FINAL FANTASY TYPE - 0 برای عرضه در ژاپن تاخیر خورد

Gunners Trust

کاربر سایت
درود

Final-Fantasy-Type-0-logo.png

SQUARE ENIX اعلام کرد که بازی FINAL FANTASY TYPE - 0 برای عرضه در ژاپن حدود دو هفته تاخیر خورده است .

این بازی اکشن قرار بود در تاریخ سیزدهم اکتبرماه در دسترس گیمران ژاپنی قرار گیرد ، اما با این تاخیر ، این بازی در تاریخ بیست هفتم اکتبرماه در ژاپن عرضه خواهد شد .

ناشر بازی دلیل این تاخیر را " بهبود یافتن کیفیت بازی " به ما اعلام کرد . لازم به ذکر است که این بازی در ژاپن 7.700 ین قیمت دارد .

TNX GAMEPUR

ببینم خبری از نسخه انگلیسی بازی نشده ؟ حرفی از اینکه کی منتشر میشه نیست ؟ کف کردم اینقدر دموی بازی رو با این ژاپنی بودنش رفتم . نشه مثل Crisis core !!

همون حق شماست اكتيوي‍ژن هر سال 10 تا CoD بكنه تو حلقتون آدم بشيد!:d
به قول دوستان با گذاشتن یه شکلک اخر جملتون هرچی میخواید بار بقیه نکنید :|
با وجود تاکید سایت به گذاشتن احترام به یکدیگه باز هم شما با این صراحت توهین میکنید . وقتی من میگم اتا اشغال فقط نظر خودمه نه کنایه به بقیه ولی وقتی میگی (بکنه تو حلقتون تا ادم شید ) واقعا دارید توهین میکنید . شما خوبه عضوتحریریه هستید و میتونید راحت توهین کنید ولی حالا اگه یکی از ما کاربرا بود معلوم نبود چی میشد . لطفا احترام بذارید .
بگذریم ....
اکتی بیچاره چه گناهی کرده ؟! سالی یه کال اف میده سود هفت هشتا فاینلا فانتزی در میاره :d
ولی قبلا هم گفتم انصافا سری بازی های فاینال فانتزی شماره هاش از موهای سر منو شما هم بیشتره ;;)

بعله بعله... شما درست می گید ;;)
اما ما همچنان منتظر فاینال جون هستیم کی بیاید و ما را اندکی از بی بازی نجات دهد !!!
راستی عرضه ی بازی تو اروپا کیه؟

با وجود تاکید سایت به گذاشتن احترام به یکدیگه باز هم شما با این صراحت توهین میکنید .

کدوم قسمت کامنت من توهین بود؟/:)

شماها هم دیگه جو نگیر نشید! تا یکی خواست یه چیزی بگه سری 10 متر بیانه صادر کنید که وا مصیبتا! وا حسرتا! به من توهین شد! به آرمان های فلانی توهین شد و ...!

فروم جای بحث هست! وقتی شما صاف میای به یکی از بهترین بازی های یک کنسول میگی آشغال باید انتظار این رو داشته باشی که جواب حرفت رو هم بنشوی. هرچند که الان کسی به شما حرف نزد و فقط این خود شما هستی که جنبه شوخی نداری! اگه میخوای هر چی گفتی همه بگن به به و چه چه اصلا اینجا نیا و پست هم نده. وگرنه جنبه شخصیت رو بالا ببر. هرچند از تاریخ عضویتت معلومه یکی از آسیب دیدگان بن ویو ما هستی اینطور جو گیر شدی!:d

الانم اینبار بدن شکلک و شوخی کاملا جدی میگم، اگه فکر میکنی فلان بازی آشغال هست و از سطح شما خیلی پایین تره اصلا توی تاپیک هاش نیا، پست هم نده. من نمیتونم برای تو تعیین تکلیف کنم که چیکار کن، چیکار نکن اما میتونم بهت تضمین بدم اگه یبار دیگه بخوای اینجوری به یه بازی توهین کنی با ادبیات خودت جوابت رو طوری بدم که دیگه سمت ان ترد و تاپیک هم پیدات نشه.

