Final Fantasy VII: Errant Civilization برای PS3 معرفی شد!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Cloud Strife

Loyal Member
بعد از مدت ها درخواست و شایعه در خصوص بازسازی و یا ادامه افسانه FFVII بالاخره SE دست از لجاجت برداشته و شماره دیگری از پروژه FFVII Compilation را برای کنسول PS3 مغرفی کرد!

Final Fantasy VII: Errant Civilization بازگشتی به دوران شکل گیری کمپانی شینرا است که ماجرای به قدرت رسیدن این کمپانی بزرگ را همراه با شخصیت های جدید به نمایش خواهد کشید.

همچنین در این عنوان جدید شخصیت های مشهور سری که البته جوان تر از آن چه که به خاطر داریم هستن نیز حضور خواهند داشت.

Final Fantasy VII: Errant Civilization در سال 2012 به صورت انحصاری برای کنسول PS3 منتشر خواهد شد.

احد بازی رو نگفتم که، نمایشش توی E3 رو گفتم!:دی هرچقدر هم که آشغال باشه توی E3 منفجر میکنه! تتسویا هم که قبلا قولش رو داده بود!

دوستان همین الان این خبر رسید:

یادتون هست تتسویا نومورا گفت یه خبر داره که E3 رو منفجر میکنه و همه گفتن خبر تایید Versus برای 360 هست؟ خوب این خبر در واقع اعلام رسمی این بازی بود که خبرش الان لیک شده!

توی E3 این بازی منفجر میکنه! سبکش دقیقا مثل Versus هست و SE گفته گیمرها میتونن در نقش سفیروث و کلود به صورت اکشن بازی کنن که البته هنوز معلوم نیست این دو تا کرکتر وقتی قراره بچه باشن چجوری قابل بازی هستن؟

نبرد با جنوا هم توی بازی هست و قراره داستان به Orginal Crysis بپردازه.
خبر و اینا که کلا شر و ور ه :دی! تو هم الان واسه خودت حرف میزنی ملت که باقی حرفات رو باور میکنن اینم باور کنن بعد به ریششون بخندی :دی! منتها، حداقل یه حرفی و خالی میبندی قبلش فکر کن :دی! کلود و سفیروث؟ سفیروث N سال بعدش تازه به وجود اومدنش تو DOC مشخص شد :دی! اینم اگه قرار به قضیه جنوا باشه N سال بعدش تازه سفیروث به وجود میاد چه برسه به کلود :دی! یه چی میگی حداقل حواست باشه یکم سازگاری داشته باشه :دی!

آفرین به ماکان همزمان هم April Fool و هم دروغ 13 رو با هم انجام داد و همه هم باور کردن :دی

• Like
Reactions: VahiD_ST
البته به نظرم دادن خبر توی اول آپریل اگه راست باشه باعث می شه خبر یه جورایی سر و صدا هم بکنه!!
اما بازم بعیده الان تایید کنند.می زارند برای e3 تا تایید بشه!!

دیگه مطمئن شدم دروغ آپریل امسال همین بود :d

چه علاقه‌ای به این بازیای جاپونکی دارید شماها نمیدونم
خب باهاشون بزرگ شديم و يه عمر زندگی كرديم كلا:دی
ضمنا از هيچ لحاظ كم و كسری ندارن يه نگاه به FF های PS1 بندازی متوجه می شی.
كلاس JRPG را در حد دنده جنگی پايين نياريد:دی
خبر و اینا که کلا شر و ور ه :biggrin1:! تو هم الان واسه خودت حرف میزنی ملت که باقی حرفات رو باور میکنن اینم باور کنن بعد به ریششون بخندی :biggrin1:! منتها، حداقل یه حرفی و خالی میبندی قبلش فکر کن :biggrin1:! کلود و سفیروث؟ سفیروث N سال بعدش تازه به وجود اومدنش تو DOC مشخص شد :biggrin1:! اینم اگه قرار به قضیه جنوا باشه N سال بعدش تازه سفیروث به وجود میاد چه برسه به کلود :biggrin1:! یه چی میگی حداقل حواست باشه یکم سازگاری داشته باشه :biggrin1:!
گفته شده كلود و زك تو بازی بچه ان خب:دی البته بعيد می دونم همديگه رو ببينن و بايد منتظر باشيم فقط يه اشاراتی بهشون شه...
سفيروث هم كه ازشون بزرگتره تو دوران جوونی به سر می بره و حتما جنسيس و انجيل هم هستن:دی
فكر كن پدر مادر اريس هم تو بازی باشن و مادر اريس هم دقيقا شبيه اريس باشه:دی ديگه چی می شه:دی

