PlayStation Final Fantasy VII remake

سازنده
Square Enix
تاریخ انتشار
April 2020
ناشر
Square Enix
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
106437

Publisher: Square Enix
Developer: Square Enix
Director: Tetsuya Nomura
Producer: Yoshinori Kitase
Writer: Kazushige Nojima
Designer: Tetsuya Nomura
Genre: Japanese Action-Role Playing

106438

106439

106440

Final Fantasy VII Remake E3 trailer

720p - gamersyde

Final Fantasy VII Remake PSX trailer

720p

با تشکر از .Amirone برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول

لطفاً هر اطلاعاتی راجع به بازی که باعث لو رفتن محتویات بازی میشه (داستان، گیم پلی و..) رو داخل تگ اسپویل قرار بدید، در غیر اینصورت با کاربر خاطی برخورد خاهد شد.

Last edited by a moderator:
View attachment 199498View attachment 199499
یکی از اعتراضات کاربران نسبت به فاینال فانتسی 7 ریمیک تیره شدن پوست سفیروث در این نسخه بود که ظاهرا توی نسخه PS5 این مشکل حل شده و رنگ پوست این کارکتر همانند نسخه انیمیشن نجات کودکان شده.
البته این چیزی که من می بینم تغییر رنگ به پوست مربوط نمی شه و بخاطر نورپردازی بهتره، پس زمینه، مو و هر چیزی که توی صحنست نسبت کنتراست بهتری داره در مقابل نسخه قبلی که مربوط یه نورپردازیه و صرفا به مدل مربوط نمی شه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Reza.zareei
البته این چیزی که من می بینم تغییر رنگ به پوست مربوط نمی شه و بخاطر نورپردازی بهتره، پس زمینه، مو و هر چیزی که توی صحنست نسبت کنتراست بهتری داره در مقابل نسخه قبلی که مربوط یه نورپردازیه و صرفا به مدل مربوط نمی شه
سفیروث بعضی جا ها اصلا انگار سبزه میشه روفوس هم توی جاهای تاریک بود ولی صورتش سفید تر دیده میشد. احتمالا مشکل از همین نور پردازی باشه

• Like
Reactions: .Amirone
خب من تازه بازی رو تموم کردم و بعنوان تازه وارد به سری ( تنها xv رو بازی کردم ) داستان بازی زیبا بود ولی شدیدا گنگه و خیلی جای سوال برای ادم باقی میذاره. با این وجود خیلی با دنیای بازی و شخصیت ها حال کردم. طراحی و تنوع دشمن ها واقعا خوب بود باس فایت ها لذت بخش بودن و فضای صنعتی حاکم به بازی خیلی خوب درش اوردن، مخصوصا با داستانی که روایت میکنه. کلا میگم فقط این گنگ بودن اتفاقات و نقش شخصیت ها یکم اذیت میکرد ، xv هم همین بود البته :D ولی من خیلی حال کردم باهاش. منتظر پارت دوم هستم که حداقل یه جواب درست از دنیای بازی و شخصیت ها بهم بده. یه نکته که البته وجود داره اینه که خیلی از افراد خب از قبل دنبال میکردن دنیای بازی رو و مطمعنا با خیلی از اتفاقات اشنا هستن ولی چیزی که وجود داره اینه که فکر کنم رویکرد سازنده ها به جلب نظر تازه واردها هم هست مخصوصا نسخه xv که شعارشون بود. برای این مورد حداقل باید یه فکری بکنن که ماها که جدید وارد دنیای فاینال فانتزی شدیم حداقل یک پیش‌زمینه ی درستی از دنیای بازی ، نقش شخصیت ها و کلا اتفاقاتی که دنیای بازی ازش تاثیر گرفته داشته باشیم.
مثلا چندتا سوال که برام پیش اومده
زک اخر بازی کی بود
سفیروث چی میخواست
سفیروث و کلود برادرند؟!
کلود سربازه؟ یا تو ازمایشگاه مثل ایریث بوده؟ ازونجایی که سفیروث و کلود هر دوتا به اون جسم ازمایشگاهی مادر میگفتن
دوتا تایم لاین داریم؟
اصلا چرا میخواستن درواقع دستنی رو تغییر بدن؟
والا شالوده ی داستانی روی از بین بردن اون نیروگاه ها بود که درواقع سیاره رو داشت از بین میبرد بعد اخرش هم که نتونستن شینرا اومد جای پرزدنت رو گرفت. بعد جالبه ماکوها رو که اخر از بین نبردن ولی دستنی و ویسپرها رو که شکست دادن بارون اومد که یعنی امید به سیاره برگشت یعنی از اول تقدیر بر این بوده که زمین از بین بره و اینها به جنگ سرنوشت باید میرفتن؟!

