Final Fantasy XIII اولین عنوان PS3 که فضای Blu-ray را کامل اشغال میکند

rezaigi2004

کاربر سایت
Tetsuya Nomura از گروه فنی اجرایی Final Fantasy XIII اعلام کرد این عناون اولین بازی کنسول PS3 میباشد که تمام فضای فوق العاده بالای Blu-ray disc را اشغال میکند.

این یعنی Blu-ray disc هم با اینهمه فضا کم آورد! البته اکثر عنوان های PS3 دارای تریلر و تیزرهای میان بازی HD هست.

Final%20Fant%20XIII%202.jpg

آخرین ویرایش:
میدونی دوست عزیز من تسلیمم شما کاملاَ درست می گی میدونی وقتی حرف منو متوجه نمیشی پس منم نمیتونم بهت توضیح بدم بقولی گفتنی وقتی نخوای چیزیو قبول کنی من نمیتونم مجبورت کنم .
فقط یه نکته رو بهت می گم چون از حرفات همین تیکه رو خوندم بقیه رو بیخیال شدم و نخوندم علتشم سر همین حرف بهت می گم من بهت گفتم مواد مصرف در dvd9 یا همون دولایه به مراتب کمتر از دوتا dvd5 هستش ولی شما رفتی یه عکس از سونی برای من گذاشتی می خوای من از خوده کارخونه برات فیلم بگیرم تا نحوه ساخت دیسک استمپری رو ببینی . خوب حالا ما داریم تولید می کنیم و شما فقط عکس میبینی ، من چیزی نمونده کار خودمونم یادم بره پس بیخیال این بحث میشم تا همینجاهم از توضیحاتت ممنونم .(فقط اگه یه روز ضرورت تولید دیسک چند لایه رو بجای چند تا دیسک متوجه شدی به حرف من میرسی;))
باتشکر

چرا حرفهای منو به اشتباه نقل قول میکنی؟
این حرف منه توی پستم :

اما همچنان تولید یک DVD-9 از DVD-5 مواد بیشتری میخواد
من اینجا نوشتم دو تا ؟ ایا تولید یک DVD-9 بیشتر از یک DVD-5 مواد نمیخواد؟ چرا یک حرف اشتباه میزنی وبعد دیگه چیزی نمیگی؟ شما که این همه ادعا داری چرا جواب سوال هایی رو که گفتم به صورت علمی رو بده نمیدی هی دبه میکنی و حرفای منو به اشتباه نقل قول میکنی؟
منتظر جواب های علمی شما و توضیح اینکه چرا پست منو به صورت اشتباه نقل قول کردی هستم.

PS: جالبی کار اینه من چند دفعه از شما پرسیدم ایا شما بلوری دولایه تا الان replicate کردی با نه؟ اگه نکردی و بلوری هم خیلی با DVD فرق داره چطور در مورد هزینه هاش و سختی هاش صحبت میکنی؟ و در حالی که توضیحاتی هم که میدی برخلاف توضیحاتی هست که کسانی که توی این کار هستن و insider حساب میشن میدن

آخرین ویرایش:
میدونی بحث با شما منو یاد چی میندازه ؟
یه پروفسوری توی یکی از این شرکتهای استمپری یه ابتکاری کرده بود ورداشته بود یه لایه از dvd5 کم کرده بود که به خیال خودش مصرف مواد رو کم کنه بعد قبلش برای من آوردن نمونه تولیدش رو گفتن نظرت چیه اینم بگم مال شرکتهای رقیب بود . میدونی من چی گفتم بشدت خندم گرفت گفتم شما تاحالا فکر کردید اون لایه ایی که برداشتین چی بوده ، تاحالا فکر کردین طرف برای چی اون لایه رو گذاشته تا حالا فکر کردین چرا قطر هر دیسک باید انقدر باشه نه بیشتر نه کمتر (شاید چون پلیرها انقدری می خونن:laughing:) به هر حال اونا اون موقع حرف منو نفهمیدن و نتیجشم دیسکهایی بود که بسیار انعطاف پذیر بود و درون دستگاه هم صدای بدی میداد و هم درحال چرخش به لنز فشار میاورد فکرکنم بچه هایی که از بازار دیسکهای ps2 می گیرن نمونه هاشو دیده باشن اگه دیدی لطفاَ نظرتون رو بگید . الانم بحث من با شما شده یه چیزی تو اون مایه ها پس بیفایده هستش منم حقیقتش وقت اینکه پستهای به این طولانی رو بخونم رو ندارم فقط میتونم بگم دستت درد نکنه بزار ما دیسکمون رو تولید کنیم شماهم عکسهاتو ببین .
در ضمن من نمیدونم چرا وقتی خود سونی هم میگه بایه آپدیت ps3 میتونه دیسکهای 4 لایه رو بخونه شما اصرار داری بگی نمی خونه شایدم شما درایوهاشونو طراحی کردی :laughing:.یه نکته رم بگم چون قبلاَ نگفتم نمیدونم چجوری دیسک بلور ری رو با حافظه های دیگه مقایسه می کنی .میدونی کارت مثل چیه عین این میمونه که مردم بیان برای رایت فیلم از dvd9 استفاده کنن ولی در حالی که با صرف هزینه کمتر میتونن دوتا dvd5 بگیرن پس نیازی به dvd9 نیست درسته ؟ :laughing: ولی یادت باشه همون 360 شما که باهاش کلی حال می کنی 9 میخونه نه دوتا 5 .هر چند معنی حرفمو نمی فهمی پس بیخیالش .
منم دیگه پست نمیدم تو این قسمت شاید بری پست اول رو بخونی ببینی اصلاَ بحث راجب چی بوده تو تاپیک :biggrin1:
باتشکر

