قبل از هرچیز دوست من من یه نکته رو بهت بگم من اینارو نگفتم که خدایی نکرده توهین به کسی کرده باشم پس خونسردیت رو حفظ کن یکمم آروم تر بنویس چون باور کن من خیلی از کلماتت رو باید حدس میزدم چی نوشتی .
در مورد خونسردی بگم که من نمیدونم انتظار شما چیه لاید من باید سه کیلو اسمایلی توی پستم بزارم و ده تا قربون صدقه برم شه شما فکر کنی من خونسردم؟
در مورد تولید و این چیزا من کارم هستش و اگر شما میری مطالبیو می خونی و میزاری من تجربه عملی دارم چون خودمون تولید می کنیم . در مورد اینکه گفتم dvd معمولی اینجوری هستن بخاطر حرف خودت بود که گفتی چرا dvd9 گرونتره منم خواستم بهت بگم که علت گرونی ربطی به سختی کار نداره مربوط به اقتصاد کار میشه
اگه شما کارت اینه متاسفانه هیچ کدوم از سوال های منو به صورت علمی جواب ندادی در حالی که هی میگی کارته. شما به جای این که به من بگی این کارته به صورت علمی و واضح توضیح بده چرا و چگونه نظر شما درسته نه هی بگی من کارمه. DVD-9 هم توی ساخت مواد بیشتری از DVD-5 میخواد اینو دیگه به هر کی بگی واضحه شما اگه متریال بیشتر نزاری اون پیت های اضافه رو کجا میخوای اضافه کنی؟
برای این که این قضیه واضح تر میشه عکس زیر رو از طرف خود سونی میزارم که نحوه تولید دولایه رو نشون میده.
همینطور که از عکس واضحه این دیسک مواد بیشتری برای تولید میخواد نسبت به تولید DVD های تک لایه شما لابد جادوگری از مواد کمتر استفاده میکنی و پیت های بیشتری روی دیسک میگیری! خود سونی میگه مواد لازم برای تولید این دیسک بیشتر از تک لایست بد شما میگی فرقی نداره؟ اصلا عقل ادم میگه وقتی دو تا لایه رو با طوری باید به هم بچسبونی که reflectivity لایه دوم هم از بین نره معلومه که مواد بیشتر باید استفاده کنی وyield تولید میاد پایین. این دیگه یک دودو تا چارتای سادست که شما میخوای هی بپیچونیش!
در ضمن برای دفعه هزارم تولید بلوری با DVD خیلی فرق داره و اصلا قابل مقایسه نیست. بلوری مثل سیدی از thick substrate استفاده میکنه ولی محل رکوردینگ رو اورده 0.1mm زیر که برای همین مجبوره از coating استفاده کنی. این ساختار به همراه نحوه گزاشتن asymmetric باعث میشه تولید بلوری یه چیز دیگه ایی باشه. همین coating برای اینکه ببینی روی yield اثر میزاره بد نیست حرف این insider رو ببینی :
You are correct. GB allocation is one of the factors in disc yields on BD due to the spin coating. You can get close to 50GB and 25 GB on a single layer, but you risk lower yields by doing this. (from what I've been told).
باز شما میخوای DVD رو مثال بزنی حداقل با HD DVD مثال بزن که تقریبا تولیدش با DVD یکی هست. و البته همین شباهت زیاد با DVD هست که موجب میشه فقط سه برابر حجمش از DVD بیشتر باشه در حالی که بلوری با استفاده از خصوصیت رکوردینگ 0.1mm این مقدار رو به پنج برابر برسونه! باز شما بیا بگو من خودم این کارم. من یک سوال از شما پرسیدم که شما جواب ندادی. شما تا حالا خودت بلوری های دولایه تولید کردی که با این همه اطمینان نظر میدی دربارشون؟ اون insider های سایت avs که صد برابر منو شما credibility دارن بارها این مسایل رو به صورت علمی توضیح دادن بعد شما بدون اینکه مدرکی داشته باشی و اصلا یک دونه بلوری دولایه replicate کرده باشی میای میگی همه حرفاشون اشتباهه!
در مورد سختی تولید DVD دولایه هم بهتره مراجعه کنی به کتاب DVD Demystified صفحه 2-22 که توضیح میده چجوری سال 1999 هنوز yield تولید برای DVD های دولایه حدود30% بود (در حالی که ساخت DVD از بلوری راحت تره) و چجوری مجبور شدن ریلیز تایتانیک رو عقب بندازن که های دولایه بتونن به حد کافی تولید شن. همچنین به صورت واضحی توضیح میده که چرا replicate کردن دیسک های دولایه از تک لایه سخت تره و مواد بیشتری میخواد. اگه خیلی مشتاقی این کتابو بگیر و بخون
ممکنه تولید DVD دولایه بعد از ده سالن که اینprocess به صورت streamline شده برای استدیو انچنان هزینه نداشته باشه نسبت به اوایل اما همچنان تولید یک DVD-9 از DVD-5 مواد بیشتری میخواد. و بعد از 10 سال اگه اینقدر ساده بود DVD بالاتر از دولایه هم اومده بودن.
