Final Fantasy XIII 2

• Thread starter Thread starter mga
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Final Fantasy XIII 2 PC-CODEX
lightning-and-caius-final-fantasy-xiii-2-10970-1920x1080.jpg

شماره قبلش رو بازی کردید باسبک بازی اشنا هستید بازی با کرک و منتشر شد حجم 28 گیگ
سیستم پیشنهادی:OS: Windows® Vista/ 7/ 8
Processor: Intel® Core™ 2 Quad (2.66 GHz)/ AMD Phenom™ II X4 (2.8 GHz) processor
Memory: 2 GB RAM
Graphics: NVIDIA® Geforce® GTX™ 460/ ATI Radeon™ HD 5870
DirectX: Version 11
Hard Drive: 30 GB available space
Sound Card: DirectX 11 compatible sound card
Additional Notes:
*Maximum supported frame rate: 60fps
*Graphic Options
*Screen Resolution Options
*A game controller using Xinput is recomended for this game. (If using a DirectInput based controller, please use the driver side key configuration to adjust settings as required )

من تا حالا فاینال فانتزی بازی نکردم.
چه جوریه و تو چه سبکیه؟ آنلاینه؟

عزیز افلاین هست و محور اصلی بازی داستانشه سبک بازی RPG هست یک جور سبکه که شما بصورت نوبتی زربه میزنید وبا استفاده از اپشن و امکانات و اپدیتهایی که در طول بازی بدست میارید دشمنهارو شکست میدید مراحل محدودی هم به شکل جهان باز داره برا اینکه بتونید اپدیتهای بیشتری بگیرید گرافیک بازی بسیار عالی هست و شخصیتهای بازی تم شرقی دارن یکی از پرترفدارترین بازیهای japan هست به این شکل که برای شماره ده بازی یک هفته قبل جلوی فروشکاه صف کشیده بودن و خبرش از تلوزیون ایران پخش شد در کشور ما و غرب هم ترفدارهای زیادی داره

lightning-and-caius-final-fantasy-xiii-2-11284-1920x1080.jpg

آخرین ویرایش:
چندتا نسخش تا حالا برا پی سی اومده؟! و اینکه XIII 2 دقیقا میشه چه شماره ای ازش؟!O_o

از این بازی 21 شماره وجود داره که فکر کنم به طور رسمی فقط چهارشماره واسه pc اومده از شماره 1 تا 6 بازی به شکل دوبعدی هست بازی از شماره 7 به اوج شهرتش رسید شماره1تا 7و8و9 در ps1 و 10 و 11و 11قسمت دوم و 12 در ps2 و هین نسخهایی که واسه pc اومده در ps3 وxbox360 اما 4 شماره ای که واسه pc اومده یکیش انلاینه یکی دیگش یک داستان فرعی از یکی از شخصیتهای بازیه که سبکش هم کمی فرق داره و بیشتر شبه دویل مای کرای شده در ps2 هم بود و دوتا از اخرین نسخه های اصلی بازی چون چنتاشون داستانهای فرعی بودن یا برا psp وکنسولهای دستی اومده بودن این شماره 13 قسمت دوم هست
جهت اطلاع رسانی یک نسخه دیگه هم از همین شماره 13 وجود داره که به زودی برا pc میاد و شماره 14 بازی در حال ساخت هست من اطلاعی از اینکه برا pc هم میاد ندارم ولی باسیاستی که اسکوار جدیدا گرفته احتمال زیاد برا pc هم باشه

آخرین ویرایش:
بازی فاجعه بار پورت شده . لگ ، افت فریم و استاتر بیداد میکنه .تا یه پچ حسابی براش نیومده اصلا سمتش نرین.

آخرین ویرایش:
بازی رو من دانلود کردم تموم شد فعلا وقت ندارم برای بازی
میخوام بدونم نسخه Final Fantasy XIII 2 با نسخه Final Fantasy XIII دقیقا چه فرقی دارن؟
چون نسخه Final Fantasy XIII هم با حجم 56 گیگ حدودا میخوام بزنم دانلود میخوام بدونم فرق خاصی دارن؟
بعدش بجز این دوتا میشه بگین کدوم نسخه دیگه برای کامپیوتر موجوده؟

بازی رو من دانلود کردم تموم شد فعلا وقت ندارم برای بازی
میخوام بدونم نسخه Final Fantasy XIII 2 با نسخه Final Fantasy XIII دقیقا چه فرقی دارن؟
چون نسخه Final Fantasy XIII هم با حجم 56 گیگ حدودا میخوام بزنم دانلود میخوام بدونم فرق خاصی دارن؟
بعدش بجز این دوتا میشه بگین کدوم نسخه دیگه برای کامپیوتر موجوده؟
مسلماً داستان هاشون با هم مرتبط هستند، ولی در حدی نیست که بدون اطلاع از داستان نسخه قبل، چیزی از داستان این نسخه ندونید. بیشتر شخصیت ها هم همون شخصیت های نسخه قبلی هستند.
بیشتر عناوین FF بعد از چند سال واسه PC هم منتشر شدند. این جا شاید کمکتون کنه: لینک
حجم بالای بازی ها هم مربوط به سکانس های با کیفیت هست.

مضخرفترین بازیهایی که تو این 23 سال گیمریم دیدم همین نقش افرینیهای نوبتی هستن ( نظر شخصی :|) یادش بخیر چند سال پیش رفتم ارجینالش رو واسه ps3 گرفتم کلا نیم ساعت بازی کردم از حرصم انداختم پشت کمد الانم نمیدونم کجاست
الان یه عده میان میگن تو برو کال اف بازی کن یا تو چه میدونی بازی چیه :d بازی میدونم چیه ولی بازی مضخرف نه :d
خلاصه اگه مخترع این سبکو پیدا کنم... )x
:d

خلاصه اگه مخترع این سبکو پیدا کنم... )x
کاری به این ندارم که از این سبک خوشتون نمیاد، چون امری سلیقه ای هست، ولی اینکه می خوایید خفه کنید...! محض اطلاع آقای Hironobu Sakaguchi که از اولین بازیسازان این سبک و از پایه گذاران شرکت Square Enix هم هست (که قبلاً Square و Enix دو کمپانی متفاوت بودند)، تو لیست برترین بازیسازانی که IGN نوشته رتبه چهارم رو داره! (Hideo Kojima هم رتبه ششمه!) فکر نکنم الآن باز هم بخوایید که خفش کنید! :|

کاری به این ندارم که از این سبک خوشتون نمیاد، چون امری سلیقه ای هست، ولی اینکه می خوایید خفه کنید...! محض اطلاع آقای Hironobu Sakaguchi که از اولین بازیسازان این سبک و از پایه گذاران شرکت Square Enix هم هست (که قبلاً Square و Enix دو کمپانی متفاوت بودند)، تو لیست برترین بازیسازانی که IGN نوشته رتبه چهارم رو داره! (Hideo Kojima هم رتبه ششمه!) فکر نکنم الآن باز هم بخوایید که خفش کنید! :|

منم کاری ندارم چهارمه یا هزارم من نظر شخصی خودمو گفتم خلاصه اگه گیرش بیارم اول پول بازی رو ازش میگیرم بعدش... ( خودت میدونی) :d:d:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or