میدونی بحث با شما منو یاد چی میندازه ؟
یه پروفسوری توی یکی از این شرکتهای استمپری یه ابتکاری کرده بود ورداشته بود یه لایه از dvd5 کم کرده بود که به خیال خودش مصرف مواد رو کم کنه بعد قبلش برای من آوردن نمونه تولیدش رو گفتن نظرت چیه اینم بگم مال شرکتهای رقیب بود . میدونی من چی گفتم بشدت خندم گرفت گفتم شما تاحالا فکر کردید اون لایه ایی که برداشتین چی بوده ، تاحالا فکر کردین طرف برای چی اون لایه رو گذاشته تا حالا فکر کردین چرا قطر هر دیسک باید انقدر باشه نه بیشتر نه کمتر (شاید چون پلیرها انقدری می خونن) به هر حال اونا اون موقع حرف منو نفهمیدن و نتیجشم دیسکهایی بود که بسیار انعطاف پذیر بود و درون دستگاه هم صدای بدی میداد و هم درحال چرخش به لنز فشار میاورد فکرکنم بچه هایی که از بازار دیسکهای ps2 می گیرن نمونه هاشو دیده باشن اگه دیدی لطفاَ نظرتون رو بگید . الانم بحث من با شما شده یه چیزی تو اون مایه ها پس بیفایده هستش منم حقیقتش وقت اینکه پستهای به این طولانی رو بخونم رو ندارم فقط میتونم بگم دستت درد نکنه بزار ما دیسکمون رو تولید کنیم شماهم عکسهاتو ببین .

شما که این همه اکسپرت هستی در زمینه دیسک های اپتیکال در حالی که اطلاعاتی هم که میدی همش غلطه بد نیست که فرمت خودتو اصلا طراحی کنی صد تاlayer هم بزار روش که هممون استفاده کنیم. همونطور که گفتم شما حتما به پاناسونیک نامه بزن و بگو چجوری مشکلاتو حل کنن چون شما مشکلاتی که مهندس های اونا سرش موندنو ظاهرا توی کارخونه خودت که داره شبو روز بلوری دولایه تولید میکنه حل کردی....

در ضمن من نمیدونم چرا وقتی خود سونی هم میگه بایه آپدیت ps3 میتونه دیسکهای 4 لایه رو بخونه شما اصرار داری بگی نمی خونه شایدم شما درایوهاشونو طراحای کرد
سونی همچین حرفی نزده. طراح این دیسک ها هیتاچی هست و ربطی به سونی ندارن. اینم announcement خود که هیتاچی داد :

Well, there is a catch. All Blu-ray players would have to have their optical heads tweaked a little bit, but it's something that can be worked out in a firmware update. No word on a release for the discs, but as soon as they finish stabilizing the signal quality, we'll hear an announcement of some kind.

