Final Fantasy VII : Crisis Core

:confused: نبود؟؟؟

ببین زیاد نمیشه امیدوار باشی که روش کامل بشه. چون توی فرم انگلیسی amv.org هم خودم راهنمایی می کنم!
جوابم از اومدن ATRAC 3 PLUS منفی بود. بهر حال نظر خودم هم همینه که باید بعد از این چند سال اومده باشه.
پس ممکنه کسی داشته باشه و روش بهتری باشه.
...................................
( متاسفانه برای یک روش کلی در مورد audio وجود داره. بوسیله یک نرم افزار در خود psp دان میشه. اما جالب نیست.)

داستان کامل بازی

دوستان عزیزم من یه تازه واردم و جدیدا psp خریدم! وقبلا هیچ کنسولی نداشتم و تا حالا بازی فاینال فانتزی اصلا بازی نکردم ولی عاشق اینجور بازیهای رومانتیک و انیمیشنی هستم
ولی خب هیچی از داستان سری های فاینال فانتزی نمیدونم!!!!!
اگه خواهش کنم به طور مختصر ولی مفید داستان بازیها رو تا آخرین بازی که همین 7 باشه برام بگین میشه زحمتش رو بکشین؟
میدونم خیلی طولانی میشه ولی اجرتون با امام حسین!!!!!!!
ممنون عزیزان...:blushing:

دوستان عزیزم من یه تازه واردم و جدیدا psp خریدم! وقبلا هیچ کنسولی نداشتم و تا حالا بازی فاینال فانتزی اصلا بازی نکردم ولی عاشق اینجور بازیهای رومانتیک و انیمیشنی هستم
ولی خب هیچی از داستان سری های فاینال فانتزی نمیدونم!!!!!
اگه خواهش کنم به طور مختصر ولی مفید داستان بازیها رو تا آخرین بازی که همین 7 باشه برام بگین میشه زحمتش رو بکشین؟
میدونم خیلی طولانی میشه ولی اجرتون با امام حسین!!!!!!!
ممنون عزیزان...:blushing:
سلام رفیق.
اول یه توضیح کوچولو بدم.
بازیهای فاینال به صورتی هستند که هر شمارش برای خودش مجزا هستش. یعنی مثلا فاینال 7 و 8 هیچ ربطی به هم ندارن و هر کدوم در یه دنیای مخصوص به خودشون اتفاق میافتن.
در ضمن فاینال 7 اخرین فاینال نبوده بلکه تا حالا 13 تا فاینال فانتزی برای کنسولهای مختلف عرضه شده.
یکی از بهترین شماره های فاینال , فاینال فانتزی 7 هستش که پس از موفقیتی که بدست اورد و با توجه به داستان عمیقش سازنده ها رو تحریک کرد تا چند تا زیر بازی ازش بسازند.و در طول چندین سال این بازیها رو ساختند که در واقع همشون یه گوشه هایی از داستان اصلی را روایت میکنن. زمانی که بازیها در اون اتفاق میافتن هم به این صورته:
FF BEFORE CRISIS CORE_1
FF CRISISI CORE_2
FF 7 ORIGINAL_3
4_FF ADVENT CHILDREN
FF DIRGE OF CERBERUS_5
پس در واقع اگه توجه کنی مشخصه که وقایع کرایسیس کور( همین بازی PSP ) قبل از داستان اصلی فاینال 7 اتفاق میافته. پس شما میتونی بدون هیچ مشکلی این بازی رو شروع کنی و به پیش زمینه احتیاجی نداری.:biggrin1:
و اما در مورد داستان ها:
من داستان شماره 8 و 10 رو نوشتم و لینکش توی امضام هست. فعلا میتونی اونها رو بخونی .
این چند وقت هم دارم داستان فاینال 7 رو با همه زیر بازیهاش مینویسم که به محض تموم شدن در اختیار بچه های گل بازیسنتر قرار میدم.:biggrin1:(یه کم تایپش طول میکشه.40 صفحه:eek:)
در خدمتیم.
با تشکر_مهدی.

Someday dreams will be ended

سلام.
من بازی رو خیلی وقته به اتمام رسوندم.
بازی زیبایی بود. جزو بهترین بازیهای psp
1-1209836783.jpg

آقا من یه جا گیر کردم
اریس مثل اینکه یه واگن میخواد که گل بریزه توش.بعد برای این واگن من باید 4 5 تا آیتم جمع کنم.این آیتم ها کجاس؟؟من tool رو فقط پیدا کردم
بازی چرا جلو نمیره...دایرکتور لازارد فرار کرده.من الان اونجام هر چی try میکنم بازی جلو نمیره.ظاهرا این واگن گل رو حتما باید درست کنیم

یه سوال:

توی مرحله ای که با سفیروث مبارزه میکنیم چرا یهو اینقدر زور کلود زیاد شد؟ اونقدر زیاد که سفیروث رو پرت کرد اونور!!!

همش به خاطر یک نفر که من خیلی ازشش بدم می ایدوخیلی آدمه بدی اون بودکه این همه مشکل درست کرده کسی نبود جز پدر سفیروث پفسور هوچو چون اون میدونست یک روزی سفیروث بد میشه ومی اید برای کشتن او برای همین قدرت کلود را زیاد کرد برای همین بود که کلود یکی از سرباز نزدیکه سفیروث به شمار می رفت خیلی ادمه زرنگی بود:love::biggrin1::cool::((

1-اونوقت رابطه ی پروفسور هوجو با Jenova Cells چیه؟

2-زک هم از Jenova Cells ساخته شده؟

3. پروفسور هوجو چجوری میدونست که سفیروث بد میشه؟

4. توی شماره های بعدی کلود از زک قویتر میشه؟

5.
1.FF BEFORE CCRISIS CORE
FF CRISISI CORE_2
FF 7 ORIGINAL_3
4_FF ADVENT CHILDREN
FF DIRGE OF CERBERUS_5

اینا روی چه کنسول هایی عرضه شدن ؟

6.Buster Sword چجوری به کلود میرسه؟
ممنون میشم اگه بهم جواب بدین.

