Final Fantasy XIII | PS3

ماکان این چرا یکدفعه سخت شد ، یا من نوبم!:biggrin1:
الان چپتر 4 هستم ، رسیدم به اون آدم آهنیه بار اول میزنمش بار دوم یه بمب میندازه هممون میمیریم.!چی کارش کنم؟:gunner:
تو این مرحله احساس میکنم همه قوین حتی اون کوچیکترین ها واسه همین هی فرار میکنم!:surrender:
بعد کل یارهام L1 هستن.....نمیدونم ولی انگار چیزی رو تو منو بازی تغییر باید بدم که انقدر ضعیفم و اونا قوی
شدن یهو!:-"

علی سخت نشد، از این جا به بعد احتیاج به استفاده از استراتژی داره! زدن ان آدم آهنی هم هیچ کاری نداره به شرطی که به این راهنمایی من عمل کنی!

همه دشمنان جادو رو جذب میکنن، پس تو پارادیگم اعضا گروهت رو بزار روی Com و Rav (یا همش Rav) بعد بهش جادو بزن. خودش سر تک سوت Stagger میشه. وقتی Stagger شد به راحتی میتونی با همون پارادیگم بزنی لهش کنی!

همین کارو تا رسیدن به چپتر 10 انجام بدی هیچ مشکلی نخواهی داشت!:دی

پ.ن: خوب این آموزش گیم پلی رو بخون دیگه! لینکش تو امضام هست! انو بخونی همه چیز حله...

آقا رد شد!:biggrin1: تازه این سیستم PARADIGM دستم اومد:biggrin1:
ولی ماکان بیا درباره این حلقه ها و بخشهای UPGRADE توضیح بده که کدوم رو آپ کنم برای شخصیتها بهتره:boxing:
راستی این چرا LEVEL UP نمیشه....همه لول 1 بیدن:weightlift:

ویرایش:خوندم اونو ولی تازه دستم اومد ، میدونی که سوال زیاد میپرسم
:biggrin1:

Settings بازی چرا Save نمیشه؟
من هر سری که از بازی میام بیرون دفعه بعد که میخوام وارد بازی بشم باید Subtitle و Invert رو دوباره تنظیم کنم به مدل دلخواهم!
کاری نمیشه کرد که اینا Save بشن؟

ولی ماکان بیا درباره این حلقه ها و بخشهای UPGRADE توضیح بده که کدوم رو آپ کنم برای شخصیتها بهتره

میگم ان مقاله رو نخوندی بگو نخوندم!:دی

توی همین مقاله FFXIII GamePlay Guide که تو امضام هست کامل توضیح دادم کدوم کارکترها توی کدوم نفش ها بهتر عمل میکنن!

بعد آپگریت کردن شخصیت ها و نقش ها به مرور زمان اضافه میشه. فکر کنم از همین فصل 4 به انور میتونی سلاح هارو آپگریت کنی.

فعلا با خیال راحت بازی کن که تا فصل 11 اصلا سخت نیست!:دی

میگم ان مقاله رو نخوندی بگو نخوندم!:دی

توی همین مقاله FFXIII GamePlay Guide که تو امضام هست کامل توضیح دادم کدوم کارکترها توی کدوم نفش ها بهتر عمل میکنن!

بعد آپگریت کردن شخصیت ها و نقش ها به مرور زمان اضافه میشه. فکر کنم از همین فصل 4 به انور میتونی سلاح هارو آپگریت کنی.

فعلا با خیال راحت بازی کن که تا فصل 11 اصلا سخت نیست!:دی
بابا ان مقاله رو خوندم:biggrin1:!
ولی نوشته بودی مثلا کاراکتر HOPE رو RAV & HEALTH بیتره من میخواستم بدونم دقیق کدوم که انقدر تو منوها گشتم که چم و خمش دستم اومد:biggrin1::bash:
باس چپتر 9 رو فراموش کردی ، میگن سخته:coolgun:

کسی تایتانو شکست داده ؟ میشه باهاش مبارزه کرد اصلا ؟
تو بعضی فروما نوشته میشه تو بعضیا نوشته نمیشه آخرش من نمیدونم میشه یا نه !
من یه دور کوستای تایتانو تموم کردم حالا باید چند بار دیگه برم که همش کامل تموم بشه بعدش میشه با خودش مبارزه کرد ؟

باس چپتر 9 رو فراموش کردی ، میگن سخته

باس فصل 9 رو میشه با یک استراتژی خیلی ساده به راحتی آب خوردن شکست داد!:دی

تنها باسی که یکم سخته مبارزه با Cid raines هست که تو گاید رسمی بازی یه استراتژی براش معرفی کرده که میشه با کمک ان توی 9 دقیقه شکستش داد اما شخصا خودم با یک ترکیب خوب توی 2:47 شکستش دادم!:دی

کسی تایتانو شکست داده ؟ میشه باهاش مبارزه کرد اصلا ؟

منم شنیدم میشه باهاش مبارزه کرد اما خودم که نتونستم! البته فعلا!:دی ولی به نظرم نمیشه چون خود بازی از Lui به عنوان سنگین وزن ترین دشمنی که باهاش مبارزه میکنی یاد کرده...

