Dark_Anima
کاربر سایت
:confused: نبود؟؟؟
سلام رفیق.دوستان عزیزم من یه تازه واردم و جدیدا psp خریدم! وقبلا هیچ کنسولی نداشتم و تا حالا بازی فاینال فانتزی اصلا بازی نکردم ولی عاشق اینجور بازیهای رومانتیک و انیمیشنی هستم
ولی خب هیچی از داستان سری های فاینال فانتزی نمیدونم!!!!!
اگه خواهش کنم به طور مختصر ولی مفید داستان بازیها رو تا آخرین بازی که همین 7 باشه برام بگین میشه زحمتش رو بکشین؟
میدونم خیلی طولانی میشه ولی اجرتون با امام حسین!!!!!!!
ممنون عزیزان...:blushing:
یه کم تایپش طول میکشه.40 صفحه
)
:biggrin1:

hojo یکی از چهار پرفسوریی که روی Jenova Cells برای شینرا آزمایشات شیطانی انجام می داده.1-اونوقت رابطه ی پروفسور هوجو با Jenova Cells چیه؟
نه کلود و نه زک از Jenova Cells ساخته نشدن. بلکه تحت آزمایش وحشناک در ادامه قرار گرفتن.2-زک هم از Jenova Cells ساخته شده؟
چون genesis رو دیده بود. تجربه های قبلی اون با سلول های جنوا هم کم نبودند.3. پروفسور هوجو چجوری میدونست که سفیروث بد میشه؟
ولی من فکر می کنم پرفسور hojo بعد از کشته شدن سفیروث به اون و زک ویروس تزریق کرد. اصلا تا اون موقع با کلود کاری نداشت. در اینجا کلود حسابی چشمشو گرفت . حداقل توی last order اینطوریه. قدرت کلود بنظر اینطور نمی یاد. شاید اینو من اشتباه کنم . GENE نظر تو چیه؟همش به خاطر یک نفر که من خیلی ازشش بدم می ایدوخیلی آدمه بدی اون بودکه این همه مشکل درست کرده کسی نبود جز پدر سفیروث پفسور هوچو چون اون میدونست یک روزی سفیروث بد میشه ومی اید برای کشتن او برای همین قدرت کلود را زیاد کرد برای همین بود که کلود یکی از سرباز نزدیکه سفیروث به شمار می رفت خیلی ادمه زرنگی بود
دقیقا همینه.ولی من فکر می کنم پرفسور hojo بعد از کشته شدن سفیروث به اون و زک ویروس تزریق کرد
دقیقا همینه.
قبل از کشته شدن ( یا بهتره بگیم ناپدید شدن سفیروث در Life stream ) کلود هیچ نقشی در ازمایشات هوجو نداشت. اما بعد توجه هوجو به او معطوف شد چون سرباز خیلی قدرتمندی بود و با تزریق ژن میتونست اونو به هیولا تبدیل کنه.
5-1-
5.
1.FF BEFORE CCRISIS CORE
FF CRISISI CORE_2
FF 7 ORIGINAL_3
4_FF ADVENT CHILDREN
FF DIRGE OF CERBERUS_5
اینا روی چه کنسول هایی عرضه شدن ؟
6.Buster Sword چجوری به کلود میرسه؟
ممنون میشم اگه بهم جواب بدین.