Final Fantasy XIII برای PC عرضه نمیشود

• Thread starter Thread starter Buyma
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Buyma

Your Onestop Merchshop
کاربر سایت
ffxiii10.jpg

چند روزی بود که شايعاتی در مورد عرضه بازی برای PC به گوش میرسيد تا اینکه در 24 ساعت گزشته اعلام شد که بازی برای PC نيز خواهد امد اما امروز Square Enix به سايت VG247 گفت که ما هيچ برنامه ای برای انتشار بازی برای PC نداريم :biggrin1::-"

منبع

آخرین ویرایش:
کنجی تو این گیر و دار انگلیسیت گرفته :biggrin1: .
از اول معلوم بود که آمدنی نیست چون اگه بخوان اینطور کار کنن باید VERSUS را نوه های ما بازی کنند :biggrin1:

میگه که اونا قرار بوده بعد از نمايش نسخه X360 تو E3 بر روی PC کار کنندو از اینجور چيزا :biggrin1:
292.gif

گفته که شایعه از جایی شروع شد که اسکوار توی E3 اعلام کرده بود بازی رو با PC میسازن و بعد بر روی کنسول ها پیاده سازی میکنن چون این روش آسون تر ـه
برای همین شایعه شد که برای PC هم عرضه میشه
Read the Square statement again. See?

از اول معلوم بود که آمدنی نیست چون اگه بخوان اینطور کار کنن باید VERSUS را نوه های ما بازی کنند
اتفاقا اومدن بازی برای PC اصلا باعث تاخیر نمیشد چون SE اول بازی رو روی PC میسازه مثل همون کاری که capcom هم میکنه

چه مد شده از ما سو استفاده میکنن :دی ولی خوب حداقلش اینه که کیفیت پورت هاشون دیگه افتضاح از آب در نمیاد... مثل DMC که همه چیزش از نسخه کنسولی بهتر بود فقط کنترلش رو کنسول بهتر بود که با یه joystick روی PC مشکل حل میشه :دی اونم Chillstream :دی

We have no current plans to release Final Fantasy XIII for PCs,” said a company rep
برای من خیلی جالبه چرا نگفته هرگز؟ دوستان وقتی یه خبر رو میخونید یخورده بیشتر به عمق مطلب توجه کنید بعضی مواقع استفاده از یک کلمه بجای کلمه دیگه معنی رو کلا عوض میکنه .

یکی از دلایلش میتونه این باشه
متوجه منظور شما نشدم.یعنی هر بازی که رو pc ساخته بشه موقع مصاحبه نمیشه گفت هرگز برای pc نمیاد؟
فکر میکنم باید منظور خودم رو واضح تر بگم:
این کسی که از طرف SE مصاحبه کرده گفته در حال حاضر هیچ برنامه ای برای ریلیز این بازی بر روی PC نداریم .
یعنی ممکنه در اینده این اتفاق بیافته ضمن اینکه اگه کسی مطالب و اخبار مربوط به این شرکت رو دنبال کنه متوجه تغییر سیاست شون میشه .
کلا نظر شخصی من اینه که این بازی حتما بروی PC میاد ولی نه همزمان با کنسول

متوجه منظور شما نشدم.یعنی هر بازی که رو pc ساخته بشه موقع مصاحبه نمیشه گفت هرگز برای pc نمیاد؟
فکر میکنم باید منظور خودم رو واضح تر بگم:
این کسی که از طرف SE مصاحبه کرده گفته در حال حاضر هیچ برنامه ای برای ریلیز این بازی بر روی PC نداریم .
یعنی ممکنه در اینده این اتفاق بیافته ضمن اینکه اگه کسی مطالب و اخبار مربوط به این شرکت رو دنبال کنه متوجه تغییر سیاست شون میشه .
کلا نظر شخصی من اینه که این بازی حتما بروی PC میاد ولی نه همزمان با کنسول

منظوره من این بود که به احتمال زیاد برای PC هم میاد ولی فعلا نه یکی از دلایلی هم که میتونه باعث تقویت شدن این فرضیه بشه همون ساخت بازی ابتدا بر روی PC هست

از اول هم معلوم بود شایعه هست واسه x360 هم با غرض و قوله و این جور صحبتا اومد بعدشم یه سوال اصلا squer واسه pc تا حالا بازی ای منتشر کرده (منظورم پورت کردن نیست بعد 5 6 سال) که این همه شایعه در باره ی اونم چه بازی ای ffXIII هست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or