حالا تا برسم چپتر 9 مونده....الان سر این باس چپتر 6 گیر کردم(همون دو تا لندهورا):biggrin1:
تا میام اونو بزنم ، این میاد میزنه یکم اعصاب آدم بهم میریزه ، یه استراتژی بگو بزنمشون:neutral:
البته فقط یک بار باهاش مبارزه کردم ، اگه سعی کنم رد میشه ولی میخوام زود رد شه برم چپتر 7!:angel:
پ.ن:این داستان پسر کوچولوی Saz جالب شد ، باید جلوتر برم ببینم چه خبره:book:

من اینو پیدا کردم
I finally beat Titan after like 3 days of trying. It was so difficult to deplete 24,000,000 HP before he uses the attack that kills your whole party instantly (at the 25:00ish mark of the battle).

یه جا دیگه ام نحوه ی مبارزشو نوشته بود .

Here's how the fight would go:

You start at his feet, and you need to go through and break each of his 20 toes.That's right 20. Then you attack his feet, and he gets mad at you and starts throwing dinosaurs at you. You need to go through and kill each of these too, then get back to his feet inbetween fighting each adamantoise. After you take down his feet, jump up to the knees and knock him down by taking those out.

As he collapses to the ground, you need to summon Bahamut because the fall will cause a cloud of dust and debri to fly up from the impact site. After you avoid the dust storm you go down to his face and start smashing it. He has 1,000,000,000 health so you better buff and debuff first. You'll probably get about 50 mil off him before he gets back up, then you need to go through it all again.

Once you kill him, there's a cutsceen where the adamantoise run rampant and kill every other living creature. Congratulations, you've just destroyed Gran Pulse's ecosystem and everything eventually dies off. The maker comes down and slaps across the face and creates a new Titan and a bunch of other creatures to start up the world again, and it all starts over again.

Titan's common drop is a scarletite, rare drop is a cactuar doll.

ماکان جان تر خدا پیدا کن ببین چطوری میشه باهاش مبارزه کرد . من از دیروز نتو دارم میگردم ولی هیچی پیدا نکردم
من تو فروما پرسیدم میشه ؟جاش کجاس ؟جواب دادن
Yeah when you reach the titan throne thats where hes at.

تا میام اونو بزنم ، این میاد میزنه یکم اعصاب آدم بهم میریزه ، یه استراتژی بگو بزنمشون

پارادیگم هات رو اینجوری بچین:

Com/Rav 1
Rav/ Med 2

همینجوری با حالت شماره 1 بزنش تا Stagger بشه، وقتی Stagger شد به راحتی بزن لهش کن!. حالا این وسط اگه یه ضربه خوردی HP امد پایین برو رو حالت 2 تا ونییل HP هر جفتتون رو پر کنه و بعد... یکم طول میکشه اما خیلی راحت جواب میده!:دی

ماکان جان تر خدا پیدا کن ببین چطوری میشه باهاش مبارزه کرد . من از دیروز نتو دارم میگردم ولی هیچی پیدا نکردم
من تو فروما پرسیدم میشه ؟جاش کجاس ؟جواب دادن

جون دادا خودمم دارم این خراب شده رو میگردم اما ... اخه من Cie'Th Ston هارو رفتم. تو بعضی هاش باید یه کارهایی بکنی تا بعضی ها که مخفی هستن هم پیدا بشن. دارم همشون رو از اول چک میکنم ببینم چیزی جا نیفتاده!

بعد در مورد این FFXIII خالی هم زیاد میبندن ها!:دی من پس از چند روز تلاش دیروز اثبات کردم که نصف گیمرهای ژاپنی خالی بند تشریق دارن!:دی

لاف میزدن توی Oerba Village بدون زدن Vampire تونستن Bahkti رو تعمیر کنن و انم بهشون سه تا Plat Ingots داده!

راستی ماکان چرا وقتی رو حالت Rav & Rav میرم سیستم Stagger زود خالی میشه ولی اگه یه چند ضزب Com بزنم بعد برم رو Rav & Rav کم کم خالی میشه؟!:hurted1:

راستی چپتر قبلی قبل جنگ با باس 6 ، L1 رو زدم 2 تا گزینه اومد هر دو رو انتخاب کردم تو مبارزه قدرتم زیاد شد!
این چی بود ماکان؟چطوری میشه بازم بدستش اورد؟:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or