آخرین ویرایش:
خب من تازه بازی رو تموم کردم و بعنوان تازه وارد به سری ( تنها xv رو بازی کردم ) داستان بازی زیبا بود ولی شدیدا گنگه و خیلی جای سوال برای ادم باقی میذاره. با این وجود خیلی با دنیای بازی و شخصیت ها حال کردم. طراحی و تنوع دشمن ها واقعا خوب بود باس فایت ها لذت بخش بودن و فضای صنعتی حاکم به بازی خیلی خوب درش اوردن، مخصوصا با داستانی که روایت میکنه. کلا میگم فقط این گنگ بودن اتفاقات و نقش شخصیت ها یکم اذیت میکرد ، xv هم همین بود البته :D ولی من خیلی حال کردم باهاش. منتظر پارت دوم هستم که حداقل یه جواب درست از دنیای بازی و شخصیت ها بهم بده. یه نکته که البته وجود داره اینه که خیلی از افراد خب از قبل دنبال میکردن دنیای بازی رو و مطمعنا با خیلی از اتفاقات اشنا هستن ولی چیزی که وجود داره اینه که فکر کنم رویکرد سازنده ها به جلب نظر تازه واردها هم هست مخصوصا نسخه xv که شعارشون بود. برای این مورد حداقل باید یه فکری بکنن که ماها که جدید وارد دنیای فاینال فانتزی شدیم حداقل یک پیش‌زمینه ی درستی از دنیای بازی ، نقش شخصیت ها و کلا اتفاقاتی که دنیای بازی ازش تاثیر گرفته داشته باشیم.
زک اخر بازی کی بود
سفیروث چی میخواست
سفیروث و کلود برادرند؟!
کلود سربازه؟ یا تو ازمایشگاه مثل ایریث بوده؟ ازونجایی که سفیروث و کلود هر دوتا به اون جسم ازمایشگاهی مادر میگفتن
دوتا تایم لاین داریم؟
والا شالوده ی داستانی روی از بین بردن اون نیروگاه ها بود که درواقع سیاره رو داشت از بین میبرد بعد اخرش هم که نتونستن شینرا اومد جای پرزدنت رو گرفت. بعد جالبه ماکوها رو که اخر از بین نبردن ولی دستنی و ویسپرها رو که شکست دادن بارون اومد که یعنی امید به سیاره برگشت یعنی از اول تقدیر بر این بوده که زمین از بین بره و اینها به جنگ سرنوشت باید میرفتن؟!
بهتر بازی FFvii crisis core رو با شبیه ساز ppsspp بازی کنی به بعضی سوالاتت پاسخ میده سایت یه جوری شده نمی تونه گزینه ی اسپویلر رو پیدا تا بقیشو توظیح بدم ولی crisis core رو حتما بزن سبکش اکشن کیفیتش هم قابل تحمل البته با شبیه ساز کیفیتش بالاتر میره

