شایعه Final Fantasy XIII براي X360 در ژاپن ؟؟

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

سايت thebitbag اعلام كرد از يكي از خبر چينان مهم شنيده است كه Microsoft قصد دارد در TGS امسال اعلام كند كه Final Fantasy XIII براي ژاپن هم عرضه خواهد شد . دو شايعه در اين مورد وجود دارد . البته توجه داشته باشيد اين اخبار فقط شايعه است !!

........................

شايعه اول : بازي كه قرار است براي اسيا عرضه شود براي تمام region هاي اسيا عرضه ميشود كه شامل ژاپن هم ميشود . همچنين شايعه شده اين ورژن داراي زبان ژاپني نيست اما در اين بازي زير نويس ژاپني وجود دارد .

meri-final-fantasy-xiii.jpg

شايعه دوم : شايعه دوم اين است كه ورژن كامل ژاپني بازي هم زمان با عرضه نسخه PS3 در ژاپن براي X360 هم عرضه خواهد شد .

http://www.thebitbag.com/2008/10/03...nnounced-at-tgs-next-week-for-xbox-360-japan/

ولی عجب میشه اگه مال 360 نسخهJ هم اعلام بشه(البته باید انتظار داشت حدالقل یه 6 ماهی اختلاف زمان داشته باشه که در این صورت تاثیری رو فروش نمی ذاره ولی همین که زاپنی ها بهترین JRPG شون رو بازی کنن خوبه;) ):love:
البته وقتی داشتم امار ماه سپتامبر رو نگاه می کردم کلی حال کردم :biggrin1: آخه کی فکرشو میکرد توی یه ماه 360 ازPS3جلو تر بیفته:eek: (البته وقتی ماکروسافت کنسولشو از WIIهم ارزونتر میفروشه وبازیهای خوبی مثل IUوTALE عرضه میشه باید انطظار داشت:laughing:)

به احتمال زیاد همین شایعه باقی میمونه درسته سونی بازی انحصاری خودشو از دست داده ولی مطمئنا نمیزاره این بازی واسه 360 در Japan عرضه بشه

چون طبق گفته خود SE نسخه PS3 این بازی اول در Japan و به صورت انحصاری واسه PS3 میاد پس تا چند ماه از نسخه 360 این بازی در هیچ جای دنیا خبری نیست پس سونی با فروش میلیونی این بازی و فروش فوق العاده کنسول خودش پول پارو میکنه (وقتی TOV واسه 360 تو Japan عرضه میشه و فروش این کنسول رو چند برابر میکنه فکرشو بکونید با ارزه شدن FF XIII واسه PS3 این کنسول تو Japan چه فروشی داشته باشه)

پس وقتی نسخه 360 این بازی عرضه بشه فکر نکنم دیگه تو Japan فروشی داشته باشه چون تا اون موقع هر کی می خواسته FF رو بازی کنه این بازی رو خریده یا حتی به خاطرش PS3 خریده

امروز رسما خود یوئیچی وادا گفتش که به این شایعات اصلا توجه نکنید(البته منظورش شایعات یک سری سایت های دیگه بود، ولی ان شایعات هم همینو میگفت!)، چون ما هیچ برنامه ای برای انتشار FFXIII تو ژاپن نداریم.

البته نسخه J بازی برای X360 هم وجود داره, ولی ژاپنی نیست و تو ژاپن هم منتشر نمیشه.

همچنین کیتاسه تو جدیدترین مصاحبه خودش برای بار هزارم گفت که FFXIII به صورت انحصاری برای PS3 تو ژاپن منتشر میشه.

پ.ن:به نظر من بزرگترین خبر مایکروسافت تو TGS مولتی کردن T6 هستش. نظر شما چیه؟

از اینجور شایعه ها که خیلی هم ردش میکنن زیاد شده .
واسه اومدن FFXIII برای 360 را یه زمانی بود خیلی به طور رسمی ردش میکردن , ولی همه دیدن چی شد .
حالا نسخه ژاپنی برای 360 هم مثل قبلیه به طور رسمی خیلی ردش میکنن , ولی اینم ممکنه در نمایشگاه TGS08 به طور رسمی اعلام بشه .

