Final Fantasy XIII | PS3

راستی ماکان چرا وقتی رو حالت Rav & Rav میرم سیستم Stagger زود خالی میشه ولی اگه یه چند ضزب Com بزنم بعد برم رو Rav & Rav کم کم خالی میشه؟!:hurted1:
اگه میخوای Stagger کنی حتما باید یه کماندو هم باشه.
Ravager وقتی میزنه سریع خط Stagger پر میشه ولی از اونور هم بعد از چند ثانیه خالی میشه:دی کماندو باعث میشه که اون خط خیلی دیرتر خالی بشه و در نتیجه دشمن زودتر Stagger بشه.
اون کلک هم که گفتی همیشه نمیتونی بزنی:دی چون اگه بعد از این که کماندو یه ذره زد، سریع بری رو Rav & Rav، دوباره بعد از یکی دو نوبت خط Stagger سریع خالی میشه:دی
راستی چپتر قبلی قبل جنگ با باس 6 ، L1 رو زدم 2 تا گزینه اومد هر دو رو انتخاب کردم تو مبارزه قدرتم زیاد شد!
این چی بود ماکان؟چطوری میشه بازم بدستش اورد؟:biggrin1:
اونها یه آیتمهایی هستند که قبل از مبارزه میتونی بزنی تا تو مبارزه ی بعدیت قدرت کاراکترهات رو زیاد کنه. یکیش Defence رو زیاد میکنه، یکیش Offence، یکیش هم که بزنی میتونی به راحتی از بقل دشمنها رد بشی و کاریت ندارن:دی
بعد اینها رو هم میتونی بگیری هم بخری! یعنی تموم میشن، سعی کن تو باس هایی که نمیتونی بزنیشون استفاده کنی!

به به! بابک!:دی

بابک تو کجای بازی هستی؟ که FFXIII رقیب Tekken هست و Button Mashing ـه؟:دی

FFXIII تا فصل 10 راحت هست اما از مبارزه با Cid به انور یهو خیلی سخت میشه! مثلا توی فصل 11 و Mission 22 خیلی هارو دیدم نتونستن Ambling Bellows رو بزنن و بازی رو بیخیال شدن! کلا بازی از انجا به بعد خیلی سخت تر میشه!

علی فقط تا میتونی CP جمع کن و نقش هات رو ارتقا بده! اگه تا فصل 11 بیای و با Fang تکنیک Pain رو یادنگرفته باشی رسما دخلت امده!:دی

اون کلک هم که گفتی همیشه نمیتونی بزنی:دی چون اگه بعد از این که کماندو یه ذره زد، سریع بری رو Rav & Rav، دوباره بعد از یکی دو نوبت خط Stagger سریع خالی میشه:دی
ای بابا:biggrin1:یه بار اومدیم کلک بزنیم نامرد FF XIII نزاشت:biggrin1:

بعد اینها رو هم میتونی بگیری هم بخری! یعنی تموم میشن، سعی کن تو باس هایی که نمیتونی بزنیشون استفاده کنی!
از کدوم قسمت فروشگاه میتونم بخرم؟:thinking:
اگه تا فصل 11 بیای و با Fang تکنیک Pain رو یادنگرفته باشی رسما دخلت امده!:دی
ماکان من الان CP دارم ولی همه لول ها رو آپ کردم به L2 و هنوز لول 3 رو باز نکرده که با CP آپدیتش کنم ، راهی نیست که خودم لول رو ببرم بالا تا با CP قدرتهام بیشتر بشه؟:thinking:
این تکنیک Pain رو با آپدیت به دست میاد دیگه؟یعنی همه مهارتها همینطوریه دیگه؟:biggrin1:

------------

راستی الان باس آخر چپتر 7 هستم (ان هلکوپتری:biggrin1:).!
نامرد هی موشک میزنه HP ـیا میاد پایین با وجود بودن یه med تو گروه ، چطور بزنمش؟!
البته اینم یک بار رفتم ، ولی میخوام زود رد شه
:devil::biggrin1:

من دارم پیش میرم تو بازی داره کم کم سخت میشه!کسی میدونه کالکتر ادیشیون از کجا میشه گیر آورد من تجریش و ولیعصر گشتم پیدا نکردم(ولی از ترس پام رو پایتخت نگذاشتم ها)لطفا هرجا معرفی میکنید خارج از محدوده پایتخت باشه:cheesygri

به به! بابک!:دی

بابک تو کجای بازی هستی؟ که FFXIII رقیب Tekken هست و Button Mashing ـه؟:دی
:biggrin1:
خُب اولاش خیلی راحت بود، فکر کردم اونجوریه:-" البته الان که چپتر 10 ام بازم زیاد سخت نیست:دی فکر کنم همون 11 برسم دیگه بیچاره ام:دی
ای بابا:biggrin1:یه بار اومدیم کلک بزنیم نامرد FF XIII نزاشت:biggrin1:

