میدونی بحث با شما منو یاد چی میندازه ؟
یه پروفسوری توی یکی از این شرکتهای استمپری یه ابتکاری کرده بود ورداشته بود یه لایه از dvd5 کم کرده بود که به خیال خودش مصرف مواد رو کم کنه بعد قبلش برای من آوردن نمونه تولیدش رو گفتن نظرت چیه اینم بگم مال شرکتهای رقیب بود . میدونی من چی گفتم بشدت خندم گرفت گفتم شما تاحالا فکر کردید اون لایه ایی که برداشتین چی بوده ، تاحالا فکر کردین طرف برای چی اون لایه رو گذاشته تا حالا فکر کردین چرا قطر هر دیسک باید انقدر باشه نه بیشتر نه کمتر (شاید چون پلیرها انقدری می خونن) به هر حال اونا اون موقع حرف منو نفهمیدن و نتیجشم دیسکهایی بود که بسیار انعطاف پذیر بود و درون دستگاه هم صدای بدی میداد و هم درحال چرخش به لنز فشار میاورد فکرکنم بچه هایی که از بازار دیسکهای ps2 می گیرن نمونه هاشو دیده باشن اگه دیدی لطفاَ نظرتون رو بگید . الانم بحث من با شما شده یه چیزی تو اون مایه ها پس بیفایده هستش منم حقیقتش وقت اینکه پستهای به این طولانی رو بخونم رو ندارم فقط میتونم بگم دستت درد نکنه بزار ما دیسکمون رو تولید کنیم شماهم عکسهاتو ببین .
شما که این همه اکسپرت هستی در زمینه دیسک های اپتیکال در حالی که اطلاعاتی هم که میدی همش غلطه بد نیست که فرمت خودتو اصلا طراحی کنی صد تاlayer هم بزار روش که هممون استفاده کنیم. همونطور که گفتم شما حتما به پاناسونیک نامه بزن و بگو چجوری مشکلاتو حل کنن چون شما مشکلاتی که مهندس های اونا سرش موندنو ظاهرا توی کارخونه خودت که داره شبو روز بلوری دولایه تولید میکنه حل کردی....
در ضمن من نمیدونم چرا وقتی خود سونی هم میگه بایه آپدیت ps3 میتونه دیسکهای 4 لایه رو بخونه شما اصرار داری بگی نمی خونه شایدم شما درایوهاشونو طراحای کرد
سونی همچین حرفی نزده. طراح این دیسک ها هیتاچی هست و ربطی به سونی ندارن. اینم announcement خود که هیتاچی داد :
Well, there is a catch. All Blu-ray players would have to have their optical heads tweaked a little bit, but it's something that can be worked out in a firmware update. No word on a release for the discs, but as soon as they finish stabilizing the signal quality, we'll hear an announcement of some kind.
پس خودشونم صد در صد قولشو ندادن اما شما ظاهرا کاسه داغ تر از اشی و کاملا خبر داری که همه چی امنو امانه. شاید هیتاچی اومد پیش شما و به همراه شما این دیسکو طراحی کرده....
شما که این همه سنگ 100GB رو به سینه میزنی و ادعا داری توی اپتیکال دیسک توضیح بده چرا حتما این دیسک compatible هستن با همه درایو های موجود بلوری در PS3 و پلیر ها
شما میگی دیسک 100GB از دولایه نفعش بیشتره. چطور دیسکی که تا الان تولید نشده و شما اصلا خبر نداری که شرایط ساختش چطوریه میگی از دولایه هزینش کمتره؟
ه نکته رم بگم چون قبلاَ نگفتم نمیدونم چجوری دیسک بلور ری رو با حافظه های دیگه مقایسه می کنی
اخه خسته نمیشی این همه چرتو پرت میگی اخه؟
اگه سواد فارسی داری (که امیدوارم تا یک حدی داشته باشی) و دوساعت پست منو وقت بزاری و کامل بخونی (دوساعت که کامل بفهمی چی نوشتم) من اشاره کردم امروزه اپتیکال درایو نقش مهمی که در گزشته برای جابجایی اطلاعات داشت رو نداره و روز به روز استفاده از فلش و هارد های اکسترنال داره بیشتر میشه. و امکانات و advantage هایی که این حافظه ها دارن به مراتب بیشتر از اپتیکال دیسک هست. به جای خوشمزگی اگه یک ذره خوندنتو بهتر کنی ضرری نداره برات.
شما لاید هنوز توی هفت سال پیش زندگی میکنی که CD-RW برات مهم حساب میشه.
.میدونی کارت مثل چیه عین این میمونه که مردم بیان برای رایت فیلم از dvd9 استفاده کنن ولی در حای که با صرف هزینه کمتر میتونن دوتا dvd5 بگیرن پس نیازی به dvd9 نیست درسته
مشکال دیگه ایی هم که داری اینه که از DVD-authoring هم چیزی نمیدونی. فیلمی که روی DVD-9 هست رو اگه بخوای به دو تا DVD-5 تقسیم میکنی همه menu و authoring دیسک رو به هم میریزی و خیلی وقتا دیسک هایی تولید میکنی که نه flag درست حسابی فایل هاشون شده و نه درست کار میکنن.
تنها طوری که میشه DVD-9 رو به DVD-5 تبدیل کرد بدون از بین بردن authoring دیسک پایین اوردن کیفیت فیلم هست که باعث میشه کیفیت فیلم بیاد پایین.
ولی یادت باشه همون 360 شما که باهاش کلی حال می کنی 9 میخونه نه دوتا 5 .هر چند مهنی حرفمو نمی فهمی پس بیخیالش .
:laughing::laughing:
حالا کدوم بازی های هست که میتونهDVD-5 روی جا بشه؟
بعد چرا حرف منو درست نقل قول نمیکنی؟ گزاشتن دو تا دیسک چه ربطی به BD50 و BD100 داره ؟ خودت میدونی چی میگی؟ انتظار داری مایکروسافت بیاد بازیهاشو روی دیسک های 4.7GB بده در حالی که رقیبش میتونه روی دیسک های 25GB بده؟
خودت میفهمی اصلا چی رو به چی ربط میدی؟
منم دیگه پست نمیدم تو این قسمت شاید بری پست اول رو بخونی ببینی اصلاَ بحث راجب چی بوده تو تاپی
شما قبل پست دادن اول باید یکم بری اطلاعاتتو بیشتر کنی بعد این همه ادعا کنی
شما هیچکدوم (و هیچکدوم) از سوال های منو به صورت علمی جواب ندادی. دلیل برات از insider ها اوردم قبول نمیکنی.. حرف خود سونی رو میگم قبول نمیکنی.. شما که اصلا نمیتونی دو تا سوال رو جواب بدی و هی کارخونه کارخونه میکنی برای چی باز این همه ادعا میکنی و misinformation پخش میکنی؟
جواب سوال ها چی شد؟