Final Fantasy XIII | PS3

استاد فقید تتسویا نومورا , طراح کارکنر ها و صحنه های نبرد و اکشن و ضربات و ... FFXIII , در باری شخصیت Lightning گفته که:

"اگر شما Cloud Strife رو دوست دارید , پس حتما Lightning رو هم دوست خواهید داشت.میشه گفت که نزدیک ترین شخصیت به Cloud Strife در FF ها Lightning می باشد.اه...البته Prince رو نباید فراموش کرد."

همچنین ایشان اضافه کرده که " Lightning و Prince از لحاظ شخصیتی نقاط مشترک زیادی دارند.البته این شباهت ها محدود به سردی آنها نمی باشد."

خوب این صحبت ها میتونه یک فرضیه جدید رو پایه سازی کنه.

از اول که FNC معرفی شد گفتن که FFXIII و FFVsXIII با هم به نوعی در ارتباط هستند , اما حرفی از نوع این ارتباط نزده شده.اگه دقت کنید هر جفت این کارکتر ها به نوعی از محافظین کریستال ها هستند.این وظیفه کمی نیست که به عهده هر کسی باشه...

مدت ها بود که من همش فکر میکردم که Lightning و Prince یک شباهتی به هم دارند , اما نمیدونستم چه شباهتی.دوستان به چشم های این دو کارکتر دقت کنید....چشم های هر جفتشون آبی و یک شکل هست...

به نظر شما این کارکتر ها خواهر و برادر نیستند؟

پ.ن:از وقتی که این نظریه رو تو FFN دادم همه رو انداختم به جون هم!!

prince آبي نه ولي مشكي است .و وقتي قاطي ميكنه قرمز ميشه. ولي حدس الكي به نظر نمياد . اگه هردو فاميل باشند..........
ممكن است كه prince تو 13 باشه و هر دو بر ضد هم.شايد و فقط شايد داستان دعواي اين دو در دو فاينال جداگانه با دو شخصيت جدا دنبال بشه.شايد.....

آخرین ویرایش:
اسکرین شات های جدید.

خب دوستان تریلری که توی E3 2008 به نمایش در اومده بود حالا به صورت اسکرین شات در اختیار شما عزیزان قرار میگیرد.
هر بار که یک تریلر پخش میشود تعدادی از کاراکتر های جدید به تریلر اضافه میشود و اینبار هم همینطور.
عکس هایی از یک هیولای مگاترون, احضار هیولای محبوب Ifrit و همچنین عکس هایی از Carbuncle , siren ,Cocoon و البته Pigtailed_girl ( دختر دم خوکی!!!)
13-e308-002.jpg

ای خدااااااااااااااااااااا:eek::eek::eek:
عجب گرافیگ بینظره ودموی باحالی:love:ممنونم از دوسته عزیزم مهدی:blushing:ای بابا باید تا کی صبر کنم من که خیلی توی کفم:((تازه من این دموی را دانلود کردم:cool::laughing:

آیا کریستالهای باهوش باعث تقابل دو اسطوره میشوند؟؟

خب شاید خیلی ها فکر میکنند که کریستالها یک نوع سنگ جامد هستند که فقط یک نوع نیروی جادویی دارند. ولی ساز و کار انها پیچیده تر از اینهاست.
در واقع دو دنیای متفاوت در فاینال 13 وجود دارند به نامهای Cocoon و Pulse

Cocoon

13locations-cocoon.jpg

یک کریستال در دنیای Pulse قرار دارد که میتوان گفت به نوعی خود_آگاه (هوشمند) است. در نظر ان کریستال بهترین محیط برای زندگی جایی است به نام Coocon . و در واقع Cocoon توسط همان کریستال خلق شده. شهری معلق در هوا که که بسیار بسیار پیشرفته است و بوسیله همان کریستال حمایت میشود.( در واقع معلق بودن در هوا اثر کریستال است). (مثال: فاینال 12. شهر هوایی Bhujerba ).

Pulse

13locations-pulse.jpg

مشخص شده که قسمت اعظم این سیاره بیابان های وحشی است. ساکنان این سیاره چهارپایان , جانوران وحشی و هیولا ها هستند. البته مردمی از نژاد نزدیک به انسان نیز در این سیاره زندگی میکنند که Pigtailed girl (دختر دم خوکی!!!) نیز یکی از انهاست.

به گفته اسکوار انیکس فاینال فانتزی 13 از سیاره Pulse شروع میشود. ساکنان Pulse بعد از مدتی مورد ازار و اذیت مردم سیاره Coocon قرار میگیرند. بنابر این انها به رهبری Lightning (اذرخش) به Cocooon حمله میکنند.

