Final Fantasy Versus 13 برنامه ریزی شده به نظر می رسد

MR.BIG BOSS

کاربر سایت
20130417_final_fantasy_versus_13.jpg

اخبار تویتر Testsuya Nomura کارگردان بازی versus حاکی از آن است که :
شرکت SE دوباره به آشکار کردن اطلاعات Final Fantasy Versus 13 پرداخته و می خواهد دوباره از این بازی پرده برداری کند اما فعلا به خاطر شرایط حساس می خواهد اطلاعات را محفوظ نگه دارد
همه چیز در حال آماده سازی شدن است و در زمان زودی اطلاعاتی از بازی فاش می شود ما در حال آماده سازی کردن اطلاعات بازی هستیم آن ها از تاخیر بازی بسیار ناراحت هستند و از طرفداران بابته صبر زیاد بسیار عذر خواهی کردند هیجان Final Fantasy Versus 13 کاملا از بین رفته و هواداران سرد شدند این بازی هفت سال پیش اعلام شد ولی به دلایل خاصی تا به امروز عرضه نشده
آخرین شایعه این بود که این بازی به Final Fantasy 15 تغییر نام داده و به رهبری ps4 و xbox بعدی در میاد همچنین SE گفت که این بازی بر روی PS4 در E3 به نمایش در خواهد آمد
بدرود
منبع

آخرین ویرایش:
این دو عنوان یعنی AGENT و Versus عنوان های بلند پروازانه ای بودن به نظر من اگه دقت کنید AGENT در سایت اصلی راکستار هنوز وجود داره فوقش اگه میخواستن کنسل کنن براشون کاری نداشته دیگه الان راحت میومدن میگفتن آقا کنسل هستش کسی روی سر اینها اسلحه که نگرفته که نمیتونین این عنوان ها رو کنسل کنن .

پس مشخصه یا به نسل بعد انتقال پیدا کردن یا عنوان های بین نسلی هستن از این دو حالت خارج نیست .

قبلش قرار بوده واسه ps2 بیاد ولی بعدا منتقلش کردن به ps3

تا اونجایی که بنده اطلاع دارم این بازی جر سری Fabula Nova Crystallis بود و این سری هم قرار بود پروژه نسل بعدی ( منظور همین نسل PS3 و 360 ) اسکوار انیکس ببرای سری FF باشه که 3 بازی جدا از هم و با داستان هایی کاملا متفاوت ولی یا محوریت مشابهه بودند . 3 بازی معرفی شده هم اینا بودند :
FF XIII
FF Versus XIII
FF Agito XIII

که اولی شد 3 تا و دومی هم جز از مجهول ترین موارد تاریخ صنعت گیم و سومی هم اطلاع دقیقی ازش ندارم ولی خب فکر کنم عرضه شد .

در کل این بازی کلا برای این نسل بود .

قبلش قرار بوده واسه ps2 بیاد ولی بعدا منتقلش کردن به ps3
مطمعنی؟؟؟

من که به شخصه اگه برا PS10 هم بیاد خوشحال میشم چون اینجوری یعنی بازی بهتر

شما اگه مشتاق نیستین مهم نیست من عاشقشم و همیشه منتظرشم

فقط میخوام ببین تاریخ انتشارش کی هست که برا اونموقع پول برا Ps4 و کالکتور بازی داشته باشم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or