Final Fantasy VII: Revelation

ogp.jpg
سازنده: اسکوئر انیکس
ناشر: اسکوئر انیکس
سبک: اکشن ار پی جی, اوپن ورلد
پلتفرم: کنسول های نسل 9, سوییچ 2 و pc
تاریخ عرضه: بهار 2027
buster sword.png
"و سرانجام وعده داده شده به حقیقت پیوست.
سفر ما اینجا به پایان میرسه."

شهاب سنگ خراشی بر آسمان سیاره انداخته, نگهبانان غول آسای سیاره در آشوب به پا کردن و آتش جنگ همه جا را فرا گرفته است.
و در حالی که دنیا یک قدم با نابودی فاصله دارد و سفیروث به قدرت های خداگانه نزدیک میشود. کلود استرایف و دوساتانش با کشتی هواییشان آماده نبرد نهایی میشوند.
سرنوشت سیاره در دستان آنها است.

بالاخره قسمت سوم و پایانی سری بازسازی شده فاینال فانتزی 7 با نام رولیشن معرفی شد.
البته اینبار بسیار بزرگ تر و جاه طلبانه تر از ریمیک و ریبرف. چرا که حال پلیر میتواند کلود و دوستانش را با کشتی هوایی سید به هرکجا از نقشه بزرگ
و هرجایی که خواستند با چتر از آن پیاده شوند.
و طبق انتظاری که میرفت وینسنت و سید در این نسخه قابل کنترل هستند. وینسنت هنگام بازی میتواند به حالت هیولای خود درآید که قابل کنترل بوده و سید نیز برای قدر بیشتر میتواند سوار وینستن شود.
اما ویژگی جدید و هیجان انگیز گیم پلی مربوط به سیستم کلاس میشود و از حالا به بعد پلیر میتواند کارایی شخصیت ها به صورت دلخواه عوض کند.
همچنین سیستم جدیدی به نام فیت طراحی ده که به پلیر اجازه شخصی سازی بیشتر و استفاده از لباس های مخصوصی را داده که حرکات و قابلیت های جدید به شخصیت ها میدهد.
به گفته کارگردان رولیشن از آغاز تا پایان قابل تجربه بوده و تا به حال 40 بار به پایان رسانده است.

بهار 2027.
سرنوشت سیاره مشخص خواهد شد. مبارزه نهایی در انتظار شماست.
 
آخرین ویرایش:
تریلرشو دوست نداشتم. فاینال فانتزی باید یه حالت اوپرا طور باشه این خیلی کوچه بازاری بود :D
کلا اسکوئر یکاری کرده هر چی از ffvii می بینم... کرینجم می شه...

بازی که قطعا می ترکونه... از دو نسخه قبلی هم وحشتناک عظیم تر بنظر میاد...

ولی همین آنریل انجین باعث شده قوز بالا قوز بشه حساسیتم به نمایشای FFVII!!!

نمی دونم چجوری بگم، اما اتمسفری این ریمیک منو نگرفته(برخلاف گیمپلی شاهکارش)
یکسری عناوین هستن، فضای تریلر CGشون با خود بازی یکسان هست... ولی بعضیا کلا همه چیزو زیر و رو می کنن!!!

من تریلر معرفی ریمیک رو خیلی دوست داشتم... یک بازطراحی جدید تر و خشن تر بود... عملا اون ویژن می تونست Reimaginedواقعی باشه... نه این سه نسخه ریمیک!!!

شما فقط یکبار دیگه این تریلر معرفی بازی رو ببینید
اما نمی دونم تو فرایند توسعه بازی چه چیزی پیش اومد که خواستن اون حالت گوفی رو نگه دارن!!!

چه بسا این تغییرات باعث می شد بازی تو غرب بیشتر بفروشه!!!!

کلا نمی دونم چرا اسکوئر از این ویژن می ترسه... چه ورسوس چه این تریلر اولیه!!!!(اوایل ff16 هم درست حسابی شروع شد ولی از نیمه دوم این بازی هم زد جاده خاکی:دی)
 
آقا Naoki Hamaguchi کارگردان بازی FF Remake گفته بازی FFVII Revelation شامل ماجراهای Advent Children هم میشود .

بله، Advent Children جزئی از داستان کلی است، اما این که سرانجام ماجراجویی‌های کلاد و گروهش به همان پایان برسد یا به جای دیگری ختم شود، چیزی است که باید خودتان در حین بازی بفهمید.

اما به شما قول می‌دهم که هدف ما این است که همهٔ بخش‌های دنیای بزرگتر ف ف ۷ را در این بازی بگنجانیم. حتماً وقت گذاشتیم تا ارجاع‌های زیادی به آن‌ها بدهیم. پس واقعاً می‌توانید منتظر دیدن این اشاره‌ها به محصولات دیگر این جهان در بازی باشید؛ حتماً هستند، فقط باید ببینید هنگام بازی به چه شکلی ظاهر می‌شوند.
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or