خدا از دهنت بشنفه !!!:biggrin1:
انشالله که همین طور میشه!!!:biggrin1:
خدایی وقتی soul calibur بازی میکنم حسرت میخورم اخ این T6 کی مولتی میشه ؟:cheesygri
ولی این FF اگه تو japon منتشر بشه بازار PS3 تو J بد کساد میشه !!!
اقا تاریخ عرضه PAL کی هست ؟

واسه اومدن FFXIII برای 360 را یه زمانی بود خیلی به طور رسمی ردش میکردن , ولی همه دیدن چی شد .
حالا نسخه ژاپنی برای 360 هم مثل قبلیه به طور رسمی خیلی ردش میکنن , ولی اینم ممکنه در نمایشگاه TGS08 به طور رسمی اعلام بشه .
فرخ جان عزیزت این یکی رو دیگه هَمِش نزن بزار زندگی شون رو بکنن :دی.

برای دیدن منبع به همون سایت هایی که شایعات رو راه انداختن برید! البته اگر مصاحبه های کیتاسه و تورییاما رو قبول ندارید!!! (این مصاحبه ها تو همه سایت ها از جمله همین سایت خودمون هستند)

وادا گفته که از مایکروسافت برای مولتی کردن FFXIII هیچی پول نگرفتن، بلکه مولتی شدن FFXIII تو آمریکا و اروپا سیاست های خودشون بوده تا گیمر های بیشتری FFXIII رو بازی کنند. در ادامه هم میگه که برای بازار ژاپن هیچ برنامه ای ندارن (مربوط به (X360

SE هنوز انقدر اسگل نشده که مثل Capcom محبوبیت خودش رو تو ژاپن الکی به خطر بندازه, چون مولتی شدن FFXIII تو ژاپن فقط از لحاظ معنوی براش ضرر میشه. Sony میخواد FFXIII رو به همراه PS3 به فروش برسونه, یعنی باندل این بازی رو انحصای کرده (مثل GTAIV)، از یک طرف هم IB کنسول PS3 خیلی بیشتر از X360 هست و هم محبوبیتش. پس با یک دودوتا چهارتا ساده میشه فهمید که نسخه ژاپنی FFXIII بر روی X360 هیچ شانسی نداره....

پ.ن:ولی در مجموع پول مایکروسافت هر غیر ممکنی رو ممکن میکنه! من خودم شخصا دیگه حتی حرف ان وادا خائن رو هم قبول ندارم! وادا همون کسی بود که میگفت ما به طور کامل PS3 رو حمایت میکنیم و مایکروسافت لیاقت همکاری با ما رو نداره ولی ....:sick: پس اگه تو TGS این خبر اعلام شد، اصلا نه تعجب کنید و نه بازم تعجب!! (چیزی گیر نیاودم!)

موافقم اما ای کاش اینطوری نشه.:(
اگه برای 360 بیاد برای سونی خیلی بد میشه.(البته تا اینجاش هم بد شده!!)

بابا بيخيال ، اينها فقط يك نسخه J داشته باشند ما بازي كنيم حالا هرجا خواستن عرضه كنند هرجا نخواستن عرضه نكنند به ما چه؟

ولي خيلي جالب ميشه فكر كنم كيتاسه و... رو ژاپني ها زنده زنده نوش جان كنند :biggrin1:

امروز رسما خود یوئیچی وادا گفتش که به این شایعات اصلا توجه نکنید(البته منظورش شایعات یک سری سایت های دیگه بود، ولی ان شایعات هم همینو میگفت!)، چون ما هیچ برنامه ای برای انتشار FFXIII تو ژاپن نداریم.

البته نسخه J بازی برای X360 هم وجود داره, ولی ژاپنی نیست و تو ژاپن هم منتشر نمیشه.

پس برای چی میاد:laughing:
همچنین کیتاسه تو جدیدترین مصاحبه خودش برای بار هزارم گفت که FFXIII به صورت انحصاری برای PS3 تو ژاپن منتشر میشه.

با این کاملا موافقم;) ولی یعنی تکن انقدر بزرگ هست که تو این همه بازی های جدیدی که قرار منتشر بشه باز هم بزرگترین خبر TGSبشه:eek::eek:در حالی که قراره CRY ON و چند تای دیگه که یادم نیست اولین اطلاعات ازشون درز کنه:confused::confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or