در مورد هزینه هاشم شما داری بصورت آزمایشی برآورد می کنی نه تولید در سطح بالا ، در تولید همه اینکارا رو دستگاه استمپرسازی انجام میده و بیشترین هزینه پای مواد اولیه هست
از کی تا حالا Sony DADC دیگه شده ازمایشگاه و lab؟ خودش اومده میگه yield تولید بلوری های دولایه در حدود 75% هستش (و الیته سونی به عنوان ساپورتر بلوری اعداد رو طوری میگه که به نفعش باشه و نمیگه معیار yield گرفتنش چطوریه) بعد شما میگی سونی هم درباره بلوری داره دروغ میگه؟ جالبه دیگه ندیدیم کسی Sony DADC رو بگه ازمایشگاه که شما گفتی!
نمیدونم منظورم رو متوجه میشی یا نه
متاسفانه منظوری نداری که بخوام متوجه شم!....
درکل مطمئن باش اگه براشون به صرفه تر نبود dvd چند لای
مگه بیشتر از دولایه هم اومده؟ کجا استفاده میشه بگیم مام بریم بخریم :laughing::laughing:
ا بلو ری هیچوقت نمی گفتن bddl استفاده می خوایم بکنیم می گفتن دوتا تک لایه استفاده می کنیم
اقا اینقدر جک نگو. بلوری اگه میخواست دولایه نداشته باشه الان حجمش ازHD DVD هم که کمتر بود :laughing::laughing:
و اینکه تعداد لایه ها بیشتر بشه قطر دیسک شما هیچ وقت 4 یا هشت برابر نمیشه
حالا متوجه شدم خودتم نمیدونی چی میگی. من کی گفتم قطر دیسک جهار برابر میشه؟ :laughing::laughing:
حالت خوبه شما ؟
اون تیکه پست من که گفتم قطر چهار برابر میشه رو نقل قول کن!
بینهایت :laughing:
شما داری سختی کارو می گی من دارم هزیته نهایی تولید رو می گم مطمئن باش تولید چند لایه خیلی به صرفه تر از یک لایه هستش فقط قیمت دستگاه اولیه هستش که فرق می کنه که اونم برای شرکتی که بخواد اینکارو بکنه مطمئن باش چیزی حساب نمیشه اونم سو
شما چون درجه چرتو پرت رسوندن رو به جایی رسوندی که ادم نمیدونه چی بگه من میرم پست زیر از یکی از insider های avs رو نقل میکنم :
Technicolor is their fabricator of choice and they (as of this summer) couldn't do BD50 discs with any type of consistency in regard to yields, so Paramount's discs were being made by Sony DADC.
There is a way to tell where a disc was made by the fabricator based upon the serial number on the inner ring of the disc, but I need to find out if I can share this information in public or not before I disclose how to read the discs. Needless to say, I went through over 100 BD50 discs and only 6 were made by Cinram (Warner Discs) and all the rest were made by Sony DADC (Disney, Sony, FOX, Paramount and Warner discs). While I don't own every single BD50 disc that has been manufactured, sampling over 25% of total releases was a pretty big sample of discs and I think it is quite telling that Sony DADC has been manufacturing a vast majority of the discs for the format.
Since only about 3.5 million discs have been sold on the format, one facility can certainly handle this amount of discs over the span of 12 months, but why aren't Panasonic, Technicolor and Cinram getting more involved with BD50 production?
جالبه پاناسونیک که خودش طراح بلوری هست نمیتونه به مقدار کافی تولید کنه بلوری دولایه.Technicolor هم مجبوره بده بقیه براش replicate کنن چون خودش نمیتونه هنوز به طور کافی بلوری دولایه تولید کنه. این وسط سونی میمونه که اونم خودش اعتراف میکنه زیر 80% درصده. و البته شما که خودت ظاهرا بلوری رو شخصا طراحی کردی و میدونی چی به چیه. من به شما پیشنهاد میکنم حتما به پاناسونیک نامه بزن و بگو چجوری بردارن دولایه رو با مواد کمتر از تک لایه درست بکنن. نظر به اینکه همچین چیزی از نظر فیزیکی اصلا امکان نداره احتمالا پول خوبی به شما میدن. و البته چیزی که هنوز بعد از چهار سال مهندس های سونی و پاناسونیک توی ازمایشگا های مختلف نتونستن به قدر کافی بهینه کنن شما به این راحتی حل کردی توی خونه بدون هیچ ابزاری واقعا جای تعجب داره....
من یه نکته رم اضافه کنم شاید تا الان نخونده باشه کسی ولی خیلی وقت پیش من در جایی خوندم که در محیط آزمایشگاهی درست مقدارش رو یادم نیست یا 5 بود یا 50 ، که در کل من کمتره رو می گم در محیط آزمایشگاهی تونسته بودن بلوری 5 ترابایتی درست کنن (البته فکر کنم 50 بود).
