Final Fantasy Dissidia

طراحی کارکتر ها هم به عهده استاد تتسویا نومورا فقید می باشد
امروز تتسویا نومورااعلام کرد که گارلندو با شمشیر افسانه ای و خفن بزرگ خودش در بازی حظور داره!!!!!! هوراااااااااااااااااااااا اااا!!!

بالاخره ایشون زنده هستن یا مرحوم شدن؟ نکنه هورا رو برای نده شدن ایشون نوشتید؟:biggrin1:

شکی نیست که من هم به سفیروث علاقه بیشتری دارم.

اما یک مشکلی واسه بازی پیش آومد....

نمیشه که تا آخر و عاقبت بازی با کلون های سفیروث بجنگی .هر روز یه کلون سفیروث . حتی ff7ac اگر درست بعد از بازی ffvii ساخته میشد خیلی لوس میشد.

در مورد آنجیل و سفیروث و جنسیس بنظر من مثل خوب بد زشت می مونه.

خوده نامورا اون طراحی کرده گفته قوی تره حالا نظر شماست و می تونه باشه.

بهر حال جنسیس همه چی رو تو ffviicc و بعد پیش بینی می کرد مثل مادرش: مرگ آیرث و مرگ زک یا باز گشت سفیروث تو ff7ac و...

کارکتر واقعی داره (خواننده محبوب نامورا که صدای خودش هم در بازی ffviicc استفاده شد)

و برای اولین بار در CG ff توی ffviidoc بجاش استفاده شده!
2m438ft.jpg

با همون لباس قرمز جگری کل گروه تو کل آسیایی شرقی کنسرت داد!

از توک کله و فرم و رنگ طراحیش و شمشیر ...و تا کتابش گرفته اصالت داره. خودم هم نمی گم زیاد جا افتاده ولی خیلی خوبه یک کارکتر با اصالت واسه بازی بعدی جمع کنن تا یک هو یک نفر بیاد تو بازی ffvii.

تکامل جنسیس تو دوران بعد ffviicc هست. (در ffviicc نامورا اون کارکتری رو که طراحی کرده قرار نداده و ما تازه داریم با کارکتر ابتداییش این مقایسه ها رو می کنیم.) تو کلوب jrpg توضیح دادم. و اثراتشو رو در این مدت ffvii (مثلا قسمتی از شهر میدگار پر از نشانه های loveless هست)و ffviiac و ffviidoc می بینیم.

و از این حرف ها که بگذریم برید خدا رو شکر کنید که امیدی واسه اومدن ffvii بعدی راه انداختم!

پ ن: ماکان خبری از کلود تو این بازی نشد؟

آخرین ویرایش:
آیا خبری از حضور اعضای Remnants of Sephiroth در بازی هست؟
نه دیگه. میگم ما حتی کلود رو هم ندیدم. رمنناتز ها که دیگه خیلی بعیده

جالب اینکه تو دمو اسکوال با سفیروث می جنگید!

کوروش کیو میگی مرده؟ نومورا یا گارلند؟

حمید مثل این که کلود تو بازی نیست و اگرم باشه یک شخصیت مخفی هست.اگه بود تا حالا نشونش میدادند......البته شایدم گزاشتنش برای بعد که سورپرایز بشه!(چه الکی به خودم امید میدم!)

ولی حمید اگه به قول دوستمون کاداج و یازو و لوز هم بودند خیلی خوب میشد ها!!!

حمید اینو دیدی؟ عجب موهایی داره!!!

حمید من که گفتم اینا به جای Cloud امدن Squal و Warrior Of Light رو انداختن به جون Sephiroth!!!

کوروش کیو میگی مرده؟ نومورا یا گارلند؟
یک بار دیگه پست من رو بخون ببین چه تضادی بین دو نقل قول وجود داره:biggrin1:
طراحی کارکتر ها هم به عهده استاد تتسویا نومورا فقید می باشد

امروز تتسویا نومورااعلام کرد که گارلندو با شمشیر افسانه ای و خفن بزرگ خودش در بازی حظور داره!!!!!! هوراااااااااااااااااااااا اااا!!!

یک بار دیگه پست من رو بخون ببین چه تضادی بین دو نقل قول وجود داره:biggrin1:

داش كوروش تا اونجايي كه عقل ما قد ميده فقيد يعني عالم و دانشمند. كاري به مرد و مير نداره:biggrin1:
پ.ن : ماكان اين فقيد رو ننويس ادم ياد ايت الله و اين چيزا مي افته:lol:

داش كوروش تا اونجايي كه عقل ما قد ميده فقيد يعني عالم و دانشمند. كاري به مرد و مير نداره:biggrin1:
پ.ن : ماكان اين فقيد رو ننويس ادم ياد ايت الله و اين چيزا مي افته:lol:

این عجیبترین حرفیه که امروز شنیدم. فقید یعنی کسی که فقدانش حس میشه .مرحوم .فوت کرده .

بابا فقید یعنی بزرگ! یا حداقل من اینجوری فکر میکردم!! ولی مهدی جون راست گفتی! ادم یاد این .... بی خیال!

تتسویا نومورا جون من هستش! بمیره منم میمیرم!

این بازی در انحصار PSP هست و برای PC هم نمیاد
و قراره در تاریخ 18 دسامبر 2008 در ژاپن منتشر بشه البته طبق تاریخی که در GS هست و برای سایر نقاط هنوز تاریخ عرضه مشخص نشده

متشکرم از جواب سریع و کاملتون
یه سوال دیگم داشتم گرچه به اینجا واین بحث مربوط نمیشه ولی میخواستم بدونم که تا حالا شبیه سازی برای انجام بازیهای PSP در PC اومده که کار کنه یا نه؟؟؟

متشکرم از جواب سریع و کاملتون
یه سوال دیگم داشتم گرچه به اینجا واین بحث مربوط نمیشه ولی میخواستم بدونم که تا حالا شبیه سازی برای انجام بازیهای PSP در PC اومده که کار کنه یا نه؟؟؟

فكر ميكنم يه شبيه ساز هست كه اون هم كامل نيست و فقط چندتا از بازيهاي قديمي رو اجرا ميكنه، بازي هاي جديد كه به هيچ وجه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or