Final Fantasy XIII-2 رونمایی شد.

Lord Zeus

کاربر سایت
سلام.

امروز SE در جریان کنفرانس خبری اش در ژاپن از Final Fantasy XIII-2 رونمایی کرد.
Motomu Toriyama همچون نسخه قبلی کارگردان بازی خواهد بود و به نظر میرسد Yoshinori Kitase هم همچنان تهیه کنندگی بازی را بر عهده خواهد داشت.
همچنین در لوگوی جدید بازی در کنا کاراکتر شماره قبلی (Lightning)، یک شخصیت جدید هم دیده میشود.
بازی برای عرضه در 2011 (حداقل) در ژاپن در نظر گرفته شده است.

VG247

آخرین ویرایش:
13 همچینم بد نیست که شما میگین. من که باهاش حال کردم. هم یه نقاط قوتی داشت هم یه نقاط ضعفی. من که خیلی منتظر این بازیم
به نظر من هم 13 همچنین بد نیست. الان درگیر بازی کردنش هستم .هرچند میتونست خیلی بهتر باشه. امیدوارم توی این نسخه جدید کاملا مشکلات 13 رو برطرف کنند

دوستان لوگوی بازی رو ببینید و مثل من لذت ببرید!:دی

sNhF672n2N5t9R6O971Hg8i5bUowlp33.jpg

این دختر مو سیاهه خود لایتنینگ هست که به این فرم درامده (یه چیز تو مایه های اسپرها) یا یه شخصیت جدید؟ خیلی شخصیتش خوفه! یه شخصیت منفی باشه من از طرفداران این بازی مشم چون مدت هاست منتظرم توی یه FF به سبک FFVII با یه باس کاملا انسانی مبارزه کنم! کلا بازی بوی خیلی خوبی میده!:دی

این هم یه عکس از بازی که لباس جدید لایتنینگ رو نشون میده!:دی

LfPR4t2OGW5Bih4iBqI9StN7FzL2KwC7.jpg

عجب چیز خوفی دستش هست!

پ.ن: من اینجور حس میکنم یا بازی اتمسفرش به FFX نزدیک شده؟

ماكان ملت رو نبر كما :d وقي ميخواي از حرف X اسفاده كني بايد تمامي اقدام امنيتي رو انجام داده باشي :d

حالا به نظر خودت از اين XIII-2 چه انظاراتي بايد داشه باشيم؟

حالا به نظر خودت از اين XIII-2 چه انظاراتي بايد داشه باشيم؟

به نکته خوبی اشاره کردی! FFXIII-2 بازی خوبی خواهد بود منتها به شرطی که انتظار چندانی ازش نداشته باشیم!

من شخصا به این بازی به عنوان یک ادامه بهتر برای بازی که خودش متوسط به پایین بود (نسبت به بقیه آثار مجموعه) نگاه میکنم. یعنی شک ندارم از بازی اصلی بهتر میشه و خیلی از المان های اصلی سری مثل رمنس و یک فاینال باس انسانی خفن رو به بازی برمیگردونه اما باز هم با استانداردهای سری بازی خوبی نمیشه!

• Like
Reactions: Genesis
هورااااااااااااااا :دی
یه دست اندکی به سرو روی 13 بکشن ، بسیار استقبال میکنیم ...
یکم هم بیشتر روی شخصیت پردازیها کار کنن عالی میشه ...
سیستم مبارزاتشم عالیه ، اصلا بنچ مارکه ... :دی
دست نخوره بهتره ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or