خوب حالا شما چون ایقدر ادعا داری سوال های زیر رو بدونه دبه کردن و علمی جوا بده :
)چرا هنوز بعد از چهارسال هنوز تولید بلوری های دولایه اینقدر پایینه؟ غیر از خونه شما جای دیگه ایی هم هست که بلوری دولایه رو با مواد کمتر و بهتر از سینگل لیر تولید کنن ؟ :laughing::laughing:
سوال دوم رو حالا نمیخواد جواب بدی چون درست نیست اسرار این موفقیت رو اینجا بگی اما جواب سوال اول رو علمی بده!
)کتاب DVD Demystified قسمتی که درباره بلوری هست توضیح میده که چطور بلوری Error correction خیلی قوی داره. شما توضیح بده چطوری این میتونه کافی باشه برای رفتن به لیر های بالاتر؟
)اگر زدن لایه های زیاد روی دیسک های اپتیکال اینقدر پشمی و راحته چرا DVD بیشتر از دولایه نزدن روش؟ لابد دلشون نمیخواست؟ شما که از نظرتون گزاشتن layer تازه هزینه رو هم پایین میاره :laughing::laughing: چرا DVD پس سر دولایه مونده؟
)چرا شما میگی حرف سونی غلطه؟ خود سونی میگه تولید دولایه در این مقداره و از تک لایه کمتره و تولیدش هم سخت تره. یعنی به نظر شما حرف شما از خود سونی که این همه روی فرمت وقت گزاشته صحیح تره؟
) اگه زدن لیر های بالاتر اینقدر راحته چراHD DVD سر triple layer مونده؟ HD DVD که تازه از replication دیویدی استفاده میکنه و تولیشد راحت تره چرا این همه مشکل دارن سر تولید دیسک های سه لایه؟ اصلا اونا چرا دیسک های چهار لایه نمیسازن؟ از نظر شما که هرچی لایه بالاتر باشه تولید راحت تره :laughing::laughing:
)راستی چرا سیدی رو هیچوقت به صورت multi layer نزدن؟ درحالی که prototype های سیدی های دولایه هم تولید شده بود هیچوقت مارکت نشده. دلیلش چیه؟
)شما چطور صد در صد مطمینی که درایو همه بلوری پلیر هایی که اومده تا الان حتما میتونن این دیسک هارو بخونن؟ توضیح بده چه مشخصات این درایو ها باعث میشه که شما به راحتی به این نتیجه برسی. و البته وقتی هنوز درایو های توشیبا معلوم نیست میتونن TL رو بخونن چطور خوندن چهار لایه برای درایو در حالی کهreflectivity کمتر و کمتر میشه راحت تره؟
اگه شما بحث علمی داری و چیزی داری برای گفتن که بکو اگرم نه که بیخیال. کسی که خودش بیاد این تاپیک رو بخونه و یکم تحقیق کنه میفهمه چی به چیه. من که دیگه حوصله ندارم بیام این حرفاره صد دفعه تکرار کنم....
در مورد بلو ری هم من نمی خواستم بگم چون به هیچ عنوان این اجازه رو به خودم نمیدم که یه سری نامه های شرکت رو بخاطر اثبات این چیزا بیارم توی سایت فقط اینو بهتون بگم که به شرکت ما شرکتهایی که فروشنده دستگاهای استمپری هستن یه لیستی این سری دادن که من خودم کف کرده بودم و اصلاَ با اطلاعات توی اینترنت همخونی نداشت
خوبه شما به این اطلاعات دسترسی داری چون ازAmir Majidimehr که توی مایکروسافت vice president هست تا paidgeek که توی Sony Pictures هست تا insider خود شرکت Technicolor که توی avs هست و HD DVD/BD رو replicate میکنه به این اطلاعات دسترسی ندارن!
می گفتن دوتا تک لایه استفاده می کنیم
شما ظاهرا از business هم چیزی نمیدونی. این حرف شما مثل اینه چون ورژن های LOTR: extended edition روی یک DVD دولایه جا نشدن به جای اینکه برن از دو تا دیسک استفاده کنن میرفتن از اول یک دیسک چهار لایه اختراع کنن که روش جا شه و گلی هزینه الکی بکنن!
Sopranos هم که روی BD و HD DVD اومده روی چهارتا تا دیسک هست درحالی که وارنر اگه میخواست روی بلوری به صورت دوتا تا دیسک بده! دلیل گزاشتن شش تا دیسک برای مارکتینگ و دادن حس value به مشتری هست.
مثال دیگه شما برو ورژن Superbit فیلم Charlie's Angles رو روی DVD بگیر. DVD اول که فقط movie هست 5.5GB حجمشه و DVD دوم که فقط extras هست حجمش 1GB. چرا سونی برنداشته به جای دو تا دیسک یکی بده در حالی که فضاشو هم داشته؟ گزاشتن extra disc همیشه به علت کم بودن فضا نیست یک دلیل دیگش مارکتینگ هم هست که البته شما باهاش میونه نداری!
من هم اگه پستمو درست بخونی ( که نمیخونی) من گفتم به جای یک دیسک 100GB بیان دو تا دیسک 50GB بدن مجبور نیستن از اول یک دیسکی که تاحالا تولید نشده و معلوم نیست چطوریه شرایطش رو عرضه کنن!