Final Fantasy VII : Crisis Core

دوستان به نظرتون نسخه ی ژاپنی بازی رو دانلود کنم یا صبر کنم تا احیایا نسخه ی اروپایی بازی 1 سال دیگه بیاد !
تو این نسخه ی Gameplay بازی شبیه به Devil may cry شده ؟ آیا میشه کاراکتر رو هر جا بخوایم ببریم و هر طور بخوایم ضربه بزنیم ؟

میشه کاراکتر رو به هر جایی انتقال بدی ولی دیگه مثل DMC ازادی عمل زیادی نداری المانهای نقش افرینی تو بازی خیلی زیاده بازی نقش آفرینی real time هست دیگه turn based نیست

میشه کاراکتر رو به هر جایی انتقال بدی ولی دیگه مثل DMC ازادی عمل زیادی نداری المانهای نقش افرینی تو بازی خیلی زیاده بازی نقش آفرینی real time هست دیگه turn based نیست
یعنی فقط تو جنگ ها می تونیم از اسلحه استفاده کنیم ؟ راستی جواب سوالمو ندادیدا !
دوستان به نظرتون نسخه ی ژاپنی بازی رو دانلود کنم یا صبر کنم تا احیایا نسخه ی اروپایی بازی 1 سال دیگه بیاد ؟

اگر اين بازي برات مهمه و ميخواي برات هم جذابيت داشته باشه و هم بفهميش, صبر كن تا انگليسيش بياد !اما اگر عجله داري باريش كن. ولي وقتي زبان انگيليسيش اومد دوباره بازيش كن تا قسمتايه گنگ برات حل بشه!در كل صبر كني بهتره از نظر من

Final Fantasy VLL

دوستان سلام . داشتم تو Emule گشتو گذاری می کردم که یه دفعه دیدم Final Fantasy Vll Eur رو برای PSP داره !:blink:
! حجم بازی هم 959MB است ! یعنی واقعا اروپاییشم اومده :love:
امشب می ذارم دانلود شه تا ببینم خودشه یا نه !:p

959 meg ؟؟؟!!!!
نسخه ژاپني 1گيگ و 660 مگا هست
اين چه طوري حجمش اينقدر كمه؟؟؟؟
شايد دموهاي بازي رو نداره
شايد هم نسخه ps1 هست كه convert شده
چون نسخه مخصوص psp آخرش نوشته crisis core

فکر نکنم که ماله PS1 باشه ! چون بازی هایی که Convert شدن رو PSX-PSP می نویسه !
مگه نسخه ی دیگه ای هم هست که اسمش Final Fantasy Vll باشه و برای کنسول PSP منتشر شده باشه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or