا بزنم پودرشه:biggrin1:
پیشنهاد میکنم حتما از حالت Sentinel استفاده کن ! مثلا Solidarity بدرد میخوره ! البته بعد از اینکه بال در میاره ! تا قبلش هم Diversity خوبه !

----

ولی بچه ها یه چیزو قبول دارین ؟ شخصیت ها چندان عمیق نیستن ! یعنی آدم نمیتونه باهاشون یه حس خاصی برقرار کنه ... یکم توی شخصیت پردازی اغراق ( درست نوشتم ؟! ) شده . البته من اینطوری حس میکنم ...

آخرین ویرایش:
مرسی ولی واسه این کارا کلی باید زمان بزارم که این کارو میکنم.اگه واسه باس آخر 11 هم چیزی داری بگی ممنون میشم.

دقیقا گروهت رو به این ترتیب که میگم بچین و طوری بزن لهش کن که مادر بگرید!:دی

نکته مهم: نقش های Ravager و Commander و Medic ات رو سعی کن به L4 برسونی. یعنی تا اینجای بازی که الان هستی این سطح برات باز شده و راحت میتونی با مبارزات معمولی CP جمع کنی و L رو ببری بالا!.

نکته مهم تر!:دی یعی کن آیتم Smelly Liquid رو بخری. البته اگه نخریدی هم گور باباش!:دی

خوب این افراد رو بزار تو گروهت: Lightning, Hop, Sazh

پارادیگم هاتر و اینجوری که من میگم بچین (نوآوری بخرج نده و دقیقا همینطوری بچین!:دی)

1nd Med, Syn, Syn

2nd Rav, Med, Com

3nd Rav, Rav, Rav

4nd Com, Com, Com (اگه برای Hope نتونستی نقش Com رو ارتقا بدی و ببری بالا جای این نقش همون Rav رو انتخاب کن!)

5nd Med, Med, Syn

خوب اول از همه و قبل از اینکه دشمن کامل خودش رو تجهیز کنه پارادیگم شماره 1 رو انتخاب کن تا ساینرجیست های گروه تورو Boost کنن. اگه سطح سانرهات روی 3 به بالا باشه کاری میکنن که هم ATB ایت سر سه سوت شارز بشه و هم نیروی ضرباتت بچسب به سقف!:دی

وقتی کامل شخصیت هات Boost شدن (یعنی 6 تا آیتم کنار نوار HP هاشون امد) برو روی پارادیگم شماره دو و یکبار دشمن رو بزن. اینکار به خاطر این هست که یکبار کامندر گروه دشمن رو بزنه نوار Break اش دیر خالی بشه. وقتی این کارو تموم کردی زود برو روی پارادیگم شماره 3 و با دوبار اجرای ضربه Stagger اش کن.

وقتی استاگر شد برو روی پارادیگ شماره 4 و تا میخوره بزنش. اگه خوب بوست کرده باشیش تا قبل از اینکه کلش در بیاد میتونی دوبار استاگر کنیش و بزنیش که تقریبا دو سوم HP ایش کم میشه.

وقتی کلش در امد حی یه حرکت میزنه و هر چی ساینرجیست هات آیتم برات ردیف کردن رو میپرونه. پس تو باید سریع بری روی پارادیگ اول و باز آیتم Time رو بگیری تا ATB زود پر بشه. بعد دوباره اینکارو تکرار بکنی. البته اگه Smelly Liquid رو خریدهب اشی میتونی با کمک TP Ability جلوی اینکارش رو بگیری!

وقتی هم که کلش شد تفنگ و خاست بنما زود برو روی پارادیگم شماره 5 و زود خسارت هات رو جبران کن.

به هیمن روش راحت میتونی دخلش رو بیاری. فقط در تمام طول مبارزات سعی کن میزان HP افراد گروه رو بالای 70 80 درصد نگه دارید.

و نکته مهم آهر هم اینکه چون Bath هی با لیزر میزنه اگه همیشه توی همه پارادیگم هات یدونه Med داشته باشی بد نیست. البته اینطوری دیرتر میزنیش چون عملا یکی از افراد گروه همیشه دستش بنده!

اگه میخوای این مشکل برات پیش نیاد با کمک TP Ability همیشه از Full Cure استفاده کن!

آخر سر هم چون یارو دیونه تر میشه میتونی Odin رو احضار کنی و بزنی دخلش رو بیاری. پس Odin رو بزار برای لحضات آخر. Ok؟

این روش بهترین کار ممکن هست. اگه بازم نتونستی بزنی سعی یعنی حتما Level هات پایین هست و سعی کن خودت رو اصلاح کنی فرزندم!:دی

این تکنیک Pain رو با آپدیت به دست میاد دیگه؟یعنی همه مهارتها همینطوریه دیگه؟

اگه نقش Saboteur رو به L3 برسونی این تکنیک بدست میاد!:دی

ببین تا الان فقط استراتژیت این بود که ملت رو استاگر کنی و بعد بزنیش، اما از این به بعد باید ژانگولر بازی هم در بیاری که به تدریج بهت میگم!:دی

بیا ان استراتژیت که میگفتی 2 دقیقه ای دخلش رو اوردی بگو تا بزنم پودرشه

خوب Light, Snow و Sazh رو بیار تو گروهت.

پارادیگم هات رو اینجوری بچین:

1nd Med, Sem, Syn

2nd Com, Rav, Rav

3nd Rav, Rav, Rav

4nd Com, Com, Com

خوب اول از همه برو روی پارادیگم شماره و یک و بزار Sazh که ساینرجیست هست یکم بهت آیتم بده (یعنی یه سری آیتم بیاد کنار نوار HP ایت) وقتی شخصیت هات رو Boost کرد آماده نبرد هستی!.

زود برو روی پارادیگم شماره 2 و یبار بزنش تا کامندر گروه سرعت خالی شدن نوار Break State اش رو بیاره پایین.

بعد برو روی پارادیگم شماره 3 و شروع کن به زدن تا Stagger بشه. Cid خیلی دیر استاگر میشه اما وقتی بشه خیلی آسیب پذیر تر میشه. اگه دیدی موقعی که داری با پارادیگم شماره 3 میزنیش زیادی میخوری و میمری یکی از شخصیت هات رو بزار روی Med تا جونت رو پر کنه.

وقتی که Stagger شد برو روی پارادیگم شماره 4 و بزن دخلش رو بیار!

اگه Foritsul داشتی هم میتونی مصرف کنی تا نوار ATB ایت زودتر پر بشه.

من با همین ترتیب زدمش و بنده خدا حتی نتونست تغییر فرم بده!:دی قبل از اینکه تغییر فرم بده دیار فانی رو به قصد دیار باقی شتافت!:دی

حواست باشه که L شخصیت هات بالا باشه. اگه Syn روی L3 باشه دیگه احتیاج به هیچی نداری! Sazh سر سوت ایتم Time رو بهت میده و انگار از Foritsol استفاده کردی و زود ATB ات پر میشه! خلاصه سعی کن زودتر Satgger بکنیش و وقتی Stagger شد با سه تا کامندر آتیش جهنم رو روی سرش خراب کنی!

من وقتی داشتم میزدمش طوری زمان بندی کرده بودم که به ترتیب شخصیت هات بزننش! انداخته بودیمش هوا و همینطور میزدمیش!:دی نفس هم نتونست بکشه!:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or