• Like
Reactions: stanley and NHM
خب گزینه اسپویل رو پیدا کردم کلود توی انیمیشن به ژنوا نمیگه مادر اون به اریث میگه مادر البته علاوه بر سفیروث توی بدن کلود هم ژن های ژنوا وجود داره به همین دلیل کاداج بهش میگه برادر

• Like
Reactions: NHM and stanley
زک اخر بازی کی بود
سفیروث چی میخواست
سفیروث و کلود برادرند؟!
دوتا تایم لاین داریم؟

زک هم‌رزم کلود بوده، توی ریمیک فعلا در همین حد بهش پرداختن و می‌ترسم چیز دیگه‌ای بگم از پارتای بعدی اسپویل بشه.
رابطه کلود و سفیروث رو که باید توی پارتای بعدی بهش بپردازن :D
کلود سربازیه که تحت طرحی با ماکو تقویت شده و باعث شده قوی‌تر بشه و در همین حال، عمرش هم کمتر شه. به این سربازا می‌گن S.O.L.D.I.E.R.
این قضیه دوتا تایم‌لاین هم که به احتمال زیاد وجود داره، یه فرضیه‌ست که بخاطر یه سری تفاوت بین بازی اصلی و ریمیک که مهم‌ترینشون رفتار و حرفای سفیروث، وجود ویسپرا که هر وقت یکی سعی می‌کنه یه کار متفاوتی نسبت به بازی اصلی انجام بده سر و کله‌شون پیدا می‌شه و اون اپیزود نهایی عجیب و غریب ریمیکن، مطرح شده. خلاصه این که تمام این سوالاتت باید توی پارتای بعدی پاسخ داده بشن و اینطور نیست که فقط واسه تو مبهم باشن، از عمد مبهم روایت شدن :D

آخرین ویرایش:
  • Like

زک هم‌رزم کلود بوده، توی ریمیک فعلا در همین حد بهش پرداختن و می‌ترسم چیز دیگه‌ای بگم از پارتای بعدی اسپویل بشه.
کلود سربازیه که تحت طرحی با ماکو تقویت شده و باعث شده قوی‌تر بشه و در همین حال، عمرش هم کمتر شه. به این سربازا می‌گن S.O.L.D.I.E.R.
این قضیه دوتا تایم‌لاین هم که به احتمال زیاد وجود داره، یه فرضیه‌ست که بخاطر یه سری تفاوت بین بازی اصلی و ریمیک که مهم‌ترینشون رفتار و حرفای سفیروث، وجود ویسپرا که هر وقت یکی سعی می‌کنه یه کار متفاوتی نسبت به بازی اصلی انجام بده سر و کله‌شون پیدا می‌شه و اون اپیزود نهایی عجیب و غریب ریمیک، مطرح شده. خلاصه این که تمام این سوالاتت باید توی پارتای بعدی پاسخ داده بشن و اینطور نیست که فقط واسه تو مبهم باشن، از عمد مبهم روایت شدن :D
رابطه ی سفیروث و کلود یجوری بود که انگار از قبل همدیگرو میشناختن اوایل بازی اگه یادت باشه کلود سفیروث رو که دید بهش گفت تو که مرده بودی. بعد یه نکته دیگه اون ادمهایی که رو بازوهاشون شماره بود کیا بودن؟

• Like
Reactions: NHM
رابطه ی سفیروث و کلود یجوری بود که انگار از قبل همدیگرو میشناختن اوایل بازی اگه یادت باشه کلود سفیروث رو که دید بهش گفت تو که مرده بودی. بعد یه نکته دیگه اون ادمهایی که رو بازوهاشون شماره بود کیا بودن؟
خب توی ریمیک صرفا گفته می‌شه که سفیروث یه قهرمان جنگی خیلی بزرگ، معروف و تاثیرگذار بوده و با کلود یه سری قضایایی داره که اگه در طول پارتای بعدی تجربه کنی خیلی بهتره تا این که من اینجا برات اسپویل کنم :D
در کل اگه داستان جذبت کرده، برو سراغ بازی اصلی، Advent Children و Crisis Core. به خصوص بازی اصلی که هنوز هم فوق‌العاده‌ست. داستان ریمیک به احتمال خیلی زیاد عوض بشه و با سرعت لاکپشتی اینا معلوم نیست اصلا پارتای بعدی کی بیان :D

