Final Fantasy News

مجله فاميتسو امروز طي اصلاحيه اي اعلام كرد تاريخ عرضه ي FF Last Remnant
كه 11/20 اعلام شده بود فقط مربوط به نسخه ي 360 بازي است و تاريخ عرضه ي ps3 همچنان TBA است:clover:

مجله فاميتسو امروز طي اصلاحيه اي اعلام كرد تاريخ عرضه ي FF Last Remnant
حرفی نیست ها...
اما مهدی جون Last Remnant جز ff نیست.
یک بازی دیگه است واسه خودش...
حتی موتور بازی هم UT3 هست و نه C TOOLS... (به نظر من کلا عددی در مقابل ff حتی ffxii هم نیست...)
در اول هم قرار بود فقط واسه 360 بیاد. که با سیاست های جدید SE واسه pc هم میاد...

The Last Reamnant برای X360 انحصاری مدتی شده بود! یعنی از خیلی وقت پیش ها اعلام شده بود.این تاریخ رو هم تو E3 گفتن رفت....فامیتسو هم چت زده ها! اخبار شر و ور میده...

البته به نظر من TLR خیلی مزخرفه! اگه منتظر یک JRPG ناب هستید باید بی خیالش بشید.حالا تاپیکش رو تا شب آماده میکنم برید ببینید! یه چیز تو مایه های Dynasty Warriors میمونه!!

مهم این هست که CG نیست! البته گفته شده که کیفیت بازی نهایی در حد همین In-Engine ها هستش.

Trailer نمایش داده شده از Versus هم 100% Real Time بود.دیگه خسته شدم از بس گفتم نومورا چیکار کرد!

رسما گفته شد که از دو پروژه باقی مونده از پروژه FNC تو TGS امسال پرده برداشته میشه!

(اقا من زیاد اطلاع ندارم از این چیزا)

ماکان دو پروژه FNC مربوط به XIII هست دیگه؟ پس با این اوصاف اگر بازسازی یا ادامه ی VIII تایید بشه باید منتظر سه تا پرده برداری باشیم! آیا این دو پروژه این امکان که VII پرده برداری شه کم می کنه؟

رضا این دو پروژه مربوط به FNC و FFXIII هست و اصلا ربطی به ان پروژه FFVIIU و طرح مخفی نداره.;)

پروژه مخفی SE هم از خیلی وقت پیش گفته شده که تو TGS hمسال رونمایی میشه و از انجایی که هاشیموتو هم یک سری صحبت هایی کرده میشه مطمئن بود که تو TGS خبر های خوبی بشنویم.

خیلی عالی! :love:خدا کنه خبر 100% تایید بشه.:love:

دم این نومورا گرم! خیلی گوله.بازی هاش رو خز نمیکنه و فقط برای PS3 بازی میسازه:love:

Versus رو هم که یک تنه انحصاری نگه داشته.:love:

خلاصه حمیدانقدر از خبر ساخته شدن KH3 خوشحال شدم که دارم میمیرم! حالا شایعه باشه هم مهم نیست!:love:

دمشون گرم
خبري از بازي نيست اطلاعاتي .....چيزي ......
اگه KH2 رو روي PROUD MODE بريد يك دمو اضافه ميبينيد كه توش ميگه جنگ .بين KYE BLADE MASTERS شروع ميشه...!!!!!!!!!
ميخواستم بدونم كه واقعا اين جوريه..(يه جورايي از خط اصلي داستان ميره كنار)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or