پس خودشونم صد در صد قولشو ندادن اما شما ظاهرا کاسه داغ تر از اشی و کاملا خبر داری که همه چی امنو امانه. شاید هیتاچی اومد پیش شما و به همراه شما این دیسکو طراحی کرده....
شما که این همه سنگ 100GB رو به سینه میزنی و ادعا داری توی اپتیکال دیسک توضیح بده چرا حتما این دیسک compatible هستن با همه درایو های موجود بلوری در PS3 و پلیر ها
شما میگی دیسک 100GB از دولایه نفعش بیشتره. چطور دیسکی که تا الان تولید نشده و شما اصلا خبر نداری که شرایط ساختش چطوریه میگی از دولایه هزینش کمتره؟
ه نکته رم بگم چون قبلاَ نگفتم نمیدونم چجوری دیسک بلور ری رو با حافظه های دیگه مقایسه می کنی
اخه خسته نمیشی این همه چرتو پرت میگی اخه؟
اگه سواد فارسی داری (که امیدوارم تا یک حدی داشته باشی) و دوساعت پست منو وقت بزاری و کامل بخونی (دوساعت که کامل بفهمی چی نوشتم) من اشاره کردم امروزه اپتیکال درایو نقش مهمی که در گزشته برای جابجایی اطلاعات داشت رو نداره و روز به روز استفاده از فلش و هارد های اکسترنال داره بیشتر میشه. و امکانات و advantage هایی که این حافظه ها دارن به مراتب بیشتر از اپتیکال دیسک هست. به جای خوشمزگی اگه یک ذره خوندنتو بهتر کنی ضرری نداره برات.
شما لاید هنوز توی هفت سال پیش زندگی میکنی که CD-RW برات مهم حساب میشه.

.میدونی کارت مثل چیه عین این میمونه که مردم بیان برای رایت فیلم از dvd9 استفاده کنن ولی در حای که با صرف هزینه کمتر میتونن دوتا dvd5 بگیرن پس نیازی به dvd9 نیست درسته
مشکال دیگه ایی هم که داری اینه که از DVD-authoring هم چیزی نمیدونی. فیلمی که روی DVD-9 هست رو اگه بخوای به دو تا DVD-5 تقسیم میکنی همه menu و authoring دیسک رو به هم میریزی و خیلی وقتا دیسک هایی تولید میکنی که نه flag درست حسابی فایل هاشون شده و نه درست کار میکنن.
تنها طوری که میشه DVD-9 رو به DVD-5 تبدیل کرد بدون از بین بردن authoring دیسک پایین اوردن کیفیت فیلم هست که باعث میشه کیفیت فیلم بیاد پایین.

ولی یادت باشه همون 360 شما که باهاش کلی حال می کنی 9 میخونه نه دوتا 5 .هر چند مهنی حرفمو نمی فهمی پس بیخیالش .
:laughing::laughing:
حالا کدوم بازی های هست که میتونهDVD-5 روی جا بشه؟
بعد چرا حرف منو درست نقل قول نمیکنی؟ گزاشتن دو تا دیسک چه ربطی به BD50 و BD100 داره ؟ خودت میدونی چی میگی؟ انتظار داری مایکروسافت بیاد بازیهاشو روی دیسک های 4.7GB بده در حالی که رقیبش میتونه روی دیسک های 25GB بده؟
خودت میفهمی اصلا چی رو به چی ربط میدی؟

منم دیگه پست نمیدم تو این قسمت شاید بری پست اول رو بخونی ببینی اصلاَ بحث راجب چی بوده تو تاپی
شما قبل پست دادن اول باید یکم بری اطلاعاتتو بیشتر کنی بعد این همه ادعا کنی

شما هیچکدوم (و هیچکدوم) از سوال های منو به صورت علمی جواب ندادی. دلیل برات از insider ها اوردم قبول نمیکنی.. حرف خود سونی رو میگم قبول نمیکنی.. شما که اصلا نمیتونی دو تا سوال رو جواب بدی و هی کارخونه کارخونه میکنی برای چی باز این همه ادعا میکنی و misinformation پخش میکنی؟
جواب سوال ها چی شد؟

من نمی خواستم پست بدم ولی این دیگه آخریشه چون شما دوست داری بحثو به دعوا بکشونی با توهینات برام جالبه که هیچ اختاریم نمی گیری :-"
در مورد سواد بگم من آخر بی سوادم ولی لااقل تو همین تایپ ساده میتونم چهار تا کلمه بدون اشتباه بنویسم پس یه نگاه به پستات بندازی بد نیست :-"
در مورد تبدیل فیلمهای dvd9 به 5 هم من اصلاَ سواد ندارم و این چیزایی که شما گفتید رو نمی فهمم فقط یه سوالی از چند نفر که منو میشناسن بکن ببین حداقل بازی god2 رو که آخرین کارم بود کی تو ایران روز دوم عرضه بازی 5 کرد تا همین حد راجبم بدونی کافیه بازم می گم بهت من اصلاَ سواد خوندن نوشتنم ندارم :-" ولی شما که تحصیل کرده ای چرا ؟:laughing:

در مورد سواد بگم من آخر بی سوادم ولی لااقل تو همین تایپ ساده میتونم چهار تا کلمه بدون اشتباه بنویسم پس یه نگاه به پستات بندازی بد نیس
شما اولین نفری هستی که توی این سایت پست های منو نمیفهمی. این همه با دوستان مختلف بحث کردیم و چیزی یاد گرفتیم همچین مشگلی نبوده. شاید وقتشه که شما به این نتیجه برسی مشکل از جای دیگست....
ن حداقل بازی god2 رو که آخرین کارم بود کی تو ایران روز دوم عرضه بازی 5 کرد تا همین حد راجبم بدونی
پس چون شما بازی God2 رو تونستی به صورت pirate عرضه کنی میشی اکسپرت و خبره در زمینه تولید بلوری؟ لابد فرمت بلوری رو هم تیم طراح بازی god2 ساخته و به بازار اورده؟....
من هر چی فکر کردم رابطه God2 با تولید بلوری دولایه رو نگرفتم....؟

ولی شما که تحصیل کرده ای چرا ؟
بحث تحصیل و این حرفا نیست نکته اینا بعضی ها دوست ندارن حرف اشتباه و بدون پایه و مدرک علمی رو باور کنن.

شما بالاخره میخوای سوال های مارو به صورت علمی جواب بدی یا نه؟

از چند نفر که منو میشناسن بکن ببین حداقل بازی god2 رو که آخرین کارم بود کی تو ایران روز دوم عرضه بازی 5 کرد تا همین حد راجبم بدونی کافی

شما فکر کردی با دسته‌ی کورا طرفی؟
یعنی میخوای بگی شما خودت DVD 9 گیگ God of War 2‌ رو به 5 گیگابایت تبدیل کردی و دادی تو بازار؟

فکر کردی اینجا همه خرن که هرچی دلت خواست بپرونی؟

فکر کردی مثلا خیلی کار مهمی کردی که رفتی نسخه 5 گیگ رو دانلود کردی فروختی به 4 نفر؟

خوبه حتی میدونم لینک دانلود ورژن سالمو کی بهت داد که رفتی دانلود کردی!

واقعا پیش خودت چی فکر میکنی؟

شما فکر کردی با دسته‌ی کورا طرفی؟
یعنی میخوای بگی شما خودت DVD 9 گیگ God of War 2‌ رو به 5 گیگابایت تبدیل کردی و دادی تو بازار؟

فکر کردی اینجا همه خرن که هرچی دلت خواست بپرونی؟

فکر کردی مثلا خیلی کار مهمی کردی که رفتی نسخه 5 گیگ رو دانلود کردی فروختی به 4 نفر؟

خوبه حتی میدونم لینک دانلود ورژن سالمو کی بهت داد که رفتی دانلود کردی!

واقعا پیش خودت چی فکر میکنی؟
wow :biggrin1:
میشه یکم توضیح بدی بهزاد جان میشه بگی کی به من لینک دانلود داده اونم روز دوم عرضه بازی ؟
فقط امیدوارم طرف توی سایت باشه که بتونی ازش شهادت بگیری روی این حرفت :love:

پس لطف کن اسمشو بگو خودت بعدم بگو بیاد بنویسه ولی به یه شرط !
اگه حرفت درست نبود مدیریت رو میزاری کنار .اگر هم من دروغ گفته بودم تو آزادی از ip منو بن کنی که دیگه توسایت نتونم بیام قبوله؟
مرد و حرفش

پس لطف کن اسمشو بگو خودت بعدم بگو بیاد بنویسه ولی به یه شرط !
اگه حرفت درست نبود مدیریت رو میزاری کنار .اگر هم من دروغ گفته بودم تو آزادی از ip منو بن کنی که دیگه توسایت نتونم بیام قبوله؟
مرد و حرفش
فکر می کنم بهزاد منظورش من بودم. چون اولین لینک سالم از ورژن DVD5 بازی gow2 که اومد توی اینترنت رو یادمه داشتیم با تلفن صحبت می کردیم که من از شما dvd9 رو خریده بودم که کار نمی کرد به شما دادم که بهش یه نگاهی بندازی چون تا قبل از اون تمام ورژنهای dvd5ی که موجود بودن خراب بودن و در اون پل گیر می کردن. تقریبا 3 روز (درست یادم نیست) بعد از ریلیز gow2 این لینک اومد که همه از اون استفاده کردن بعدا و مال demonoid هم بود.

اشکان جان احیاناَ یادت نیست من قبلش بهت گفتم خودم انجامش دادم و گفتی یه نگاهی بهش بنداز ممکنه اونم درست باشه درست همون روزی که برات 9 رو فرستادم . خاطرت هست ؟
که بهت گفتم نمیتونم بهت 5 بدم !!! درست سر اولین dvd9 که ازم گرفتی و گفتی بعداَ یه patch براش اومده toxic یادته من هنوز ایمیلتم دارم.

