Final Fantasy Type-0

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Trunks

کاربر سایت
ff-type-0-logo.jpg

درود .

شایعه ساخت Final Fantasy Type-0 را به یاد دارید ؟ خب امروز راز این پروژه فاش شد !

بعد از رونمایی Final Fantasy XIII-2 ، اسکوئرانیکس در اقدام غیرمنتظره ای ، نام یکی از عناوین پروژه Fabula Novola Crystalis یعنی Agito را به Type-0 تغییر داد . پس از این به بعد بجای " Agito " بگویید " نمونه صفر " ! این حرکت یکی از بی سابقه ترین اعمال SE در حین دوران بازیسازیش انجام داد و همگان از تغییر نام این بازی به Type-0 متعجب هستند .

Agito قدیم ، Type-0 جدید در تابستان پیش رو عرضه خواهد شد . این در حالی است که Final Fantasy Type-0 در قالب دو UMD تولید خواهد شد .

اما سوال اکثر گیمران کنونی این است که همچنان باید این اثر را جزئی از پروژه FNC به حساب بیاوریم و یا کاملا یک اثر جدید با دنیای شماره سیزدهم ؟

از اونجا که تاپیک درست حسابی برای مرحوم Agito وجود نداشت :دی ، تاپیکش رو به اضافه نام جدیدش زدم . اگر تکراری چیزی بود پاکش کنید .

ممنون خبر خوبی بود اميدوارم بيان برای PS3 هم بدنش بيرون،من كه طاقت ندارم با PSP برمش چون بازیش يكی دو ساعت نيست...
ضمنا فاميتسو به بازی نمره 39/40 داده كه اين نشون می ده خودمون رو بايد برای يه FF درست و حسابی آماده كنيم.

البته ایشون نگفته FF Type 0 رو نسخه ENGـش میاد ، تو صفحه توئیترش گفته یک سال داشته روی یک شخصیت که برای نسخه انگلیسی سری Final Fantasy صدا گزاری میکرده که شایعه شده این بازی هستش

در هر حال امیدوارم شایعه حقیقت داشته باشه...مثل اینکه بعضیا دیگه کاملا" این شایعه رو پذیرفته ن...تو ویکیِ فاینال فانتزی تو قسمت voice cast type-0 که اسم steve blum تو جدول نوشته شده...تو network فاینال فانتزی هم توی این پست:http://www.finalfantasy.net/type0/final-fantasy-type0-localization-hinted-va/ گفتن ...والا من درست نخوندم ولی فکر کنم نوشته بود استیو روی نقش "king" تو یکی از فاینال فانتزی ها داره کار میکنه که فکر میکنن همین type-0 ه...
.......................................................

راستی سن و قد اعضای class zero هم مشخص شد(ببین کار به کجاها کشیده:d)...همه شون 16 یا 17 ساله ن...چند تا نقل قول از ace و seven و jack هم ترجمه کردن به انگلیسی...

چند وقت پیش که تازه کاراکترای type-0 رو معرفی کرده بودن ترتیبشون تو فاینال فانتزی ویکیا به این شکل بود....
1.ace
2.deuce
3.trey
4.cater
5.cinque
6.sice
7.seven
8.eight
9.nine
11.jack
12.queen
13.king
برای من یه سوالی پیش اومد که این وسط پس شماره 10 کیه؟؟؟اول فکر کردم شاید اشتباه شماره ی 10 رو جا انداختن ولی امروز یه شخصیت معرفی شد به اسم tiz که مثل اینکه شماره 10 هستش...اینم صفحه ش:http://finalfantasy.wikia.com/wiki/Tiz
Ff-type-0-tiz-2.jpg

.................................................................................
امروز معلوم شد قضیه استیو بلام شایعه بودن یه ملت بودن سرکار....شرمنده به خاطر اخبار غلط...

خب بالاخره دانلودش تموم شد...>:d<

دو سه ساعتی بازی کردم

فوق العاده است...گیم پلی...گرافیک...موسیقی...از همه مهمتر داستان بازی عالی از آب در اومده...

این سیستم ماموریتی بازی هم خیلی ردیفه...هر کدوم از کاراکتر ها هم سبک خاص مبارزه خودشونو دارن...خیلی خوب از آب در اومدن

شخصیت پردازی هم که کاملاً ژاپنیه....قربونش برم>:d<

زیاد توضیح نمیدم....به پیش نمایش ماکان مراجعه کنید
http://www.bazicenter.com/psp/rpg/Final_Fantasy_Type-0/previews/114

همه چی عالیه...با این FF میشه خاطرات نه چندان خوب XIII رو فراموش کرد...

ماه پیش پرسونا و این ماه هم فاینال...

چند وقته با ذوق و شوق میرم سر کار....PSP تو کیف و باقی ماجراb-)

پ.ن: Uncharted و ول کردم دارم FF بازی میکنم...:d

امیدوارم زودتر Versus هم بدن تا کلاً هر چی خاطره خوب و بد و زشت و سایر مسائل تو این نسل دارم فراموش شه...:d

فروش هفته اولشو نگاه....واقعا" ایول....
472,253 – Final Fantasy Type-0
پس بازی خوبیه....ای خدا چرا انگلیسیش نمیاد بیرون....راستی یه چیزی...
Final Fantasy Type-0 Opening:
http://www.finalfantasy.net/type0/final-fantasy-type0-releases-japan/
با «چیز شکن» یا«چیز پی ان» برین ویدیوی یوتیوب داره «چیزه»

منم بشدت دنبال ورژن انگليسي هستم و واقعا ممنون ميشم اگه كسي اين ورژن رو بزاره دانلود كنيم !!
ديگه ميتونيم از پس زبان انگليسي براحتي بر بيايم اما ديگه ژاپني درك يك كلمه اش هم كار خداست ورگنه همين الان بازي رو دانلود ميكردم !!
حالا بازي اصلا زير نويس انگليسي هم نداره ؟

منم بشدت دنبال ورژن انگليسي هستم و واقعا ممنون ميشم اگه كسي اين ورژن رو بزاره دانلود كنيم !!
ديگه ميتونيم از پس زبان انگليسي براحتي بر بيايم اما ديگه ژاپني درك يك كلمه اش هم كار خداست ورگنه همين الان بازي رو دانلود ميكردم !!
حالا بازي اصلا زير نويس انگليسي هم نداره ؟

بازی زیرنویس انگلیسی نداره...

ورژن انگلیسی هم فعلاً ازش خبری نیست...

یا باید ژاپنی یاد بگیری یا باید صبر ایوب داشته باشی تا ورژن انگلیسی بیاد...:d

--------------------------------------------

این Ace خیلی قویه....یه جورایی مثل باگ میمونه....مخصوصاً Special Attackهاش....زمین و زمان به هم میدوزه...>:d<

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or