آخرین ویرایش:
چند تا واست می گم:
1-اونوقت رابطه ی پروفسور هوجو با Jenova Cells چیه؟
hojo یکی از چهار پرفسوریی که روی Jenova Cells برای شینرا آزمایشات شیطانی انجام می داده.
2-زک هم از Jenova Cells ساخته شده؟
نه کلود و نه زک از Jenova Cells ساخته نشدن. بلکه تحت آزمایش وحشناک در ادامه قرار گرفتن.
حتی سفیروث هم در نتیجه تزریق مستقیم نبوده بلکه قبلا به مادرش تزریق شده.
3. پروفسور هوجو چجوری میدونست که سفیروث بد میشه؟
چون genesis رو دیده بود. تجربه های قبلی اون با سلول های جنوا هم کم نبودند.

همش به خاطر یک نفر که من خیلی ازشش بدم می ایدوخیلی آدمه بدی اون بودکه این همه مشکل درست کرده کسی نبود جز پدر سفیروث پفسور هوچو چون اون میدونست یک روزی سفیروث بد میشه ومی اید برای کشتن او برای همین قدرت کلود را زیاد کرد برای همین بود که کلود یکی از سرباز نزدیکه سفیروث به شمار می رفت خیلی ادمه زرنگی بود
ولی من فکر می کنم پرفسور hojo بعد از کشته شدن سفیروث به اون و زک ویروس تزریق کرد. اصلا تا اون موقع با کلود کاری نداشت. در اینجا کلود حسابی چشمشو گرفت . حداقل توی last order اینطوریه. قدرت کلود بنظر اینطور نمی یاد. شاید اینو من اشتباه کنم . GENE نظر تو چیه؟

آخرین ویرایش:
ولی من فکر می کنم پرفسور hojo بعد از کشته شدن سفیروث به اون و زک ویروس تزریق کرد
دقیقا همینه.
قبل از کشته شدن ( یا بهتره بگیم ناپدید شدن سفیروث در Life stream ) کلود هیچ نقشی در ازمایشات هوجو نداشت. اما بعد توجه هوجو به او معطوف شد چون سرباز خیلی قدرتمندی بود و با تزریق ژن میتونست اونو به هیولا تبدیل کنه.

البته زک نه. چون اصلا شرط عضویت در Solider همون الوده شدن به ژن جنوا بود. و هوجو میخواست با تزریق این ژن ارتشی نخبه برای شینرا تولید کنه.
مادر سفیروث (مادر اصلی) لوکرسیا بوده که با که با ازمایش هوجو روی فرزند هنوز زاده نشده خود موافقت میکنه و بعد از زایمان هم میمیره.و به همین خاطر سفیروث پیش زمینه قوی ای برای عضویت در سولجر داره.

آخرین ویرایش:
دقیقا همینه.
قبل از کشته شدن ( یا بهتره بگیم ناپدید شدن سفیروث در Life stream ) کلود هیچ نقشی در ازمایشات هوجو نداشت. اما بعد توجه هوجو به او معطوف شد چون سرباز خیلی قدرتمندی بود و با تزریق ژن میتونست اونو به هیولا تبدیل کنه.

نکته بسیار جالب اینه که در ffviicc یعنی همین بازی در لحظه مرگ سفیروث واقعی:
سفیروث شمشیرشو در کلود فرو کرده بود و بعدا کلود از شمیر اون رو بلند کرده و پرتش کرد.

منتهی درانیمیشن last order که دقیقا به کارگردانی و تهیه کنندگی همین گروه هست سفیروث خودش به پایین می پره!

اما این قدرت عجیب کلود موند.....

یه چیزه دیگه آلودگی کلود و زک رو به سلول های جنوا از چشم های دو شخصیت و رنگ سبزش در نزدیک مردمک مشخصه و کلود در ff7 آلوده و ....تا ادامه داستان در ff7ac هم این آلودگی و روندش وجود داره.

1-

5.
1.FF BEFORE CCRISIS CORE
FF CRISISI CORE_2
FF 7 ORIGINAL_3
4_FF ADVENT CHILDREN
FF DIRGE OF CERBERUS_5

اینا روی چه کنسول هایی عرضه شدن ؟

6.Buster Sword چجوری به کلود میرسه؟
ممنون میشم اگه بهم جواب بدین.
5-
1-اولیش که کارتونه که میتونی دانلود کنی
2-این یکی مال پی اس پی است
3-اینم ماله هم پلی 1 وهم رایانه که میتونی دانلود کنی
4- انیمیشن که در هر معازه سی دی فورشی هست البته اگر دانلود کنی اونم به زبانه ژاپنی وزیرنویسه انگلیسی بهتره
5-که ماله پلی 2 هست که میتونی بخری و بازی کنی وحال کنییییی:biggrin1:;)
6-این شمشیر ؟؟؟-زک وکلود به ترتیب من اسمه لولی یادم نیست چون هنوز بازی نکردم متاسفانه:((:((:((:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or