خب باهاشون بزرگ شديم و يه عمر زندگی كرديم كلا:دی
ضمنا از هيچ لحاظ كم و كسری ندارن يه نگاه به FF های PS1 بندازی متوجه می شی.
كلاس JRPG را در حد دنده جنگی پايين نياريد:دی

گفته شده كلود و زك تو بازی بچه ان خب:دی البته بعيد می دونم همديگه رو ببينن و بايد منتظر باشيم فقط يه اشاراتی بهشون شه...
سفيروث هم كه ازشون بزرگتره تو دوران جوونی به سر می بره و حتما جنسيس و انجيل هم هستن:دی
فكر كن پدر مادر اريس هم تو بازی باشن و مادر اريس هم دقيقا شبيه اريس باشه:دی ديگه چی می شه:دی
چرا دری وری میگی سهیل :دی؟ شوخیه مگه :دی؟ تو Dirge of Cerberus رو بازی کن، خیلی چیزا دستت میاد. و میفهمی که از نظر زمانی چنین چیزی ممکن نیست :دی. خدایا مارو ببین ساعت 2.30 نصفه شب داریم سره چه خالی بندی ـی بحث میکنیم :دی!

ایداینا :(( اوتسوکوشیی :((... ها :d
فقط خدا کنه خبر واقعی باشه :d ماکان به معنای واقعی آریگاتو گوزایماس :xاگر هم خالی بسته باشی ... (نمیگم :d)
-------------
بسه دیگه بره سراغ 8...
نه دیگه در این جور مواقع شیچی نانا یه ابهت دیگه ای داره :d
---------
ای بگم خدا چیکارت نکنه ماکان ! با کلی امید و آرزو اومدم تو تاپیک خوشحال و شنگول به خاطر دروغت ! :d

آخرین ویرایش:
خدایا مارو ببین ساعت 2.30 نصفه شب داریم سره چه خالی بندی ـی بحث میکنیم :دی!

:d اون که پر واضحه :d
اما جان ممد من خیلی دوست دارم نقش جنسیس و انجیل و بازی کنم :d
دلم برای آنجیل تنگ شده بخاطر کمک به این کلود مرد :-s:-s:d
سفیروث :))

:d اون که پر واضحه :d
اما جان ممد من خیلی دوست دارم نقش جنسیس و انجیل و بازی کنم :d
دلم برای آنجیل تنگ شده بخاطر کمک به این کلود مرد :-s:-s:d
سفیروث :))
جــون :دی؟ انجیل واسه کلود مرد :دی؟ نه آقا اون زک بود که تو Crisis Core بودش :دی. آخه اصلا تصور 3 4 تا Prequel هم مسخرس! اگر حتی از تایم قرار دادن خبر هم بگذریم :دی! تا ناموس گذشته همرو گذاشته دیگه چیو میخواد بذاره :دی؟ عمه ی اریس :دی؟ بسه دیگه بره سراغ 8...

اقا رفته 2 از دوستای بنفش دیگه خودشم آورده نظر بدن فکر کنیم طبیعیه خبر صحت داره گول نخورین :d

جــون :دی؟ انجیل واسه کلود مرد :دی؟ نه آقا اون زک بود که تو Crisis Core بودش :دی. آخه اصلا تصور 3 4 تا Prequel هم مسخرس! اگر حتی از تایم قرار دادن خبر هم بگذریم :دی! تا ناموس گذشته همرو گذاشته دیگه چیو میخواد بذاره :دی؟ عمه ی اریس :دی؟ بسه دیگه بره سراغ 8...

=))=))=)) من که رفتم بخوابم بد سوتی دادم =))=))=)) من با داستان فکر کنم 8 بود داستان یه امپراطور بود خیلی هم قشنگ بود :d

یکی نیست بگه XIII 2 هست VERSUS هست وقتتون زیادی اومده میرین سراغ IP جدید :d

اولین عکس از بازی هم اومد که tetsoya namora در تویتر 3dbrithy گذاشته:

9ddbdb402491.jpg

و نشون میده گرافیک نسل بعدو با موتور crystal tools رو همین نسل خواهند آورد.:d منتظر باشید....

از اونجایی که روز اول April دیگه تموم شد این تاپیک باید بسته بشه. خوش گذشت :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or