Final Fantasy XIII | PS3

بلاخره سایت SE GoodShop در جریان TGS امسال اپدیت میشه و قراره از طریق این سایت اولین پوستر رسمی FFXIII بفرسه.این پوستر در واقع همون عکس اذرخش در وبسایت رسمی ژاپنی بازی هست.

این هم اسکن های مصاحبه OPM با کیتاسه و هاشیموتو!

tn_06.jpg

Full

tn_07.jpg

Full

tn_08.jpg

Full

tn_09.jpg

Full

ترجمه متن را هم محمد جان در بخش اخبار قرار داد.

در مصاحبه ای که نومورا با مجله دنجکی در باری عنوان FFXIII انجام داده , اعلام شده است که ممکن است Demo عنوان FFXIII به صورت جدا از انیمیشن FFVII AC:Complete فروخته شود!

تا کنون گفته شده بود که Demo این بازی در داخل دیسک BD انیمیشن FFVIIAC:C قرار خواهد گرفت و به همراه این عنوان فروخته خواهد شد.

همچنین با توجه به شایعات باز هم تاکید شد که مدت زمان این دمو بیشتر از 90 دقیقه نخواهد بود.
خوب خوب تاپیک زنده میشه :-"
از قراره معلوم امدنش نزدیکه خیلی خوبه :biggrin1::love:حیف حیف که من نمیتوانم یعنی بعضی ها نمیذارند ما این دموش را بازی کنم ای کاش یکی از بچه ها کمکی میکرد تا منم میتوانستم بخرمش ای کاش:((

من الان بخش اول دمو رو از GS دیدم!
بخش دومش هم داره دانلود میشه.
به هرکی دموشو نداره یا ندیده پیشنهاد میکنم حتما ببینه:
Part 1:
Hi-Res H.264 MP4 397.0MB Download
Lo-Res MPEG 348.5MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 88.1MB Download
Part 2:
Hi-Res H.264 MP4 269.6MB Download
Lo-Res MPEG 232.2MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 59.7MB Download

اگه یه بازی قراره دوباره برم گردونه به PS3 اون همینه.:smile:
دم این جماعت جاپونی گرم!

آخرین ویرایش:
نمایش این بازی در کنفرانس سونی و مایکروسافت فوق العاده بود.البته کنفرانس مایکروسافت طریقه مبارزه نشون دادن اما تو کنفرانس سونی یه تریلر که واقعا محیط و جو زیبا بود مخصوصا Voice Acting انگلیسی که همیشه جالب و قوی کار شده بهار سال دیگه چه عناوینی داره میاد که در صدرشون عشق خودمون Final Fantasy XIII هست :love:

مثنکه Action Figure های بازی هم در دست ساخته :
هنوز نه زمان انتشاری معلومه و نه قیمتی و تنها چیزی که میشه گفت اینه که Action Figure های بازی تایید شدن

تصاویری از Action Figure ها
final_fantasy_xiii_figurine5.JPG

final_fantasy_xiii_figurine3.JPG

final_fantasy_xiii_figurine4.JPG

final_fantasy_xiii_figurine2.JPG

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or