Final Fantasy X برای PS3 و PS Vita یک HD remasters نیست ...یک بازسازی کامل است

.:N!MA:.

کاربر سایت
درود ....

final-fantasy-x.jpg

خب این خبر میتونه باعث خوشحالی دوستداران این عنوان بشه ...
کیتاسه میگوید Final Fantasy X برای PS3 و PS Vita یک نسخه بازسازی شده خواهد بود که فعلا در اوایل مراحل ساخته ...در ادامه Yoshinori Kitase میگوید این نسخه ای که قراره برای این دو منتشر بشه یک remasters ه HD از نسخه اورجینال PS2 نیست بلکه یک بازسازی کامل هست ...
این مصاحبه که با مجله ی آلمانی M!Games ترتیب داده شده است ایشون میگن با وجود آنونس شدن بازی در سپتامبر گذشته و در Tokyo Game Show که توسط Shinji Hashimoto صورت گرفت ولی این بازی در مراحل اولیه ی ساخت میباشد ...سایت منبع میگه با اینکه مشخص نیست ایشون چه نقشی در توسعه و ساخت این نسخه دارند حتی با وجود اینکه ایشون تهیه کننده سری اصلی اون برای PS2 بود ....ولی
he will “ensure that the remake of the game will have the same quality as the original
حالا اینکه بازسازی کامل بازی بتونه الگوهای نسخه ارجینال رو حفظ کنه یا نه چیزیه که بعد ها میبینیم ولی این به کنار ...Final Fantasy X امسال دهمین سالگردش هست در حالی که یک دهه پیش در ژاپن و آمریکا در ماه ژوئیه و دسامبر 2001 و همچنین در مه سال 2002 در ازوپا برای کنسول افسانه ای PS2 منتشر شد ...

منبع :

آخرین ویرایش:
آقا دمت گرم بابت خبر خیلی خوشحال شدم باز میتونم با خاطرات گذشته و دوران جوانی که این بازیو با چه ذوقی بازی میکردم کلی حال کنم فقط خدا کنه زود بیاد.چقدر با سکانسهاش حال کردم به خدا تک تک سکانسهاش برام خاطرست :(

من کم کم داره بدم میاد از این ایده ی ریمیک و این حرفا . مث اینه که الان فیلم پدر خوانده بازسازی بشه .
بذارین همون خاطره ی خوب بمونه تو ذهنمون دیگه .
اینجوری آدم دچار دوگانگی میشه . 10 سال دیگه یاد جوونیش و FFX می افته نمیدونه کدومو بیاد بیره خودشو یا ریمیکشو .
من خودم عاشق FFX بودم ولی بیشتر دوست دارم FFX-3 ساخته بشه تا ریمیک از خودش.

من کم کم داره بدم میاد از این ایده ی ریمیک و این حرفا . مث اینه که الان فیلم پدر خوانده بازسازی بشه .
بذارین همون خاطره ی خوب بمونه تو ذهنمون دیگه .
اینجوری آدم دچار دوگانگی میشه . 10 سال دیگه یاد جوونیش و FFX می افته نمیدونه کدومو بیاد بیره خودشو یا ریمیکشو .
من خودم عاشق FFX بودم ولی بیشتر دوست دارم FFX-3 ساخته بشه تا ریمیک از خودش.

منم هم حرف شما رو قبول دارم هم از یه جهت هایی ندارم ایده های این نسل واقعا ته کشیده یا باید نسل عوض شه یا نسل قبل ایده خوب هاش بیاد به این نسل

اقا دمت گرم با این خبر خوبت . سر صبحی روزمو ساختی که هرچی از این بازی می شنوم روحم شاد می شه . یکی از قشنگترین خاطرات کل دوران گیمینگم که امیدوارم با یه remake درست حسابی دوباره اون لحظه ها تکرار شن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or