اشکان جان احیاناَ یادت نیست من قبلش بهت گفتم خودم انجامش دادم و گفتی یه نگاهی بهش بنداز ممکنه اونم درست باشه درست همون روزی که برات 9 رو فرستادم . خاطرت هست ؟
که بهت گفتم نمیتونم بهت بدم !!!
والا من که تو این بحث اصلا نبودم. این جریان gow رو هم که اصلا نمی دونم ربطش به این تاپیک و این بحث چی هست رو همین الان دیدم که بهزاد در موردش نوشته بود. در مورد مکالمه اون روز هم که دقیق یادم نمیاد چی گفتیم برای همین صحبتی نمی کنم تا یه وقت خدای نکرده دروغ یا سو تفاهمی پیش نیاد. در مورد اینکه شما خودت dvd5 رو ساختی فکر کنم اشاره کرده بودی تو صحبت ولی تا جایی که یادمه خود شما هم می گفتی که این بازی برای بعضی ها گیر می کنه ولی مثلا برای خودم (منطور شما) هیچ مشکلی نداشت روی کنسولم. این لینک dvd5 رو هم سر جریان toxic بود که باعث می شد بازی های dvd9 روی این ps2slim ها اجرا شن صحبت کردیم در موردش که بعدش گفتم انگار یه لینک اومده از dvd5 که همه تایید کردن که سالمه.

بهتره کلا این بحث ها رو بیخیال شیم. چون فکر نمی کنم صورت خوبی داشته باشه اصلا، این موضوع هم چون یکم جنبه خصوصی داره به نظرم اشتباه هست که اینجا مطرح بشه.

اشکان جان من خیلی دوست دارم چون خیلی منطقی هستی .
حالا برای اطمینان از حرفام بهتون یه چیزیو می گم که فقط خودت بری ببینی بعد باهم حرف میزنیم راجبش که به بهزاد جانم بگی.
توی dvd9 دوتا فایل به اسم pak1 و pak2 هستش و اون دیسکی که گیر می کنه فقط pak1 رو داره که با pak1 dvd9 یکی هستش دیگه خودت فکر کنم متوجه بشی منظورم چیه یعنی نصف بازی هستش.
اگه خواستی برات بایت به بایتش رو توضیح میدم که به بهزاد جان و بقیه دوستان هم بگی و اینم بگم در نسخه ای که من درست کردم هیچ کدام از دموهای بازی حذف نشده بودن ولی نسخه ها ی دیگه همه بخاطر دستورالعمل کلی و هماهنگی toc حذف شده بودن .;)
اگه یادت باشه خیلی راجب نحوه پیشرفت کار بهت می گفتم همون روزهای اول!!!
در کل بخاطر شما منم هیچی نمی گم فکر کنم اونچیزی که باید معلوم میشده شده و اصلاَ این بحثها جز تفرقه چیز دیگه ای نداره;)
از بهزاد جانم اگه ناراحت شد عذر می خوام
باتشکر از همه

ببین من شنیدم که بلوری 4 لایه به این صورت هستش که 2 لایه در یک طرف بلوری ، و 2 لایه دیگر در طرف دیگر بلوری هستش. یعنی تکنولوژی در واقع همون دو لایه است ولی در دو طرف دیسک ، که مجموعا میشه 4 لایه.

من روی این قضیه هم یک تحقیقی کردم و اینم جوابش که میگه تولید دیسک های دو طرفه یا Dual Sided هم فعلا روی بلوری به صرفه و امکان پذیر نیست :
When the BD standard was first established, it was decided that the Blu-ray Disc would use a single-side recording surface. The DVD standard uses discs with recording surfaces on both sides (called double-side discs). However, double-side discs have some problems, like having to turn the disc over after reading one side. It's also not practical from a cost perspective to make extremely thin, 0.1-mm cover layers on both sides.

این حرف بالا از خود پاناسونیک هست که میگه دیسک های دوطرفه یا Dual Sided اصلا توی spec بلوری نیستن و به یک سری دلایل از جمله cost بیشتر برای تولید و practical نبودن این نوع دیسک ها برای بلوری تولید نمیشه پس تولید دیسک های یا دو طرفه فعلا برای بلوری ممکن هم نیست.

اینم سایت خود پاناسونیک برین چک کنین

شما بالاخره میخوای سوال های مارو به صورت علمی جواب بدی یا نه؟
چی شد پس:-".
از قدیم میگن: خوش خوردن شفتالو... پس دادن بد داره ;). شما نمیخوای جواب اشکان رو بدی :).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or