Final Fantasy X HD برای PSVita و PS3 .

Kavigne

کاربر سایت
درود ...
finalfantasyx0914610.jpg

شاید شما هم در جرگه آن دسته از فن های FF باشید که چشم انتظار بازسازی نسخه هفتم ازین سری پر آوازه هستید ، اما خب ، همچنان خبری از آن نیست ؛ در عوض میتوانید نسخه HD از شماره دهم این سری را که در نسل قبل عرضه شد ، دوباره بازی کنید .
در جریان کنفرانس سونی در نمایشگاه TGS ، اسکوئر انیکس این مهم را اعلام کرد ؛ همچنین اعلام شد در آینده ای نه چندان دور ، اخبار و اطلاعات بیشتری ازان میشنوید ، ضمن این که آنها در حال حاضر نیز در حال کار بر روی این عنوان هستند ؛ هنوز مشخص نیست این بازی یک پورت مستقیم از PS2 به PSVita و PS3 است یا اسکوئرانیکس محتوای جدید هم به آن میافزاید .
در هر صورت به شخصه ازین که بهتری نسخه ازین سری را میتوانم دوباری بازی کنم بسیار خرسند هستم .

منبع

---------- نوشته در 11:23 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:20 AM ارسال شده بود ----------

خب اولین کامنت رو خودم میدم ؛ بنظرم FF X بهترین نسخه توی این سری ، و یکی از بهترین بازیهای عمرمه : الان در حال ذوق مرگ شدنم x: :دی...
پ.ن : اون خط آخر خبر با اندکی تحریف هست :دی ! توی خبر اومده "یکی از بهترین بازیهای این سری" که من یکی ـش رو بنا بر سلیقه حذف کردم :دی ...

• Like
Reactions: GENE
درود ...
خب اولین کامنت رو خودم میدم ؛ بنظرم FF X بهترین نسخه توی این سری ، و یکی از بهترین بازیهای عمرمه : الان در حال ذوق مرگ شدنم x: :دی...
پ.ن : اون خط آخر خبر با اندکی تحریف هست :دی ! توی خبر اومده "یکی از بهترین بازیهای این سری" که من یکی ـش رو بنا بر سلیقه حذف کردم :دی ...
اي جانممممم.حداقل بعد اون افتضاح XIII تو اين نسل يه عنوان توپ قديمي رو ميزنيم.
كيوان خبرو خراب كردي آقا.:biggrin1: بهترين عنوان 6 بوده :x

وای چقدر عالی
دوباره میشه شخصیت آرون رو دید با صدای بروس ویلیس شاهکار بود . بهترین کاراکتر کل دنیای بازی .
وقتی با شمشیرش ضربه اخرو میزدو میگفت enough یا farewell
چه جذبه ای داشت واییییی .

• Like
Reactions: Ayuna
ایول!
بهترین نسخه تو سه بعدی های باز سازی نشده، واسه من شماره VIII بود ولی اینم دوست دارم، سی و شیش ساعت رفتم، تموم نمیشد :/

وای چقدر عالی
دوباره میشه شخصیت آرون رو دید با صدای بروس ویلیس شاهکار بود . بهترین کاراکتر کل دنیای بازی .
وقتی با شمشیرش ضربه اخرو میزدو میگفت enough یا farewell
چه جذبه ای داشت واییییی .
در اينكه صدای آرون عالی بود هيچ شكی نيست،ولی ويس اكتورش بروس ويلس نبود،يه بازيگر نه چندان سرشناس تاتر بود كه صدای فوق العاده ای داشت.
ضمنا يادم نمياد اينایی كه گفتيد رو بگه،بيشتر موقع فايت ها می گفت كاری نداره و سخت نيست و اينا.
مثل اینکه ویتا گرفتن واجبب شده....
ای کاش این 7 و 8 رو هم hd کنن و بدن بیرون.
می شه بگيد دقيقا چطوری HD ـشون كنند كه اون گرافيكشون رو تلويزيون ها و مانيتورای امروزی مثل صفحه شطرنج نشه؟
تنها راه بازسازیشون از بيخ و بنه...

• Like
Reactions: Ayuna

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or