PlayStation Final Fantasy VII remake

سازنده
Square Enix
تاریخ انتشار
April 2020
ناشر
Square Enix
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
106437

Publisher: Square Enix
Developer: Square Enix
Director: Tetsuya Nomura
Producer: Yoshinori Kitase
Writer: Kazushige Nojima
Designer: Tetsuya Nomura
Genre: Japanese Action-Role Playing

106438

106439

106440

Final Fantasy VII Remake E3 trailer

720p - gamersyde

Final Fantasy VII Remake PSX trailer

720p

با تشکر از .Amirone برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول

لطفاً هر اطلاعاتی راجع به بازی که باعث لو رفتن محتویات بازی میشه (داستان، گیم پلی و..) رو داخل تگ اسپویل قرار بدید، در غیر اینصورت با کاربر خاطی برخورد خاهد شد.

Last edited by a moderator:
196254
? اطلاعاتی در مورد Ever Crisis لیک شد.❗این بازی در حقیقت نسخه ارتقاع یافته بازی FF VII Remake است که قرار است برای PS5 و PC منتشر شود.

? این بازی بر روی PS5 در حالت Performance به صورت 60 فریم و با کیفیت 1440P رندر می شود و خروجی بازی 4k خواهد بود. و در صورت فعال سازی ری تریسینگ به فریم ریت به 30 فریم کاهش پیدا خواهد کرد اما رزولوشن تغییری نخواهد کرد. ( این ویژگی مخصوص نسخه PS5 است.)

? بازی به صورت کامل از Dual sense پشتیبانی می کند.

? چپتر 19 و چپتر 8/5 به اسم All dressed up به بازی اظافه خواهند شد.

? یه باس بتل و منطقه جدید به همراه حالت انتخواب باس به بازی اظافه خواهد شد.

? حالت تعویض سریع متریا ، فوتو مود و تروفی های جدید به بازی اظافه خواهد شد

? این بازی در تاریخ دهم آپریل 2021 با قیمت 60 دلار منتشر خواهد شد. همچنین افرادی که این بازی را پیش خرید کنند اسلحه جدید Butterfly edge را برای کلود دریافت خواهند کرد.

https___pbs.twimg.com_media_EvG4VN0XAAczfcz_format=jpg&name=large.jpg

ورژن PS5 :

https___pbs.twimg.com_media_EvG5EzZXMAEMxDX_format=jpg&name=large.jpg https___pbs.twimg.com_media_EvG5DiHXMAMG0dl_format=jpg&name=4096x4096.jpg https___pbs.twimg.com_media_EvG5C6gXIAEvIxy_format=jpg&name=large.jpg https___pbs.twimg.com_media_EvG5B62XUAEihP1_format=jpg&name=4096x4096.jpg

================

https___pbs.twimg.com_media_EvG1HghVEAMb4CR_format=png&name=small.jpg

دهنت سرویس اسکوار ایده بتل رویال رو از کجات در اوردی ؟ :)):)):))

Ever Crisis ولی شدید S*XY میزنه ولی اخه چرا فقط موبایل ؟؟

من فقط نشسته بودم ورژن PC ریمیک تایید بشه نشد که نشد 8-| DLC بازی هم در انحصار PS5 ـه از PS4 خبری نیست LOL

آخرین ویرایش:
View attachment 196364

ورژن PS5 :

View attachment 196360View attachment 196361View attachment 196362View attachment 196363

================

View attachment 196358

دهنت سرویس اسکوار ایده بتل رویال رو از کجات در اوردی ؟ :)):)):))

Ever Crisis ولی شدید S*XY میزنه ولی اخه چرا فقط موبایل ؟؟

من فقط نشسته بودم ورژن PC ریمیک تایید بشه نشد که نشد 8-| DLC بازی هم در انحصار PS5 ـه از PS4 خبری نیست LOL
در مورد خط آخر...
سونی که ژاپن رو کااااامل ول کرده! به نظرت از تنها فرصتی که داره برای هایپ کنسولش تو ژاپن استفاده نمیکنه؟ :-" یه طرف این قضیه اسکوئره، مطمئنم یک طرفشم سونی بوده:-"

• Like
Reactions: Arima Kishou
196383

WTF ؟؟؟!!!
ریمیک 7 نخواستیم، تورو خدا اینو بیارید روی استیم.
چقدر خوب بود این Ever Crisis ، یعنی باور کنیم همه این نسخه ها بدون کم و کاستی درش گنجونده شده؟
من که شک دارم، باید برم بخونم در موردش، دلم میگه کاش این درست باشه[-o<[-o< ولی احتمالا از هر کدوم اتفاقات اصلی داستانها پیگیری میشه.
ولی باز اصلا تو خواب هم نمیدیدم اسکوئر یه روزی همچین کاری کنه:x:x:x

بیارید روی استیم بابا ، اصلا سوییچ که خوراکشه.
موبایل آخه؟؟ :Wallbash:

View attachment 196383

WTF ؟؟؟!!!
ریمیک 7 نخواستیم، تورو خدا اینو بیارید روی استیم.
چقدر خوب بود این Ever Crisis ، یعنی باور کنیم همه این نسخه ها بدون کم و کاستی درش گنجونده شده؟
من که شک دارم، باید برم بخونم در موردش، دلم میگه کاش این درست باشه[-o<[-o< ولی احتمالا از هر کدوم اتفاقات اصلی داستانها پیگیری میشه.
ولی باز اصلا تو خواب هم نمیدیدم اسکوئر یه روزی همچین کاری کنه:x:x:x

بیارید روی استیم بابا ، اصلا سوییچ که خوراکشه.
موبایل آخه؟؟ :Wallbash:

خیلی وقت دلم می خواد بیفور کرایسیس بزنم?

• Smile
Reactions: m.d.makan
فن مید یا اورجینال؟ :D
داش بازیش اورجینال داستانش در مورد سازمان جاسوسی Turks قبل این آوالانچ که برت توش یه آوالانچ دیگه بود که یه دختر توش اندازه سفیروث قویه کلا داستان جالبی داره من که خوشحال شدم این خبرو شنیدم

راستی بچه ها کارگردان پارت دوم هاماگوچی ظاهرا سر تتسویا به خاطر kh و بسته الحاقی جدید ریمیک شلوغ کارگردانی رو داده هاماگوچی این اولین باریه که هاماگوچی کارگردان اصلی میشه خب لامصب میدادیش دست کیتاسه اون باز چندتا بازی کارگردانی کرده

در مورد خط آخر...
سونی که ژاپن رو کااااامل ول کرده! به نظرت از تنها فرصتی که داره برای هایپ کنسولش تو ژاپن استفاده نمیکنه؟ :-" یه طرف این قضیه اسکوئره، مطمئنم یک طرفشم سونی بوده:-"
قرار داد اینا یک ساله بوده (ته یکی از تریلرهای بازی به این قضیه اشاره میشه) احتمال داره بعدن که هایپ معرفی نسخه نسل بعدی خوابید نزدیک ریلیز برا PC هم تایید بشه و همزمان با PS5 عرضه بشه . الان مثلا Kena با اینکه برا PC هم منتشر میشه خود اکانت بازی دیشب حتی یک اشاره کوچیک هم به PC نکرد

196413
مصاحبه فامیتسو با نومورا در رابطه با سه عنوان جدید

پس از ارائه ی سونی، مجله ی فامیتسو با تتسویا نومورا، کارگردان ریمیک فاینال فنتسی 7 و طراح کاراکتر های این بازی مصاحبه ای در رابطه با سه عنوان جدید معرفی شده کرده و در آن در مورد کاراکتر های جدید و پروسه ی ساخت این بازی ها صحبت کرده.

- لینک مصاحبه (ترجمه از Fenrir و Griever)

قرار داد اینا یک ساله بوده (ته یکی از تریلرهای بازی به این قضیه اشاره میشه) احتمال داره بعدن که هایپ معرفی نسخه نسل بعدی خوابید نزدیک ریلیز برا PC هم تایید بشه و همزمان با PS5 عرضه بشه . الان مثلا Kena با اینکه برا PC هم منتشر میشه خود اکانت بازی دیشب حتی یک اشاره کوچیک هم به PC نکرد
آره، لی انتظار داشتم دیشب بعد از کنفرانس تو سایت های خبری بگن مولتی شده، اما خبری نشد که عجیبه!
من که امیدوارم سونی همچنان انحصاری نگه داره، ولی بعیده کلا!

اما در کل فرقی نمیکنه، ژاپنی ها که نمیرن PC ببندن، ولی به خاطر این DLC شاید برن سراغ PS5 :-" این رو PS4 نیمدنه DLCه که مطرحه، نه روی Xbox و PC اومدنش:-"

• Like
Reactions: Arima Kishou
آره، لی انتظار داشتم دیشب بعد از کنفرانس تو سایت های خبری بگن مولتی شده، اما خبری نشد که عجیبه!
من که امیدوارم سونی همچنان انحصاری نگه داره، ولی بعیده کلا!
من دقیق یادم نمیاد ولی مگه توی توضیحات اون تریلر معروف که احمد داره میگه ننوشته بود یک سال بعد از عرضه روی PC میاد بازی؟ اگه همون یه ساله که نزدیکای آپریل باید بیان رسما معرفی کنن نسخه PC رو.

• Like
Reactions: NHM and K I 1 1 E R
من دقیق یادم نمیاد ولی مگه توی توضیحات اون تریلر معروف که احمد داره میگه ننوشته بود یک سال بعد از عرضه روی PC میاد بازی؟ اگه همون یه ساله که نزدیکای آپریل باید بیان رسما معرفی کنن نسخه PC رو.
این انتظار رو داشتیم...تقریبا یک ماه هم بیستر تا آپریل نمونده، ولی خوب احتمالا میزارن همون June با هم بیاد دیگه

• Like
Reactions: BARDI YA and NHM

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or