جمع کنید بابا این بازی آشغالی بیش نیست

میدونم
128fs318181.gif

"گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف بو میده"

آقا شوخی بود جدی نگیریدها مخلص همه طرفداراش هم هستیم...

154fs232528.gif

(از ایم اسمایل هم خوشم منظور خاصی نداره)

قیمتش میشه 77 دلار,خیلی گرونه,بیچاره ژاپنیها:d
ببینم خبری از نسخه انگلیسی بازی نشده ؟ حرفی از اینکه کی منتشر میشه نیست ؟ کف کردم اینقدر دموی بازی رو با این ژاپنی بودنش رفتم . نشه مثل Crisis core !!
اخرین بار یه جا خوندم یکی از سران اسکوئر گفته بود ما در مورد عرضه ی این بازی توی غرب خیلی باید با احتیاط عمل کنیم و از این جور حرفا(چون فکر کنم سر قضیه ی pirating یه مقدار دودل شدن):(
واسه همین من احتمال میدم که بازی توی غرب فقط انحصاری ویتا بشه یا به صورت نسخه ی HD واسه PS3 بیاد,چون اینجوری دیگه کسی نمیتونه کپی بازی کنه و مطمئنا با طرفدارایی که این بازی داره فروش میلیونی میکنه!:>
البته اینا همش حدسیات منه;;)

جمع کن این اتا اشغالا رو :))
چه خبره انگار ما باید سالی یه هفت هشتا سری از فاینال فانتزی ببینیم :|
... ! تاسف خوردم که هنوز برای شما این فرهنگ جا نیفتاده که اگر عقاید شخصیتون در تضاد با عقاید دیگران هست لطف کنید و اون رو همچنان شخصی نگهدارید و بیان نکنیدش چون عقاید شما تا زمانی محترمه که توهین به عقاید دیگران نکنه! این بازی هم طرفدارانی داره مثله هر بازی دیگه ای.

اما در مورد تاخیر خوردنش باید بگم که فقط سکوت جوابشون! از این لوس بازیها متنفرم که تا میفهمن یه بازی داره جذاب میشه سریع هی تاخیر میزنن! متاسفم!!

فکر می کنین برای X360 هم بیاد؟!!
نخیر بازی فقط برای PSP هستش. و فوق العاده map بزرگی داره.
چه خبره انگار ما باید سالی یه هفت هشتا سری از فاینال فانتزی ببینیم
دوست عزیز شما دقت کن این سری بازی ها از سال 1989 شماره گذاری شده و حداکثر سالی یک بازی اومده.
این نکته اصلا ضعف FF نیست که بعضی ها انگشت روش گذاشتن. اتفاقا برعکس خیلی وقته از FF خبری نیست.
حدود بعد از 5 سال معرفی این نسل پارسال FFXIII اومد!
این بازی TYPE - 0 هم 5 ساله معرفی شده و نیومده!
Versus هم شاید ساله آینده و بعد از 6 سال بیاد! عجبا:|

• Like
Reactions: Cloud Strife
واااااااااااااااااااو....تایپ صفر یا همون اگیتو فوق العاده ست....من از بس رفتم تو صفحه ش تو فاینال ویکیا اسم شخصیتاشو حفظ شدم...باید بگم بینشون سون به شدت به لایتنینگ شبیهه....ایس یه نمه به هوپ میزنه....سینکه هم نیمه بالایی صورتش شبیه ساراست...
جمع کن این اتا اشغالا رو :))
ات و اشغال؟این ات و اشغالی که میگی خیلیییییییییییییییییییییییی بیشتر از خیلیییییییییییییییی بازی ها پرطرفداره....:d
چه خبره انگار ما باید سالی یه هفت هشتا سری از فاینال فانتزی ببینیم :|
خب نمیدونی دیگه....نمیدونی خواشا" نگو...این اخرا که ما پدرمون در اومد فاینال 13 رو دادن بیرون...الانم سر همین فاینال ورسوس دارن لفتش میدن...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or