آخرین ویرایش:
  • Like
خب توی ریمیک صرفا گفته می‌شه که سفیروث یه قهرمان جنگی خیلی بزرگ، معروف و تاثیرگذار بوده و با کلود یه سری قضایایی داره که اگه در طول پارتای بعدی تجربه کنی خیلی بهتره تا این که من اینجا برات اسپویل کنم :D
در کل اگه داستان جذبت کرده، برو سراغ بازی اصلی، Advent Children و Crisis Core. به خصوص بازی اصلی که هنوز هم فوق‌العاده‌ست. داستان ریمیک به احتمال خیلی زیاد عوض بشه و با سرعت لاکپشتی اینا معلوم نیست اصلا پارتای بعدی کی بیان :D
مرسی پس همون برام اسپویل نشه بهتره :D. اتفاقا نسخه های کلاسیکش روی گیم پس هست و میخواستم دانلود کنم ولی ویدیو که ازش دیدم سیستم کامبت نوبتی داشت و فکر نکنم با این کنار بیام :D.

• Like
Reactions: NHM and ShahryR

این قضیه دوتا تایم‌لاین هم که به احتمال زیاد وجود داره، یه فرضیه‌ست که بخاطر یه سری تفاوت بین بازی اصلی و ریمیک که مهم‌ترینشون رفتار و حرفای سفیروث، وجود ویسپرا که هر وقت یکی سعی می‌کنه یه کار متفاوتی نسبت به بازی اصلی انجام بده سر و کله‌شون پیدا می‌شه و اون اپیزود نهایی عجیب و غریب ریمیکن، مطرح شده. خلاصه این که تمام این سوالاتت باید توی پارتای بعدی پاسخ داده بشن و اینطور نیست که فقط واسه تو مبهم باشن، از عمد مبهم روایت شدن :D
قضیه تایم لاین تقریبا قطعیه، ویدیوی زیر رو ببین
یه نکته جالب هم که تو کامنت ها دیدم این بود که یکی نوشته بود آخر بازی تو جنگ با سفیروث اگر اریث تو تیمتون باشه و سفیروث بکشتش میگه ah, memories یا یه همچین چیزی ?

مرسی پس همون برام اسپویل نشه بهتره :D. اتفاقا نسخه های کلاسیکش روی گیم پس هست و میخواستم دانلود کنم ولی ویدیو که ازش دیدم سیستم کامبت نوبتی داشت و فکر نکنم با این کنار بیام :D.
حالا نسخه اصلی رو بازی نمیکنی مشکلی نداره چون حوادث نسخه ریمیک برات تازگی پیدا میکنه (در کنار تغییرات) ولی خوب هرجور شده انیمشین Advent Children رو ببین Crisis Core هم اگه تونستی بازی کن نخواستی رو یوتیوب هست بشین تماشاش کن . پایان ریمیک رو اون وقت یـ جور دیگه بهش نگاه میکنی

• Like
۲۰۲۱۰۴۰۶_۱۷۳۵۱۲.jpg ۲۰۲۱۰۴۰۶_۱۷۳۵۱۰.jpg
کاداج به ورژن ژاپنی دیسایدیا اوپرا امنیا اظافه شده و یه بخش داستانی جدید به این بازی در مورد کاداج اظافه شده.

♧ کاداج بعد از اظافه شدن به دیسایدیا با سفیروث ملاقات میکنه و ازش در مورد اینکه مادر کجاست میپرسه.

♧ سفیروث به سوال کاداج می خنده و کاداج آماده ی مبارزه با سفیروث میشه.❗

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or