** حدس قوی ای که اینجا میتوان زد این است که به احتمال خیلی زیاد Prince در Coocon زندگی میکند. چون در تمام تریلر های مربوط به Versus شهری فوق پیشرفته را نشان داده اند.**

ایا Prince , lightning با هم روبرو خواهند شد؟

زمان مشخص خواهد کرد.
با تشکر.

اگر حدست درست باشه به این معنی که Cocoon سقوط می کنه پایین.

و در مورد حدست این که فقط یک شهر اونجا نیست. باید شهر های پرنده دیگه یا حدائقل بر Pulse باشند.

شهر ورسوس که بهش شهر تاریک میگن به شهر نیویورک شباهت داره. شباهتی بین دو شهر تا الان وجود نداره
حدست ممکنه درست باشه و شهر دچار تغییر شده باشه. اگه شباهتی بین دو شهر دیدی بگو بهش دقت کنیم. دقت کردی در تریلر دوم versus همون dvdcloud v1 مجسمه ها دارن خون گریه می کنند؟

ساکنان Pulse بعد از مدتی مورد ازار و اذیت مردم سیاره Coocon قرار میگیرند.
آزار و اذیت اینکه Cooconها خودشونو برتر می دونند مثل برتری نژادی توضیحشم فعلا این میشه:

FARSI ها:
1. فارسی ها کسانی هستند که وقتی که دیدند دنیای pluse دیگه براشون امن نیست تصمیم به گرفتند cocoon شناور درآسمان رو با انرژی crystal ها بسازند.
حالا من نقش این کریستال رو که گفتی نمی دونم چطوری می خواد باشه.

2.cocoonشهر مدینه فاضله علم تلقی می شه و بسیار ایمن چون هر روزه باید باpulse ها بجنگه.درpluse بزرگ هر جور جانوری که تصور کنید وجود داره.

3. دولت فارسی ها هرکس رو که با دنیای pulse ارتباط داشته باشه دستگیر و به همون pulse می فرستند.

LUSI ها:
1.فارسی ها نژادی برترند و لوسی ها رو به بردگی برای crystalها که با این وصف نقش خدا رو دارند می گیرند.

2.لایتنگ یعنی کارکتر اصلی این فینال هم یک طغیان گر بزرگ لوسی ست و کاملا بر ضد فارسی ها.​

آخرین ویرایش:
البته Cocoon سيارست و Dark city همونطور كه از اسمش پيداست شهره. پس ممكنه دارك سيتي يكي از شهرهاي Cocoon باشه.در حقيقت لزومي به وجود يه سياره شناور ديگه نيست. اما در مورد اون شباهت كه ميگي بايد بيشتر فكر كنيم.

ایا Prince , lightning با هم روبرو خواهند شد؟
این موضوع اگه اتفاق بیفته که خیلی جالب میشه ! خود من که با تریلری که از FF Versus XIII دیدم و چیزهایی که از سبک و ایناش خوندم , به نظرم اولین FF ای باشه که با سلیقه م جور دربیاد :دی
از یه طرف اگه اتفاقی که گفتی بیفته , کسایی که توی X360 دارن FF XIII رو بازی میکنن و باهاش رابطه خوبی برقرار کنن , دوست دارن Versus رو هم تجربه کنن و این خودش به فروش PS3 کمک میکنه !! ولی هنوز هیچ چیزی معلوم نیست

فعلا كه Versus انحصاريه و اگه همينطور بمونه 100 درصد توي فروش ps3 اثر ميزاره.
آريا اتفاقا سبكشم با فاينال هاي ديگه متفاوته.يه جورايي Action_RPG هستش كه فكر كنم به مزاجت خوش بياد.
من حتي خودمو اماده كردم يه Need for speed هم تو Versusبزنم.
خدايي با اينكه از prince خيلي خوشم مياد ولي اون راننده يه چيز ديگس .اخر تريپه.ازهمين الان شرط ميبندم شخصيتش هم محشره.

Gameplay

فعلا اطلاعات در مورد گیم پلی بازی محدود به سیستم مبارزات است.

سیستم مبارزات فاینال 13 طوری شکل گرفته که کاملا با فاینال های قبلی متفاوت میباشد.قسمت عمده این تفاوت به شرح زیر است:
مبارزات طوری طراحی شده اند که زود گذر, نرم و روان , به حالت دمو و خیلی برق اسا باشند درست مانند همان مبارزات Advent Children . در مبارزات چیزی به نام MP وجود نخواهد داشت و به جای ان یک درجه ATB وجود دارد که مقدار انرژی برای هر ضربه ( جادو یا غیر جادو) را نشان میدهد.