از کدوم قسمت فروشگاه میتونم بخرم؟:thinking:
والا یادم نیست درست. چون 5-6 نوع فروشگاه مختلف و شبیه هم هست نمیدونم کدومشه:دی

کمکککککککککککککککککک
من باس چپتر 11 ام.نمیمیییییره.
دیگه نمیدونم چیکار کنم.هر کاری میشد امتحان کردم غیر آپگرید سلاح و متعلقات که نمیدونم کمک میکنه یا نه.
راه حل؟

کمکککککککککککککککککک
من باس چپتر 11 ام.نمیمیییییره.
دیگه نمیدونم چیکار کنم.هر کاری میشد امتحان کردم غیر آپگرید سلاح و متعلقات که نمیدونم کمک میکنه یا نه.
راه حل؟

اتفاقا مهمترین کار همون آپگرید اسلحه و کارکتر هاست .
شما باید در مراحل قبل ، مامریت های فرعی زیادی رو می رفتید تا CP بدست بیارید و اسلحه و کرکتر ها رو آپگرید می کردید .

اتفاقا مهمترین کار همون آپگرید اسلحه و کارکتر هاست .
شما باید در مراحل قبل ، مامریت های فرعی زیادی رو می رفتید تا CP بدست بیارید و اسلحه و کرکتر ها رو آپگرید می کردید .

خب الان چه کنم؟ یعنی نمیتونم بازی رو تموم کنم؟

امیر چرا بابا بچه مردم رو میترسونی؟!:دی

اقا شما بگو دقیقا منظورت از باس فصل 11 کی هست؟

Dahaka رو میگی یا Barthandelus؟ در هر صورت منظورت هر کدوم بود بگو بگم چطوری بزنیش! کلا همه باس های FFXIII رو میشه با یک تیم خوب بزنی!

مثلا Misson 22 و مبارزه با Ambling Bellows. اگه فنگ رو نزاری لیدر گروه و بهش Pain نزنی عمرا نمیتونی بزنیش! یعنی باید بدونی چه ترکیبی برای مبارزه با باس ها موثره. الان هم بگو دقیقا کجا گیر کردی بهت بگم چیکار کنی...

بابک FFXIII از باس فصل 10 به انور یهو سخت تر میشه! بعد همینجوری این روند انقدر ادامه پیدا میکنه که تازه آخر بازی میشه مثل FF های گزشته!:دی

بابک FFXIII از باس فصل 10 به انور یهو سخت تر میشه! بعد همینجوری این روند انقدر ادامه پیدا میکنه که تازه آخر بازی میشه مثل FF های گزشته!:دی
آره! دیشب رسیدم چپتر 11، کلی تحقیر شدم:دی اینا چه حیوون هاین آخه؟! اون دایناسورها رو که اصلا نزدیکش هم نمیتونم بشم:دی از اینجا به بعد لول آپ کردن کاراکترها CP رو قورت میده:دی با 20,000 تا CP همش 3 تا گزینه تونستم بگیرم:eek:

تا الان زیاد حال نکرده بودم، چون راحت و خطی بود، ولی با چپتر 11 فوق العاده حال کردم. بازی تازه شده یه RPG درست و حسابی:love: فکر کنم یه، 1 ماهی اینجا باشم:دی

راستی ماکان، تو این Upgrade سلاح ها و Accessories، اون Componentـی که انتخاب میکنیم تا باهاش سلاح آگرید بشه، فرقی نمیکنه؟! هر کدوم رو میزنم فقط سلاح لول آپ میشه! چیز دیگریش تغییر نمیکنه!

امیر چرا بابا بچه مردم رو میترسونی؟!:دی

اقا شما بگو دقیقا منظورت از باس فصل 11 کی هست؟

Dahaka رو میگی یا Barthandelus؟ در هر صورت منظورت هر کدوم بود بگو بگم چطوری بزنیش! کلا همه باس های FFXIII رو میشه با یک تیم خوب بزنی!

barthandelus
200 تا تیم انتخاب کردم.نمی میره.تمام کاراکترهای منم با وجود حتی 2 یا مدیک زود میمیرن از اون فقط 5000000 تا کم میشه.

آخرین ترکیبم:

fang/light/hope

1: sab/med/syn
2: com/sav/sav
3: com/med/med
4: sen/med/med

resist daze (fully upgraded)for medics
resist poison (fully upgraded) for everyone

lv20 upgrade for weapons

آخرین ویرایش:
مثلا Misson 22 و مبارزه با Ambling Bellows. اگه فنگ رو نزاری لیدر گروه و بهش Pain نزنی عمرا نمیتونی بزنیش! یعنی باید بدونی چه ترکیبی برای مبارزه با باس ها موثره. الان هم بگو دقیقا کجا گیر کردی بهت بگم چیکار کنی...

QUOTE]

والا من پین نزدم :p انقدر قوی شده بودم که بیچاره عین سوسک مرد . من نمیتونم از orphan پنج ستاره بگیرم حدودا زیر دو دقیقه میزنمش با ضربه های 999.999
ولی اصلا یه رونه ستاره هم نمیده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or