وقوع مبارزات به صورت Random نخواهد بود اما مثل فاینال فانتزی 12 یکپارچه نیز نخواهد بود. اگر بازیکن مایل باشد میتواند حتی در وسط مبارزات سلاح های خود را تعویض کند و به همین خاطر امکان اجرای کمبوهای بسیار وسیع با Damage بالا امکان پذیر است. بازیکنان همیشه باید به جاگیری خود در صحنه دقت کنند و اخرین چیزی که اضافه شده سیستم OverClock است.

وقتی درجه ATB شما پر شود میتوانید وارد حالت اورکلاک شوید( مشخص نیست که این ATB چگونه پر میشود) که در این حالت نمایی از تمام دشمنان اطراف نشان داده میشود و شما قادرید ضربه های مخصوص و جادوهای مرگباری اجرا کنید.

lightning یک حقه دیگر نیز در استین خود دارد. او میتواند تا حدی جاذبه زمین را کنترل کرده و به ان غلبه کند. با انجام این کار او میتواند حرکات اکروباتیکی فراتر از حد معمول انجام دهد و در این حالت یک هاله ای از نور ابی ( شاید اثر کریستال) دور بدن او بوجود می اید.

شما قادرید که با گروه خود وارد صحنه مبارزه شوید و توانایی کنترل روی همه افراد گروه را خواهید داشت.همچنین سیستم هنوز هم بر پایه زمان طراحی شده و شما باید تا فرا رسیدن نوبت کاراکتر خود صبر کنید که این نیز با توجه به همان درجه( ATB ( Active Time Battle طراحی شده.

بهر حال چگونگی عملکرد این سیستم سوالات بسیاری را در ذهن خوانندگان ایجاد خواهد کرد و جواب انها وقتی پاسخ داده میشود که اسکوار حداقل یک دمو از گیم پلی بازی در مبارزات منتشر کند.
با تشکر.;);)

سلام بر دوستان!! من برگشتم!!

اول از همه خدمت مهدی یک نکته ای رو عرض کنم که چشمهای Prince آبی هست و وتی که عصبانی میشه به رنگ قرمز درمیاد...

Lightning و Prince دوست یا دشمن؟

طبق صحبت های نومورا و کیتاسه , ازرخش دارای دو شخصیت متفاوت می باشد , شخصیت اول این کارکتر یک دختر باشخصیت و احساسی هست که بعد از وقایعی تبدیل به یک مبارز میشه.ازرخش یک مبارز و شورشی از طرف لوسی هاست.(هیچ جا گفته نشده که ازرخش از نژاد لوسی هاست)
ازرخش علیه فارسی ها که در Coocon زندگی میکنند فعالیت میکنه.دلیل این امر هم ظلمی هست که فارسی ها به لوسی ها می کنند.

Prince یکی از اعضای یک خاندان سلطنتی هست که در یک شهر پیشرفته زندگی میکند.این شهر بدون شک باید Coocon باشد , چون Coocon و فارسی ها نژاد بسیار پیشرفته ای هستند.پس به نظر میرسه Prince هم از نژاد فارسی ها باشه.

FFXIII و FFVsXIII از زمانی که معرفی شدند , گفته شد که با هم در ارتباط هستند.(البته کل 6 پروژه FNC با همدر ازتباط هستند و این ارتباط مختص این دو بازی نیست) در مورد این ارتباط فقط گفته شده که داستان جفت بازی ها در یک سرزمین اتفاق می افتند.

به نظر میرسه که Prince و Lightning با هم از یک خاندان هستند که یاغی شده اند و علیه ظلم فارسی ها فعالیت میکنند.

به نظر من این حدس خودم بسیار محتمل هست!!!! ازرخش چون در یک خاندان سلطنتی بزرگ شده در اپتدا مثل دختر های دیگه هست (یعنی شخصیت اولش) ولی بعد از دلایلی تبدیل به یک مبارز میشه (میتونه کشته شدن خانوادش باشه چون نومورا گفته که خاندان سلطنی نابود شدند)

FFXIII و FFVsXIII هم روایت گر داستان این دو کارکتر از دید خودشون هست.

کیتاسه هم در یک کامنت جالب گفته که"من تعجب خودم رو نسبت به این پست اعلام میکنم!"

حالا یا این نظریاتی که ما میدیم خیلی شوته!!!(که بعیده) یا کیتاسه خاسته رد گم کنه!!(که اینم بعیده)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or